Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: ShiroiEkszudi! Sietek haza terelgetni. :P

Elsõre teregetnit olvastam :D Amúgy kikérem magamnak, hogy puncsolnék :p (csak a szófia, badar szóbeszéd elkerülése végett közlöm :p)

Xaga

http://www.sg.hu/cikk.php?cid=42065 cikkhez nem tok mit hozzáfüzni, a "legujjabb" hülye divat "hobbi" hülye embereknek és plusz 1 ok a rendrakáshoz a világon.

sirtomi

Épp ma reggel olvastam én is. Elég hülye szórakozás, nem értem miért jó ez egyeseknek.
Remélem nálunk nem terjed el ilyen marhaság!

Pirula

És már megint a mobilszolgáltatók és az internet a felelõs. Érdekes.
Akkor én miért nem megyek éjjelente konyhakéssel gyilkolászni? Megtehetném mert van késem...

Yakumo

Quote from: Xagahttp://www.sg.hu/cikk.php?cid=42065 cikkhez nem tok mit hozzáfüzni, a "legujjabb" hülye divat "hobbi" hülye embereknek és plusz 1 ok a rendrakáshoz a világon.
Ha ehhez hozzászólnék, akkor:
1. Túl hosszú lenne, annyi káromkodást még nem láttatok:3x3:
2. Shiroi vagy a legközelebbi Mod örökre bannolna.
=inkább nem. :o
Talán ennyi: :wtf: :( :morci: :ejj:

kisvirag

itt esõ esik.
csak tudnám hogy.
tegnap 4 óra körül, mikor mentem át boltba, majdnem ráfagytam a biciklire...
aztán az éjszaka közepén esõ esik.

Éjszaka még hidegebb szokott lenni, nem? :fejvakar:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rounin

Quote from: Xagahttp://www.sg.hu/cikk.php?cid=42065 cikkhez nem tok mit hozzáfüzni, a "legujjabb" hülye divat "hobbi" hülye embereknek és plusz 1 ok a rendrakáshoz a világon.

Aranyos, de nem egészen új :] Ha legális lenne, akkor lehet, magam is sportként ûzném :__devil:

Amúgy szánalmas. Az emberiség dekadenciájának delén azonban mit mást is várnánk?

sirtomi

Quote from: kisviragitt esõ esik.
csak tudnám hogy.
tegnap 4 óra körül, mikor mentem át boltba, majdnem ráfagytam a biciklire...
aztán az éjszaka közepén esõ esik.

Éjszaka még hidegebb szokott lenni, nem? :fejvakar:
Nálunk tegnap este 7 után megállt az élet. Ónos esõ esett. A buszok álltak a megállókban és vártak a sószóró autókra. 22 órakor meg is indult újra forgalom. Az egyik legforgalmasabb útszakaszon, ahol sorban álltak a buszok fél 8 óta 10 óra elõtt pár percel láttam az elsõ sószóró autót, ami nem szórt semmit :)
Ezek után közölték, hogy az a busz amire én várok nem is fog indulni, mert arrafelé egyáltalán nem sóztak. Hazamentem taxival, kb 20-30km/h -ás sebességgel.

Necrid^

Quote from: sirtomiEzek után közölték, hogy az a busz amire én várok nem is fog indulni, mert arrafelé egyáltalán nem sóztak. Hazamentem taxival, kb 20-30km/h -ás sebességgel.
Tegnap autopályan is alig haladt a nép 50 km 30-40km/h 3 óra. az volt a poén hogy vmi dombféle izé a kocsik nem tudtak felmenni azt mindenki csuszkált össze vissza:D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: NecridTegnap autopályan is alig haladt a nép 50 km 30-40km/h 3 óra. az volt a poén hogy vmi dombféle izé a kocsik nem tudtak felmenni azt mindenki csuszkált össze vissza:D

:lol: Azért azt megnéztem volna ^^

SaiyaGin

Quote from: RouninItt "csak" ónos esõ van :]

