Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Prof. William

Mivel ez egy másik szál (végigjátszás) ezért itt máshogy teljesedett be a végzete. + Itt még a haját is befestete. :) A futtatóját meg nem bézbólütővel puhították meg hanem baltával bírták jobb belátásra. Bár a végeredmény mindkét esetben hasonló lett. :)

Lokids

Az a nő akit a visszaemlékezésben látunk, az Rena igazi anyja? És ő is olyanfajta Qrva volt mint Ritsuko?
(Mert akkor dúrva, felnevel egy lányt 1x éves koráig, és azután lép le...)

Az a felügyelő nekem amúgy nagyon gyanus. Honnan tud mindíg mindent? Lehet hogy az informátorának a beceneve Oyashiro?

kikuchiyo

[spoiler=Rena anyja]Igen, az Rena igazi anyja volt. Ő és Rena apja is divattervezők voltak, de az anyja sokkal tehetségesebb volt az apjánál, így kaphatott egy állást egy nagyobb városban. Ezért költözött el Rena Hinamizawából. Az anyja beleszeretett egy ottani pasasba és teherbe esett, majd elvált az apjától. Rena úgy érezte, hogy az anyja elárulta őt, ezért megutálta és inkább az apjával maradt, akivel visszaköltözött Hinamizawába, és eldöntötte, hogy soha többet nem vezet Evangeliont.
...hoppá, az egy másik sorozat.[/spoiler]
Failure is the default option

Prof. William

Bírnám ha a mostani Final Boss a felügyelő lenne. Ő is elég félelmetesen tud somolyogni. Baltát a fejibe!

Vejiita

Hellow mindenki!

Most értem a 23. rész végére, és csak annyit mondok, hogy nem semmi ez a sorozat! :Kiraly:
Bár nekem az első részek tetszettek a legjobban, mert azok voltak szerintem a legijesztőbbek, de a többi rész meg azért jó, mert meglepő (és nem mulatságos) dolgok derülnek ki.
Szóval én is reménytelenül belekerültem a rajongótáborba :smile:
Nekem amúgy az tetszik különösen ebben a sorozatban, hogy van egyfajta különlegesen misztérikus hangulata. Néha olyan élethűen van megcsinálva, mintha az ember ott lenne a szereplők mellett, és velük együtt hallgatná a kabócák "énekét".
Amúgy azt tudom, hogy a kavaii az aranyost jelent, de mondja már meg valaki, hogy mi az a loli? Csak nem kiscsaj?

Rounin

Quote from: Vejiita on 2006-09-17, 17:52:18
Amúgy azt tudom, hogy a kavaii az aranyost jelent, de mondja már meg valaki, hogy mi az a loli? Csak nem kiscsaj?

Egyes helyeken úgy deiniálják, hogy loli=no tits XD

Amúgy meg a pedofília fogalma ismeretes előtted, ugye? Innen pár logikai sakklépés és megvagy :D

Lokids

Arra az esetre, ha nem tudsz sakkozni: Ahogy mi használjuk gyk.: kislány.

Dreamcleaver

Abandoned Bus + Thunderstorm = Happiness. Már tudom eddig miért nem találtam.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kikuchiyo

Nem tudom megállni:

K*rva nagy reveláció van a legújabb részben! Keresgéltem az államat egy darabig...

Persze, ki lehetett találni, meg össze lehetett rakni az eddigiek alapján is, hogy mi a helyzet, de ez egyértelműen megerősíti, világossá teszi az értelmezést.

Draconire

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Ezzazzz thx. (Végre más is színezi a 'Na'-t, nem csak én. :D )

Draconire

wow O_o nem semmi sztori....
Rena magyarázata alatt én is kerestem az állam, aztán a végén feladtam a hiábavaló keresgélést amikor megláttam a következő rész címét... O_O

kikuchiyo

Javaslom, hogy ne olvasgassatok blogokat, ne spoilerezzétek össze magatokat a következő résszel, úgy fog nagyot ütni...

Lokids

Sajnos olvasgattam. :P Tényleg ne tegye, aki még nem tette!!! Remélem a köv 2 végigjátszásra valami OVA-t vagy movie-t csinálnak, mert az nem pálya, hogy a No1 animémet nem fejezik be.

Prof. William

Azt én is nagyon reméllem!

Vagy lehet hogy ebbe a végbe sűűrítik be az eredeti befejezést?

Ha sikeres a sorozat és sztem az akkor a fináléból minimum egy OVA-t csinálnak. Mert akkor meg lehetne csinálni úgy, hogy a sorozat eseményei felvezetések a giganikus fináléhoz...

AHHHH TUDNI AKAROM MI A VÉGE ÉS HA NEM ZÁRJÁK LE JÓL AKKOR OVA-t , vagy ÚJJ SOROZATOT AKAROK!

