Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

lol, ilyen kell Halo-s Cherry Coke

csacsa

A spar-os kóla egész tűrhető sztem...de abból se igyon az ember 2 üveg/nap, mert az már toxikus is lehet. :lol:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Lythis

Quote from: csacsa on 2006-11-01, 00:35:54
A spar-os kóla egész tűrhető sztem...de abból se igyon az ember 2 üveg/nap, mert az már toxikus is lehet. :lol:
2 üveg/nap? abból? omg....

csacsa

aha, de nem a 89Ft-osból, vagy a citromos light kólából, mert az tényleg vmi rettenet. A rendes és a sima light kólájuk élvezhető, bár newm coca-cola.... :hehe:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Darkstar

Rendes kólát kell venni. Azis toxikus, de legalább drága. :) Ki melyiket favorizálja, Coca-Cola vagy Pepsi?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

RE@L

Ha egészséges lenne a kóla, nem is innátok....

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

csacsa

a Coca-cola az igaz. :Kiraly:

Lythis

Quote from: RE@L on 2006-11-01, 00:51:59
Ha egészséges lenne a kóla, nem is innátok....
Honnan veszed?

Dark: alap változat, vagy a limitált szériás, és hasonló cuccok is beleszámítanak? Vagy simán csak a Coca vs Pepsi örökrangadó? :D

Darkstar

Minden számít.
Én spec szeretem a pepsi lightot és anno a vaniliás sem volt rosz. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Yay, már negyed órával az éjféli határidő előtt elküldtem az esszém!  :D :hopp: :lazza: :angyali:
Még szép, hogy a 16k karakter háromnegyedét és a források felét még
ma írtam/olvastam  :__devil:
Na de végre túlvagyok rajta, mehetek játszani  :hopp:
de előbb fórum egy kicsit :)

vazz, már megint mennyit írtatok.. bezzeg amikor itt vagyok :rolleyes:
na majd holnap átolvasom.
utsó témához:
kóla sux. Egészségtelen. Csupa cukor.
Nem szoktam inni ilyen vackokat.
Bár tegnapelőtt ittam.. de az whiskyvel volt. Az más. Ha árt, akkor már
ártson rendesen :lazza: :D

RE@L

Onnan hogy mivel Norbi Update étteremben dolgozom (most fog nyitni Duna Plazaban).
Norbi csinált egészséges kólát, de megmondták neki hogy nem érdemes, gazdaságos piacra dobni mert tökmind1 milyen nyomott áron adná akkorse vennék az emberek. Az amerikai feeling miatt. Mert az emberek nagyrésze az amerikai érzés miatt veszi a kólát.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Darkstar

Én spec azért veszem, mert szeretem. Amin meg Norbi Update feliratot látok, kerülöm, mint a tüzet. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: RE@L on 2006-11-01, 00:59:44
Onnan hogy mivel Norbi Update étteremben dolgozom (most fog nyitni Duna Plazaban).
Norbi csinált egészséges kólát, de megmondták neki hogy nem érdemes, gazdaságos piacra dobni mert tökmind1 milyen nyomott áron adná akkorse vennék az emberek. Az amerikai feeling miatt. Mert az emberek nagyrésze az amerikai érzés miatt veszi a kólát.
és ebből neked az jön le, hogy ha egészséges lenne, nem innám meg? mert? ne sértegess kérlek.... egyébként eddig nem haltam bele, szal annyira káros csak nem lehet...

Dark: ha minden számít, akkor nálam a Cherry Coke az ultimate win. (vagy coca cola cherry, ha úgy tetszik - mert a külföldországbeli csomagoláson [spoiler][/spoiler]úgy van feltüntetve)

edit: moszkvatéren is volt Update étterem. Hálistennek relatíve rövid ideig húzta....

csacsa

Quote from: Darkstar on 2006-11-01, 01:02:10
Én spec azért veszem, mert szeretem. Amin meg Norbi Update feliratot látok, kerülöm, mint a tüzet. :)
Ezzel én is így vok, amióta láttam a saját két szememmel, hogy az egyik boltban egy D-vel kezdődő márkanevű kefírre fogták és azzal a lendülettel rányomták a matricát, a következő adagra, ami az alatta lévő rekesz volt, arra meg nem tettek. A 2 kefyr egy és ugyanazon termék volt, de az árukban kb 30Ft eltérés volt. :morci: :lame:

