Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

ignus

QuoteOriginally posted by Tiaro
Hát én ilyet még nem b*sztam.
1: felraktam egy anti-spy progit, mert laggolt a CS.
2:talált 52 spywaret.
3:mindet leszedtem.
4:ez a barom kitörölt valami olyasmit, ami kell az explorerhez.
5:nem tudok felmenni a netre.
6:ennek ellenére működik a CS, az Imesh, és a Kazaa.
7:mégis azt írja ki, hogy nincs internet connectionom.
8:hogy akkor most hogy írok ide?
9:hát úgy, hogy ha előbb egy ftpre felugrok a sima winexplorert használva, abból át lehet menni az internet explorerre is, de ha magában el szeretném indítani, nem talál semmit.
10:már azt hittem, a winXP minden f*sságát láttam már, de nem.
Van netem, és mégsincs!:eek:

Sok ez így nekem fél 11kor...
Most raknék ide gyilkolós smilyt, de sajna új ablakot se enged megnyitni... uzival volt?
:mad: :uzi:

Ja igen, ha valaki hallott már iylenről, egy kis help jól jönne, mert öt percen belül jó infóshoz illően szétverem a billentyűzettel a monitort...:ejj:

Erre csak azt tudom mondani hogy találjuk fel gyorsan az időgépet-> vissza és inkább Bill G. bácsi fejét támadd meg azzal a billentyűvel... :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

ignus

QuoteOriginally posted by Baldy
Nem az a gond, hanem az, hogy nehezen megy még egy 10 megás anyag letöltése is, amikor a DC-től meg a KotOR installálásától már igy is izzad a gép

Kotor lenni jó... Játszani vele sokat! :)
De elötte küddmáát a képeket!

1000 gome most látom hogy megtetted...:D

:zen:
tnx
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ja igen, ha valaki hallott már iylenről, egy kis help jól jönne, mert öt percen belül jó infóshoz illően szétverem a billentyűzettel a monitort...:ejj:

Ha nem megy az önkontroll, akkor használj laptopot, annál igen bonyolult a billentyűzettel szétverni a monitort :D
(segíteni sajna nem tudok, nem találkoztam még ilyen problémával. miért nem használsz más internetböngészőt? pl.: MyInternetExplorer, Mozilla, Netscape, Opera stb. ezek úgyis többre képesek, mint a hagyományos IE, pl. pop-up blocker)

Tiaro

Waszisztloufas? Önkontroll? :D
Na mindegy, a gép még egyben van. Asszem télleg lekapok majd valami böngészőt, addig meg jó ez a megoldás. Az intézőből is műxik a dolog, úgyhogy nincs minden veszve, de azért ez...
:fejetcsóvál:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Xaga

Remélem még időben kérdezem, hol lesz holnap a meet? (elvesztettem azt a cetlit ahova fölírtam) És mindenki később jön és nem 2-re, mit fogok én addig csinálni míg jöttök, nem is beszélve arról hogy nekem ez lesz az első meet és nem ismerek senkit :hehe:

Shadowolf

Oktogon téri Burger Kingben. 4-6 -os villamos közlekedik arra. A Nyugati pályaudvartól egy megállóra van.

Moloko

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Oktogon téri Burger Kingben. 4-6 -os villamos közlekedik arra. A Nyugati pályaudvartól egy megállóra van.
ja és a legfelső emeleten...

.Attila

az asztalok valamelyikénél.. :D

A sarokban gyakorlatilag csak mi vagyunk.
Én viszont most nem jövök, mert jog vizsgám lesz szerdán... majd jövő héten.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
A sarokban gyakorlatilag csak mi vagyunk.
Én viszont most nem jövök, mert jog vizsgám lesz szerdán... majd jövő héten.

Te is, fiam Brutus? :D A végén tényleg csak ketten fogunk ott Xagával üldögélni. :rolleyes:

Sephiroth

Te is, fiam Brutus? :D A végén tényleg csak ketten fogunk ott Xagával üldögélni. :rolleyes:

Te is fiam? Barnulsz?
Későbiekben majd eccer én is csak felbukanok. Csak most béteg lettem, meg lóvém lefagyott. Tudnillik én vagy 300Km-re vagyok Pestűűűl. De szerintem a március 5-ei cuccosra biztos benézek.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Te is fiam? Barnulsz?
Későbiekben majd eccer én is csak felbukanok. Csak most béteg lettem, meg lóvém lefagyott. Tudnillik én vagy 300Km-re vagyok Pestűűűl. De szerintem a március 5-ei cuccosra biztos benézek.

Ez a minimum amit a közösségért megtehetsz! :D

Xaga

Nincs
Mindenki otthon van:D

Shadowolf

Gyerünk srácok, ne csak én postoljak itt jobbra-balra. :D Egy kicsit több aktivitást szeretnék látni tifelőletek. :D

Xaga

Akko megkérdezem van vki aki idén fog éretségizni?

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga

Hála az égnek én már túl vagyok rajta. :) Srácok?

Xaga

Megvannak még a kidolgozott tételek?

Shadowolf

Valahol biztos (most költöztünk). :p Melyik tantárgyból kéne?

Xaga

Egy magyar irodalom és történelemnek örülnék. Semmi kedvem kidolgozni öket (osztálytársaimnak sincs) úgyhogy a kidolgozott tételek nagy része netről van:D

Egyébbként Shadowolf most hol tanúlsz?

Shadowolf

Majd utánanézek, kis szerencsével meg is találom őket. :D Én éppen elsőéves vagyok a győri Széchenyi István Egyetemen. (Nemzetközi Kommunikáció szak)

Shadowolf

És Xaga te hova adod be a jelentkezésedet?

Xaga

1: Győr Műszaki info(főiskolai)
2: Győr Villamosmérnöki(főiskolai)
3: Gödöllö Gépészmérnöki(föiskolai)

Első kettő Széchenyi István Egyetem a 3. Szent István Egyetem.
Má alig várom hogy megkapjam az éretségi bizonyítványt, nagyon utálom már a gimit.

Moloko

- Én! Én!
- Jaj, kisfiam, ne jelentkezz olyan hevesen, ez nem olyan dolog aminek ennyire kell örülni... :D

köv csütörtökre be kéne vágnom az első 15 tételt hogy 5ös lehessek félévkor :( 1et már kidolgoztam az elmúlt 2 hónap alatt...

Xaga

Nélatok még nincs félév, minket már csütörtökön lezártak. Ezekszerint csak a mi sulink ilyen béna.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Angel
köv csütörtökre be kéne vágnom az első 15 tételt hogy 5ös lehessek félévkor :( 1et már kidolgoztam az elmúlt 2 hónap alatt...

Hát akkor sok szerencsét! :D

Shadowolf

Nélatok még nincs félév, minket már csütörtökön lezártak. Ezekszerint csak a mi sulink ilyen béna.

Az én régi sulimnál nem létezik sz*rabb. :D

Xaga

Az én régi sulimnál nem létezik sz*rabb. :D

Ha az enyimet nem számoljuk...

Shadowolf

Ha az enyimet nem számoljuk...

Ha csak nem a Kosztolányi Dezső Gimnáziumba jársz, akkor nem értek veled egyett.