Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: MemberÖrömet okoztál egy perverznek...
Hm.
Quote from: MemberBlarke ebben a témában nem érdekelt szerintem. :rolleyes:
Nahát! Mintha neki nem lenne epehólyagja!
Ez diszkrimináció!!!

Didico

Hova csöppentem...? Ha tudom, h itt ekkora perverzségek folynak, ide sem jövök... Na mind1:hahaha:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaMit tettem... :(
Ha mindenképpen mozaikozni akarsz, cseréld már ki erre!
mit tettél? jó kedvet okoztál az elkövetkezendõ életidõszakomra, amíg betöltõdés közben ezt a vesét láthatom :D a bodi.jpg pedig NEM tetszik. sõt. hányinger fog el tõle így hirtelenjében...
edit: jólvan. epét. tökmindegy, az ingerület a lényeg, és nem az, hogy mi az inger :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

katz

Quote from: MemberDe az elpazarolt 2000 patkány sem fog örömujjongást hallatni, hogy de jó, az emberek mától nem lesznek AIDS-esek! (erre egy védekezés van, az önmegtartóztatás...)
Ha nincsenek állatkisérletek azt a 2000 patkányt ki sem tenyésztik.

Az elántcsontból viagrát gyártani nevû hülyeséget sem ma találták ki az emberek...

Member

2000 patkányt kitenyészteni azért hogy gyorsan meghaljon? Láttál már Galaxy Angelt? Egészen meghatott: Egy rakétát megvisel, hogy a halálba küldik. A rakéták másra vágynak! És a 2000 patkány is!

Pirula

Quote from: MemberÉs a 2000 patkány is!
Igen, õk az annyira megvetett zabálni/szaporodni vonalat szeretnék követni.

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberEgy rakétát megvisel, hogy a halálba küldik. A rakéták másra vágynak! És a 2000 patkány is!
Vazz, most interjúvold meg az oxigénmolekulákat, hogy mit szólnak hozzá, hogy te fogod õket belélegezni! :lul:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member2000 patkányt kitenyészteni azért hogy gyorsan meghaljon? Láttál már Galaxy Angelt? Egészen meghatott: Egy rakétát megvisel, hogy a halálba küldik. A rakéták másra vágynak! És a 2000 patkány is!
legalább értelmet kapott a létezésük. egyértelmû célért halhattak meg. ennek ellenére (vagy éppen ezért) nem értek egyet a patkányok ilyen célból való kitenyésztés utáni annihilálásával. Member pedig beteg és csak agyf*sz módon tud érvelni :muhahah:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: Kuro_TenshiVazz, most interjúvold meg az oxigénmolekulákat, hogy mit szólnak hozzá, hogy te fogod õket belélegezni! :lul:
De õk utána összebarátkozhatnak szén-molekulákkal! Nem halnak meg, csak átalakulnak! A rakéta viszont apró alkotórészekre bomlik, meghal! Hát nem szörnyû?!

PATKÁNYOK: Ha arra neveled õket, hogy egyenek/dugjanak, nem is lesznek soha képesek evolúcióra. Mi lett volna, ha az embermajmot is egy mûanyag dobozban tartják, forgáccsal körülvéve?

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeMember pedig beteg és csak agyf*sz módon tud érvelni :muhahah:
Hát ja, most már én is csak ezt tudom mondani

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberPATKÁNYOK: Ha arra neveled õket, hogy egyenek/dugjanak, nem is lesznek soha képesek evolúcióra. Mi lett volna, ha az embermajmot is egy mûanyag dobozban tartják, forgáccsal körülvéve?
mert szerinted mi mást csinálnának még ezen kívül (bolha- és vírusterjesztést nem számítva)?:D
az meg, hogy mi lett volna, ha az embermajmot is az említett körülmények közepette tartották volna, a hss mostani állapotát látva nekem nem tûnik olyan rettenetesen bonyolult dolognak. a hss mostani állapota alapján ugyanis akár még azt is el tudom képzelni, hogy az embermajmot TÉNYLEGESEN egy mûanyag dobozban tartották, forgáccsal körülvéve.

Pirula

Quote from: MemberPATKÁNYOK: Ha arra neveled õket, hogy egyenek/dugjanak, nem is lesznek soha képesek evolúcióra. Mi lett volna, ha az embermajmot is egy mûanyag dobozban tartják, forgáccsal körülvéve?
Pont hogy nem a nevelést írtam, hanem a természetes közegükben való életre mutattam rá. És kötve hiszem hogy a kispatkányt a szülei otthon csesztetik hogy:
- Mikor döntöd már el hogy merre lépsz tovább a törzsfejlõdésben? Hülye patkány akarsz maradni?

Member

PIRULA: A fejlõdés nem két év alatt megy végbe. Ha a körülmények úgy hoznák, sztem fejlõdnének...
BLARKE: Ezek szerint kihalt egy felsõbbrendû faj? :) Vagy más bolygók szülöttei dobtak le ide minket? Elõfordulhat...

Pirula

Quote from: MemberPIRULA: A fejlõdés nem két év alatt megy végbe. Ha a körülmények úgy hoznák, sztem fejlõdnének...
A fejlõdés nem választás eredménye. Jelen pillanatban azok a fajok élnek amelyek legjobban alkalmazkodtak a környezet változásaihoz. Ez pedig egy folyamat, a most élõ fajok csak egy pillanatképet mutatnak. Tehát változás most is van, csak emberi léptékkel mérve nem mindenhol vehetõ észre. De a látható változásra mondjuk ott van a különbözõ kutyafajták létrejötte. De ne kelljen már felmondani a középiskolás biológiaanyagot no!

Member

A patkányok szerintem eléggé jól tudnak alkalmazkodni. Ha mi kihalunk, lehet, hogy domináns fajjá lépnek elõ. Vagy az ember különleges kozmoszszemcséket belélegezve lett ilyen qrvaokos?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA patkányok szerintem eléggé jól tudnak alkalmazkodni. Ha mi kihalunk, lehet, hogy domináns fajjá lépnek elõ. Vagy az ember különleges kozmoszszemcséket belélegezve lett ilyen qrvaokos?
... attól függ, hogy mibe hal ki az ember. ha pl. atombombákat hajigálnak egymásra, a skorpióknak nagyobb az esélyük a dominanciára :D de egyre inkább kezdesz vaktöltényeket lövöldözni...

RE@L

Evolúció :) Lain- ben milyen jól felvolt építve az elmélet hogy az emberiség elérte az evolúció csúcsát és a jelen létében nemtud tovább fejlõdni így egy új alternatíva után néztek :)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Quote from: RE@LEvolúció :) Lain- ben milyen jól felvolt építve az elmélet hogy az emberiség elérte az evolúció csúcsát és a jelen létében nemtud tovább fejlõdni így egy új alternatíva után néztek :)
Ezek szerint kár, hogy az elsõ rész után feladtam? :rolleyes:

Pirula

Quote from: MemberVagy az ember különleges kozmoszszemcséket belélegezve lett ilyen qrvaokos?
A többiekrõl nem tudom, nem kérdeztem de én például igen. :p

Na mindegy, szerintem hagyjuk, ezt már végképp nincs kedvem elmagyarázni, de az agykéreg, kultúra, pszichológia és etológia kulcsszavak mentén el tudsz indulni.
Plusz ajánlok még egy jó módszert. Egyszer vegyél a kezedbe egy tengerimalacot/macskát/kutyát vagy bármi elérhetõ állatot. Jól nézd meg, mintha elõször látnád és figyeld meg egy napját. Aztán tedd meg ugyanezeket magaddal is, a hasonlóságokról és különbségekrõl írj egy listát és gondolkozz kicsit.
Ez fejlesztheti a realitásérzéket.

RE@L

Quote from: MemberEzek szerint kár, hogy az elsõ rész után feladtam? :rolleyes:

Ezt így nehezen tudom megítélni mivel Serial Experiments Lain nagyon de nagyon elvont és nehezen emészthetõ. De ha valakinek bírja a gyomra akkor nagyon elfog gondolkodni rajta! Amúgy Openingje mai napig az 1 ik legjobb, be is rakom a zenéjét.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaPlusz ajánlok még egy jó módszert. Egyszer vegyél a kezedbe egy tengerimalacot/macskát/kutyát vagy bármi elérhetõ állatot. Jól nézd meg, mintha elõször látnád és figyeld meg egy napját. Aztán tedd meg ugyanezeket magaddal is, a hasonlóságokról és különbségekrõl írj egy listát és gondolkozz kicsit.
Ez fejlesztheti a realitásérzéket.
evvel csak egyet tudok érteni. :D

Member

Quote from: RE@LEzt így nehezen tudom megítélni mivel Serial Experiments Lain nagyon de nagyon elvont és nehezen emészthetõ. De ha valakinek bírja a gyomra akkor nagyon elfog gondolkodni rajta! Amúgy Openingje mai napig az 1 ik legjobb, be is rakom a zenéjét.
Nemtom hogy egy Lainról beszélünk e? :D Nekem errõl egy golyófejûektõl hemzsegõ, happeningmentes stuff jut eszembe.

PIRULA: Ezt csak az ember által kreált környezetben tehetem meg, nem a természetes élõhelyén (sokaknak már sajnos a kettõ ugyanaz :(). Néha pl. elcsodálkozom értelmes állatokat látva, melyek már-már többek, mint az ember.

Pirula

Quote from: RE@LEzt így nehezen tudom megítélni mivel Serial Experiments Lain nagyon de nagyon elvont és nehezen emészthetõ. De ha valakinek bírja a gyomra akkor nagyon elfog gondolkodni rajta! Amúgy Openingje mai napig az 1 ik legjobb, be is rakom a zenéjét.
Mondd ki nyugodtan hogy zseniális, nekem az örökös toplistám elsõ helyén trónol, nem fogok megsértõdni. :D
Zenéi is marha jók tényleg, azok a számok is amik a Cyberiában mennek szintén ki vannak gyûjtve egy lemezre.

RE@L

Azért mondom hogy nem mindenkinek jön be az eme fajta "szórakozás" más az érdeklõdésünk hogyismondjam kell egyfajta filozófiai érdeklõdés. Sõt megmondom õszintén neked énsem szerettem régen a kelkáposzta fõzeléket se az unicumot, mostmár mindkettõt szeretem.

@Pirula Az zseniális! De nem a nagyközönségnek lett címezve szerintem az egyértelmû hiszen nagyon mély és tényleg elvont =) amúgy a sok kedvenc sorozatom mellet Lain is fennvan hogym égegyszer megkéne nézni ;) :tezsvir:

Kuroi Tenshi

Annyira szerintem nem. Csak figyelmesen végig kell nézni 6-7 részt, azután kezd kitisztulni a kép.
Meg vannak eredeti fordulatok is benne, még egy pozitívuma :)
Az opening tényleg ari. Amióta mp3-lejátszómra szoktam anime-zenéket is rakni, ez mindig felkerült :)

Szóval Member, inkább menj és nézz Laint, avval foglald el magad, ahelyett, hogy itt minket a manõverezgetésiddel és magyarázkodásaiddal fárasztanál minket :p

Rage

[size="4"]I Can See Where This Is Going.[/size]

ROTFLOL, jo ez az anti-capitals script.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Member

Nekem a Lain túlságosan is ridegnek tûnt, embertõl távol állónak, de kövezzetek csak meg.

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberNekem a Lain túlságosan is ridegnek tûnt, embertõl távol állónak, de kövezzetek csak meg.
1 rész után?
Lássuk csak, ki is jött rá nemrég, hogy tévedett, amikor látatlanul szídta az EL-et? :rolleyes:

Amúgy meg: ridegség, és embrtelenség része az egésznek.

Member

Quote from: Kuro_Tenshi1 rész után?
Lássuk csak, ki is jött rá nemrég, hogy tévedett, amikor látatlanul szídta az EL-et? :rolleyes:

Amúgy meg: ridegség, és embrtelenség része az egésznek.
Hmm... ELt tovább néztem volna, de a "könyvtárba kétszer fordulok egy rész miatt" és "One Piece-t akarok nézni" érzés és egy Araki nevû személy "Ez sz@r! Mi tetszik benne?" kijelentésére bemeséltem magamnak, hogy sz@r.

De hogy ennyire távol álljanak tõlem a karakterek? :confused: Nekem pont az a fontos, hogy együttérezzek velük...

Lt. Simoan Blarke

hát ha valaki nem bírja a ridegséget és az embertelenséget, az elég gyorsan el fog halni a valós életben is, mert sajnos a kapitalizmus tökéletesen birtokolja ezt a két jellemzõt. bár ha valaki aranyifjú, ez nem fenyegeti. de ha nem...