Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Nevl

Megsasoltam és ha ez a klipp a sorozat végének az összefoglalása akar lenni akkor eléggé más lesz mint a Hime (remélem is)... ([COLOR="White"]érdekes volt látni, hogy milyen lesz a végére az összes otome... mert itt mindegyik meisterként jelenik meg[/COLOR]).
Bár lehet csak amolyan beetetés ez is :D
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Darkstar

Most elõször tudtam megállni 1 spoiler elolvasását. :D Jól sejtem, hogy holnap jön ki a köv rész?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nevl

Ja, de csak a rw... azt inkább mellõzöm... doremi vasárnap reggelre szokott lenni.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Darkstar

Quote from: NevlJa, de csak a rw... azt inkább mellõzöm... doremi vasárnap reggelre szokott lenni.
Nem szombat éjjel? (7, 14, 21 a legutóbbi 3)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rage

Quote from: NevlBár lehet csak amolyan beetetés ez is :D
Nem, ezt "bleach-szindromanak" hivjak. (Ertsd: mindenki tud bankait csinalni, bankai egy ujjal szetverve stb. Itt is ugyanez lesz: hirtelen "a semmibol" meister lesz mindenki, mintha az valami semmiseg lenne [ez amugy a Saint Seiya c. sorozatra emlekeztet, ahol a Bronze Saint-ek bizonyos esetben kaphattak Gold Cloth-t]. :p)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Groven

Quote from: MaronEz nem spoileres talán. Új opening van, az Aoin paTKany linkelt egy klippet, katt ide!
Raw még nincs, de a képek alapján jó :lazza:

Én is megnéztem. Hát egyre kiváncsibb vagyok mi fog ebbõl kisülni. Vigyorogtam nagyon mikor Mai megjelent otome cuccban.:)

Cobra

Ez az intro nagyon durva spoilernek tûnik.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Prof. William

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Jó kis rész. (mármint a raw alapján)

A királyi palota végre elkészült. Szép lett. :ejnye:

Minimális Spoiler

ÉS a rész végén vége elkezdõdik a nagy hadmûvelet az otomék elllen! Jól kivitelezve minden fronton. És azok a szerencsétlen hülyék az utolsó pillanatig semmit sem sejtettek. :) És egy qvajól kivitelezet elsõ csapással!

Spoiler end.

Eddigi konklúzió. Kíváncsi vagyok, milyen jó a postaszolgálat. :) A Slave kristályokat ugyebár mindig postai úton kapják meg. Senki sem gyanakodik? Vagy így elpuhultak a sokéves béke alatt?

A mesteri ruhákhoz... Hogy is mnondta a vén szipirtyó? Az elõzõ háborúban gyorsan kiképzett felkészületlen Otomék harcoltak. Ezért lett jókora hirig. Attól tartok most se lessz másképp. Valszeg naygon gyorsan ki kell nevezni a mestereket, mert a nemzetközi helyzet fokozódik. :)

Nevl

Quote from: RageNem, ezt "bleach-szindromanak" hivjak. (Ertsd: mindenki tud bankait csinalni, bankai egy ujjal szetverve stb. Itt is ugyanez lesz: hirtelen "a semmibol" meister lesz mindenki, mintha az valami semmiseg lenne [ez amugy a Saint Seiya c. sorozatra emlekeztet, ahol a Bronze Saint-ek bizonyos esetben kaphattak Gold Cloth-t]. :p)

Igen ez igaz, de 3 fõszereplõt is láthatunk akcióbn és nem tûnnek annyira bénának (Erstin - õ volt a Hime-ben Mai nem?! - Arika, Nina)... sõt még Shizuru is.
Ja amikor mutatják Midori-t meg a robot bandáját ill. az otomeket a leghátsó kettõ kicsoda?!?! Egy fekete lány ill egy szürke+fekete ruciba levõ csaj... õk eddig sehol se voltak (Shizuru egész jól feszít otome ruciba :D )
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Groven

Quote from: Prof. WilliamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Jó kis rész. (mármint a raw alapján)

Hát már alig várjuk..

