Legjobb animék

Started by Chronos, 2003-05-25, 16:38:26

Previous topic - Next topic

roderick

QuoteOriginally posted by Lorenor
Kedvenc anime im listájához most csatlakozott nem kis rangsorral a Shingetsutan Tsukihime...Arcueid Brunestud nagyon ott van...Ilyen kéne a szülinapomra...;) :rolleyes: :p :zen:
Úgyse kapsz, mert szüleid félnek , hogy te is 18(vagy kb. ennyi , pontosan nem emléxem) darabra vágnád fel szegény lányt...

Amúgymeg fordítdsák le a játékot angolra és akkor kibékélek a sorsommal is, akár... :D

Edit: Ja és Naruto tényleg király, kivéve hogy most, hogy már beértem japán kiadás... szörnyü kínszenvedés, hogy nem tudok napi 10-20 részt megnézni egyszerre+rádásul szegény jól müködô wind nevü utrót már annyiszor lecserélték, hogy már fáj... pedig az tényleg oda illet, a többi szvsz csak szánalmas próbálkozás (Peverted Herimit rulez :D:D)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

deyo

QuoteOriginally posted by Lorenor
Kedvenc anime im listájához most csatlakozott nem kis rangsorral a Shingetsutan Tsukihime...Arcueid Brunestud nagyon ott van...Ilyen kéne a szülinapomra...;) :rolleyes: :p :zen:
Asszem nyugodtan kijelenthetem, hogy a kedvenc vámpíros anime-om:-)))
Hát igen... nem rossz Arcueid... bár ha már lehet választani, akkor én inkább egy Tina-t kérnék:-)))

roderick

Na, amúgy valaki tudja, hogy a Wolf's rain 29-30 mikor kerül ki?

Szerintem ember/állatkínzás, hogy 2-rész egy DVD kiadásban dolgoznak így a vége felé :(

Tiaro

I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

deyo

Végülis úgy döntöttem, hogy mégiscsak végignézem... és ki kell jelentsem, hogy "sajna" a legjobb dráma címet elvette az X-től... vmi iszonyatos, ahogy az ember érzelmeit cibálja... hol azt veszem észre, hogy szabályosan érzem a szívverésem, amint vagy 120-at üt percenként... hol meg azon kapom magam, hogy örömteljesen mosolygok:-)) Egyszerűen tökéletes...:-))
Talán csak annyit tennék, hozzá, hogy azért kicsit (nagyon) megtévesztő, hogy 2 befejezést mutatnak... egyet az első részben, egyet meg a 10. részben... én úgy veszem, hogy a 10. részé a jó...:-))

Meg nemtom, hogy terveznek-e folytatást, de sztem nyugodtan csinálhatnának... a lehetőség adott... vagy ha nem is egy sorozatot, de legalább egy special-t, mint az a Crest of the Stars esetében is volt: Fragment Birth of Stars:-))
Ha ez meglenne, akkor asszem nyugodtan kijelenthetném, hogy még a befejezésbe se tudok belekötni:-)) Bár azért így se rossz... csak hát lehetne jobb is:-))

Szóval ha vki imádja ha az érzelmeivel úgy játszik egy anime, mint macska az egérrel, akkor véletlenül se hagyja ki:-))
Persze ez csak akkor igaz, ha mindkét sorozatot megnézi az ember... (valójában 3, de én csak kettőnek tekintem)... mert azért pl: a Battleflag of the Stars I önmagában inkább akció... de azért abban is van jócskán dráma...:-)))

roderick

Nohát a úgynézki, hogy a Gits-Sac a másidok sorozatra kezd azért megérni... remélem a többi rész is tartja majd a szintet.

