Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Galaxy Anglesnak ha jól tudom van vagy 3-4 seasonje. Én még csak az elsõt szedtem le, de azt sem láttam.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Nevl

Galaxy angelen filózom, de valahogy annyira elvetemült hülyeségnek tûnik, hogy nem merem bevállalni :D
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Necrid^

Quote from: DreamcleaverGalaxy Anglesnak ha jól tudom van vagy 3-4 seasonje. Én még csak az elsõt szedtem le, de azt sem láttam.
jó az nyugotan nézd meg :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Didico

Ha gondolod. Végülis...:lame:  Nézd csak, meg... végülis nagyobb bajod nem lehet tõle, mint nekem.

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

Galaxy Angelt Nézzen Mindenki!!! Elvetemült Galaxy Fanokat Mindenhová! Aztán Alapítsunk Egy új Országot 5 Megyével: Milfeulle, Ranpha, Forte, Mint és Vanilla. Aztán Mindenki Csináljon Szilikon Melleket, Hogy Végleg Kihaljon A Vérvonalam. :D

Didico

:ejnye:
Quote from: MemberGalaxy Angelt Nézzen Mindenki!!! Elvetemült Galaxy Fanokat Mindenhová! Aztán Alapítsunk Egy új Országot 5 Megyével: Milfeulle, Ranpha, Forte, Mint és Vanilla. Aztán Mindenki Csináljon Szilikon Melleket, Hogy Végleg Kihaljon A Vérvonalam. :D

Ezt talán nem kéne... most a szilikon mellekre gondoltam... és az 5 megye sem kéne senkinek. Elõbb nézzék meg, aztán alapíthatjátok...

Araki

Member ötlete joooh, amúgy meg tényleg 4 szériája van, asszem folyamatosan rakják fel. (Didico meg folyamatosan tölti le:) )

Didico

Quote from: ArakiMember ötlete joooh, amúgy meg tényleg 4 szériája van, asszem folyamatosan rakják fel. (Didico meg folyamatosan tölti le:) )

Na most majd nem mondtam neked vmit... De jó, h ennyi szériája van... nekem meg nincs egy perc nyugtom se...

Member

A Dokuro-chan csak 4 duplarész, meg állítólag jó is, Didico, mindannyian jól járnánk. ;) Galaxyból elég volt egy széria is (nem semmi a befejezés: közlik: bocsesz, ez a sorozat végetért, folytasd a másodikkal! Én meg: Oro?! ). A szilikon mellek nekem sem jönnek be (már errõl papolok hetek óta egy bizonyos rovatban :D), épp olyan vakvágány, mint a drog. Nem lehet leszokni róla... Ezért sohase próbáljátok ki!!! :ejnye:

Didico

Quote from: MemberA Dokuro-chan csak 4 duplarész, meg állítólag jó is, Didico, mindannyian jól járnánk. ;)

Mivel? Ha nagyobb bajom lenne Galaxy-tól? Inkább befejezem, mert még a végén Shiroi kitöröl mindent... :)

Groven

Némi utánajárás után voltak fenntartásaim ezzel az animével kapcsolatban, de adtam neki 1 esélyt. Kellemesen csalódtam, mert kikapcsolásnak nagyon jó.:) Nem 1 túl  mély anime /inkább máson van a hangsúly:)/, de szórakoztató.
Nem tudom mennyire ismeritek az Equilibrium c. filmet. A Grenadier utsó részében a 2 nõ végsõ csatájában szinte ua pisztolyharc látható mint az Equilibriumban. Érdekes volt animeben is látni ezt.:) Összességében lazításnak jó, utána jöhetnek a keményebb darabok.:)

RE@L

Trinity Blood ban is csúnyán emlékeztetett a robot srác harcstílusa az Equilibriumra de a Trinity Blood mekkora 1 .................... sorozat volt......

