Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: KvikvegMSN csak nekem halt meg?

Nekem se mûködött...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonMIVAN EMBEREK PANG A FÓRUM!!!!
baszki. nem tehetek róla, hogy egyesek bíztatására hajnali 5ig FMA-t néztem :D:D (és most keltem...) pogó pedig várjon már egy kicsit, mert még el kell mennem boltba:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: blarkebaszki. nem tehetek róla, hogy egyesek bíztatására hajnali 5ig FMA-t néztem :D:D (és most keltem...) pogó pedig várjon már egy kicsit, mert még el kell mennem boltba:D
Tombol a PRIDE, igaz, Blarke? :rolleyes: Már csak az hiányzik, hogy:
"ÁÁÁ, nem értem meg, mennyi kidobott óra..."
Boltban pedig érdemes mindig a bolt nevével fémjelzett terméket vásárolni...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberTombol a PRIDE, igaz, Blarke? :rolleyes: Már csak az hiányzik, hogy:
"ÁÁÁ, nem értem meg, mennyi kidobott óra..."
Boltban pedig érdemes mindig a bolt nevével fémjelzett terméket vásárolni...
hát... 48 rész és nekem egyre kevésbé tetszik, az eddigi Slayers-es "varázsát" is elvesztette és átment natúr harcba. igen. mennyi kidobott óra, amikor itt van még a Genshinken, meg a Wild Arms...
hát a sarki kisboltnak nincsenek saját névvel fémjelezett termékei, a Tesco meg 15 percre van, az SOK :D

edit:
Quote from: Memberneked mióta is ez az avád?
december eleje óta. akkor kezdtem fórumozni.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Raggie

Hát ja. blarke komában nem csalódtunk... szokásosan beteg indokokkal, szokásosan betegesen hárít el magáról mindenféle felelõsséget... :D :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonHát ja. blarke komában nem csalódtunk... szokásosan beteg indokokkal, szokásosan betegesen hárít el magáról mindenféle felelõsséget... :D :__devil:
hm. az a baj, hogy neked nem mesélek irl-es szerepjátékot. Lythis meg fogja emlegetni azt a napot, amikor Raggie csúnyán beszólt nekem, mert jobb híján rajta és a többieken fogom kiélni magam :D:D

edit: rá kellett jönnöm, hogy a fenti kijelentéssel a saját frusztrációból okozott elcseszett mesélésem felelõsségét próbálom elhárítani magamról. :hogyaza: Raggie!!!!!:D:D:D:D

Member

Ez érdekes, mert már õsszel csatáztam veled és Grovennel EL ügyben.
Összeraktam egy listát:
01. Már megvan (Usteam) 02. Animestars 03. Animestars 04. USTEAM 05. USTEAM 06. Animestars 07. Animestars 08. Animestars 09. Animestars 10. Animestars 11. USTEAM 12. Animestars 13. Animestars + 14. USTEAM
Ha így töltöm le, nem pazarlok annyit rá.
Egy pillanat! Most vagy én képzelõdtam vagy a harc alatt volt történet is (fõleg a Föld alatti városban)? [COLOR="PaleTurquoise"]Mondjuk nemtomminek keverték bele a mi világunkat is a sztoriba, baromság... [/COLOR] (EDIT: Eszembe jutott, hogy ott még nem volt szó errõl :D) Bár nemtommilyen harcról beszélsz, én azt nem nevezném annak :).

Dreamcleaver

Quote from: blarkehát... 48 rész és nekem egyre kevésbé tetszik, az eddigi Slayers-es "varázsát" is elvesztette és átment natúr harcba. igen. mennyi kidobott óra, amikor itt van még a Genshinken, meg a Wild Arms...

Azért elismerésem. Én kb az 5-6. résznél végtam ki az FMA-t a szemetesbe.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Quote from: DreamcleaverAzért elismerésem. Én kb az 5-6. résznél végtam ki az FMA-t a szemetesbe.
Ott én is majdnem kivágtam. And look at my Avatar now... Ja, hogy te azt sem tudod, mi az :D. Bocsi ;).

Lt. Simoan Blarke

és végignéztem. ÚR ISTEN. FMA-t KERÜLJÉTEK!!!!! AKI MEGEMLÍTI AZT A SZÓT, hogy "alchemy", "homunculus" vagy "fullmetal" (nem ide értve az FMP-t, bár az nem fullmetal, hanem full metal), LINCSELJÉTEK MEG!!!!!!!
röviden és tömören, ez egy fosh. hosszan és bõ lére eresztve most írom mitláttállegutóbba.

SaiyaGin

Quote from: blarkeés végignéztem. ÚR ISTEN. FMA-t KERÜLJÉTEK!!!!! AKI MEGEMLÍTI AZT A SZÓT, hogy "alchemy", "homunculus" vagy "fullmetal" (nem ide értve az FMP-t, bár az nem fullmetal, hanem full metal), LINCSELJÉTEK MEG!!!!!!!
röviden és tömören, ez egy fosh. hosszan és bõ lére eresztve most írom mitláttállegutóbba.