Shadowolf

Na, végre végignéztem az Excel Sagát, és el kell, hogy mondjam, oltári. :D Főleg a befejezés tetszik, de persze a különböző epizódok is nagyon ott vannak. :hopp: Mindenkinek csak ajánlani tudom. ;)

Nephilim

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Na, végre végignéztem az Excel Sagát, és el kell, hogy mondjam, oltári. :D Főleg a befejezés tetszik, de persze a különböző epizódok is nagyon ott vannak. :hopp: Mindenkinek csak ajánlani tudom. ;)

Bezonyám. Nekem is teljesen üdítőleg hatott a pszichémre... :hopp: :muhahah:
"God's in his heaven. All's right with the world."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Nephilim
Bezonyám. Nekem is teljesen üdítőleg hatott a pszichémre... :hopp: :muhahah:

Ha tetszett, akkor nézd meg a Puni Puni Poemi-t. :D Az még az Excel Sagán is túltesz a baromságokban. :hopp:

Nephilim

Ha tetszett, akkor nézd meg a Puni Puni Poemi-t. :D Az még az Excel Sagán is túltesz a baromságokban. :hopp:

Ha neked megvan, akár át is passzolhatnád köv. meeten!
Hmm... milyen kedves címe van... :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Nephilim
Ha neked megvan, akár át is passzolhatnád köv. meeten!
Hmm... milyen kedves címe van... :D

Kemény két részből áll, de kb annyi baromság található benne, mint az egész Excel Sagában együtt. :D Majd akkor hozom a következő meetre. ;)

Nephilim

Kemény két részből áll, de kb annyi baromság található benne, mint az egész Excel Sagában együtt. :D Majd akkor hozom a következő meetre. ;)

:cool:

.Attila

Most egy kicsit lelkesedés romboló leszek:

A Puni Puni Poemi szerintem teljesen értelmetlen baromság. Negatív értelemben idióta, nem úgy, mint az Excel Saga. Én kínkeservesen néztem végig a Puni Puni Poemit, míg az Excel Saga-t alig bírtam abbahagyni. De tőlem függetlenül nézd meg, legfeljebb nem fog tetszeni.

Nephilim

QuoteOriginally posted by Trivi

A Puni Puni Poemi szerintem teljesen értelmetlen baromság. Negatív értelemben idióta, nem úgy, mint az Excel Saga. Én kínkeservesen néztem végig a Puni Puni Poemit, míg az Excel Saga-t alig bírtam abbahagyni. De tőlem függetlenül nézd meg, legfeljebb nem fog tetszeni.

Mindenesetre az Excel Saga 6almas... ha valaki még nem, akkor nosza!!! :hopp:

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi

Jó, mondjuk míg Koshi Rikdo aktívan részt vett az Excel Saga munkálataiban, a Puni Puni Poemihez nem tudom mennyi köze volt. :confused: Ettől függetlenül azért egyszer szerintem legalább érdemes megnézni, annak ellenére, hogy helyenként már tényleg túlzásba vitték az idiotizmussal tisztelt Nabeshin-nék. ;)

deyo

Bár maga az alapötlet és az első pár rész nem volt rossz (mondhatni, hogy egy igen jó anime lehetett volna belőle) azt kell mondjam nálam elnyerte a legrosszabb befejezés díjat... erre 3 okom is van:
(1) Az egyetlen karakter akivel tényleg szimpatizálni tudtam meghalt a 19. részben:-((
(2) Azok akiket egy kicsit meg lehetett érteni vagy meghaltak vagy boldogtalanok lettek a sorozat végére:-((
(3) Azok akik a legellenszenvesebbek voltak azok lettek boldogak:-((
Bár itt megjegyezném, hogy azért az utolsó beszég egy kicsit megnyugtatott, hogy mégse lesznek olyan boldogok... tudom nem szép dolog, de hát a legszebb öröm a káröröm:-))

Bár igen nagy a valószínűsége, hogy igen kevesen gondolják így... szal sztem aki nem nézte még meg és szereti a fantasy/drámákat, az feltétlen nézze meg:-))

