Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: MemberÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá, a pusztulás arkangyala sújtson le rátok!!!! Úgy nézek én ki, mint amikor udvarlok? Elárulom, szerelem esetén kussba vagyok és szólni sem tudok (mint Harima, kb.).
Én nem tudom milyen vagy szerelmesen :D
De asszem ebben hasonlítunk :tezsvir:

Member

Depressziós és mangálánykává konvertálja az illetõt... (Na Kaze, jöhet a kép :D) Bár nem lennék olyan béna, mint Harima a kórházban. Hát ott lepörögtem a székrõl. :)

sirtomi

Quote from: blarkeés miazhogy kedvesebb a csajokhoz az alap. én mindenkivel bunkótapló voltam/vagyok, csajokkal különösen, mert megzavarják a belsõ harmóniát a vihorászásukkal meg a baromságaikkal (miazaz anime? miazaz intel?)
Az a jó ha megzavarják a belsõ békédet, azért vannak :)

kazenokizu is megzavarta az enyémet, most a pólóján jár az agyam a munka helyett :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNem baj, csak nem számítottam rá. :ejnye:
Szerinted egy emberi lány összejöhet egy Homunculussal (csakazért is használom a szót, tudom, hogy szereted :__devil: )? Látod, hogy nem...
de sajnos te nem vagy homunculus. pont.

kazenokizu: de ez a standard általános csajszi, tehát ez a természetes védelmi reakcióm. aztán ha valaki normális, akkor tudok vele normális lenni. pl. Kvikveg. :)

sirtomi, Member: LAMERZ! ezért nem kell szerelmesnek lenni (tuti gyógymód, blarke ajánlásával) :D (érdekes, én tudtam dumálni. mondjuk az jó régen volt. 3 éve.)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiAz a jó ha megzavarják a belsõ békédet, azért vannak :)
nekem mániám a harmónia... gomen.

Quote from: sirtomikazenokizu is megzavarta az enyémet, most a pólóján jár az agyam a munka helyett :D
:lol: ez nem volt gyenge szöveg, leestem a székrõl :D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: sirtomikazenokizu is megzavarta az enyémet, most a pólóján jár az agyam a munka helyett :D
A pólóján vagy a "lényegen"? :ejnye: Látom szegény arcát... :)
BLARKE: Egyszer úgyis meg fogod tapasztalni nem tehetsz ellene semmit. A világ másik felén biztos van egy hozzád hasonló, ám férfiellenes csaj. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberBLARKE: Egyszer úgyis meg fogod tapasztalni nem tehetsz ellene semmit. A világ másik felén biztos van egy hozzád hasonló, ám férfiellenes csaj. :)
aha, aha, és jön a tipikus animés nagy összejövés, mert már annyira egymás ellen vagyunk, hogy egymásba zúgunk? :D (l. My HiME? :D)

sirtomi

Quote from: MemberA pólóján vagy a "lényegen"? :ejnye: Látom szegény arcát... :)
BLARKE: Egyszer úgyis meg fogod tapasztalni nem tehetsz ellene semmit. A világ másik felén biztos van egy hozzád hasonló, ám férfiellenes csaj. :)
Spongya Bob bezavar a lényeg elképzelésébe :D

blarke párját elképzeltem, és félelmetes :hahaha:

Member

Quote from: blarkeaha, aha, és jön a tipikus animés nagy összejövés, mert már annyira egymás ellen vagyunk, hogy egymásba zúgunk? :D (l. My HiME? :D)
Honnan találtad ki? :D
Csodák pedig vannak... Szent Huber...

EDIT:
Sirtomi: 148, bölcsész (lehetõleg altajisztikus) és utálja a férfiakat. ÉS FÕZNI SEM TUD!!! (Anti-Yuka)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiSpongya Bob bezavar a lényeg elképzelésébe :D
éreztem. és ezért röhögtem magam félholtra:D

Quote from: sirtomiblarke párját elképzeltem, és félelmetes :hahaha:
:hogyaza: ?!?!?! nem is ismersz... :D

EDIT:
Quote from: MemberHonnan találtad ki?:D
Csodák pedig vannak... Szent Huber...
hm. ha te is írhattál volna az FMA forgatókönyvébe, Lust összejött volna Gluttonyval, Envy pedig Allel vagy Eddel, eh? :D

Member

Quote from: blarke:hogyaza: ?!?!?! nem is ismersz... :D
Látom, téged senki sem ismer... ;) Ki is vagy te valójában? :)

sirtomi

Quote from: blarkeéreztem. és ezért röhögtem magam félholtra:D
Állandóan nevetnem kell ha meglátom a képét valahol :D

Quote from: blarke:hogyaza: ?!?!?! nem is ismersz... :D
Member leírta, hogy kb milyen nõre gondoltam :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberLátom, téged senki sem ismer... ;) Ki is vagy te valójában? :)
igen, engem senki nem ismer, legalábbis a legbelsõ rétegemet. a középsõt se sokan. a legkülsõt meg ti is csak érintõlegesen, Ramiz alaposabban. good luck :D
hm. ki is vagyok? egy nagyra nõtt kocka, aki az idejét meditálással, életritmus-felborítással, animenézéssel és baromisok fórumozással tölti :D

edit:
Quote from: sirtomiMember leírta, hogy kb milyen nõre gondoltam :)
"olyan, mint te, csak õ férfiellenes"

Member

Beeditteltem a nõdet már, olvass vissza! :)
Olyan aranyos kaze, itt orrbaszájba kitárgyaljuk, ahogyan alszik, de be nem szólna... :) Vagy a végeredményt várja? :D

EDIT:
Again, nehogy már görgetned kelljen:
148, bölcsész (lehetõleg altajisztikus) és utálja a férfiakat. ÉS FÕZNI SEM TUD!!! (Anti-Yuka)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberBeeditteltem a nõdet már, olvass vissza! :)
Olyan aranyos kaze, itt orrbaszájba kitárgyaljuk, ahogyan alszik, de be nem szólna... :) Vagy a végeredményt várja? :D

EDIT:
Again, nehogy már görgetned kelljen:
148, bölcsész (lehetõleg altajisztikus) és utálja a férfiakat. ÉS FÕZNI SEM TUD!!! (Anti-Yuka)
igen. láttam. legurítottam, de ha egyszer a new post felül van, nem fogok lefele görgetni. bölcsészekkel semmi bajom, azon kívül, hogy munkanélküliek :D 148? ööööh... az állva oralizál. utálja a férfiakat? nagy egymásra találás rulez. nem tud fõzni? azt tudok én. KÁVÁJ!!!! ^^

kaze: a lefényképezett és behotlinkelt fehér pacákat a monitoron szerintem még várhatod egy ideig (bár lehet, hogy Member nem pont ilyen végeredményre gondolt... :__devil: )

sirtomi

Quote from: MemberBeeditteltem a nõdet már, olvass vissza! :)
Lehet hogy túl messzire mentünk és most nem szól hozzánk :)

Kazenokizu

Quote from: MemberA pólóján vagy a "lényegen"? :ejnye: Látom szegény arcát... :)
:eek: :eeek: :wtf: :(  :ejnye: :hahaha:  <- nagyjából ezek váltakoznak :D
Csak ebédszünetem volt...

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

sirtomi

Quote from: kazenokizu:eek: :eeek: :wtf: :(  :ejnye: :hahaha:  <- nagyjából ezek váltakoznak :D
Mondom én hogy messzire mentünk :D

Member

Quote from: kazenokizu:eek: :eeek: :wtf: :(  :ejnye: :hahaha:  <- nagyjából ezek váltakoznak :D
Csak ebédszünetem volt...
[SIZE="5"]KAWAII!!!! /\ /\[/SIZE]
Na, nekem mennek kell angolra, de egy 1 1/2 óra múlva még visszanézek!
Sirtomi: [COLOR="PaleTurquoise"]NEM ADOM ODA![/COLOR] :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiMondom én hogy messzire mentünk :D
veszem észre. és mivel elástátok magatokat olyan mélyre, hogy még én se látnék ki a gödör aljából (betemetetlen esetben persze :P), kiírtjátok magatoktól a konkurenciát. na jó, ez rossz vicc volt.
Member pedig lebukott. bár ez eddig is nyilvánvaló volt: NEM TUD ANGOLUL! haha. na jó ez gyenge volt:D

sirtomi

Quote from: Member[SIZE="5"]KAWAII!!!! /\ /\[/SIZE]
Na, nekem mennek kell angolra, de egy 1 1/2 óra múlva még visszanézek!
Sirtomi: [COLOR="PaleTurquoise"]NEM ADOM ODA![/COLOR] :D
[COLOR="PaleTurquoise"]Nem is a tiéd![/COLOR] :D
Én csak 17:00 után tûnök el. Megyek squsholni.