Rage

Quote from: NevlErstin - õ volt a Hime-ben Mai nem?!
Nem. Mai itt is Mai. :p
Erstin egy teljesen uj karakter, a Coral-ok kozott is a gyengebbek kozott helyezkedik el, ugyhogy finoman szolva "meglepo", hogy hirtelen a nagy semmibol Meister lesz. :p
Btw, fogadni mernek, hogy Arinko es Nina Sergay "kegyeiert" fog megkuzdeni egymassal... :lame:
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lazzaret

Quote from: RageBtw, fogadni mernek, hogy Arinko es Nina Sergay "kegyeiert" fog megkuzdeni egymassal... :lame:

[COLOR="Red"]SPOILER GYANÚS:[/COLOR]

Sztem nem igy lesz. Hanem õõõ, Hogy is volt? Ja igen "Egyesítsük hatalmunkat.Föld.Tûz... :D". Na jó ezt mégse. Hanem sztem egyesített erõvel fognak küzdeni. Vagy az is lehet hogy Nina lesz Artai Maister otoméja?

[COLOR="Red"]Spoiler end.[/COLOR]

www.arkangyalok.uw.hu

Prof. William

Reméllem most megszorongatják az otomekat. Ne legyen könnyû gyõzelem, de legyn dráma meg áldozatok. :)

Nevl

Quote from: Prof. WilliamReméllem most megszorongatják az otomekat. Ne legyen könnyû gyõzelem, de legyn dráma meg áldozatok. :)
A Hime-bõl kiindúlva tuti nem lesznek... :) (vagy csak átmenetiek :) )
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Prof. William

Mármint áldozatok vagy dráma?

DE azért reméllem sikerül egy reménytelen helyzetet kihozni. :) Az bizos hogy Nagiék jól felkészültek az otomekból. Lásd az Akane+slave harcát felvevõ videó. De mi a cél? Mármint az otomek lenyomásán kívül? És Miyu szerepe mi lessz? És kik azok az új arcok az intróban? Erre kevés sztem a hátralévõ 8 rész.

Hány részes lessz akkor végül is?

Dreamcleaver

Quote from: Prof. WilliamMármint áldozatok vagy dráma?

DE azért reméllem sikerül egy reménytelen helyzetet kihozni. :) Az bizos hogy Nagiék jól felkészültek az otomekból. Lásd az Akane+slave harcát felvevõ videó. De mi a cél? Mármint az otomek lenyomásán kívül? És Miyu szerepe mi lessz? És kik azok az új arcok az intróban? Erre kevés sztem a hátralévõ 8 rész.

Hány részes lessz akkor végül is?

Remélem 26-nál több. Én spec az 50-60 részes sorozatokat szeretem a legjobban. A 100+ már túl hosszú, 30- túl rövid.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Quote from: DreamcleaverRemélem 26-nál több. Én spec az 50-60 részes sorozatokat szeretem a legjobban. A 100+ már túl hosszú, 30- túl rövid.

Akkor mit csinálsz egy 13 részes anival? :)
Az ideális sztem 13 - 52. (52 felett már üzleti fogásokról (pontosabban elnyújtásról) beszélhetünk)

Prof. William

Nállam is 52 a optomális, aminál hosszabb már nem jó. 52 pont elég egy igazán monumentális történet elbeszélésére.

Nincs amígy hír? úgy értem még a késtzítõk sem írták ki hány részes lessz? Vagy meglepetés lessz?

Nevl

Elviekben 26 részes lesz ugyan úgy mint a Hime... (legalábbis ez a hivatalosnak tûnõ info)
Ja és még mindig nincs meg a normális verzió...
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Prof. William

Normális verzió?