Ok!
Általában sem szoktam drámai animéket nézni, de akkor ezt tutira hanyagoolni fogom.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: SaiyaGinOk!
Általában sem szoktam drámai animéket nézni, de akkor ezt tutira hanyagoolni fogom.
:rotflol: DRÁMAI? :D:D:D *felkapaszkodik a földrõl a billentyûzet elé* ilyen rossz viccet is rég hallani. ez a cucc egy rossz Slayers-implantátum, ami a végére egy suxorz fighting-anime marad. de olvasd el a leírásomat, amit kb. 5 perc múlva postolok :)

Ramiz

Quote from: blarkeés végignéztem. ÚR ISTEN. FMA-t KERÜLJÉTEK!!!!! AKI MEGEMLÍTI AZT A SZÓT, hogy "alchemy", "homunculus" vagy "fullmetal" (nem ide értve az FMP-t, bár az nem fullmetal, hanem full metal), LINCSELJÉTEK MEG!!!!!!!
Megérdemelted ezt az animét, és mostantól naponta kapsz tõlem egy FMA-s pm-et büntetésül, amiért nem hagytad abba legkésõbb a 20. rész körül. :) De nem kell hatalmas fikázást csapnod, felesleges megsérteni másokat (saját káromon tanultam meg többször is...), aki egyetért veled, annak meg elég egy cinkos kacsintás: " FMA? Mpfh... ;) "
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Próféta, Alkyra és hasonlók? SENKI?! :bruhuhu:
Pont ilyenkor vagytok offline?! Amikor Szent AVI formátumú Bibliánkat így a sárba tapossáK?!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizMegérdemelted ezt az animét, és mostantól naponta kapsz tõlem egy FMA-s pm-et büntetésül, amiért nem hagytad abba legkésõbb a 20. rész körül. :) De nem kell hatalmas fikázást csapnod, felesleges megsérteni másokat (saját káromon tanultam meg többször is...), aki egyetért veled, annak meg elég egy cinkos kacsintás: " FMA? Mpfh... ;) "
nem szándékozom megsérteni senkit, én mindig is hangsúlyozom, hogy amit mondok, az IMO. de engem senki nem fog meggyõzni arról, hogy ez a cucc jó. részletesebb kivesézés kapcsolódó topikban, és úgy érzem, hogy nem fikázást csináltam, hanem kiadtam magamból egy full szubjektív véleményt :) és ha megpróbálsz pm-ezgetni, akkor kiheréllek. mellesleg meg nem hagyok abba animét, kivéve, ha az olyan szinten rossz, mint a lávhina :D:D

kisvirag

blarke:
már katzot is jólletorkolták, amiért képes volt ugyanezt mondani az FMAra, bár õ asszem a POkemonhoz hasonlitgatta ;)
vigyázz, a te torkod is mingyá kettéharapják az IMO jelentését nem értõ fanatisták :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Member

Quote from: kisviragblarke:
már katzot is jólletorkolták, amiért képes volt ugyanezt mondani az FMAra, bár õ asszem a POkemonhoz hasonlitgatta ;)
vigyázz, a te torkod is mingyá kettéharapják az IMO jelentését nem értõ fanatisták :D
Bübübü, kisvirág! Blarke nem hasonlította a Pokémonhoz, ez nekem elég ahhoz, hogy visszafogjam magam és ne csináljak belõle lecsókonzervet. Van különbség FIKA és FIKA közt.

Quote from: kisviragtanulj meg irni
kisvirag !
Tehetek róla, hogy nem ismered az ékezeteket?!

BLARKE: A katz-os szövegért megbocsátok :D.

Blüblüblüblüblü, blarke. De ez utóbbi szõrszálhasogatás volt kisvirÁg részérõl, nem? Kisbetû-Nagybetû, Ékezetes-NonÉkezetes, kit érdekel. Írhattok akár meMBöR-nek is, a lényegen nem változtat. Na, még1 jó téma. :rolleyes:
Araki szerintem hisz abban, hogy õ maga is Homunculussá válhat, úgyhogy nem fél Envytõl. (És nem envy, mert az egy ige vagy fõnév, az Envy már egy tulajdonnév. :teccik: )

EDIT: Juj, te nekiállsz 1 szót másolgatni?

Quote from: blarkeedit: Member: elég. :ejj:
Mi ég?
Na jó, abbahagyom. Igyunk egy sört!

EDIT: [COLOR="PaleTurquoise"]Itt nem a tisztelet hiánya játszott közre hanem egy fölösleges vitakezdeményezés 1 vonal miatt.[/COLOR]

[SIZE="4"]Ok[/SIZE]

VÁLASSZ! :D
Én már csak hobbiszinten mangázok, tom, hogy sz@rt sem ér...

[SIZE="4"]Ok[/SIZE]
Egyszerû: Ne legyünk idegesek. Nyugalom a kulcs mindenhez...
Blarke nem bírja Araki férjét és ezen izélnek. Mondjuk hiába mondom neki, hogy pálmafa nem illik hozzá (ott rohad az avatárjában és az aláírásban is, amúgy ).

Mondat elején kis-bé?! Azt azért neeee....
GORDON: Természetesen FMA. Egy Envys anime nekem is kiütné a lelkivilágomat...

Jól látom?! Egy Protoss Shuttle közeledik elképesztõ sebességgel?! Megjött Xaga!
[SIZE="5"]!!!POGÓ!!![/SIZE]
GORDON: Van olyan animés rovat, hogy "Hülye a férjed"?

Quote from: Raggie GordonLoL!!! Ilyen komoly emberek is járnak a fórumra? Tyûha, én az utóbbi pár napban lemaradtam egy s másról ahogy látom! Gratulálok az elhatározásodhoz egyébként! :tezsvir: Komoly cél a manga rajzolás.. én is próbálkoztam vele, de naggyon hamar kifutottam a kitartásból... :( De drukkolok neked!
NE ADD FEL!!! Alkossunk Triumvirátust! Legyen a nevünk... Manga-Banda!

Quote from: Raggie GordonEdit: manga-banda... hát nemistom... maj elõbb nézd meg a rajzaimat, meg a lelkierõmet... nem sok hasznomat vennétek... :(
Jól hallottam?! Mi ez az önlebecsülés. Elárulok egy titkot. NEM KELL HOZZÁ NAGY TEHETSÉG! Gyakorolni kell! Sokat! Ráadásul te egy másik szférában mozogsz (Cowboy Bepop, ha jól sejtem), ami annyit jelent, hogy együtt egy nagyon színes sztorit alkotnánk! Azonnal add meg pm-ben, hogy honnan szerezhetem meg a rajzaidat!

Szerintem is jó. Én kb. itt kezdtem:
Kezdet
Most itt járok (pontosabban ez van legutoljára feldobva):
Vég
3/4 év... (Mondjuk nem vagyok PRIDE, még mindig bénák az arányok...)

WinME-n nem volt hajlandó lefutni az MSN. Nem, nem ismerjük egymást, már bocs, házmester bácsi. (Látom, az államvizsga-öröm elmúlt...) Sajnos nagy a távolság, nem mehetek fel naponta dumcsizni, mert Vecsén csak parasztok laknak! Más, hogy sokakat zavar, ha társalgásukat úgy kell lefolytatni, hogy közben mások is beszélgetnek. Ez a "koktélparty" effektus egyik alternatívája.
EDIT:
Ranma light-osabb, Inuyasha hülyébb, Xelloss bunkóbb, Kenshin bénább, Envy ismét lájtosabb, Lime még hülyébb lett. :D

Csak közölte, hogy szgépen lévõ szoftver nem kontabilis a rendszerével, úgyhogy szopacs...

Quote from: Raggie GordonAraki+Member: ittenvan egy-két rajzom(csak a legjobbakat raktam fel, de ezek is xarok). Szvsz nem én vok a ti emberetek... :(
1.rajz: Spike is going
2.rajz: saját kútfejú egyoldalas manga...
3.rajz: saját rajz kb-ra a Trigun Maximum stílusában(nemtom ismeritek-e)
4.rajz: gagyi Hellsing koppintás...
5.rajz: saját rajz saját stílusban

MI EBBEN A ROSSZ?! Csak a színezéskor kéne jobban rányomni (vagy normális cerkát használni, pl. Lyra). Nekem nagyon tetszik!
Láttam már olyat is, aki büszként hirdette, hogy "Hû de fasza!" aztán elsírtam magam. Te az ellentéte vagy! Legyen már kicsit nagyobb az arcod, hej :).
EDIT: A TÖRTÉNET a lényeg! Ha valami ronda, mégis elképedsz vagy halálra röhögöd magad rajta, akkor Istenné válik (lásd FMA, igaz, blarke? :)), de van, hogy szép, és besírsz (lásd AMG, számomra végülis...).

Quote from: Raggie GordonMember+Araki:A ceruzás színezés nem olyan rossz élõben, csak nincs szkennerem uh fényképezõvel kellett digitalizálnom, az meg vakuzik és az hozza ki így a vonásokat... kösz a bíztatást egyébként, de a történethez kitartás kell... a kitartáshoz meg idõ és az emg végképp nincs...
Ja, az mindjárt más. Azért a szkenneren a fehér folt fehér marad ;). Mondjuk ha nagyon bedurvítod a szkennelést, akkor a hibák is felerõsödnek. Meg kell találnod a helyes arányt! Küld el a képeket, beszkennelem! Az EMG-et nem sikerült dekódolnom (Ehetõ Magyar Gomba? Ellenõrzött Mikulás Gépsonka?). Arakinak 4 év, nekem 1 év kellett egy normális sztori kialakításához, mely "önmagát" alakítja (4-szer kezdtem újra, õ 7-szer. Én már elégedett vagyok, õ feladta, de az Envy-Love új ihletet ad neki ). Ha összedobsz vmit, nekünk szólj elõször! Amúgy szedd össze az oldaladat mert így nem vagyok hajlandó belinkelni!

Quote from: DidicoBlarke, most teccik a Full Metal vagy nem?
Máshol leírta, fafej.
ITT
Ezekután remélem egyértelmû. Sajnos hiába nevejük, lepereg róla :rolleyes:.

Quote from: DidicoJól van na! Bocsánat! Egyébként is, ha megmondtam volna... elbiztad volna magad, és még többet beszélnél róla... egyébként... aranyos voltam ma és megvédtelek, a Tibiék nagy szemetek... Csak egyszer betörhetném a nagy pofájukat...
Gratula, elment aludni. Mindjárt felébresztem. A Tibiéket egyszer a saját kezemmel tépem szét (EL után vektoraimmal). Mit beszélnek, ha csak az Inut ismerik?!

Quote from: KvikvegMar megint kezd chatszoba lenni az offbol.
Nyugi, nem lesz hosszú, MY MASTER (ittál a vérembõl múltkor, ha jól emléxel?)

Jó, innentõl kezdve Araki és Didico Privát beszélgetést fog folytatni.
[SIZE="4"]SÓHAJ (Az offtopicot bámuló szerencsétlen kívülállók nevében)[/SIZE]

42356791-szer mondtam már, hogy ez a sz@r Millenium nem hajlandó kontatibilissé válni az M S N szerverrel! Csak ezért csináltunk hotmail címet is :mad:. Komolyan, beleírom az aláírásomba, hogy "SZ@R A WINME, NEM FUT AZ MSN!".

Quote from: DreamcleaverEzt a két idiótát...
Kérlek, ne... Már a második unszimpatikus post-ot dobod be a nap folyamán. Én sem ugattam be az OFFba, amikor 5 napig egy topicban sem tudtam postolni az engem nem érintõ témák miatt. Max Ignorra teszed õket és nem látod a hülyeségeiket.
YAKUMO: Chat? Ugye nem a Chat.hu-ra gondolsz?
Sztem ma megtanulták, hogy a pm hogyan mûködik, így többet nem okoznak zavart az erõben.
MOHA: Egy sorral fentebb.

KVIGVEG: Ezt nem vártam...
MOHA: Mert az XP még nagyobb. Azonkívül, hogy nincs egy hûdemarhagyos gépem, még a kedvenc "raklapegyszerû" játékaim (pl. Dragon Ball Z Mugen Edition 2) sem futnak le rajta. Amikor összerakták a netet, pofáztak, hogy milyenmánemXP, tegyük fel, mert 5 óra, mire felismeri a hálózati kártyát. Elsõre megtette. Sajnos mindenhol elterjedt az XP, mert valóban, betonstabil, de én nem áldoznám fel érte a "Visszefelé kontatibilitást". (ezt a szót sohasem tudom pontosan leírni. Igérem, ügyelek rájuk, hogy ne itt tárgyalják ki a magánéletüket! (és magamra is megpróbálok)
DREAMCLEAVER: Ja, hogy az a visszafogott? :) Azért az 5-6 rész után a szemetesben landolt kicsit betett. Még ha sz@r is sokak szerint, megérdemli, hogy úgy végezzék ki, mint ahogyan Blarke tette. Ha vmit odaadnak, mindig végignézem. Ha csak 5 részt, végignézem, és ha sz@r, közlöm, hogy nem kérek többet.

16 éves óriásbébik, esetleg... Bennem, felelõsség? "Mindenki a maga szerencséjének kovácsa."

Quote from: YakumoNem azt írtam, hogy benned van felelõsség, hanem azt, hogy a nyakadban. Nagy különbség Azt, hogy benned van-é felelõsség nem tudhatom ugyanis:) Bár mostmár kezdesz rávezetni:D
Valamennyi. Vannak olyanok, aki tudatlanságból (tapasztalatlanságból, ahogy a haverom mondaná) követnek el hibákat és vannak, akik csak nem tudnak gondolkodni és mennek a saját fejük után. Sztem triviális, hogy melyik iránt érzek felelõsséget.
EDIT:
MOHA: Igazad van, tudom, de most kivételesen ki kell állnom mellettük. Majd megtanulják egyszer, hogy mi a fórum-szabályzat. Elvégre te engedted õket a fedélzetre.

Quote from: DreamcleaverNyugi Member azért az FMA-nál szerintem is van rosszabb.  Pl a Hellsing!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Kettétéplek. A 3-as számú kedvencem!!!! Ha most azt mondod, hogy "Nyugi Member azért a Hellsingnél is van rosszabb. Pl a School Rumble!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:", én idegösszeomlást kapok...

Quote from: DreamcleaverNem, a School Rumble nálam is nagy kedvenc. Azt nem lehet nem szeretni. :)
Na azért! :) Mondjuk nem tudom, hogy mi alapján szeretek egy animét.
FMA - 15 éveseknek való, Slayers-fílingû (ez honnan jött...), olyan felépítésû, mint a Pokémon (ez meg fõleg) és nincs hangulata
Hellsing - Története nincs, csak ömlik a vér az idétlen harcok során
School Rumble - Nincs történet, nincs befejezve, nincs benne elõrelépés
Ja, amúgy ezek nem szívembõl szóltak! :D

kisvirag

tanulj meg irni
kisvirag !

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragblarke:
már katzot is jólletorkolták, amiért képes volt ugyanezt mondani az FMAra, bár õ asszem a POkemonhoz hasonlitgatta
vigyázz, a te torkod is mingyá kettéharapják az IMO jelentését nem értõ fanatisták
hát... azért egyelõre úgy látszik, túlélem. és katz mindent a Pokemonhoz hasonlítgat (lehet, hogy titokban a Pokemon a kedvence:D:D)

btw.
Quote from: ArakiEz csak a véleményem volt, és ennyi. Nekem tetszett, és eddig nem láttam nála jobbat. (õszintén szólva, amióta megnéztem, azóta nem tudom elviselni a gyengére sikerült animéket... és ezzel nem utalok semmire.:muhahah: )
hidd el, én is így vagyok vele az EL óta, és én se utalok semmire
Quote from: ArakiTudom, hogy nem tetszhet mindenkinek. Abban igazad van, hogy nem néztem még elég animét. De még van rá egy életem... talán bepótolom 90 év múlva.
do it.
Quote from: ArakiÉn belelátok Envybe, és onnan tudom, hogy nem sablonos. Sajnos azok a nagyon értelmes lények úgy írták meg az animét, hogy az õ múltjáról szinte semmit sem lehet megtudni... majd egyszer megírom a mangáját. (amúgy valószínûleg azért értek vele ennyire egyet, mert vannak közös vonások kettõnk életében, és nekem is szokott emberundorom lenni)
lehet, hogy nálam az élményt jelentõsen rombolja az a tény, hogy én nem csak Envybe látok bele, hanem az igazi emberek zömébe is ;) az emberundor pedig egy komplex dolog. és mindenkiben megvan. errõl lehetne oldalakon át beszélni, nem teszem, mert utálok falra hányni.
Quote from: ArakiSzóval: NE FIKÁZD A FÉRJEMET!:teccik:
ezt csak úgy tudom kommentálni, hogy SZÁNALOM. ha emberundora van, akkor miért lenne a férjed? logikai érzék kihalt? stb. ;p

jójójó. kicsiny virag, mhuman, meg ne öljétek egymást :D (jó ez harmatgyenge volt, de inkább engem öljetek.)
Member: mit kellene elnézned? :wtf: és én is allergén vagyok pl. arra, hogy mindenki azt írja, hogy Blarke, amikor origiban blarke vagyok (a Blarke egy vezetéknév, a blarke meg egy nick. én utálom, amikor vezetéknéven szólítanak.), tehát ne kötözködj ilyesmin, k? kisvirag azért kisvirag, mert amikor belekezdett ilyesmibe, gondolom erõsen élt benne netikett, lehet, hogy kapcsolatban volt a dolog az IRC "nemismerekékezetetanevekben" tényével, vagy franc se tudja, és így maradt. fölösleges konfliktust meg ne teremtsünk már. :teccik:

edit: Araki: ezt nem hiszem, hogy meg tudnád magyarázni Envynek. kitolná a gerincedet a szádon.

Quote from: kisviragamikor ezt a nevet kaptam, nem is lehetett még ékezet a nevekben IRCen. már technikailag. (IRCnet server).
imo ezt mondtam. ok, akkor jól látom a dolgokat ;Ð
Quote from: kisviragés egyébként meg annyira egyszerü, csak másolni kell. ennyire talán mindenki képes. hibátlanul.
de most ilyenen összeveszni? jó, remélem, Member nem követi el többször :D

edit: Member: elég. :ejj:

Quote from: ArakiTényleg nem félek Envytõl, elvégre csak a papíron létezik. Tudom, hogy hülye vagyok, egyszer majd kigyógyulok belõle (remélem).
hát... ehhez képest a férjednek nevezted. mindegy, nem folytatom, kösz
Quote from: ArakiA Homunculussá válás meg életcél, amelyrõl egyszer úgyszintén meg fogok majd feledkezni az idõ folyamán, és egy csésze kávé mellett 90 ÉVESEN azt fogom mondani: "Azok a régi szép idõk!" Feltéve, hogy addig nem öl meg "valaki"...
majd teszünk róla, hogy ne kelljen ezen nosztalgiáznod. és ahogy FMA-ban is megfogalmazták, "those dreams that may come true are not real dreams". viszont ha olyan álmot választasz, ami tuti nem válik valóra, ezért nem is teszel érte, akkor az már nem álom, :teccik: de nem nyitok vitát arról, hogy mit érdemes életcélnak meg álomnak választani

Member: déméééé, nekem most nincs söröm -_- pm-ezz már át egyet

maradok a Heinekennél
mangarajzolásból pedig nem-japán ember max. amcsiban élhetne meg, de ott meg tucatsz*rokat kellene csinálnia. :(hame

edit: redzsi dualpostol!
és Envyrõl ment a dolog. http://envy.atw.hu meg fullfém alkimistáról.

Quote from: Member[SIZE="4"]Ok[/SIZE]
Egyszerû: Ne legyünk idegesek. Nyugalom a kulcs mindenhez...
Blarke nem bírja Araki férjét és ezen izélnek. Mondjuk hiába mondom neki, hogy pálmafa nem illik hozzá (ott rohad az avatárjában és az aláírásban is, amúgy :)).
jó. én is elkövettem a hibát, hogy á-val írtam a nevét, de bocsánatot kértem, meg wakarimashita, meg minden lófene. (KISBÉÉÉÉ! mindegy, nemérdekel.) nem az, hogy nem bírom Envyt. nekem Envy full semleges (egy fokkal jobb, mint a legtöbb ember ), viszont azt nem ismerem el, hogy hûdeeredeti lenne, plusz mellette Araki kijelentette, hogy nem fél tõle, mert úgyis csak papíron létezik. a férje.

Quote from: ArakiGondolj bele, blarke, 4 éven keresztül "dolgoztam" egy tucatsz@ron, azt még hozzá nem értõ emberek is szívesen olvasták, de aztán rájöttem, hogy nem kéne tovább vinnem, belekezdtem normálisabb képregényekbe, és most már a kutya sem kíváncsi rá.
ez így szokott lenni.
Redzsi: Envy a Teljesen Fém Alkimista egyik szereplõje.
Member: én direkt ezért nem írok kis-nagybetûket mondatkezdésnek, max. nick/tulnév elé. mondjuk ez enyhén szólva is csúnya IRCes maradványom. :)

Quote from: Raggie GordonAha... ééértem... azazhogy akor nem értem, mivel még nem láttam... csak kíváncsi lettem már ezután a sok vitatkozás után... de ezt egyébként nem valami Anime-s topicban kéne tolni??? :offtopic: ???
1. az nem :_off: kellett volna, hogy legyen?
2. az kellene még csak. FMA topic. hogyne(hálistennek nem tûnt még fel, hogy lenne olyan, pedig tuti van :confused: )

Raggie: amikor Araki elkezdett velem vitatkozni, eléggé úgy éreztem, hogy avval már kilép a topic keretei közül, az ott már(igen, látom, hogy javítottad, de kötözködni JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ )
Member: Rounin és Ramiz nem tûnik jelenlévõnek. mindegy, hárman is elindulhattok Atlantiszra

edit: Member: dualpost :mad:
Raggie: TÕLEM... csak kb. 20-30 post erejéig élne:)

Quote from: ArakiLIMENVY
ez mia retkes Kaszás-kasza?! ez fáááááj :D

ha ez rám is vonatkozott (sejtem, hogy igen, mert engem mindenki, minden topicban vitat), akkor közlöm, hogy nem, nem ismerek IRL senkit, és pl. Member nem hajlandó msnezni vagy ircelni, mert túl sokat visz el az értékes adatforgalomkorlátjából >;>

edit: Araki. Envy anatómiailag 100%-ban átrendezné lájmot, ha az állandóan rajta csüngene.

kisvirag

ismerem az ekezeteket.

de a nevem akkor is kisvirag.

Araki

Quote from: blarkeezt csak úgy tudom kommentálni, hogy SZÁNALOM. ha emberundora van, akkor miért lenne a férjed? logikai érzék kihalt? stb. ;p
Szerintem az anime-fanok többek, mint emberek.:kiraly:

Tényleg nem félek Envytõl, elvégre csak a papíron létezik. Tudom, hogy hülye vagyok, egyszer majd kigyógyulok belõle (remélem). Úgyhogy szerintem ezt fejezzük be. A Homunculussá válás meg életcél, amelyrõl egyszer úgyszintén meg fogok majd feledkezni az idõ folyamán, és egy csésze kávé mellett 90 ÉVESEN azt fogom mondani: "Azok a régi szép idõk!" Feltéve, hogy addig nem öl meg "valaki"...

Quote from: blarkemajd teszünk róla, hogy ne kelljen ezen nosztalgiáznod. és ahogy FMA-ban is megfogalmazták, "those dreams that may come true are not real dreams". viszont ha olyan álmot választasz, ami tuti nem válik valóra, ezért nem is teszel érte, akkor az már nem álom, :teccik: de nem nyitok vitát arról, hogy mit érdemes életcélnak meg álomnak választani :D
Megjegyezted a kedvenc mondásomat? :eeek: Személyes vágyam, hogy mangarajzoló lehessek, de amíg ebben az országban szenvedek, addig úgy sem válik valóra...

Gondolj bele, blarke, 4 éven keresztül "dolgoztam" egy tucatsz@ron, azt még hozzá nem értõ emberek is szívesen olvasták, de aztán rájöttem, hogy nem kéne tovább vinnem, belekezdtem normálisabb képregényekbe, és most már a kutya sem kíváncsi rá. :mad:

Quote from: Raggie GordonOK, de az animének a címe az, hogy Envy, vagy a Fullmetal Alchemist-rõl van szó??
Nem... a címe Green with Envy lesz, és a manga verzióját én fogom megírni.:)

Quote from: Raggie GordonLoL!!! Ilyen komoly emberek is járnak a fórumra? Tyûha, én az utóbbi pár napban lemaradtam egy s másról ahogy látom! Gratulálok az elhatározásodhoz egyébként! :tezsvir: Komoly cél a manga rajzolás.. én is próbálkoztam vele, de naggyon hamar kifutottam a kitartásból... :( De drukkolok neked! :D
Az elhatározás komoly, de a lehetõségek tárháza a nullán van. Memberrel meg egész mókás mangát gyártani.:)
LIMENVY

Quote from: Raggie GordonLoL! :lul: :jee:
Mérmondod? Ez tök jó kis rajz! Én pl színesben egyáltalán nem tudko jót rajzolni... soha nem is próbáltam mondjuk, de fekete-fehérben gondolkodtam mindíg...
Kösz... mondjuk ha látnád, hogy hogyan kezdtem anno, dobnál egy hátast. A "lehetõségek tárházát" úgy értettem, hogy semmi se fog kisülni belõle.
Quote from: blarkeez mia retkes Kaszás-kasza?! ez fáááááj :D
Kérlek szépen, ez Lime és Envy. A Turmix nevezetû fanmangánkban Lime szerelmes Envybe, míg a pálma utálja õt.

Blarke nem állsz messze az igazságtól, pont mostanában küldte el a búsba. :)

Quote from: Raggie GordonAraki+Member: ittenvan egy-két rajzom(csak a legjobbakat raktam fel, de ezek is xarok). Szvsz nem én vok a ti emberetek... :(
1.rajz: Spike is going
2.rajz: saját kútfejú egyoldalas manga...
3.rajz: saját rajz kb-ra a Trigun Maximum stílusában(nemtom ismeritek-e)
4.rajz: gagyi Hellsing koppintás...
5.rajz: saját rajz saját stílusban
Azt mondtad, hogy nem számítasz haladónak ebben a mûfajban. Ahhoz képest egész jó. (láttam már egy két VALÓDI kezdõt, de erre inkább nem is gondolok, mert felfordul a gyomrom) Tulajdonképp ha nem adod fel és több évig csinálod, akkorsimán ki fog fejlõdni magától. Mondtam, nekem nincs képem felrakni a kezdetet (másokra való tekintettel, de az inkább a "Lol"-os rovatba menne)... inkább más:
http://users.atw.hu/araki-member/TurmixENG/75.jpg
http://users.atw.hu/araki-member/TurmixENG/34.jpg
Mondjuk ezek nem éppen a legfrissebbek...

Quote from: RamizÉn láttam tizeniksz részt, de nem is emlékszem a nevére... :lame: :D
A 14.-ben jelenik meg elõször, szóval nem csoda. Én valahol a 25. után jegyeztem meg a nevét, amúgy tényleg nagyon bonyolult egy kutyanév...

Quote from: DidicoRemélem a kezdQvel nem rám gondoltál, sérti a jogaimat. Mondjuk chibiket jobban tudok rajzolni.
Eee... :eeek: Azt azért nem mondhatod, hogy a rajzolásnak szenteled az életed... :hehe:

Quote from: DidicoElfen Liedet... Miért? Jah, ha Araki és Blarke "kibékültek" akkor meg nem szóltam semmit. Különben köszönök mindent. :) :hahaha:
Jókor olvasol te is privat messaget... na mindegy. MIKOR KAPJUK MEG? Nem akarom, hogy ITTHON töltse le!
Furcsa, nekem még sosem mondtad, hogy kedveled a pálmákat...:rotflol:

Quote from: DidicoJól van na! Bocsánat! Egyébként is, ha megmondtam volna... elbiztad volna magad, és még többet beszélnél róla... egyébként... aranyos voltam ma és megvédtelek, a Tibiék nagy szemetek... Csak egyszer betörhetném a nagy pofájukat...
Mi, már megint csesztettek? Na, de ezt ne itt... (privat message, ahogy Member mondaná)
Zavar, hogyha róla beszélek? Na jó, ez csak egy vicc volt...

kisvirag

amikor ezt a nevet kaptam, nem is lehetett még ékezet a nevekben IRCen. már technikailag. (IRCnet server).
és egyébként meg annyira egyszerü, csak másolni kell. ennyire talán mindenki képes. hibátlanul.

kisvirag

member: akkor ilyen alapon hülye f*sznak is szolithatnak, elvegre olyan mindegy, nem?

kisvirag

amikor ezt a nevet kaptam, nem is lehetett még ékezet a nevekben IRCen. már technikailag. (IRCnet server).
és egyébként meg annyira egyszerü, csak másolni kell. ennyire talán mindenki képes. hibátlanul.
[itt is volt közte valami]

én általában tiszteletben tartom más nevét. legyen az polgári, vagy választott nick.
sajnos erre nem mindenki képes.