Quote from: blarkeveszem észre. és mivel elástátok magatokat olyan mélyre, hogy még én se látnék ki a gödör aljából (betemetetlen esetben persze :P), kiírtjátok magatoktól a konkurenciát. na jó, ez rossz vicc volt.
Member pedig lebukott. bár ez eddig is nyilvánvaló volt: NEM TUD ANGOLUL! haha. na jó ez gyenge volt:D
Olyan mélyre azért nem ástunk szerintem, remélem :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomi[COLOR="PaleTurquoise"]Nem is a tiéd![/COLOR] :D
:ejnye: belátsz a pmjeibe? :D különben honnan tudod?
Quote from: sirtomiÉn csak 17:00 után tûnök el. Megyek squsholni.
ezaz. kell a mozgás ;Ð aztán Member meg imádkozhat a balesetekért, hehe.
na bekk to HiME:)

Araki

Quote from: blarkeEnvy pedig Allel vagy Eddel, eh? :D
Al?! :eek: Ez már több mint brztális! Eszembe se jutna! Akkor már inkább Greed...
Mondjuk tényleg ez lenne a megoldás, mert akkor lenne benne romantika és blarkénak is tetszene...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ArakiAl?! :eek: Ez már több mint brztális! Eszembe se jutna! Akkor már inkább Greed...
Mondjuk tényleg ez lenne a megoldás, mert akkor lenne benne romantika és blarke-nak is tetszene...
bizonyára ez rázná a helyére a szememben ezt az animét :D
apropó :wtf: megy a bratyó, nettékóver? pont te hiányoztál :D

sirtomi

Quote from: blarkeezaz. kell a mozgás ;Ð aztán Member meg imádkozhat a balesetekért, hehe.
na bekk to HiME:)
Kell a mozgás nagyon, mert lustulok. És még tetszik is ez a sport!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Yakumo@GratulációkFigyelj létra, kopjá' le rólam jó? :D :tezsvir:
kihúzod a gyufát, hallod-e? :D ha így folytatod, akkor õõõõõõõ.... elkezdem kielemezni és péppékritizálni a 3x3eyest :D

Araki

Quote from: blarkemegy a bratyó, nettékóver? pont te hiányoztál :D
Angolon van. Tudod, mennyit szoktam várni ezekre a "nyugodt órákra"?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ArakiTudod, mennyit szoktam várni ezekre a "nyugodt órákra"?
tudom. három tesóm van. :D (szerencsére 40 kmre, és ÁLDOM A CSENDET, ami azóta rám köszönt:D)
de ez nem szép, hogy amíg õ off, te szépen fogyasztod a limitjét :p

Araki

Quote from: blarketudom. három tesóm van. :D (szerencsére 40 kmre, és ÁLDOM A CSENDET, ami azóta rám köszönt:D)
de ez nem szép, hogy amíg õ off, te szépen fogyasztod a limitjét :p
Na és õ vajon mit csinál addig, amíg én Földváron szenvedek abban a "nem túl színvonalas" gimiben? A netet EGYÜTT kaptuk karácsonyra. Meg idõnként szeretek egyedül lenni.
Szasz, Didi! Küld a képemet, amit ígértél!:)

Didico

Quote from: ArakiNa és õ vajon mit csinál addig, amíg én Földváron szenvedek abban a "nem túl színvonalas" gimiben? A netet EGYÜTT kaptuk karácsonyra. Meg idõnként szeretek egyedül lenni.
Szasz, Didi! Küld a képemet, amit ígértél!:)

Már elküldtem... A legjobb anime bishomenekben van... De ne zavarjon ám...

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^