Reggel nálunk is volt, de most már nincs.:)

Más: visszaváltottam azt a tegnap vett hegyezõt, ami 1. használat alatt kipurcant. A "legjobb", hogy ez volt az üzlet legdrágább hegyezõje.:mad:

Lt. Simoan Blarke

baz ez rohadtjó! csak nem értem, hogy 1. miért kell filmre venni 2. miért kell utána elfutni. :rolleyes:
nah. átmentem vizsgán. zsírság. és 10 perc múlva megyek aludni. mégnagyobb zsírság.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

kisvirag

ha figyelmesen olvastál, pont az volt az egésznek a lényege. a filmre vétel.

elfutni meg azért kell, emrt valahol õk is tudják, hogy nem jó amit csinálnak, és bünti lesz, ha elkapják õket...

azt persze nem gondolják át, hogy a netre kitéve saját magukat buktatják le...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragha figyelmesen olvastál, pont az volt az egésznek a lényege. a filmre vétel.
az egésznek a lényege a másik összeverése és evvel a figyelem kivívása volt...

Quote from: kisviragelfutni meg azért kell, emrt valahol õk is tudják, hogy nem jó amit csinálnak, és bünti lesz, ha elkapják õket...
vagy még több megverhetõ áldozat, ha jönnek akik el akarják õket kapni. (LYTHIS!!!! :D:D:D)

Quote from: kisviragazt persze nem gondolják át, hogy a netre kitéve saját magukat buktatják le...
épp ez az, hogy figyelemfelhívást azt lehet egyszerûbben is... :D én pl. maradnék a klasszikus 2 ingram + gránátfüzér felállásnál, és elindulnék pl. a Blaháról...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

sirtomi

Quote from: blarkeaz egésznek a lényege a másik összeverése és evvel a figyelem kivívása volt...
Nem az összeverés volt a lényeg hanem a film elkészítése, ezért is tök mindegy hogy kit vernek meg, csak legyen film róla.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiNem az összeverés volt a lényeg hanem a film elkészítése, ezért is tök mindegy hogy kit vernek meg, csak legyen film róla.
hm. that makes no sense.

Pirula

Quote from: blarkeén pl. maradnék a klasszikus 2 ingram + gránátfüzér felállásnál, és elindulnék pl. a Blaháról...
De ez marha drága.
Quote from: blarkehm. that makes no sense.
Ez ugyanolyan mint amikor házilag csinálnak Jackasses cuccokat egyesek. Csak rájöhettek hogy az fáj (bár volt egy szelekciós hatása amit örömmel üdvözöltem :)), míg ha másokat vernek meg az nem. Csodálkozom egyébként. Miért nem ütnek vissza? Olyan kézenfekvõ.

kisvirag

mert egyértelmüen olyan áldozatokat választanak ki, akik gyengébbek náluk, és ha jol értettem, nem egyedül esnek neki, hanem bandáznak.

sirtomi

Quote from: PirulaEz ugyanolyan mint amikor házilag csinálnak Jackasses cuccokat egyesek. Csak rájöhettek hogy az fáj (bár volt egy szelekciós hatása amit örömmel üdvözöltem :)), míg ha másokat vernek meg az nem. Csodálkozom egyébként. Miért nem ütnek vissza? Olyan kézenfekvõ.
Azon én is gondolkodtam. Hogy ha nekem jön egy parkban 2-3 iskolás srác, tuti visszaütnék rendesen, ha meg nagyobbak, akkor futok :)

Pirula

Majd ha begyûrûzik kicsiny hazánkba is akkor úgyis megtudjuk hogyan megy ez valójában.
De javítsatok ki ha tévedek, nálunk ez már megy egy ideje csak telefon nélkül nem?
edit:
Quote from: Raggie Gordon a társasjátékokból:D:D:D És mi volt a véghatás?? Maj én is beszámolok a mienkrõl vasárnap! ;)
Képek vannak róla de nem publikus. Egyébként blarke figyelmébe ajánlom hogy rengeteg visszaléptetõ mezõ van és a körök nagyon gyorsak.

