Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: LythisNõjetek már fel baszki! Olyan rohadt nagy kérés? Most komolyan... mondjuk tuti bennem van a hiba, hogy nem verem a nyálam, hogy jujj, milyen tök jó sokat postoltam, és mennyi a rep-em... tutuira tiszta szánalom vagyok, hogy nem gyúrok a godlike jelzõre, és nem minden második post az enyém egy 987-es rep mellett...

Részvétem.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisNõjetek már fel baszki! Olyan rohadt nagy kérés? Most komolyan... mondjuk tuti bennem van a hiba, hogy nem verem a nyálam, hogy jujj, milyen tök jó sokat postoltam, és mennyi a rep-em... tutuira tiszta szánalom vagyok, hogy nem gyúrok a godlike jelzõre, és nem minden második post az enyém egy 987-es rep mellett...
:tezsvir:
nem a postcount a lényeg, skacok :ejj: hanem a *feeling* :whoah: :D meg amit lentebb írtam.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kuroi Tenshi

Quote from: RouninVolt, aki egy hónap alatt 1000+ postot nyomott. Mind tudjuk, ki õ :lazza: Aki nem, az szégyellje magát. :ejj:
õ nem számít. Neki már a köldökében van egy USB-port, hogy oda csatlakotatva kísérleti USB... akarom mondani UST[SIZE="1"]eam[/SIZE]3.0-val azon keresztül floodolja a fórumot, valamint azon töltse le az interneten a sört, meg a hentai-képeket, létfenntartásának két legfõbb alapanyagát.
Bár azt állítja néha az egyetemre is bejár, de erre még nem mutatott fel megfelelõ tanúkat. Bár lehet, hogy Lain mintájára nem csak avval az UST-vel wired, hanem maga is az interneten van, fizikai léte csak látszat, másodlagos.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_Tenshiõ nem számít. Neki már a köldökében van egy USB-port, hogy oda csatlakotatva kísérleti USB... akarom mondani UST[SIZE="1"]eam[/SIZE]3.0-val azon keresztül floodolja a fórumot, valamint azon töltse le az interneten a sört, meg a hentai-képeket, létfenntartásának két legfõbb alapanyagát.
Bár azt állítja néha az egyetemre is bejár, de erre még nem mutatott fel megfelelõ tanúkat. Bár lehet, hogy Lain mintájára nem csak avval az UST-vel wired, hanem maga is az interneten van, fizikai léte csak látszat, másodlagos.
heh! Shado... öh... nevezett egyénrõl lettem klónozva? :eek: ez aztán a teremtéstörténet. (ez így 90%-osan igaz. én a hentai-képeket nem szedem. klónozási deformáció.) :lazza:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeheh! Shado... öh... nevezett egyénrõl lettem klónozva? :eek: ez aztán a teremtéstörténet. (ez így 90%-osan igaz. én a hentai-képeket nem szedem. klónozási deformáció.) :lazza:
Ja? Én Ramizra gondoltam :o

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiJa? Én Ramizra gondoltam :o
hát... nekem Rou-sama nem õt mondta. Ramiz nem tolja *annyira* keményen... 7k post amióta bemutatkozott... mondjuk rá tényleg illik a leírás :lame::muhahah:

Member

Hát azé 3 év, MY MASTER, mert kurva sokba kerül egy post és villámgyorsan elérem a 3 gigás "álomhatárt" és akkor az Emitel beszól, hogy:
"Mit köcsögösz te segg, há nem megaszontuk, hogy dik, níd máz ipforgot és ne lípjed má tú, he, mostontú má 8900 áránytállér a net neked vázz!" :hogyaza: :grrr:
Mondjuk ha folyamatosan egy oldalt nézek (RPG pogó :D) és nyomom a frissítést, akkor nem generál olyan durva adatforgalmat. Nameg Arakinak megígértem, hogy leszedem neki a Galaxy Angel 2. részét. :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu: 105 mega a semmire!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberHát azé 3 év, MY MASTER, mert kurva sokba kerül egy post és villámgyorsan elérem a 3 gigás "álomhatárt" és akkor az Emitel beszól, hogy:
"Mit köcsögösz te segg, há nem megaszontuk, hogy dik, níd máz ipforgot és ne lípjed má tú, he, mostontú má 8900 áránytállér a net neked vázz!" :hogyaza: :grrr:
hasznájjá ádéeselt.
Quote from: MemberMondjuk ha folyamatosan egy oldalt nézek (RPG pogó :D) és nyomom a frissítést, akkor nem generál olyan durva adatforgalmat.
hasznájjá mailes értesítést egy pop3as kliensre.
Quote from: MemberNameg Arakinak megígértem, hogy leszedem neki a Galaxy Angel 2. részét. :bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu: 105 mega a semmire!!!
pontosan! Araki bekaphatja! :D (Gomen, fáradt vagyok :))
ja btw. ma nem hiszem hogy megpogóztatlak titeket... hazaérek eredményhirdetésrõl én bevágom a szunyát és péntek délig nem kelek fel...

