Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Ready2

no megneztem felirattal 17est.
hat beindult, de sajnos ez igy masodjara (hime utan) mar kozel sem annyira utos. azert remelem lesz par meglepetes (himehez kepest)

Dreamcleaver

Hm, erre számíthattam volna a fûben fekvõs jelenetbõl. valahogy mégis meglepett. Nekem bejött ez a rész.
Azért reméltem Nina ennél erõsebb lesz, elég könnyen beadta a derekát Naginak. Ezek a lányok, mindig az érzelmeik vezérlik õket :)...vagy azok a fiúk? :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Prof. William

Mi lenne elég ütõs?

Mondjuk kiderülne hogy valójában Nagiék a jók és Natsukiék valami nagy szemétséget terveztek, és csak azért tették az egészet hogy megállítsák õket. :hahaha:

Na?

Nevl

Köv részben, ha megnézitek az elõzetest, valami vándorlás lesz,gondolom elmenekülnek Windbloom-ból szebb helyekre és végre a zorró cuccba császkáló lány szerepére is fény derül.
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Ready2

Quote from: Prof. WilliamMi lenne elég ütõs?

Mondjuk kiderülne hogy valójában Nagiék a jók és Natsukiék valami nagy szemétséget terveztek, és csak azért tették az egészet hogy megállítsák õket. :hahaha:

Na?

azon nagyot neznek :)

Nevl

Quote from: Ready2azon nagyot neznek :)

Szerintem mindenki padlót fogna tõle... :) De elég kevés esély van rá :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Groven

Quote from: Prof. WilliamMi lenne elég ütõs?

Na?

Prof azaz érzésem, hogy benned tényleg elveszett 1 forgatókönyvíró.:)

Prof. William

Kösz. :)

FIKCIÓ FIKCIÓ

Esetleg Natsukiék nem voltak tisztába a dolog horderejével és valami torz módon még jót is akartak, és ezt kell megakadájozni.

Mekkora gáz lenne már ha ez kiderülne.

Pl. Valami Otome... mondjuk Akane élete kockáztatásával véfdi meg õket amikor valamit csinálnak és kis híján belehal.
Aztán kissé megtépve de gyõz...

- Kösz Akane! Köszöni meg Kruger majd lelövi. (És itt most a vizuálisabb típusok képzeljék el az arcot amit a szerencsétlen átlõtt Akane vág...)

Nagyon durván meg lehetne csinálni. Kb. Oylan durva lenne mint Aizen átfordulása a Bleach-ban.

Lt. Simoan Blarke

aaaaaaaaaaah... most jutottam el a 15-ig. hogy leoltja a szõke herceg szegény Arikát. (a macskán nagyobbat vigyorogtam, amikor ott ásítozik, miközben Mashiro és Arika együtt sírnak... az pwnzor :ÐÐÐ)
btw. már avval a konfliktusos dologgal megindult valami a sorozatban. (és csakazértse szedem le máshonnan a 16-17et, mert a 13-15 spoilerek se innen estek le ;Ð hehe.)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Dreamcleaver

John Smith a jófiú. Csak azt akarja, hogy az otome technológia mindenki számára lérhetõ legyen, és soha többé ne legyenekháborúk. World Peace 4 Ever-ös kakaós pohara van otthon. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

RE@L

#357   ra reagálva
Amúgy utólag belegondolva ez várható volt hogym egint elõhozzák a barát vs barát +szerelem fonalat és ebbõl melyik a helyes út.. (Mint ahogy az HiME-ben is volt) De nemmondom hogy rosszul csinálja a Sunrise ;)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Nevl

Annyiban tuti más lesz, hogy ide már nem fognak belekavarni nagyurakat, vilúgot újrateremtõ párt stb... (legalábbis remélem) Nem egészen tudom, hogy a köv. részben merre indulnak el, de gondolom lesz most megint egy kevés lazítás.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Alkyra

Nah. Beindult a dolog.^^
Mé nem szólt senki? Én vlhol elbambultam a 14. résznél s megfeledkeztem róla, de a 15,16,17 epizódok végre megíndították a cselekményeket.
Volt benne pár fordulat amitõl csak néztem egy nagyot.(Ers-chan..)
Remek részek voltak, egyetlen dolgot tudok még csak mondani:

FIGHT ARIKA AND NINA!!!!!!!!!FIGHT TO YOUR DEATHS!!!!:whoah: :grrr:

Prof. William

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Rohadtul durva volt ez a rész! Még így felirat nélkül is!

Avagy hogy lessz csõcselék a normális emberekbõl... A emberiesség halála...

Spoiler

[COLOR="White"]Megint megvolt a erre a részre való halott. Szegény Aoi-chan. Úgy tûnik bár Masiri egyfojtában szekálta azért szerette.
Mashiro egy kis genny volt a Otome elején de ezt nem érdemli. Durva...
Nina mintha nem lenne komplett. Sergei végre ismét egyedül az õvé...
[/COLOR]

Spoiler end.

Jon Smith ék végre szabadon kutathatnak és beköszönt az áldott béke ! :)

Lt. Simoan Blarke

na néztem egy HiMÉt. nem tudom, miért hasonlítjátok az Otomével, semmi köze nincs egymáshoz a kettõnek... stílusban fõleg...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Alkyra

Quote from: Prof. WilliamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Rohadtul durva volt ez a rész! Még így felirat nélkül is!

Avagy hogy lessz csõcselék a normális emberekbõl... A emberiesség halála...

Spoiler

[COLOR="White"]Megint megvolt a erre a részre való halott. Szegény Aoi-chan. Úgy tûnik bár Masiri egyfojtában szekálta azért szerette.
Mashiro egy kis genny volt a Otome elején de ezt nem érdemli. Durva...
Nina mintha nem lenne komplett. Sergei végre ismét egyedül az õvé...
[/COLOR]

Spoiler end.

Brrrrrrr....:eek:
Alig várom, hogy subolva legyen:D:whoah:

Maron

Aki látta a 18. rész raw-ját:

[COLOR="White"]Jól hallottam, hogy Miyu azt mondta Natsukinak, hogy Multiply Intelligence Yggdrasil Unit? Azt, hogy Yggdrasil Unit, abban 100% biztos vagyok, hogy hallottam, csak az elejében nem. És mintha arra a kérdésre válaszolt volna, hogy ki õ.[/COLOR]

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MaronAki látta a 18. rész raw-ját:

[COLOR="White"]Jól hallottam, hogy Miyu azt mondta Natsukinak, hogy Multiply Intelligence Yggdrasil Unit? Azt, hogy Yggdrasil Unit, abban 100% biztos vagyok, hogy hallottam, csak az elejében nem. És mintha arra a kérdésre válaszolt volna, hogy ki õ.[/COLOR]
ha láttad a himét, akkor értenéd... [COLOR="White"]Miyu egy android volt ott is és itt is[/COLOR]. tehát igen, jól hallottad, valami ilyesmi neve van.

Dreamcleaver

Quote from: blarkeha láttad a himét, akkor értenéd... [COLOR="White"]Miyu egy android volt ott is és itt is[/COLOR]. tehát igen, jól hallottad, valami ilyesmi neve van.

Hehe ez relatív . Mivel ez csak a Miyu mozaikszó miatt találták ki. Már a HiME-ben sem volt semmi értelme. :) Sztem átlag japán azt se tudja mi az a Yggdrasil.
Amúgy meg blarke, pont az ilyen dolgok miatt hasonlítgatjuk a HiME-hez. Ugyanazok a szereplõk egy alternatív történetben. Ez benne a poén, sztem sokan ezért is nézik. Persze a két sorozaz teljesen másról szól. Szerintem soha senki nem mondta, hogy az Otome a HiME valamilyen folytatása lenne.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

RE@L

Megmondom õszintén én sose értettem hogy miért jó az hogyha raw-ot néz az ember amikor nemtud japánul. Biztos, fanatizmusnak nincsenek határai bár én inkább megvárom míg subbolja kb. holnapra Doremi.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverHehe ez relatív . Mivel ez csak a Miyu mozaikszó miatt találták ki. Már a HiME-ben sem volt semmi értelme. :) Sztem átlag japán azt se tudja mi az a Yggdrasil.
yep.
Quote from: DreamcleaverAmúgy meg blarke, pont az ilyen dolgok miatt hasonlítgatjuk a HiME-hez. Ugyanazok a szereplõk egy alternatív történetben. Ez benne a poén, sztem sokan ezért is nézik. Persze a két sorozaz teljesen másról szól. Szerintem soha senki nem mondta, hogy az Otome a HiME valamilyen folytatása lenne.
az lehet, de full más jellegû, mégis a fightfightfight meg az "ez mennyivel langyosabb már" szövegek mennek, pedig a szereplõk egyezésén kívül más párhuzam nincs, including történetvezetés. és mellette még megjegyezném, hogy a HiME is a 17.,18.,19. részekben indult be (direkt figyeltem), szóval várjunk türelmesen. még simán lehet 26 részes :))

Prof. William

A langyosság már multé.