Ui: Nemhittem, hogy a Fushigi Yuugi-t felül lehet múlni, de ennek a sorozatnak sikerült többet elérnie a 24 rész alatt, mint a Fushugi Yuugi-nak 52 rész alatt... hát igen... mindíg tanulhat újat az ember:-))

Shock12

QuoteOriginally posted by deyo
Bár maga az alapötlet és az első pár rész nem volt rossz (mondhatni, hogy egy igen jó anime lehetett volna belőle) azt kell mondjam nálam elnyerte a legrosszabb
Bár itt megjegyezném, hogy azért az utolsó beszég egy kicsit megnyugtatott, hogy mégse lesznek olyan boldogok... tudom nem szép dolog, de hát a legszebb öröm a káröröm:-))
Csak a mangát olvastam, de eléggé "savanyú a szõlõ" fílingje van... az animét már inkább ki is hagytam emiatt.

Sky

Az én listámhoz csatlakozott a Shaman King és a Soultaker...
Mess with the best,
Die like the rest...

Saori

Számomra Inuyasha of course ;)
Azonkívül még escát is szeressem :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

deyo

QuoteOriginally posted by Saori
Számomra Inuyasha of course ;)
Azonkívül még escát is szeressem :)
Az Inu Yasha-t most készülök elkezdeni nézni... az Esca-t meg sztem nem lehet nem szeretni...vmi iszonyatosan jó sorozat:-))

Asszem még nem említettem, de megnéztem a Full Moon wo Sagashite-t is és nálam bekerült a legjobbak közé... jelenleg hatan vannak:-)))

Shadowolf

QuoteOriginally posted by deyo
az Esca-t meg sztem nem lehet nem szeretni...vmi iszonyatosan jó sorozat:-))

Csak túlságosan rövid :(

Cobra

Escaflowne nálam is az első helyen osztozik a Slayers-szel.
Ja igen, a második helyen pedig a RahXephon.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Titkos®

Az én listámra most felkerült a Lost Universe.
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Tiaro

Ööö nemtom ki mit tud róla, de találtam egy Cowboy Bebop 27. részt is fent az FTP-n.
Ez tényleg a 27.rész...?:confused:
Még egy óra és leszedi.

:minddjártfelrobban::bruhuhu:

Cobra

Én is elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem, nem kellet volna.  :beken:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Cobra
Én is elkövettem azt a hibát, hogy megnéztem, nem kellet volna.  :beken:

Megkérdezhetem, hogy miért? :confused:

Fazék

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ööö nemtom ki mit tud róla, de találtam egy Cowboy Bebop 27. részt is fent az FTP-n.

Ezt még én találtam amikor a sorozatot akartam beszerezni dc-n, és nem egy új rész, csak a korábbiakból jelenetek, sztem egész jó vágásban, kommentárral a szereplőktől.  Nekem tetszett és gondoltam feltöltöm, amúgy vannak benne reklámok is és a minősége se a legjobb sajnos...

Tiaro

Aha!
A WR után túl szép lett volna, ha igaz lett volna... :p
Arról meg még mindig semmi hír...:(

Nephilim

QuoteOriginally posted by Tiaro

Végre megvan a Bebop! Elkezdtem nézni, és nem csalódtam, sőt! Nagyon-nagyon-nagyon ott van! Ez most nálam nagyon az első helyen áll!!!! :hopp:

Tiaro

Mondtam én... :D

Végig is nézted? Mert a legjobban az utsó négy rész tetszett. Ha nem, akkor nem spoilerkedek, de Faye és Ed története legalább akkora flash, mint Spike-é...
(A Call me, call me szám abszolűt elsőséget élvez a winampban, ha olyanom van... :) )

Hozzáfűzés: a Ballad of Fallen Angels meg... a szimbólumok, a képek, a hangulat... fenomenális. :rolleyes:
Na jó, nem csöpögök itt tovább. :hehe: