Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Prof. WilliamNa akkor 52 biztosan nem d akkor 24 vagy 26 részes lessz?
most 24 vagy 26 között nem rohadtmindegy? :rolleyes: de ha a HiME 26 volt, akkor ez is 26 lesz valószínûleg... a készítõk nem tudnak elszakadni... :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Nevl

És sajna 99%, hogy a 24-25. részekben semmi más nem fog történni, mint az, hogy a fõszereplõk reflektálnak saját életükre és egymással kialakított kapcsolatukra, meghal pár ember a biztonság kedvéért (ez is spontán és minél elhúzottabb formában)... :)
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

zolan43

Quote from: blarke... de bírnám, hogyha a macska átváltozna Mikotóvá ...
A mangában tényleg átváltozik (RAW vol3ch3, a fordítócsapat még az elsõ kötet sem fejezte be.)

Prof. William

Mint ahogy a Himeben...

Kíváncsi leszek, hogy a nagy feltámadást (ha lessz) hogy oldják meg.

- Estin te meg nem haltál meg?
- Nem csak tetettem!
- És te Aoi?
- Szerencsére a szurdok alján egy menekültcsalád tompította az esést.
-:eek:

Egy dolog zavart. Ugyebár Jon Smith kis "meglepetése" háromszor lõtt. Elõször szétkapt a Sandportot aztán az arénát pár otomevel eggyütt. (mintha utalnának rá hogy pár meghalt ott) harmadjára nem  is annyira lövés, de a robeokat nyirják ki.

Azért az utolsó lövésig leglább 1, ha nem 2 óra telt el. Senkinek sem jutt eszébe a Mesterek meg a Peralok közül, hogy odarepüljön és szétkapja a szekezetet? legalább megpróbálhatta volna valaki... Csak hogy lássuk, hogy Smith-ék erre is fel vannak készülve. :)

Sztem amúgy a vég kezdete (vagyis amire az ellen nem számít) az Mai feltûnése lessz.

De egy érdekes gondolat.

Mai legendája alig pár éves... Ugyebár beleszeretett valami feltünõen Tate-kinézetû alakba. Mi van ha Sergey volt az? Monjda hogy bele volt zúgva valakibe kiskorába. (Abba az otomeba aki az elején elrejtette Arikat) de az csak amolyan gyerekes rajongás volt. Szóval mivel Mai legendája alig pár éves simán lehetett Sergey az akibe beleszeretett.

Valahol irtátok a szolgéálati idõt. Szerintem olyan 10-15 évig szolgál egy uralkodót, atztán lazán kiléphet ha akar, hisz még akkor is fiatal. Ugyebár amikor Akane--t akarta valaki az is azzal indokolta hogy az Otomeje MEGHÁZASODOTT, szóval szerintem ez volt a bevet szokás...

Persze voltak páran akik annyira elhivaottak voltak, vagy csak simán senkinek sem kelettek:hahaha: , akik otomék amradtak öregségükre. :) Mint az az öreg csorosznya...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Prof. WilliamAzért az utolsó lövésig leglább 1, ha nem 2 óra telt el. Senkinek sem jutt eszébe a Mesterek meg a Peralok közül, hogy odarepüljön és szétkapja a szekezetet? legalább megpróbálhatta volna valaki... Csak hogy lássuk, hogy Smith-ék erre is fel vannak készülve. :)
ezért támadták le a várost Slave-ekkel. az Otoméknek kutyakötelessége a közvetlen veszély ellen fellépni elsõdlegesen, márpedig az a cannon nem volt akkor közvetlen veszély...

Quote from: Prof. WilliamMai legendája alig pár éves... Ugyebár beleszeretett valami feltünõen Tate-kinézetû alakba. Mi van ha Sergey volt az? Monjda hogy bele volt zúgva valakibe kiskorába. (Abba az otomeba aki az elején elrejtette Arikat) de az csak amolyan gyerekes rajongás volt.
el tudom képzelni...
az meg, hogy Miss Maria Otome maradt, fakadhat az elhivatottságából is...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Prof. William

Quote from: blarkeaz meg, hogy Miss Maria Otome maradt, fakadhat az elhivatottságából is...

Ja mind ezt mondják....

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Prof. WilliamJa mind ezt mondják....
hát annak alapján, ahogy a mauzóleumban magyarázott, még azt is el tudom képzelni, hogy valakinek fogadalmat tett...

Rage

Quote from: Prof. WilliamMai legendája alig pár éves... Ugyebár beleszeretett valami feltünõen Tate-kinézetû alakba. Mi van ha Sergey volt az? Monjda hogy bele volt zúgva valakibe kiskorába. (Abba az otomeba aki az elején elrejtette Arikat) de az csak amolyan gyerekes rajongás volt. Szóval mivel Mai legendája alig pár éves simán lehetett Sergey az akibe beleszeretett.
[SIZE="4"]Sergay == Tate.[/SIZE] (Aki szamara ez nem volt az elso resztol kezdve vilagos, az nem tudom, milyen sorozatot nezett. :p)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Prof. William

Én is ezért gondoltam Segey-re... Mivel totál Tate.

Nevl

Nem tom én Mai-ra való utalást 1-et se láttam :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NevlNem tom én Mai-ra való utalást 1-et se láttam :)
annak alapján, hogy HiMÉbõl mennyi karakter került eddig elõ, sokaknak itt egyértelmûnek tûnik, hogy a love legend fõszereplõje Mai :) (utalás pedig ugyebár ott van az openingben.)

Nevl

Quote from: blarkeannak alapján, hogy HiMÉbõl mennyi karakter került eddig elõ, sokaknak itt egyértelmûnek tûnik, hogy a love legend fõszereplõje Mai :) (utalás pedig ugyebár ott van az openingben.)

Nem tudom, az nagy csavar lenne, tekintve, hogy a sorozat 3/4-nél járunk és még meg se jelent a csajszi....
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NevlNem tudom, az nagy csavar lenne, tekintve, hogy a sorozat 3/4-nél járunk és még meg se jelent a csajszi....
legalább újítanának a szereplõgárdán a vége felé :) de talán nem véletlenül van benne az openingben...? bár tudja a fene :)

Groven

Quote from: blarkelegalább újítanának a szereplõgárdán a vége felé :) de talán nem véletlenül van benne az openingben...? bár tudja a fene :)

Biztos nem véletlen. Én még arra vagyok kiváncsi, h child-ok megjelennek-e egyáltalán, ha már ugye vannak slave-k.:)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: GrovenBiztos nem véletlen. Én még arra vagyok kiváncsi, h child-ok megjelennek-e egyáltalán, ha már ugye vannak slave-k.:)
evvel csak annyi a bibi, hogy a slave-ek nem orphanok, lévén van 'tulajdonosuk'...

Groven

Quote from: blarkeevvel csak annyi a bibi, hogy a slave-ek nem orphanok, lévén van 'tulajdonosuk'...

Pont ezért írtam. Az 1ik oldalon megvannak a slavek, akkor a másik oldalon miért nem lehetnének ott a child-ok?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: GrovenPont ezért írtam. Az 1ik oldalon megvannak a slavek, akkor a másik oldalon miért nem lehetnének ott a child-ok?
mivel az egyik oldalon slavek vannak amik != orphan, vsz. a másik oldalon nem lesznek childok... meg ott vannak azok a "naontuti" otomerucik, szóval kiegyenlített így is... miért lennének childok még mellé?:D max. azt tudom elképzelni, hogy mindegyik ruha egyedi névvel rendelkezik, és annak a segítségével lehet elõhívni a shikait meg a bankait :hahaha:

Groven

Quote from: blarkemivel az egyik oldalon slavek vannak amik != orphan, vsz. a másik oldalon nem lesznek childok... meg ott vannak azok a "naontuti" otomerucik, szóval kiegyenlített így is... miért lennének childok még mellé?:D max. azt tudom elképzelni, hogy mindegyik ruha egyedi névvel rendelkezik, és annak a segítségével lehet elõhívni a shikait meg a bankait :hahaha:

Hát ha Nagi-n és John Smith-en múlik nem lesz kiegyenlített a küzdelem.:)  Hogy Child-ok miért legyenek? Csak.:p

Prof. William

Nagiék kinylõtték uygebár a fõ nano izét. Ez szívás a mesterekenek +a a diákoknak... DE Arika robe ja azért mûködött uygebár mert a GEM -je vagyis ékkõje egy Mesteré volt. Tehát a más országok uralkodóinak alárendelt GEM-ek mûködhetnek. Persze Nagiék biztos erre is kitalálnak valamit... Pont erre nem gondoltak volna?

Ehy kicsit SW filingem van amúgy... Ott is úgy cseszték át a jediket, hogy halvány segédfogalmuis kem volt arról, hogy mi készül.

Naginak itt több esze volt azért. Nem nyiratot ki mindenkit, hanem átvette az iskola szponzorálását. :) Egy otomékból álló hadsereggel vajon ki vehetné fel a versenyt?

Gondolatok:

Most lenne jó ha 52 részes lenne... Lazán kibírnám...

Mondjuk eltelne 5-6 év és a szereplõk felnõtebbé válnának. Közbe persze Nagi lenne az arc, befejezõdne az újj ootomék képzése és elkezdené a hadjáratot. Ekkor lépnének fel Arikáék. Persze Nagi otomeseregében sok ismerõs arc szolgálna , szóval megint jönne a dilemma+"jajj megöljem e a barátom?" dolog.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Prof. WilliamMondjuk eltelne 5-6 év és a szereplõk felnõtebbé válnának. Közbe persze Nagi lenne az arc, befejezõdne az újj ootomék képzése és elkezdené a hadjáratot. Ekkor lépnének fel Arikáék. Persze Nagi otomeseregében sok ismerõs arc szolgálna , szóval megint jönne a dilemma+"jajj megöljem e a barátom?" dolog.
nem igazán lennének engedelmesek az új otomék... és nekem f@xom kivan már az ilyen dilemmákkal (l. Arika vs. Ers-chan, amely problémát Nina szép elegánsan oldotta meg:D)

RE@L

Quote from: NevlNem tom én Mai-ra való utalást 1-et se láttam :)

Pedig elég sok van, elején lopott ruhánál Otome Fanboltban hatalmas nagy Mai poster. Natsuki "diák" fényképén is rajta van. Öccse is utalt a nõvérére.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Prof. William

A Garderobe technikával hamar engedelmessé lehetne õket tenni. Szerintem Tomoe-n még csak annyira erölködniük sem kellene...

