Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Éljenek a happy endek! :D

Kólát, pattogatott - kukoricát ? ... Netán Shadowolf nyomatunk egy Hot-Dog-ot ?! :D

Chronos

QuoteOriginally posted by Shock12
Kólát, pattogatott - kukoricát ? ... Netán Shadowolf nyomatunk egy Hot-Dog-ot ?! :D
Még 1 post és LEET (1337) leszel!:)
Grat!;)

CHRONOS

Shadowolf

Még egy ilyen beszólás, és te leszel a vacsim. :hopp:

Saori

Ásványvíz nincs ? :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

Ismét csak Vash-t (az anime karaktert) tudom idézni:

LOVE and PEACE! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! LAUV end PÍSZÜ! :D

Saori

Még egy ilyen beszólás, és te leszel a vacsim. :hopp:

Előbb te az enyém... ;)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Saori
Előbb te az enyém... ;)

Na ezt most hogyan értsem? :D

Saori

Na ezt most hogyan értsem? :D

Úgy hogy megeszlek^^ Különben is már friss vérre pályázom..bááááár..nem tudom egy árnyfarkasban mennyi vért találok :D

Shadowolf

Úgy hogy megeszlek^^ Különben is már friss vérre pályázom..bááááár..nem tudom egy árnyfarkasban mennyi vért találok :D

Rám csak akkor pályázz, ha jó zsírosan szereted az ételed. :D

Saori

Rám csak akkor pályázz, ha jó zsírosan szereted az ételed. :D

Hmm..azt nem mondhatnám...viszont éhes vagyok.. :( Valaki? Valmi ötlet ?

Shadowolf

Meghívlak egy jó véres steak-re. :D Na ehhez mit szólsz?

Saori

Meghívlak egy jó véres steak-re. :D Na ehhez mit szólsz?

Öhh..nem..köszi^^ Jobb a friss áldozat^^ Megyek is vadászni :D

Tiaro

Esetleg ehetnél, az ált. segít a gondon... ;)

Most megint nem ússzátok meg, hogy hülyeségeket írkáljak ide... Ma meglett az utsó vizsgám. De. Ha kreditalapú átlagszámítás van, akkor két jeggyel, ha nincs, akkor csak egy jeggyel csúszok le valszeg az ösztöndíjról.
Kérdés: tudtok valamit arról, hogy hogy működik ez az egész? És spec úgy hallottam, hogy a (jegy*kredit+jegy2*kredit2...+jegyN*kreditN)/maxKredit módszerrel dolgoznak, a neptunon viszon az átlagszámítási súlynál mindenhol egyest láttam. Valaki rendelkezik erről bővebb infóval, vagy egyetemtől függ, vagy mi van?
Mert így esetleg elmennék javítani, ha csak egyből kéne... A mérhetetlen lustaságom küzd éppen a nyereségvágyammal...:rolleyes:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shock12

QuoteOriginally posted by Chronos
Még 1 post és LEET (1337) leszel!:)
Grat!;)

CHRONOS

Hehe... :D észre sem vettem... Köszönöm !

Még egy ilyen beszólás, és te leszel a vacsim.

Én csak egy baráti hotdögözésre hívtam hannyo társamat... deha nem, hátnem :p !

Ásványvíz nincs ?

Dehogyisnincs ^:D^ ! Van itt minden ^:D^, Neked pláne ^:D^ !

Én a kefét eszem a házidogám miatt... egy harit ? ^:D^

.Attila

Irány a vérbank! :D

Shock12

QuoteOriginally posted by Tiaro

Most megint nem ússzátok meg, hogy hülyeségeket írkáljak ide... Ma meglett az utsó vizsgám. De. Ha kreditalapú átlagszámítás van, akkor két jeggyel, ha nincs, akkor csak egy jeggyel csúszok le valszeg az ösztöndíjról.
Kérdés: tudtok valamit arról, hogy hogy működik ez az egész? És spec úgy hallottam, hogy a (jegy*kredit+jegy2*kredit2...+jegyN*kreditN)/maxKredit módszerrel dolgoznak, a neptunon viszon az átlagszámítási súlynál mindenhol egyest láttam. Valaki rendelkezik erről bővebb infóval, vagy egyetemtől függ, vagy mi van?
Mert így esetleg elmennék javítani, ha csak egyből kéne... A mérhetetlen lustaságom küzd éppen a nyereségvágyammal...:rolleyes:

Neptunnal ne foglalkozz... soha nem volt a topon, mostmeg a KTH miatt meg pláne nincs...
Nálunk a karon külön van ösztöndíjátlag, meg tanulmányi.
Ösztöndíj esetében a kredittel súlyozott összeget fix 30al (elõirányzott kreditszám) tanulmányinál meg a megszerzett kreditszámmal osztanak le.

