Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Na mind1, elteszem magam holnapra. Remélem, hogy holnap ránk küldesz 3-4 tûzgólemet vagy Warlock-ot. Fogadjunk, hogy Inuyashát megszégyenítve el lesz húzva az egész ;).

EDIT: Isten az avád! :whoah:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninVagy csak vérszemet kap :rolleyes:
akkor szombaton öt szerepjátékra éhes vámpírvadász indul Kvikveg után, hogy megkarózza, amiért szárazra szívta a KM-jüket :D (megkarózás lejárt poén, nem kell röhögni, köszönjük.)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: blarkeigen. Rouninban az a *valami más* veszett el, ami a japánokat a yaoi rajzolására kényszeríti. és ez a valami átvette a hatalmat. :D
:lul: :zen:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

nem Rounin NEM fogok gratulálni ehhez az ava-hoz:D
hiába könyörögsz...:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythis @ Gratulációk(egyébként csakhogy a többi fórumitának is leessen: azért rakta ide a farkast, mert errõl aztán tényleg senki nem mondja meg, hogy hím-e vagy nõstény... :D PWN3D!!! )
lol... :D:D:D de ez nem jó, ez KUTYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS meg minden, de nem megakawaii... mondjuk az eddigiek is kb. ennyire voltak. szóval ja, Lythisnek igaza van :ad:

edit: addig szekáljátok (/juk ^^), amíg végül berak egy felismerhetõen hím farkast... és én azt NEM akarom látni :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Quote from: blarkelol... :D:D:D de ez nem jó, ez KUTYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS meg minden, de nem megakawaii... mondjuk az eddigiek is kb. ennyire voltak. szóval ja, Lythisnek igaza van :ad:

Kutyus a *hosszú vulgaritás* bazze... és most amúgy sem törekedtem holmi kawaiitásra. Kezd elegem lenni belõle :lazza:

Hm... tényleg.. farkaspénisz :__devil:

Lythis

Quote from: RouninHm... tényleg.. farkaspénisz :__devil:
Úristen... ez egyre roszabb... Figy Rounin.. olyat sem akarunk látni, jó?

Rounin

Quote from: LythisÚristen... ez egyre roszabb... Figy Rounin.. olyat sem akarunk látni, jó?

Pfft... akkor kapcsoljátok ki az avákat és aláírásokat. Ennyire egyszerû :__devil: (tudom, vagy engem kell banolni...)

De szerintem annyira nem extrém ötlet... -_-

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninPfft... akkor kapcsoljátok ki az avákat és aláírásokat. Ennyire egyszerû :__devil: (tudom, vagy engem kell banolni...)

De szerintem annyira nem extrém ötlet... -_-
1. aláírásban rögzíted, hogy NEM én adtam az ötletet és NEM segítettem a kép keresésében, mert nem akarok én is bant :D
2. kiskorúak is olvassák a fórumot :D

Rounin

Quote from: blarke1. aláírásban rögzíted, hogy NEM én adtam az ötletet és NEM segítettem a kép keresésében, mert nem akarok én is bant :D
2. kiskorúak is olvassák a fórumot :D

1. Van logom, amiben segítesz a guglihoz kulcsszavakat keresni :rolleyes:
2. Kvikveg óta nem nagyon van. A maradék pedig hentaion nõtt fel :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin1. Van logom, amiben segítesz a guglihoz kulcsszavakat keresni :rolleyes:
2. Kvikveg óta nem nagyon van. A maradék pedig hentaion nõtt fel :rolleyes:
1.: logot lehet hamisítani (most mondjuk nem lenne rá szükség, de ezt mások nem tudják O: ), szal slussz, az nem bizonyít semmit.
2.: formailag vannak. :D én pl. már jogilag nagykorú vagyok, mégis utálom amikor puncik vigyorognak rám egy beszúrt link megnyitása után :3x3: tehát viráglelkûek kímélete. ever heard? :ejnye:

Rounin

Quote from: blarke2.: formailag vannak. :D én pl. már jogilag nagykorú vagyok, mégis utálom amikor puncik vigyorognak rám egy beszúrt link megnyitása után :3x3: tehát viráglelkûek kímélete. ever heard? :ejnye:

Hogyne. Magam is viráglelkû volnék (csak nem jön össze :rolleyes: )

Szóval rendben.. nem lesz felismerhetõen hímfarkas farka.. bár mutattál egy jó képet :rolleyes:

Szerintem ez most megmarad avának. Aztán az aláírásomat vissza kellene gerjesztenem.. atw megint törölt :lol: fw-rõl hogy az ördögbe is kell belinkelni a képet? *töpreng*

Member

[SIZE="3"]MIÉRT TÖRÖLT AZ ATW?!![/SIZE]
(Én is az volnék, szal' érdekel a reason...)

Rounin

Quote from: Member[SIZE="3"]MIÉRT TÖRÖLT AZ ATW?!![/SIZE]
(Én is az volnék, szal' érdekel a reason...)

Szerintem nem tetszik nekik, hogy nem tartok fenn rakat html-t, csak egy index file van^^" És talán nem szeretik a sokhonnan letöltõket? Mindegy, már megszoktam :rolleyes: És nem tart semeddig regelni egy másikat :D Úgyis csak átmenetileg kell a hely ott :D

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkenaigen. a túl kawaii... annyira aranyos, hogy... megölelnéd. megpuszilnád. állandóan néznéd és eltelnél vele. és pont. nem tudnál vele dumálni, mert nem érzed magad elég kawaii-kompatibilisnek :muhahah:
Puchuu?