kisvirag

azt hiszem épp most bizonyitottátok azt, amit annyira tagadtatok, és amiért majndem kettõbe haraptatok, mikor felvetettem.
gratulálok. csodás öngólt rugtatok.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rounin

Quote from: kisviragazt hiszem épp most bizonyitottátok azt, amit annyira tagadtatok, és amiért majndem kettõbe haraptatok, mikor felvetettem.
gratulálok. csodás öngólt rugtatok.

Neked is részvétem^^

Member

Quote from: blarkehasznájjá ádéeselt.
hasznájjá mailes értesítést egy pop3as kliensre.
pontosan! Araki bekaphatja! :D (Gomen, fáradt vagyok :))
ja btw. ma nem hiszem hogy megpogóztatlak titeket... hazaérek eredményhirdetésrõl én bevágom a szunyát és péntek délig nem kelek fel...

ADSL-m van (Vmi JAGUAR csomag). Majd tárcsázós, nem, vazz?!
A második sort nem tudtam dekódolni.
Nyírjuk ki Mayumi Yamaguchi-t, akkor nem kell több szart leszednem.
Nem baj, max plusz egy napnyi marad a korlátból.
Kisvirágot szintén nem tudtam dekódolni, de amilyen állapotban van már megen, meg sem próbálom. He, az elõbb még itt volt! Vagy csak képzelõdöm? :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberADSL-m van (Vmi JAGUAR csomag). Majd tárcsázós, nem, vazz?!
és nem korlátlan? loller
Quote from: MemberA második sort nem tudtam dekódolni.
lehet beállítani mail-értesítést topicokra. és ha pop3 klienssel nézegetett cuccra küldöd, akkor egy-egy refresh elhanyagolható adatforgalmat tol (gyk. csak lekérdezi, van-e új üzenet). ha meg van, akkor frissíted a böngészõben.
Quote from: MemberKisvirágot szintén nem tudtam dekódolni, de amilyen állapotban van már megen, meg sem próbálom. He, az elõbb még itt volt! Vagy csak képzelõdöm? :)
itt volt és a postcount ellen szólalt fel, meg ellenünk, meg úgy általában, mert szeret minket. :3x3: csak rájött, hogy ez azért mégse.

Member

Quote from: blarkeés nem korlátlan? loller
lehet beállítani mail-értesítést topicokra. és ha pop3 klienssel nézegetett cuccra küldöd, akkor egy-egy refresh elhanyagolható adatforgalmat tol (gyk. csak lekérdezi, van-e új üzenet). ha meg van, akkor frissíted a böngészõben.
itt volt és a postcount ellen szólalt fel, meg ellenünk, meg úgy általában, mert szeret minket. :3x3: csak rájött, hogy ez azért mégse.

Volt korlátlan is, csak az 1900-al drágább :D.
Mondtam már, hogy hülye vagyok? :) A kliens szóról csak egy F1 pilóta juta eszembe, az is Klien.
Kisvirág eléggé élesen kritizálja az Offtopicban folyó tevékenységeket. Remélem, hogy egyszer belátja tévedését és csatlakozik.
Ha esetleg ma nem lesz Pogó, írd be, hogy egy napig pihennek hõseink és mindenki érteni fogja. Aztán van lehetõség PvP-re? Ha, igen, annak kimenetele is a te kezedben van, ugye? :D (Gondolom, nagy titokban irogatot a HP-t meg a Retsu-t és már mindenki a halál szélén vergõdik  Germón és Rinen kívül :))