RE@L

Tudom hogy volt, azt is tudom hogy mi volt a probléma vele. Én Norbial személyesen beszélgettem. Nem mondom hogy belehalsz, nem mondom hogy ne idd de ha kimutatás, referencia amiből azt a konklúziót hozták ki hogy ha egészséges lenne akkor se innák nem egy ember véleményén alapszik. Piackutatás egyszerűen.
Nem mondom énis szeretem ritkán szoktam inni, de maxium havonta egyszer. Magamtól sose veszek.
Amúgy kíváncsi vagyok mert én semmit se tudtam az Update-ről amíg el nem kezdődött a Tréning. Kíváncsi vagyok hogy a kaják amiket csinálunk milyenek lesznek és tényleg igaz-e minden amit állítunk. (nap mint nap fogom enni) Amúgy az étteremben fogunk árulni kólát. Pepsi light ot (azpartán van benne, megjegyzem semmilyen norbis termékben nincs azpartán, a kóla az pepsi termék nem update) és Pepsi Max-et házhozszállításnál.

Darkstar

Quote from: Lythis on 2006-11-01, 01:04:57
Dark: ha minden számít, akkor nálam a Cherry Coke az ultimate win. (vagy coca cola cherry, ha úgy tetszik - mert a külföldországbeli csomagoláson [spoiler][/spoiler]úgy van feltüntetve)
Ott a pont. Lenéztem magam mellé (még nem vittem le a palackokat. :D Lol?) És ott miért kapni dobozosan? És mennyivel jobban néz ki...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: RE@LTudom hogy volt, azt is tudom hogy mi volt a probléma vele. Én Norbial személyesen beszélgettem. Nem mondom hogy belehalsz, nem mondom hogy ne idd de ha kimutatás, referencia amiből azt a konklúziót hozták ki hogy ha egészséges lenne akkor se innák nem egy ember véleményén alapszik. Piackutatás egyszerűen.
de jóember! kérem ne komolytalankodjunk már :) ez nem azért van, mert az emberek egészségtelenre vágynak, vagy amerikára :rolleyes: egyszerűen azért, mert azok a bejáratott franchise-ok és ha kóla, akkor az Pepsi vagy Coca. a többi csak olcsó másolat és kész. egyszerűen a piaci fölény és az elterjedtség, megszokás olyan mértékű, hogy ha a rákot gyógyítaná és illatossá tenné a vizeletedet, akkor se tudna elterjedni kedves Norbi bácsi egészséges kólája :)

amúgy az utóbbi pár évben Coca Cola párti vagyok, Pepsi-t talán túl cukrosnak éreztem egy idő után. de én is max havi 1-2 üveggel iszom, főleg inkább gyümölcslevet, teát, vagy ásványvizet fogyasztok. persze ha csak kóla lenne itthon, nem hiszem hogy frászt kapnék tőle, hogy folyamatosan azt kell hogy igyam, mert ízlik, de megvagyok nélküle. :)

szerk: Cherry Coke nálam is komoly nosztalgiaital, régen nagyon imádtam, de mostanra, ha veszek is évente 1-1 üveggel, egyszerűen nem az igazi, talán ráuntam, nem tudom :)

RE@L

Fazék, pontosan! De én nem akartam ennyire konkrétan kimondani :) Amúgy én úgy tudom azpartánról még nem bizonyítottak be semmit. El tudna terjedni a kóla, simán csak intenzíven havi 25 millát legalább reklámba kéne ölni.