Vagy kivágni mindet a francba és sorozni újjakat. Artaiban biztos sok fiatal lány van akik nem tgadnának meg egy kis hatalmat... Ugyebár Otome csak az elit lehetet... + nagyon sokba került.

INGYENES OTOME KÉPZÉS! ERÕ HATALOM! NEM VÉÁRUNK CSRÉBE MÁST MINT LOJALITÁST A HAZÁTOK ARTAI IRÁNT!

Lenne elég jelentkezõ nem kéne aggódni...

Végsõ esetben meg Nagi bevethetné a Szexelõs trükköt, mint ahogy fentebb leirtam. :)

Ez a baj ezekkkel a lányokkal... Képzed õket évekig, amikor meg magparqancsolod nekik, hogy öljék meg a barátjukat vacilálni kezdenek... :ejnye:

Bár mondjuk Estin annyira nem ellenkezet... Jó tudom, könyes szemmel mondogatta hogy Arika... bocsáss meg... Arika... bocsáss meg...

De amikor Mr. Smith mondt neki hogy öljön akkor kinyirta volna Arinkót. :)

Ha meg arctalan katonákat+Slaveket ölnének, akkor hol maradna az érzelmi töltés?

Dreamcleaver

Az a baj az otoméval, hogy gyakorlatilag nincs olyan oldal, akinek "drukkolnék". Balf@szok gyülekezete mind.

Artai: A hataloméhes Nagi p*ccsel az élen tipikus hódító birodalom. Cél szentesíti az eszközt ideával nem tudok azonosulni.
Schwarz: Azt se tudom kicsodák, csak nagy slave-jeik vannak, meg undorító John Smith-ük (aki amúgy is pedo, meg b*zi, és Nagi seggére hajt) :D
Aswad: ezek bosszantanak a legjobban. Bedobják a tipikus mi el vagyunk nyomva, minket mindenki utál, nekünk túl kell élnünk dumát. Igazából õk is csak hidegvérû gyilkosok. Megint a cél szentesíti az eszközt idea. Terrorista eszközöktõl sem riadnak vissza. Pusztuljon mind.
Mashiro királysága + Garderobe: Ezek meg mit akarnak? World Peace az õ felügyeletük alatt. Technika visszatartása, fejlõdés megakadályozása, csak, mert félnek a haladástól. Az emberiség mindig háborúkból tanult, ez van. Talán ha segítettek volna az Aswadnak, nem következett volna be mindez.

Mostmár csak az érdekel, hogy Miyu kinek dolgozik.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Prof. William

Képzelem...

- Nos Mr. Nagi hatalomra hutattuk önt. Most pedig teljesítse a szerzõdés magára esõ részét..

- Öööö...

- Ne vaciláljon már! A nem éri meg magának a világuralom azt az egy hetes álvaebédelést?

Tényleg elég érdekes mindegyik loldal... Úgy lett volna jó, ha Arika szépen kiámbrándul az Otomékból.

Nevl

Azért ne feledjük el, hogy ez nem egészen azonos a tipikus mai emberi világgal, mivel õket hátrahagyta az új bolygókat kolonizáló emberiség és csak ennyi maradt meg a technológiájukból, tudásukból. Így ez a civilizáció kicsit újra kellett, hogy kezdje nem csak a gazdasági... fejlõdést, hanem az érzelmi/értelmit is.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

én is kíváncsi lennék, hogy mit offerolt Nagi Smith-nek a segítségéért... mondjuk nekem az õ mentalitása igenis szimpatikus. csak az a baj, hogyha neki szurkolok, még annyira se lesz izgalmas, mint eddig :D

Alkyra

Nah, ERRE a képre nem emléxem semelyik részbõl.Oo? Mi a fene ez? Hime Movie??
Vagy...Nahnee.. ugye nem lesz itt is az, hogy mindenki...ááhhh...nem az nem...

http://bin.4chan.org/a/src/1140717486306.gif

RE@L

4chanról még mindig nem lehet linkelni... amúgy valószínüleg Fake  a múvi és az egész csak fanservice....

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Alkyra

Quote from: RE@L4chanról még mindig nem lehet linkelni... amúgy valószínüleg Fake  a múvi és az egész csak fanservice....

Oh a túró bele.
Errõl megfeledkztem. Feltöltsem nektek vlhova? egy gif. eléggé nagy mérteû.
Kétlem, hogy fake lenne. Eléggé ...élethû...

RE@L

Volt 1 Fake HiME "movie" trailer az alapján merem állítani. usteam/pictures be feltudod tölteni.