Rounin

Quote from: MemberHa esetleg ma nem lesz Pogó, írd be, hogy egy napig pihennek hõseink és mindenki érteni fogja. Aztán van lehetõség PvP-re? Ha, igen, annak kimenetele is a te kezedben van, ugye? :D (Gondolom, nagy titokban irogatot a HP-t meg a Retsu-t és már mindenki a halál szélén vergõdik  Germón és Rinen kívül :))

Jahm, szegény Rin csápos hentai szörnyek ölelésében vergõdik :rolleyes:

Részemrõl a mai és a holnapi nap ugrott, utána nem tudom... blarke, minél kevesebb bemeneti nyílást kérek a kiscsajra. -_-

PvP-re van lehetõség imho, de ne várj halálig menõ csatákat, csak úgy, mint eddig. ("Germó pofánrúgja Rint, az repül 10 métert, majd durcásan szipogni kezd" stílusban :D)

Member

Quote from: RouninJahm, szegény Rin csápos hentai szörnyek ölelésében vergõdik :rolleyes:

Részemrõl a mai és a holnapi nap ugrott, utána nem tudom... blarke, minél kevesebb bemeneti nyílást kérek a kiscsajra. -_-

PvP-re van lehetõség imho, de ne várj halálig menõ csatákat, csak úgy, mint eddig. ("Germó pofánrúgja Rint, az repül 10 métert, majd durcásan szipogni kezd" stílusban :D)

Többször váltasz avát, mint alsógatyát. :rolleyes:
Kai'in nem fog rámászni, amíg alszik, nyugi, habár tervezek közéjük vmit (hogy legyen már vmi kapcsolatuk)
Nem is akartam megölni senkit :D. (Úgyis csak leformáznátok vagy átdöfnétek egy kardhallal)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberVolt korlátlan is, csak az 1900-al drágább :D.
az ár azért jelentõsen függ az elérési sebességtõl is... :D
Quote from: MemberKisvirág eléggé élesen kritizálja az Offtopicban folyó tevékenységeket. Remélem, hogy egyszer belátja tévedését és csatlakozik.
megvan a maga álláspontja. és pár napja összesen csak private messagingel és írt egy álmot a kapcsolódó topikba.
Quote from: MemberHa esetleg ma nem lesz Pogó, írd be, hogy egy napig pihennek hõseink és mindenki érteni fogja.
értve. csinálom is.
Quote from: MemberAztán van lehetõség PvP-re? Ha, igen, annak kimenetele is a te kezedben van, ugye? :D (Gondolom, nagy titokban irogatot a HP-t meg a Retsu-t és már mindenki a halál szélén vergõdik  Germón és Rinen kívül :))
nem tudhatod, hogy milyen komoly HP-levonásokat kapott a Germó a viszketõ töke miatt:D (ugye csak harc végén tudta megvakarni, hehe :hehe: )
egyébként ja, lehet PvPzni is. de azt nem fogjátok bepostolni, azt priviben lerendezitek velem (pl. msn? irk?) és én majd összefoglalom. fölösleges flame lenne (a mostani postok többsége még nem fölösleges! :grrr: ) és ja, azon múlik, hogy ki ad nekem végülis több csokit :p
és Rin... hát... ha megnézed a La Blue Girlt és a Lesson of Darknesst, megtudhatod, hogy kb. miken is mehet épp keresztül szegény. és annak alapján döntsd el, mennyire bírhatja hpval :D

Member

Elolvastam az álmait. Hasonlóan zavarosak. (nekem tegnap volt egy, amelyben Araki kedvence, Envy is benne volt. Pfúj! :mad: )
MSN nem fut WinMe-n :(. Érdekes az elérési sebesség. Pl. a honlapok sokkal gyorsabbak mint egy Netcaféban, ám az FTP döglés. A leglassabb meg az ipforg. (Órákig szarakodok, mire kiírja, hogy aznap mennyit basztam el)
Egy ideig nem kívánom megöletni magam, úgyhogy nem kell postolnom (Habár sztem az is a "történet" része, nem lenne zavaró egy az egyben a Pogóban. Sõt, sztem sem volt eddig fölösleges Post!) Na, én most megyek reggelit vásárolni. :D

Lt. Simoan Blarke

úgy látom, kicsiny virag jelentõs amortizációt csinált a topicban. gondolom nem akarja, hogy legyen egyetlen postja is a topicban. evvel csak annyi a bajom, hogy így aki évek múlva visszaolvassa az archívumot, csomó dolgot nem fog érteni :mad:

Member

Quote from: blarkeúgy látom, kicsiny virag jelentõs amortizációt csinált a topicban. gondolom nem akarja, hogy legyen egyetlen postja is a topicban. evvel csak annyi a bajom, hogy így aki évek múlva visszaolvassa az archívumot, csomó dolgot nem fog érteni :mad:

Emberek... Hát lehet nem szeretni õket? (Én mondjuk utálok visszaolvasni)

Rounin

Quote from: MemberEmberek... Hát lehet nem szeretni õket? (Én mondjuk utálok visszaolvasni)

Amikor éppen nincs jobb dolgod, egész kellemes tud lenni. Persze ahhoz nem árt némi ismeretanyag a régiekrõl :))

Rounin

Quote from: MemberEmberek... Hát lehet nem szeretni õket? (Én mondjuk utálok visszaolvasni)

Amikor éppen nincs jobb dolgod, egész kellemes tud lenni. Persze ahhoz nem árt némi ismeretanyag a régiekrõl :))

Edit: hamis tanúzásért csúnyán kikapsz blarke :rolleyes:

Member

Quote from: RouninAmikor éppen nincs jobb dolgod, egész kellemes tud lenni. Persze ahhoz nem árt némi ismeretanyag a régiekrõl :))
Ha nincs jobb dolgom, fórumozok. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninAmikor éppen nincs jobb dolgod, egész kellemes tud lenni. Persze ahhoz nem árt némi ismeretanyag a régiekrõl :))
hát én ezt az ismeretanyagot a régi postokból szedtem össze ;>>

Quote from: RouninEdit: hamis tanúzásért csúnyán kikapsz blarke :rolleyes:
mirõl beszélsz? :rolleyes: :ad:

Rounin

Quote from: blarkemirõl beszélsz? :rolleyes: :ad:

Tudod Te jól :D Megmásítottad a szavaimat, de végülis nem számít. :lazza: There is no deeper than six feet :rolleyes:

Member

Rin sorsa a kezében van a és még kötekszik vele :rolleyes:.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninTudod Te jól :D Megmásítottad a szavaimat, de végülis nem számít. :lazza: There is no deeper than six feet :rolleyes:
éreztem, hogy kikívánkozik belõled a dolog ;) :D:D:D nem volt az megmásítás, csak õõõõõõ... fantázia-empátia ;p :D

Rounin

Marha jó..holnap fél tizenegyre az Állami Nyomdában kell lennem... de kompközlekedés nem lesz holnap, ergo képtelen leszek beérni, hacsak nem visz be valaki hajnalban Bajára... vagy nem alszok Mohácson, váróteremben :rolleyes:

Rohadjanak meg..

katz

Quote from: blarkeúgy látom, kicsiny virag jelentõs amortizációt csinált a topicban. gondolom nem akarja, hogy legyen egyetlen postja is a topicban. evvel csak annyi a bajom, hogy így aki évek múlva visszaolvassa az archívumot, csomó dolgot nem fog érteni :mad:
Visszaolvasni? Ezt a sok szemetet? :3x3: Én is csak azért néztem be az offtopicba, mert ma nem vagyok munkában, egyébként a sok szemét miatt már egy jó ideje nem olvasom.

Member

Quote from: katzVisszaolvasni? Ezt a sok szemetet? :3x3: Én is csak azért néztem be az offtopicba, mert ma nem vagyok munkában, egyébként a sok szemét miatt már egy jó ideje nem olvasom.

Mondcsak, katz, miért közelítesz meg mindent negatív oldalról? Már egy ideje figyellek...

katz

Quote from: MemberMondcsak, katz, miért közelítesz meg mindent negatív oldalról? Már egy ideje figyellek...
Boncit idézve: katz style

Talán nem teccik, h a multkor lefikáztam az FMA-t?