Sztem a 18 as karika simán ott figyelhetne. Bár inkább a dráma miatt.

24, 26, vagy több részes lessz? 26 a minimum.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Prof. William24, 26, vagy több részes lessz? 26 a minimum.
hát... ha már úgyis ez a mániánk, vessük össze a HiMÉvel... az is 8 rész alatt lenyomja a lényeget. :) hivatalos álláspont tudtommal nincs, bár ez Rage rezortja...

Rage

Hat a hivatalos site alapjan annyit sikerult megtudni, hogy 2006. 02. 23-an megjelenik egy 舞-HiME PSP-s fighting game, 舞-HiME 爆裂!風華学園激闘史?! [mai-hime bakuretsu! fuuka gakuen gekitoushi?!] cimmel a Sunrise Entertainment kiadasaban, 6.090 yen-es aron, valamint azt, hogy a TV Oosaka megvaltoztatta a 18. resz sugarzasanak idopontjat. :p

Egyebkent tartom a velemenyem, hogy 26 reszes lesz a sorozat.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Dreamcleaver

ep 18 Doremi verzió:

http://a.scarywater.net/doremi/%5BDoremi-OTOME%5D.Mai-Otome.18.%5B18181818%5D.avi.torrent

Fene tudja, lehet hogy már tegnap kijött, csak az oldal alján volt...

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: Prof. WilliamA langyosság már multé.

Sztem a 18 as karika simán ott figyelhetne. Bár inkább a dráma miatt.

24, 26, vagy több részes lessz? 26 a minimum.

Yikes.:eek:
Ennyire durva lesz? Akkor felkészülök rá lelkiekben!:) Megyek nézek egy kis Fate Stay Nightot....

Dreamcleaver

Valaki tudja, hogy at Otoméhoz jelent e már meg Artbook és le lehet e tölteni valahonnan? Esetleg link?

EDIT: A #18 vége tényleg elég jó. Ember már csak ilyen, mindig a gyengéken tölti ki dühét.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

RE@L

Nemtudom, én annyira nem voltam elájulva a 18. epizódtól.
Sõt szerintem totál [SPOILER][COLOR="White"]Felesleges volt Aoi halála, simán vállalnia kellet volna magát Mashiro, igaz akkor nemtudnák hogy folytatni a sorozatot hiszen õt lincselték volna meg.[/COLOR] Amúgy egy valamit hiányolok de nagyon, Yuki Kaujira zenéi most is jók de nem olyan ütõsek és fülbemászóak mint HiME-ben vagy Noir-ban vagy Madlaxban. Igen hiányolom a jó zenéket.

Viszont kivételesen Natsukivel megvoltam elégedve 100% osan mivel sokkal jobban bejött a HiME-bõl megismert kékhajú oroszlán =)

Prof. William

Spoiler

[COLOR="White"]De épp hogy akarta válalni hogy Aoi-t meg ne öljék de a rettegés megbénította.
Szép volt Aoi-tól hogy inkább feláldozta magát de mégjobb lett volna ha gonosz mosollyal fealadja Mashirot. :uzi:
Megm mi lett volna Arinkoval akkor? Halt volna Mashiro-val. Mashiro meg szívmost hogy nem halt meg pedig leszivesebben meghalna. Viszont Aoi halálánál a zene fantasztikus volt![/COLOR]
Spiler end.

RE@L

[SPOILER][COLOR="White"]Azért mondom hogy, szerintem fölösleges volt Aoi halála mert ez a nyomorban tengõdõ elkényeztetett/megtért hercegnõ elem mellet akárhogy is nézzük a készítõk ezzel mégjobban a lelkünkre akartak hatást gyakorolni és szerintem fölösleges volt :( és egyértelmû hogy Mashiro-chan nem halhat meg Arika fõszereplõ miatt.. Az hogy a rettegéstõl megfagytak a lábai és nemtudtak elõremenni .... nekem nagyon nem jött be
:([/COLOR][/SPOILER]