Van erről valami hír?

Prof. William

Rounin

Nah, megnéztem ezt is.. Hm, már megint megölik a misztikumot :morci: :angyali:

kikuchiyo

Kíváncsi vagyok, mit szóltok ehhez a részhez... :)

Lokids

Valszeg majd cska holnap, de akkor köni, nyelni sem. :D

Szerk: Meglestem. Azannyaaa. Lehet életemben előszr letöltöm a rawot is? Bár az hiba lenne úgy érzem, mert úgysem értenék belőle semmit. :P Az a lényeg, hogy Higurasi köv részt már sokszor vártam türelmetlenül. Most viszont a készítő fél karját odaadnám azért, hogy előbb láthassam. :D
És az, hogy muszáj megcsinálniuk a másik 2 chapetert, az most mégjobbna fent áll, és az az érzésem az uccsó rész után mégjobbn fent fog állni.

Darkstar

Valaki nem akarja pontosan megmagyarázni, hogy mi történt? Pl [spoiler]Honnan vannak Keichinek emlékei arról, hogy megölte Mionékat?[/spoiler]
De jó rész volt, nekem tetszett. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Na...

Elméletileg...

Emlékeszel ez Idétlen Időkig c. filmre? Ahol ugyanaz a nap ismétlődött naponta: Itt is hasonló a helyzet csak itt a 1983 -ig tartó pár (4-7) év ismétlődik. Szóval az eddig történtek nem csak különböző végigjátszások voltak, hanem TÉNYLEG MEGTÖRTÉNTEK. Csak persze senki sem emlékezett erre csak a Rika. Szóval nem volt jövőbelátó, hanem egyszerűen tudta mi fog történni, mert már átélte egy párszor. Viszon most megtört ez a rendszer mert Keichi, és később valszeg a többiek is emlékezni kezdenek, hogy mi történt az előző alkalmakkor. + Kiderült hogy az első verzióban valójában Keichi volt az őrül gyilkos és nem a lányok, és nem megvédte magát és önvédelemböl ölt, hanem meggyilkolta őket ok nélkül. Most hogy végre tisztábba kép talán meg lehet változtatni a dolgok menetét.

A neten nincs valami hír a folytatásról, esetleg valami OAV-ról?

Draconire

Én meg már kezdtem komolyabban hinni Rena verziójában, hogy most itt valami idegenek vannak a dolog hátterében, holott ezt (lehet, hogy) csak ő képzeli.
A legjobb az, hogy e miatt még gyakorlatilag bármi lehet a vége  :cool:

+nem értem miért spoilereztek, amikor a topic nevében is benne van  :smile:

Quote from: Rounin on 2006-09-23, 21:33:15
Nah, megnéztem ezt is.. Hm, már megint megölik a misztikumot :morci: :angyali:
Látod-látod, nem szabad elhamarkodottan ítélkezni :D

Prof. William

Bármi lehet. De csak a Rena act fog lezáródni. Van még 2 szori. OAV-ot akarok!

Vajon a 26 rész végén lessz valami utalás hogy lessz e még Higu?

De úgyis az lessz a vége hogy Keichi és Rena állnak egymással szemben mindketten lihegnek, és akkor K1- elvigyorodik és csak ennyit mond...

- BANKAI!

U.I Spoiler kiszedve!

Lokids

Aztak*rva!!! :D :D Most így tök komoly fejjel olvasom a hozzászólásod prof, így rákészülök a részre, hogy " azt mondja"

Erre bankai. :D :D Leestem a székről. :D

Darkstar

Akit érdekel:
S^M 26.rész raw

Meg találtam valami [ayyo] 26.at, most szedem, hogy vajon mi lehet. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

...és már le is jött!
Mi ni ittekimaaaasu! :)

Darkstar

Egyébként alapból csak nekem akarja ilyen hülye hosszú névvel tölteni? Mintha írásjelek lennének hexában.  :oops:
Így néz ki: _28_83A_83j_83_81_29_20_82_D0_82_AE_82_E7_82_B5_82_CC_82_C8_82_AD_8D_A0_82_C9_20_91_E626_98b_20_81u-_8D_DF_96_C5_82_B5_95_D2-_20_91_B4_83m_8C_DE_20_83_8A_83e_83C_83N_20_28_8FI_29_81v_20_28704x396_20DivX611_2024f_20_82_D3_29.avi

Tessék, úgyis erre vártatok. :)
[spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Én megmondtam! Én meg mondtam! De nem hittetek nekem!  :cool: :cool: :cool:

Így kell ezt csanálni Kei-chan! Ez a frankó nem a szemdüllesztés!