Lazzaret

Hát ez a beteges, nem a manga:lame: . Itt látszik mekkora értelmiségek léteznek ebben a kicsi világban. Mondjuk ha nekem jöne valaki, nem garantálnám, hogy a 135kg-mal nem élnék vissza. Egyszer bátyámat akarták megverni a héven. Kigyurt majom megütötte. Rosszul járt. Mi mindig verekedtünk itthon igy megtudjuk védeni magunkat. Bátyám is ilyen szép legény mint én. Azt látni kellett volna ahogy tesóm egy ütésbõl beküldte a székek közé emberünket. Mint a verebek ugy ugrottak szét az emberek :D 3-an nem tudták lefogni tesómat. Nagymamánk meg teljesen begõzõlt hogy mekkora álat a bátyám :D. Hát valami ilyesmit kívánok ezeknek a majmoknak is akik ezt csinálják.

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Quote from: ShiroiSúly oka? Magasság?

Az elsõre a válasz gyermekkori depresszió. A másikra olyan 172 körül.Szóval átlagos :D

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Quote from: Raggie GordonAzaaaz!! Nekem is megvan valahol... hogyha anyám ki nem dobta.
Ramiz: Ezt osztogatták ingyen nem?!
Ezt mondtam, Mazs! :D

Quote from: RouninKagome: So I'll... I'll just take your pants off, then?
Sesshoumaru: *tied to bed* ...
Kagome: And, um... wait, what do I do now?
Sesshoumaru: ... touching it is an option.
Kagome: Oh.
Sesshoumaru: What are you waiting for?
Kagome: It looks scary! I've never seen so many veins in one place in my life!
Sesshoumaru: Why don't we switch places?
*they do*
Kagome: Whew! That's a load off my mind.
Sesshoumaru: ...
Kagome: *blushes* So... um... are we gonna do it or what? Could you please... it's ever so cold.
Sesshoumaru: You know, there's something very undignified about this...
Asziszem ez a szöveg így magában többet sejtet, mint a doujinshi. ^^ (Azok általában elég felejtõsek.)

Grat blarke! Én is átmentem digitbõl! 11-kor írta 120 ember, 3-ra kijavították (és még ebédeltek is közben)... igen, ez gyorsjavítás volt, de hát 10%-ot így is át kellett engedniük, különben érvénytelen... és nekem mázlim volt. :hopp:

Viszont egyetemi tapasztalattal nem rendelkezõ dohányosok figyelmébe ajánlom, hogy ha olyan vizsgájuk van, aminél késõbb vissza kell menni az indexért és az eredményért (a legtöbb ilyen), az ne vigyen magával túl sok pénzt és cigit, hanem inkább csomagoljon kaját. Én mindkét hibát elkövettem, így a reggeli duplakávén kívül estig nem kajáltam, viszont a kajapénzt villámgyorsan elittuk ez után a pofátlanul szemét vizsga után... cigit meg azért nem érdemes sokat vinni, mert az ember gondolkodás nélkül elszívja az egészet (pedig én aztán tényleg a "keveset, de élvezzem" elv szerint dohányzok), amíg azon szorong, hogy megvan-e vagy IV lesz-e belõle... ráadásul nekem az IV kiütötte volna az utolsó matekvizsga-alkalmat, úgyhogy pláne paráztam).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bruce

Quote from: ShiroiSzerintem több leállás is lehetett, én is csodálkoztam... csak 17 thread?! :eeek:
neem... én majd tízpercenként frissítettem, és egy leállással nem találkoztam... ez valami össznépi punnyadság lehet... vizsgaidõszak vége van, ilyenkor már mindenki meg van hömbölödve.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Lazzaret

Mindenki bealudt a vizsgák után. Nézd meg majd holnap milyen dömping lesz itten. Mindenki jön majd élménybeszámoloval hogy mekkora adag guano volt az egész :D

www.arkangyalok.uw.hu

kisvirag

jah, holnap holnapután vizsga. hétfõn kedden pénteken vizsga.
és végre most kaptam össze magam... ma megint filozofiában voltam elmerülve, Rousseau csatlakozott Epiktétoszhoz és Ágostonhoz, mingyárt nekiesek Descartesnek .