.Attila

BME-n biztos így van, de elvileg mindenhol:

súlyozott átlag: (jegy*kredit+jegy2*kredit2...+jegyN*kreditN)/(felvett kreditek összege)

ösztöndíjátlag: (jegy*kredit+jegy2*kredit2...+jegyN*kreditN)/30 (a 30 az fix, akárhány kreditet veszel fel, ezért lehet valaki 5-ösnél jobb ennél az átlagnál)

Saori

Dehogyisnincs ^:D^ ! Van itt minden ^:D^, Neked pláne ^:D^ !

THXu^^

Én a kefét eszem a házidogám miatt... egy harit ? ^:D^

Öhh..köszi nem:)

Tiaro

Aha. Köszi, akkor reménytelen.

Ennyit az elektromos gitáromról... A neptunosok meg nyálják meg a trafóházat...:ejj:

Mindegy, éljen a pozitív életszemlélet. Legalább a max kreditem megvan...:p

(Tehát elvileg ha felveszek mindenféle kamutárgyat, akkor is 30 kredit marad az osztó...? Jövőre megjátszom... ) :D

Shock12

Aha. Köszi, akkor reménytelen.

Ennyit az elektromos gitáromról... A neptunosok meg nyálják meg a trafóházat...:ejj:

LOL :D

(Tehát elvileg ha felveszek mindenféle kamutárgyat, akkor is 30 kredit marad az osztó...? Jövőre megjátszom... ) :D

igen, de ha felveszed illik elvégezni is... :D ... megugye akkor van értelme... szóval 30 marad.

Cobra

Most néztem meg a Gyűrűk Urát és  :cool: . Aki esetleg még nem látta, az nézze meg minél előbb !
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Spectre

Hali!

Lesz ezen a héten is BK-s meet? Ha igen, kik mennek innen? 2-kor kezdődik?
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Shadowolf

Én biztosan megyek. Hivatalosan 2-kor kezdődik, de közben is esnek be emberek.  :)

Cobra

Arra én is kíváncsi vagyok, hogy innen ki és hány óra körül megy, mert lehet, hogy én is megyek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Baldy

QuoteOriginally posted by Cobra
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy innen ki és hány óra körül megy, mert lehet, hogy én is megyek.

Hát mindenek előtt emberek gratulálok nektek emberek! Ezt a mennyiségű szóf*sást már nekem is nehéz elhinnem :) Elmegyek innen kb. 24 órára, és mire visszajövök, azt látom, hogy több mint egy oldalnyi postot összehoztatok :)
Amugy Saori: majd csapolok neked kicsit a vénámból, ha az megfelel :) Úgyis kell vérvételre mennem a közeljövőben, majd gyere el oda te is, és akkor ami félrecseppen, az a tied lehet :D
Én előre láthatólag 4-kor megyek oda, mert akkor kezd el igazán gyűlni a tömeg. Szerintem akkor is érdemes. Előtte kényelmesen megkajolsz, picikét emésztesz rá, és lassan de biztosan utnak eredhetsz :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Spectre

Na, akkor ott leszek. Amúgy is 1-kor ér véget az edzés, úgyhogy kényelmesen odaérek.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Baldy
Hát mindenek előtt emberek gratulálok nektek emberek! Ezt a mennyiségű szóf*sást már nekem is nehéz elhinnem :) Elmegyek innen kb. 24 órára, és mire visszajövök, azt látom, hogy több mint egy oldalnyi postot összehoztatok :)

Én előre láthatólag 4-kor megyek oda, mert akkor kezd el igazán gyűlni a tömeg.

Hát ha jól számolom, legkésőbb holnap utánra meglessz a 20000.-ik post (összesített). Más: a meetre légyszi ne felejtsd el hozni a cd-ket amiket ígértél. :D

Baldy

Hát ha jól számolom, legkésőbb holnap utánra meglessz a 20000.-ik post (összesített). Más: a meetre légyszi ne felejtsd el hozni a cd-ket amiket ígértél. :D

Erről jut eszembe: Nem érzed erkölcstelennek, hogy neked megvan az én telszámom, de ez fordítva nem igy van??? :) Amugy ha nem fogsz hivni, akkor lehet, hogy el fogom megint felejteni... De ha nem tudom meg 12 órán belül a mobilod számát, akkor biztosan el fogom felejteni :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Tiaro

És te nem érzed erkölcstelennek, hogy egy anime-függőt zsarolsz a napi betevőjével, hogy magánjellegű információkat tudj meg róla...? :D

Shadowolf

Baldy: Elküldtem, remélem most örülsz. :D