:lul:

"Nem! Erõsnek kell lennem!... Meg kell mentenem a Földet!... Na de olyan édesek..." :lul:

Member

Quote from: RouninSzerintem nem tetszik nekik, hogy nem tartok fenn rakat html-t, csak egy index file van^^" És talán nem szeretik a sokhonnan letöltõket? Mindegy, már megszoktam :rolleyes: És nem tart semeddig regelni egy másikat :D Úgyis csak átmenetileg kell a hely ott :D
Upsz, akkor lehet, hogy nem fogja eltölteni õket boldogsággal, hogy az egyik oldalam átlinkel a másikra, ahol a többi file one. :D Mondjuk elég sok embert töröltek már igazságtalanul, nem mi lennénk az elsõk...

Rounin

Quote from: MemberUpsz, akkor lehet, hogy nem fogja eltölteni õket boldogsággal, hogy az egyik oldalam átlinkel a másikra, ahol a többi file one. :D Mondjuk elég sok embert töröltek már igazságtalanul, nem mi lennénk az elsõk...

Engem már vagy 8szor töröltek :D Elsõre mondjuk jogosan :3x3:

Member

Quote from: RouninEngem már vagy 8szor töröltek :D Elsõre mondjuk jogosan :3x3:

Miért, felraktál vagy 9 zenei albumot? (filmet biztosan nem... Vagy megosztottad a géped vincsijét? Az ám a lazaság :D) Mondjuk ez furcsa, mert egyeseknek már a Bannerja is olyan, hogy "Több 100 Giga játék! Nem hiszed el?! Nézd meg!". Szerintem nem lehet full legális :rolleyes:.

Rounin

Quote from: MemberMiért, felraktál vagy 9 zenei albumot? (filmet biztosan nem... Vagy megosztottad a géped vincsijét? Az ám a lazaság :D) Mondjuk ez furcsa, mert egyeseknek már a Bannerja is olyan, hogy "Több 100 Giga játék! Nem hiszed el?! Nézd meg!". Szerintem nem lehet full legális :rolleyes:.

A nyíltan illegális oldalaknak nem lesz semmi baja :rolleyes:

Amúgy nem 9-et, csak amennyi ráfért :D De érdekes, egész sokáig megtûrték. :lazza:

Mindegy, van egy tartalék tárhely, csak elfeledtem a logint :D

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeokay, but DO NOT forget, you may feed it only *once*! :D /Powerpuff Girls POWA!!!/
Quote from: RouninÉn sem értem. Powerpuff Boys-ra vagyok kondicionálva
:3x3:
Nagyot estetek a szememben... meg én is majdnem a székemrõl :-p :lul:
Quote from: KvikvegOh, 163al meg indulhatok? *szempillarebegtet*
Quote from: MemberSimán!!!
Ha 53 kiló felett vagy, számomra te vagy a menyország!
(Persze a belsõségek a mérvadóak, mint mindig ;))
Quote from: blarkejahogy te most nem nõt keresel, hanem vacsorát.
Quote from: ShiroiLátod ezt, Yakumo? Most csapj le rá, amíg friss és meleg!
Quote from: Yakumo:eek: :whoah: :jee: Indulhatsz! Igen! :D Most! :D IDE!
kész. no comment :lul:

Member

Quote from: RouninA nyíltan illegális oldalaknak nem lesz semmi baja :rolleyes:

Amúgy nem 9-et, csak amennyi ráfért :D De érdekes, egész sokáig megtûrték. :lazza:

Mindegy, van egy tartalék tárhely, csak elfeledtem a logint :D
Végülis belõlük élnek meg (100000 klikk egy nap, azért durva). Van egy olyan is, amelyet a fa(sz)kabátok mûködtetnek :D.

Látod, Tenshi, ez már tiszta Chat.hu :).

Lt. Simoan Blarke

jaja Tenshi :D látom gyártod a bash.us.team-et :D
btw Member: miért lenne 3 év a 2k post? :-p nekem is 2 hónap kellett az 1700hoz :p :D

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberLátod, Tenshi, ez már tiszta Chat.hu :).
De itt legalább poénkodásból csinálják, és nem veszik magukat komolyan

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkejaja Tenshi :D látom gyártod a bash.us.team-et :D
hát amikor visszaolvastam a lemaradásom, már össze is szedtem õket
Quote from: blarkebtw Member: miért lenne 3 év a 2k post? :-p nekem is 2 hónap kellett az 1700hoz :p :D
:_piszka:

Rounin

Quote from: Kuro_Tenshi:_piszka:

Na és? Én is 2003 májusában joinoltam és augusztusig egy szót sem szóltam :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_Tenshi:_piszka:
csatlakozom Rouninhoz. a usteames L2 õrület végén postoltam harmadszor fórumra (elsõ kettõ az még joinkor volt).

Kuroi Tenshi

:3x3:

2 hónap alatt 1700?
Na jó, ideje felkötnöm a gatyámat...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_Tenshi:3x3:

2 hónap alatt 1700?
öh... megsúgom, hogy amikor Kemencére mentem, még Yakumo mögött voltam postcountban :) de nemérdekel, nem a post a fontos, hanem hogy kiadjam magamból a véleményemet és vitatkozzak másokkal (meg tudjak mit kezdeni a nap 14 aktív órájával ^^;; ). do the same, guys :lazza:

Rounin

Quote from: Kuro_Tenshi:3x3:

2 hónap alatt 1700?

Volt, aki egy hónap alatt 1000+ postot nyomott. Mind tudjuk, ki õ :lazza: Aki nem, az szégyellje magát. :ejj:

Lythis

Nõjetek már fel baszki! Olyan rohadt nagy kérés? Most komolyan... mondjuk tuti bennem van a hiba, hogy nem verem a nyálam, hogy jujj, milyen tök jó sokat postoltam, és mennyi a rep-em... tutira tiszta szánalom vagyok, hogy nem gyúrok a godlike jelzõre, és nem minden második post az enyém egy 987-es rep mellett...