JAJ nektek :hehe:

kisvirag

saját Kari Tanulmálnyi és vizsgaszabályzat kérdése.
de elméletileg, ha ugyanaz a felvételi tárgy, mint amibõl te felvételizél anno, akkor szerintem esélyes.

kisvirag

nalátod azt én sem tudom...
pl azt sem tudom, hogy a régi érettségi éppen emelt, vagy középszintû érettséginek számite...
de ha olyanod van, elméletileg azt számitják be...

de ajánlom TO vagy felvi.hu

Bruce

Quote from: MohaHogy bírod, ember? Én nyáron, mikor kb 35 órát voltam talpon egyhuzamban, már alig bírtam nyitvatartani a szemem. Persze én mondjuk elõtte sem aludtam sokat, és a 35 órából kb 8 órát vezettem.
Mit csinálsz, hogy ennyire ébren kell maradnod?
Hogy bírom? Egyre jobban! Már felülemelkedtem azon a valamin, amit a hétköznapi ember fáradtságnak hív :D Persze a KV nevû sokmanapontos varázslat is segített, dehát ennyinél már belefér.

Ja és hogy miért? Hááát, ez egy hosszú történet...

Múlt hét csütörtök: Uccsó lehetõség fizika 1 - villamosságtanból átmenni, különben repülök... Nem sikerült.

Múlt hét péntek: Mivel még volt három ember, akik nem írták meg a vizsgát, tantó néni megengedte nekik, hogy akkor megírják, és mivel harmadszor vettem fel a tárgyat nekem is megengedte, hogy megírjam velük még egyszer (Ja, mert ugye egy tárgyat csak háromszor lehet felvenni :( )
Mondanom se kell, hogy egész iccaka tanultam, dehát tantónéninek a szíve arany, de tanítani... azt sajnos nem tud... Remélem nem olvassa ezt :rolleyes: Na, szal kb. úgy néz ki a dolog, hogy egy rakat képletbõl, számból és betûbõl próbálom összerakni a mozaikot, hogy mirõl is szól ez a tárgy, mert mint kiderült senki nem tudja. De tényleg senki. Én vagyok talán évek óta az elsõ, akinek meg kell tanulnia ezt a tárgyat hogy átmenjen, mert mint kiderült mindenki puskázott mint állat akinek meglett, de persze mire hozzám elért a puska már használhatatlanná vált, mert tantó néni új feladatokat gyárt, direkt az én tiszteletemre :grrr: Ja, nem is mondtam :) pénteken sem sikerült! DE kaptam holnap 9-re egy utolsó utáni utáni utáni lehetõséget is...
Szóval most tanulok. Már ott tartok, hogy megvannak azok a képletek, amik alapján valószínûleg számolni kéne, és azokat próbálom megtanulni. Meg imádkozok, hogy nehogy valami szívatást kapjak, ha már eddig rendes volt...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Member

Quote from: kisviragnalátod azt én sem tudom...
pl azt sem tudom, hogy a régi érettségi éppen emelt, vagy középszintû érettséginek számite...
de ha olyanod van, elméletileg azt számitják be...

de ajánlom TO vagy felvi.hu

A régi érettségi = középszintû ám az érdemjegyhez a határokon belüli maximális százalék (szarabbul nem is fogalmazhattam volna meg :))
Szal pl a 4-es 79%, az 5 100%, stb.
Ha teszel egy emeltet és az hármas vagy jobb, kapsz 7 pontot és a régi jegyed, ha az új rosszabb, megmarad. Tavaly végülis így volt (ezért nem vettek fel az akkori "ideiekbõl" senkit)