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-11-01, 01:13:52
Quote from: Lythis on 2006-11-01, 01:04:57
Ott a pont. Lenéztem magam mellé (még nem vittem le a palackokat. :D Lol?) És ott miért kapni dobozosan? És mennyivel jobban néz ki...
LOL... nemmegmondtam :ejnye: (és javítottam a spoilert, szal most szép nagy kép van benne:D)
Dobozosan itthon is lehetett kapni, amikor még relatíve új volt.. gondolom úgy nem vették sokan, vagy nemtom. Igen, szerintem is jobban néz ki... nyújtsunk be petíciót? :D

Re@l: fazék kb megfogalmazta. Köze nincs az amerikai feelinghez meg semmi. azért iszom, mert szeretem, és Norbi kólát azért nem innék, mert Norbi, és nem azért, mert nem amerikai. Az éttermes cucc meg érdekelne, PM plz, ha lehet!

Darkstar

Minek ide petició? Megszavazzuk ezt is. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

RE@L

Igen, ti vagytok két ember de megint a nagy felvevőpiacra gondoljatok ami több milla emberből áll nem csak belőletek és ők nem úgy gondolkoznak ahogy ti, hiszen emberek vagyunk és különböző a véleményünk. Amúgy ne feledd hogy aki pl most 40 éves annak a Kóla annakidején tényleg amerikát és amerikai érzést jelentette hiszen nem lehetett kapni!

Darkstar

Quote from: RE@L on 2006-11-01, 01:32:04
Igen, ti vagytok két ember de megint a nagy felvevőpiacra gondoljatok ami több milla emberből áll nem csak belőletek és ők nem úgy gondolkoznak ahogy ti, hiszen emberek vagyunk és különböző a véleményünk.
Ha ez a "megszavazzuk"-ra vonatkozott, akkor azt valszeg max Lythis meg néhány meetes értette, h miért írtam. :) Lehet, hogy régen azt jelentette, de ma már nem, legalábbis nekem még egyszer sem jutott eszembe Amerika kólaivás közben.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

RE@L

Még kólás témára válaszoltam, úgy látszik nem volt egyértelmű sry. Viszont most jóéjt :)

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-11-01, 01:31:13
Minek ide petició? Megszavazzuk ezt is. :)
még szép hogy :D
Re@l: nemtudom, lehet h anno azt jelentette, de szerintem ma már nekik sem nagyon. Szerintem sokkal inkább azért, amit fazék is említett: ez már befutott, kipróbált dolog. Tudják h el lehet adni, van is rá kereslet, stb. És nem könnyű betörni erre a piacra, mert volt idejük kiépíteni a monopóliumukat.

RE@L

Ez mind nincsen tagadva, csak ennek volt egy előzménye és ha tudatosan az embereknek ez nincs előfeszítve hogy szénsavas üditőital az amerikai feeling attól még az nem azt jelenti hogy tudattalanul ez nincs bennünk!

Fazék

Quote from: RE@L on 2006-11-01, 01:40:44
Ez mind nincsen tagadva, csak ennek volt egy előzménye és ha tudatosan az embereknek ez nincs előfeszítve hogy szénsavas üditőital az amerikai feeling attól még az nem azt jelenti hogy tudattalanul ez nincs bennünk!
és a traubi?! az talán smafu?! :3x3: :D

Lythis

Quote from: Fazék on 2006-11-01, 02:04:54
Quote from: RE@L on 2006-11-01, 01:40:44
és a traubi?! az talán smafu?! :3x3: :D
Igen. Az nem amcsi feeling. (err az az a szöllős cucc, ugye?)

kikuchiyo

Nincs valakinek egy t0rr3nt-gyorsító ráolvasása vagy bűbája?
Ilyen nyavalyás 20 kB/s-ekkel szenved lefelé ez a sz*r, pedig még meg akartam várni, hogy lejöjjön lefekvés előtt.
Failure is the default option

SaiyaGin

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-01, 03:08:59
Nincs valakinek egy t0rr3nt-gyorsító ráolvasása vagy bűbája?
Ilyen nyavalyás 20 kB/s-ekkel szenved lefelé ez a sz*r, pedig még meg akartam várni, hogy lejöjjön lefekvés előtt.

Én már másfél hónapja 5-10-zel töltöm a Spiral-t. ;)

Cola: anyám nem hajlandó Coca-Colát inni, csak az olcsó Coop Colát. Én meg semmilyet se. :D