Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiFebr 25.én Deep Purple koncert, már alig várom :)
már megint?
az elõzõnek volt az elõzenekara a huligánz? (nagy oltás volt, azt hallottam :D)

perme éppen My HiMEt hallgat, egész jó zenéje van, lehet, majd le kellene szedni... amíg uborkaszezon volt, tovább gyötörtem magam CoFfal. de ez NEM FOG MENNI. bármit is mond Xipe, ez nem jó zene :mad: nekem nem fexik :mad:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

SaiyaGin

Béla Spears: Stronger
Ilyenkor sajnálom, hogy :lame: vagyok, és nem tudok rá csinálni egy Tribute to Pedro Excel Saga-amv-t.:3x3:

Kuroi Tenshi

most járatok be egy új fülest, addig megy:
Weather Report - Black Market :jee:
Jó kis korszakalkotó fusion.
Bár Zawinul kísérletezgetéseit annyira nem csipálom benne, Pastorius is milyen visszafogott tudott lenni hozzá képest.

Dreamcleaver

lol mit találtam:
Fatboy Slim - The rockafeller skank

Hát igen...régebben még más volt az ízlésem, bár még mindig elmegy. :)

na tartok egy gépzene negyedet: :D
DJ Dean - Protect Your Ears
Novaspace - Run To You
Safri Duo VS Barthezz - Played A Move
Fragma - Time And Time Again
Base Attack - Techno Rocker
Scarf - Odysee

AAAAAAAAAH....most már lõjetek le!!!! :D:D:D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Papa Roach - Not Listening
Rage Against the Machine - People of the Sun
Rage Against the Machine - Maria (ebben az utóbbiban a közel két perces zúgó hang beteszi az ajtót *orrvérzõs szmájli*)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Fazék

Hazaértem!!! Végre.

Azt hiszem berakom Nakedape-tól kapott 'A csönd varázsa' c. kazettámat és meghallgatom "a világ legszebb helyein fölvett" csöndeket, "például egy olasz kolostorban és a Kilimandzsáró tetején, szélcsendben. A harmadik számot ûrhajósok rögzítették az Ûrben." :) és alszom egy jót :)

Lt. Simoan Blarke

AFI - Clove Smoke Catharsis
AFI - The Last Kiss
Rage Against the Machine - Maria (még mindig kiakaszt az a mocskos sípoló-szirénázó hang :mad::)
Linkin Park - Points of Authority

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeRage Against the Machine - Maria (még mindig kiakaszt az a mocskos sípoló-szirénázó hang :mad::)
akkor miért azt a számot hallgatod megint? :rolleyes: (amúgy az a hang szerintem is gáz)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_Tenshiakkor miért azt a számot hallgatod megint? :rolleyes: (amúgy az a hang szerintem is gáz)
öhhh... ezt adta be a shuffle. de kiszedtem express sebességgel :D

Seal - Kiss From A Rose
Children of Bodom - Downfall (live)
Everlast - What It's Like
Children of Bodom - Don't Stop At The Top (bonus)
Evanessence - Bring Me To Life
Cradle of Filth - Mannequin
Sepultura - Necromancer
Sepultura - Under Siege

Yakumo

Quote from: blarkeöhhh... ezt adta be a shuffle. de kiszedtem express sebességgel :D

Seal - Kiss From A Rose
Everlast - What It's Like
Children of Bodom - Don't Stop At The Top (bonus)
Evanessence - Bring Me To Life
Cradle of Filth - Mannequin
Sepultura - Necromancer
Sepultura - Under Siege
A nyitás szép volt! :D :jee:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: YakumoA nyitás szép volt! :D :jee:
van ám itt ilyen is:
Scorpions - Send Me An Angel
^^ :beken:

Lythis

Dir en Grey - Withering to Death album.

(aktuálisan a Spilled Milk c számot)

edit:
Dead Can Dance - Host of Seraphim Trance Mix (vmi netes rádión megy, de valmi iszonyat jó chillout stuff :jee:)

Lt. Simoan Blarke

Yoko Kanno / Tim Jensen - Lithium Flower
"wow, where did she learn how to surf..."
csak azt nem értem, hogy ez szövegben hogy jön a GitShez, ha egyszer a Major a maga 4 mázsájával inkább búvárkodik. de biztos én vagyok buta :ad:

Linkin Park - Papercut

Ramiz

Quote from: blarkeYoko Kanno / Tim Jensen - Lithium Flower
"wow, where did she learn how to surf..."
csak azt nem értem, hogy ez szövegben hogy jön a GitShez, ha egyszer a Major a maga 4 mázsájával inkább búvárkodik. de biztos én vagyok buta :ad:
Nem, csak kötekszel. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNem, csak kötekszel. :D
peut-etre...

Sepultura - Infected Voice
Masterplan - Dark For The Dying
Sepultura - Breed Apart

Rune

Lehet hogy az interneten való szörfözésre gondol???:hahaha: :confused: :muhahah:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Lythis

Quote from: ShiroiHelloween - Just a little sign
Whooooaaaahhhh!!!! :whoah:
0.o   ...szerintem mûfajon belül van azért annál jobb..