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Nevl

Na basszus, ez kész, melyik elmebeteg találta ezt ki?!!?!
Jót röhögtem rajta, de elég felejtõs darab... a végén meg ez az inkább az engem naponta húscafattá verõ lánnyal akarok együttlenni beütés nagyon gáz.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Moha

Quote from: Nevlinkább az engem naponta húscafattá verõ lánnyal akarok együttlenni beütés nagyon gáz.
Most miért baj ez, ha utána rendbe is hoz a csaj? :D
Amúgy én még nem láttam, de amit hallottam róla ill. az AMV-kben látott részletek alapján eléggé agyatlan de mókás sorozatnak tûnik, szóval majd sort kerítek rá. :)

Nevl

hát végülis ez is egy szemléletmód... de a másik lány legalább rendes volt+szerintem kawaibb is :D
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Nevlhát végülis ez is egy szemléletmód... de a másik lány legalább rendes volt+szerintem kawaibb is :D
az lehet, de a másik nem gyepálna agyon, ha visszautasítanád :D egyébként agyatlan sorozattól csodát ne várj :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Prof. William

Quote from: RE@LTrinity Blood ban is csúnyán emlékeztetett a robot srác harcstílusa az Equilibriumra de a Trinity Blood mekkora 1 .................... sorozat volt......

Igaz mindkettõ. Amikor az 2 részben beugrik a vámpírok közé és a sötétben irtani kezd... Valószínûleg Cleric Jon Preston irta a harci rutinjait....

Ready2

uh elkezdtem nezni a he is my mastert. iszonyuan keszvan eza sorozat :lol:

Christian

Én is megnéztem és Pipiru piru piru pipiru pi! :D Nekem nagyon bejött :) Ilyen mennyiségben ez pont jó volt. Nagyon tetszett! Úgy látom az ilyen szereplõk nevét viselõ animek jóra sikerednek! Lásd Gokudo-kun :D

Lt. Simoan Blarke

Azumanga Daioh. rá kellett jönnöm, hogy ezt biza anno nem néztem végig, valami baromság folytán valami 9+2 részt láttam, innen-onnan kiragadva. wááá.
rendes számozás szerinti elsõ 3 alapján az a véleményem, hogy a Slayers épp csak egy hangyányival szórakoztatott kevésbé (pedig ismeretes, hogy azt mennyire utálom :D), és hogy a régi tapasztalataim alapján nekem kb. "aAaaAaaAAAa" fejjel kellene a nyálam csorgatnom az agyhaláltól. :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Nevl

Quote from: blarkeaz lehet, de a másik nem gyepálna agyon, ha visszautasítanád :D egyébként agyatlan sorozattól csodát ne várj :)

A remény hal meg utoljára... :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Feldin

Quote from: blarkeAzumanga Daioh. rá kellett jönnöm, hogy ezt biza anno nem néztem végig, valami baromság folytán valami 9+2 részt láttam, innen-onnan kiragadva. wááá.
rendes számozás szerinti elsõ 3 alapján az a véleményem, hogy a Slayers épp csak egy hangyányival szórakoztatott kevésbé (pedig ismeretes, hogy azt mennyire utálom :D), és hogy a régi tapasztalataim alapján nekem kb. "aAaaAaaAAAa" fejjel kellene a nyálam csorgatnom az agyhaláltól. :rolleyes:
ejnye! :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Nevl

Na ezt is végignéztem, nagyon tetszett, aranyos és egész eredeti történet jó rajzolással és izgalmas jelenetekkel.
A végén nem értem, hogy mi van Ya-chan-al... ott szorongatja a melleiben egy ennyire jó buxa ez meg csak aludni tud :D
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Fazék

Quote from: NevlNa ezt is végignéztem, nagyon tetszett, aranyos és egész eredeti történet jó rajzolással és izgalmas jelenetekkel.
A végén nem értem, hogy mi van Ya-chan-al... ott szorongatja a melleiben egy ennyire jó buxa ez meg csak aludni tud :D
kiemelt rész: akkor nézd meg a Trigun-t, mert ha jól tudom annak egy silány koppintása az egész...

Nevl

Quote from: Fazékkiemelt rész: akkor nézd meg a Trigun-t, mert ha jól tudom annak egy silány koppintása az egész...

Abba már 2X belekezdtem, de az elsõ 2 rész után abbahagytam, mert eszméletlenül idegesített.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Member

Én végignéztem a Trigunt és nagyon nem tetszett a mûdráma és a kiszámíthatóság, meg a sci-fi szál és a szélámúnos "jön egy ellenfél, meghal, jön a következõ" jellegû történetmesélés, ha ezt sikerült alulmúlni, akkor elismerésem. :rolleyes:

Prof. William

A Lunar subbolja.

Aranyos kis animének látszik.

Nem fogjátok elhinni de a fõhõs egy lúzer srác :ejnye:  aki a lehetséges berátõjét várja egy mozi elõtt, de az nem jön. Már ép dobná a jegyeket a kukába, amikor egy lány figyelmezteti, hoy nem kéne pazarolnia és inkább nézze meg vele. :)
A lányról, akinek Onda Aka a neve, késõbb kiderül, hogy gyakorló Seiyuu (szinkronszinész) és minden vágy hogy feltörjön. :)
Bár 1 rész után még korai következtwetni, de mint ahogy a Gensiken a Otakukkal foglalkozott, ez a sorozat a Seiyuu-k világát mutatja be.
Az események különös láncolarta végül ahoz vezet, hogy

Spoiler (bár nem akkora)

Egy szenvedélyes éjszakát töltenek együtt.

Spoiler end.

Másnap a lány már nincs ott, és fõhõsünk azt hiszi sosem talélkozik vele többet.
Persze téved. :)

Ami tetszett...

Végre fõhõsünk, bár lúzer de nem egy egyetemre bekerülni akaró, vagy egyetemre járó csóka, aki mindig munkagondokkal kûzd. Van munkája és 26!!! éves a lány meg 20!

Manga is indult a sorozatból és úgy látom követi a történetet. Egy rész 12 perces, ami furcsa a ált 20-24 perces animékhez viszonyítva.

Nekem tetszett. nézzétek meg ti is.
Eddig két részt subbolt a lunar.

Ja és a karakterdizéjnban az mangaka félisten TANAKA YUTAKA is részt vett... Látszik is. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉn végignéztem a Trigunt és nagyon nem tetszett a mûdráma és a kiszámíthatóság, meg a sci-fi szál és a szélámúnos "jön egy ellenfél, meghal, jön a következõ" jellegû történetmesélés, ha ezt sikerült alulmúlni, akkor elismerésem. :rolleyes:
pedig a Trigun jó. mai napig szívesen nézem. asszem az volt az elsõ sorozat, amit láttam... :rolleyes: (csak az openingjét rühellem :mad: ) a történetvezetése pedig azért ennél mókásabb. és ha már ez mûdráma szerinted, akkor az FMA-t szintetikus mûanyagból gyúrt robotok csinálták... :p

Ready2

Quote from: blarkepedig a Trigun jó. mai napig szívesen nézem. asszem az volt az elsõ sorozat, amit láttam... :rolleyes: (csak az openingjét rühellem :mad: ) a történetvezetése pedig azért ennél mókásabb. és ha már ez mûdráma szerinted, akkor az FMA-t szintetikus mûanyagból gyúrt robotok csinálták... :p

ezzel egyetertek. trigun annyira mudrama kb mint fma. (egyikkel sincs semmibajom)

Member

Quote from: blarkeés ha már ez mûdráma szerinted, akkor az FMA-t szintetikus mûanyagból gyúrt robotok csinálták... :p
Mert mindig jön egy ellenség, aki meghal és Vash sajnálja, már drámai? Vagy mert Vash mindenkit sajnál, akinek akár a haja szála is görbül? [COLOR="PaleTurquoise"]Esetleg Wolfwood halála az volt?[/COLOR] Végigsírtam, de azért, mert olyan szinten szánalmas volt, hogy teljesen összeomlottam tõle... [COLOR="PaleTurquoise"]Meg amikor Legato kinyíratta magát, hogy Vash széthuljon lelkileg...[/COLOR] Sajnos az FMA tényleg nem a drámájáról híres, de ha úgy nézed már, hogy a hibáit keresed, nem hinném, hogy sokat fedezel fel belõle. A felszínen tapogatózol, míg a jéghegy java a tenger mélyén van...