[member idevágó de mergelt postja]
én nem kezdeményeztem vitát, csak felhivtam a figyelmed arra, hogy nem szeretem, ha igy szólitanak (írnak)

kisvirag

én nem kezdeményeztem vitát, csak felhivtam a figyelmed arra, hogy nem szeretem, ha igy szólitanak (írnak)

Raggie

Member + kisvirag: Member te még nem olyan régen jársz ide és azért valószínûleg nem tudtad, hogy kisvirag már legalább ötvenszer elmondta, hogy neve kisvirag és nem más(minden újabb generációnak legalább tízszer) és ezért ilyen ideges már ha elírják. De evvel nincs semmi gond, mivel nem tudhattad, csak ilyenkor nem tovább szítani kell a dolgot, hanem azt kell mondani, hogy: "Bocs, vettem az adást." Ennyi. kisvirag te meg légy egy kicsit elnézõbb Memberrel szemben, mivel õ ezeket még nem tudta.

blarke+Araki: Szabad tudni, hogy milyen anime szereplõivel kapcsolatban folyik a vita?? :confused: :3x3:

Píííísz brothers & sisters!! :D

Member: uhhh!!! :eeek: :whoah:  :jee: Nem semmi! :kiraly: Megyek hozzátok! ;) :D

OK, de az animének a címe az, hogy Envy, vagy a Fullmetal Alchemist-rõl van szó??

Quote from: MemberMondat elején kis-bé?! Azt azért neeee....
GORDON: Természetesen FMA. Egy Envys anime nekem is kiütné a lelkivilágomat...
Aha... ééértem... azazhogy akor nem értem, mivel még nem láttam... csak kíváncsi lettem már ezután a sok vitatkozás után... de ezt egyébként nem valami Anime-s topicban kéne tolni??? :_off: ????

Quote from: ArakiNem... a címe Green with Envy lesz, és a manga verzióját én fogom megírni.:)
LoL!!! Ilyen komoly emberek is járnak a fórumra? Tyûha, én az utóbbi pár napban lemaradtam egy s másról ahogy látom! Gratulálok az elhatározásodhoz egyébként! :tezsvir: Komoly cél a manga rajzolás.. én is próbálkoztam vele, de naggyon hamar kifutottam a kitartásból... :( De drukkolok neked! :D

blarke: nem muszáj FMA topic, csak mondjuk a mit láttál legutóbb, vagy valami ilyesmi... (egyébként javítva)

Member: LoL :lol: Még nincs ilyen topic, de csinálhatunk egyet! :lul:
(és akkor blarke is örülhetne, mert mégsem FMA topic lenne, hanem "HÜLYE A FÉRJED" topic ;) )

Edit: manga-banda... hát nemistom... maj elõbb nézd meg a rajzaimat, meg a lelkierõmet... nem sok hasznomat vennétek... :(

Quote from: ArakiAz elhatározás komoly, de a lehetõségek tárháza a nullán van. Memberrel meg egész mókás mangát gyártani.:)
LIMENVY
LoL! :lul: :jee:
Mérmondod? Ez tök jó kis rajz! Én pl színesben egyáltalán nem tudko jót rajzolni... soha nem is próbáltam mondjuk, de fekete-fehérben gondolkodtam mindíg...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kikuchiyo

<Elemér bácsi, a zsémbes házmester>
Pár ember igencsak rátelepedett a fórumra az utóbbi idõben, itt élik a társasági életüket, gyakorlatilag mindegyik topikban, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan IRL is ismerik egymást, így élõszóban is megbeszélhetnék a vitás ügyeiket, vagy elmehetnének valami csetre egymás gyerekes szivatásával. Ez azzal is jár, hogy az érintett topikokban (gyak. mindegyik, amit olvasok) majdnem lehetetlen on-topik társalgást folytatni (nehéz kibányászni a releváns hsz.-okat a sok off- és félig offtopik közül), és a kívülállók (pl. én) rohadtul nem értik, hogy mirõl van szó.
A szóban forgó egyének (nem akarok ujjal mutogatni, remélem, magukra ismernek) remélhetõleg ezután egy kissé visszafogják magukat.
</Elemér bácsi, a zsémbes házmester>
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: NecridMindenki Nézze Végig ezt az 1 órás AMV filmet. Össsze fog esni a Rõhõgéstõl. AMV HELL 3 MEGÉRI:jee:
Sorolom:
Internacionale - ha jol hallottam - eeez kemeny! Es a vegen a csattano. :D
Trabihang :hahaha:
And Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, will always /meghaltam a rohogestol/
Gendo mint Hitler aaaa
Es az az indiai rizsa utana...
Es meg csak a 13. percben vagyok...
:lul:

And it was like... blipblipblipblip!:)

Basszus, a modositott Love Hina opening! Aaaaaaaaaaa!!!! :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Nem jó az msn. Ez másoknál is így van?

Raggie

Well, do ya, punk?"