Erre AMV nézés közben akadtam rá olyan 2 napja kb, és bár nem nagy durranás, de nekem nagyon tetszik:
Spiritfall - My Reason

Ramiz

Shiroitól megkaptam a Nile összest... ma kemény estém lesz... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: RamizShiroitól megkaptam a Nile összest... ma kemény estém lesz... :D
Az kifejezetten megnyugtató zene sztem... mondjuk a család többi tagja nem bírja annyira...:rolleyes::D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizShiroitól megkaptam a Nile összest... ma kemény estém lesz... :D
kemény? mihez képest? Nile annyira szerintem nem zúz, inkább elborult... :)

The Berzerker - February. micsoda zsírságosság ez a hegedûs vagy mifene hangzás benne, Faintet is ezért imádtam/om by LP...
Slipknot - I Am Hated

Lythis

Mihez képest? hmm.. jó kérdés? Mért szerinted mihez képest nem az?

Soulfly - Jumpdafuckup
Dead Can Dance - Host of Seraphim Trance Mix (sikerült megszerválnom, úgyhogy most chillout session van:D ez a szaggatott "vokál" valami iszonyatjó benne szvsz, mert dob az összhatáson. Mondjuk elég behatárolt, és sok elem van benne, ami más számokban ugyanígy megvan - pl Faithless - we Come One, és ilyenek)

Danhibiki

Foo Fighters - Over And Out
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisMihez képest? hmm.. jó kérdés? Mért szerinted mihez képest nem az?
amit én hallottam Niletól, ahhoz képest a(z általam eddig ismert) Kataklysm, The Berzerker, sõt még a Slipknot (számok) is nagyobb zúzás(ok) volt(ak)...

Static X - Cold
The Berzerker - Forever. as i'm sitting here with a severed head in my hands. talking to it. or lookin at it. and i'm about to go crazy, really, i'm going completely...

Ramiz

Quote from: Shiroia Kataklysm könnyed, a The Berzeker bugyuta, a Slipknot pedig ezek nyomába sem ér, nemhogy a Nile-éba...
Szó szerint így van... (bár én "bugyuta" helyett "komolytalan"-t használtam volna, de ennyi az össz. különbség) Nekem a Slipknot-féle zúzás tipikusan nem tûnik keménynek.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiHatalmas :wtf: Te sem tudod, mit hallgatsz... a Kataklysm könnyed, a The Berzerker bugyuta, a Slipknot pedig ezek nyomába sem ér, nemhogy a Nile-éba... Mit hallgattál, a demo-jukat? :confused:
a Nile-mûveltségem a Black Seeds of Vengeance-re korlátozódik, de az egy könnyed kis semmi, amibe a fickó agybeteg és gyenge elõadásmóddal hörgi a szövegét. a Karaklysmtõl összvissz az In Shadows and Dustot ismerem, az jobban zúz (ja meg az Awakeninget, de az egy TEH SUX.). a Berzerker bugyuta, de g**i dobja van. (edit: legalább az van neki. Nilenak még az sincs :3x3: ) a Slipknotot pedig pont ezért hoztam fel, mert az egynémely jobb zenéknek a nyomába se ér. (lincshangulat:3x3: )

Slipknot - Skin Ticket
Children of Bodom - In Your Face
Children of Bodom - Knuckleduster
Children of Bodom - Living Dead Beat
Children of Bodom - Rebel Yell

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiÉrdekes, hogy amikor én idegbeteg korszakomat éltem, akkor keresgéltem durva bandákat, és röhögve szedtem ki a playlistbõl a Kataklysm-nak pont azt az albumát, mert még háttérzenének is unalmas volt.
nekem nem volt még idegbeteg korszakom, lehet, hogy ezért nem tudom teljes mértékben értékelni a Nile mûvészetét :D

Marilyn Manson - Ka-Boom Ka-Boom. pop is lehet hallgatható, nemérdekel hogy teh sux, marad.
Children of Bodom - Lil Bloodred Ridin Hood
Nirvana - Smells Like Teen Spirit

Ramiz

Gyorsan beraktam a blarke által említett Nile albumot, és szerintem jó ez. :) Viszont Shiroi, én most kezdek belecsúszni az idegbeteg (nem depressziósan, befordulósan idegbeteg, hanem vigyorgósan õrült) korszakomba, amikor semmi sem elég durva, szóval nyugodtan mondatsz olyan tippeket is, amiket hosszú távon nem is lehet hallgatni. :muhahah: Ez a Nile pedig asziszem egy biztos pont lesz a késõbbi metálos kalandozásaimhoz. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Shiroiblarke: amint elérkezik az az életedben (de ne érkezzen), akkor folytatjuk innen.
szóval akkor az eddigi "must speak with Shiroi, when" listához a becsajozás mellett az idegbetegség is hozzáadódik. wakarimasita.

Slipknot - I Am Hated
Breakin Benjamin - Blow Me Away

Ramiz

Quote from: ShiroiRamiz: hörögd végig a Khetti Satha Shemsu -t, és mindjárt jól érzed majd magad. ;) Nekem inkább a ne-nézz-ide-mert-meghalsz korszakomban jött jól, de az a lényeg, hogy hasznodra válik a zenéjük. Ha kell még kemény, akkor ajánlom figyelmedbe a The Crown-t ( nekem véletlenül minden albumuk megvan :rolleyes: ). Ez azért kicsit dallamos is, és természetesen nem érhet a Nile nyomába. De mint írtam az offtopicban is, próbálkozz a nagy nevekkel: Morbid angel, Cannibal corpse, Six feet under, Slayer, Dies Iare, Bolt Thrower, Immolation, Gholgoth... Valamelyik csak tetszik majd. :jee:
Oké. A lista még megvan, megyek is végig rajta, de egy pár napig egyelõre Nile. ;)