Nevl

Quote from: Prof. WilliamNormális verzió?
DOREMI-re gondoltam mondjuk, vagy Sinsenre, de egyik se adta még ki, pedig elõbbi elviekben már szombat este kész szokott lenni (többiek szerint). Eddig csak raw-os elérhetõ azt meg inkább nem szedem le.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Prof. William

Ja... de abban egyertértünk hogy induljon végre az eksön, na persze a jól kitervelt eksön, amin sztem Nagi és haverjai 15 rész óta dolgoztak, és szorongassák meg végre a otomek... öööö.... kezét.

Dreamcleaver

26 részes lesz? Csak mert ebbne a részben se történt semmi. A következõben azért már valószínûleg beindulnak a dolgok.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

Félek, hoyg túl hamar lezavarják a dolgot. Ha 26 részes lessz akkor amaradék részekbe meg bele kéne férni az újj szereplõknek, a drámának, a MÉLYPONT-nak és a gyõzelemnek. Kicsit kevés. Bár a Himeben is 16 körül kezdõdtek a dolgok. Sikerölt ot is jó sok dolgot belerakni.

Figyeltétek amúgy a John Smith-ék terve menynire hasonlított Alysséra? A Hime -ben is az eslõ lövés a hidat lõtte szét elvágva a külvilágtól Fuukát.
Most a Homokjárók kokötõjét kaptákl szét, tehát Windbloom megint el van zárva. Ésaztán jöhetnek az inváziós erõk. Csak itt már nem burkoltan, hanem nyiltan.

Dreamcleaver

Kösz, hogy mondod, a homokjárók kikötõjét kapták szét. Sohasem jöttem volna rá. Annyira jellegtelenül volt kidolgozva, csak néztem, hova a p*csába lõttek egy bazi nagyot. :D

Valahogy az új intro sincs jól összerakva. Nem jók a vágások, a zene se túl nagy szám. Azért az Arika vs Nina harcot már várom nagyon. :)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Nevl

Ebbõl a részbõl egyébként kiderül, hogy Arika és Nina miért fog harcolni. Sergej dumál Ninával és mondja neki, hogy ne felejtse el, hogy Nagi nagyúr otoméje lesz és minden rászabott feladatot teljesítenie kell... szal tuti, hogy a kis sunyi fogja összeereszteni õket...
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Dreamcleaver

Quote from: NevlEbbõl a részbõl egyébként kiderül, hogy Arika és Nina miért fog harcolni. Sergej dumál Ninával és mondja neki, hogy ne felejtse el, hogy Nagi nagyúr otoméje lesz és minden rászabott feladatot teljesítenie kell... szal tuti, hogy a kis sunyi fogja összeereszteni õket...

Ja ez egyértelmûen kiderült. Nina Artai otoméjalesz, Arika meg a királynõt szolgálja. Biztos az összecsapás. Sergey ügye csak hab a tortán.

Mellesleg ami engem nagyon izgat az Arika és Mashiro viszonya. Ergo kiderült, hogy Arika az igazi trónörökös (persze lehet, hogy ez még nem biztos), mégis az intro alapján Mashirót szolgálja. Lehet, hogy a paktum nem felbontható? De az is lehet, hogy Arika szerint Mashiro jó királynõ lesz, és ezért szolgál neki, mintegy lemondva a trónról. Bár Arika amúgy sem egy királynõ alkat, szerintem el sem fogadná, ha felajánlanák neki.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Groven

Yo!

Van vknek linkje az új részhez? Én még nem találtam..:S

szerk.: megtaláltam!

Prof. William

Tetszett Mashiru beszéde mielõtt bemutatta az újj palotáját.

"Legyen ez az esemén yegy új kor hajnala."

Kis mázlival még be is jöhet ez bár, nem teljesen úgy ahogy õ gondolta. :hahaha:

Manitu

Na végre megnéztem az új részt :) Nekem egész bejött az új intro, a zene... az tökmindegy, a régi se tetszett jobban, de az alávágott képek szvsz elég brutálak lettek :)
Azt nem vágom, hogy Eris mért nem köpte be a kékhajú csajt :?