Legjobb animék

Started by Chronos, 2003-05-25, 16:38:26

Previous topic - Next topic

Nephilim

QuoteOriginally posted by Tiaro
Mondtam én... :D

Végig is nézted? Mert a legjobban az utsó négy rész tetszett. Ha nem, akkor nem spoilerkedek, de Faye és Ed története legalább akkora flash, mint Spike-é...
(A Call me, call me szám abszolűt elsőséget élvez a winampban, ha olyanom van... :) )

Hozzáfűzés: a Ballad of Fallen Angels meg... a szimbólumok, a képek, a hangulat... fenomenális. :rolleyes:
Na jó, nem csöpögök itt tovább. :hehe:

Csak a felénél járok, de már megvan az a tipikus érzés, hogy pislogok a filék vége felé, és fintorgok, mert egyre kevesebb van.

Mondj csak még hozzáfűzést, úgy tűnik, összevág az ízlésvilágunk. Legközelebb a Lain-t és a Fallen Angelst fogom megtekinteni...
"God's in his heaven. All's right with the world."

Ramiz

QuoteOriginally posted by Nephilim
Végre megvan a Bebop! Elkezdtem nézni, és nem csalódtam, sőt! Nagyon-nagyon-nagyon ott van! Ez most nálam nagyon az első helyen áll!!!! :hopp:

Tetszik? Őszintén örülök! Végig nagyon király a sorozat, de a vége még erre is rátesz! Bár Faye-ért nem voltam oda, de Einet és Edet nagyon megszerettem... jól összeillenek (pl. Mushroom Samba vagy a 24. rész). Zeneileg a Jupiter Jazz a kedvencem (olyan megnyugtatós-hangulatos) meg a Mushroom Samba debil zenéje (ahogy ott mennek a sivatagban...)

Tiaro: Nyugodtan lehet csöpögni! Megértő emberek közt vagy! :D  (Csak tegyél tálat az öledbe.) Végülis ez a topic ezért van, nem?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tiaro

QuoteOriginally posted by Ramiz
Tiaro: Nyugodtan lehet csöpögni! Megértő emberek közt vagy! :D  

:lol:

Tisztára mint egy csoportterápián... :D

Egyébként azért vagyok óvatos az ilyemivel, mert egy másik fórumon pl hülyének néztek azért, amit a CB-ről írtam, mer az csak egy fógyasztói anime lightos történettel, és felejthető karakterekkel. :rolleyes:
Én meg csak pislogtam hülyén, dehát ízlések és pofonok.
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Nephilim

:lol:

Tisztára mint egy csoportterápián... :D

Egyébként azért vagyok óvatos az ilyemivel, mert egy másik fórumon pl hülyének néztek azért, amit a CB-ről írtam, mer az csak egy fógyasztói anime lightos történettel, és felejthető karakterekkel. :rolleyes:
Én meg csak pislogtam hülyén, dehát ízlések és pofonok.

Erről csak annyit, hogy én mindig nagyon szerettem azokat a nagyon okos embereket, akik mindig jobban tudják, és meg is magyarázzák, hogy te mire gondolsz. :ejj:
Sajnos napi kapcsolatom van ilyenekkel, meg lehet tanulni kezelni őket.
:morci: :nagyere: :uzi: :linsux:

Ramiz

:jee: 1 <-- ti is értitek, nem? Akkor itt legalább egyetértés van. (csoportterápia... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

CB-ből még csak a movie-t láttam, nem ehhez szólnék hozzá, hanem :_off:: sajnos mindig vannak olyan emberek, akik túlságosan hozzászoktak ahhoz a dologhoz, hogy aránylag kevesen néznek anime-t, és ezért ha valamelyik anime-t mégis sokan nézik, akkor mindjárt jön a "Fúúúúúúúúj, fúúúúúúúúj, kommersz ****!!!" szöveg; az, hogy ténylegesen milyen anime, az nem érdekli őket, csak az, hogy sokan szeretik.

Tiaro

Hát igen, olyan divat lett manapság  sznobizmus, hogy hajjajj... sőt, már az anti-sznobok is elkezdtek sznobulni, hogy tovább bonyolódjon a helyzet...

Sőt, én is az vagyok, mer ugye nem szerettem a Sailor Moont, pedig sokan igen... ;)

Amúgy ez az egész általánosítgatás baromság, de sztem korunk egyik sajátossága. Más kérdés, hogy én egyetlen rész alapján el szoktam dönteni, hogy mit fogok végignyomni, és mit nem- a Naruto-t pl többen mondták, hogy frankó, de végignézve 2 (!!!) részt rájöttem, hogy nem nekem való... :p

Kalibur

Hát igen, olyan divat lett manapság  sznobizmus, hogy hajjajj... sőt, már az anti-sznobok is elkezdtek sznobulni, hogy tovább bonyolódjon a helyzet...

Sőt, én is az vagyok, mer ugye nem szerettem a Sailor Moont, pedig sokan igen... ;)

Amúgy ez az egész általánosítgatás baromság, de sztem korunk egyik sajátossága. Más kérdés, hogy én egyetlen rész alapján el szoktam dönteni, hogy mit fogok végignyomni, és mit nem- a Naruto-t pl többen mondták, hogy frankó, de végignézve 2 (!!!) részt rájöttem, hogy nem nekem való... :p
Tudod ebben mi a legelkeserítőbb ? Hogy van benne valami ... :ejj:
Bár mondjuk az a SM példa tán kicsit sánta, talán mégis kissé kommersz dolgot állítunk ezzel pellengérre (egyébként én sem vagyok oda érte, de ilyen az élet... én a Hibane renmeit sem bírtam végignézni, mert három rész után elaludtam, pedig mások szerint milyen hűdeolyan...)
Nem piszkálni vagy megváltoztatni akarlak, de javaslom azért, hogy azt az egy részből eldöntöm dolgot gonolt kicsit újra. Van ami megér egy kis várakozást, mert lassan indul be.
A Narutoért pedig nagy kár. Az télleg nagyon jó, bár ez is magánvélemény :p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Kalibur
A Narutoért pedig nagy kár. Az télleg nagyon jó, bár ez is magánvélemény :p

A Naruto nekem is az egyik kedvencem (jönne már a következő rész :rolleyes: ), de amennyit Tiaro ízléséből ki tudtam hámozni, számomra is az derült ki, hogy nem neki való. :p (Tiaro: szólj rám ha tévedek, de én úgy látom, hogy te inkább a komolyabb műfajért rajongsz.)

EDIT: ja és azoknak akik szeretik az iszonyú nagy baromságokat, ajánlom a FLCL-t. (nekem bejött! ;))

roderick

QuoteHibane renmeit sem bírtam végignézni, mert három rész után elaludtam, pedig mások szerint milyen h?deolyan...

Szerintem pl. h?deolyan... az egyik lesgszebb anime amit valaha láttam, habár tényleg az altatós fajtából van...

Naruto pedig szvzs. pont a 3. résztôl lesz jó.... én csak unalomból kezdtem el nézni, de kb. a 8-9 résznél függôvé váltam :)

Furikuri rulez!!!!!!!!!

/Embertelen angol klaviaturával írni ékezetekkel.. árghhhh..../
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by roderick
Naruto pedig szvzs. pont a 3. résztôl lesz jó.... én csak unalomból kezdtem el nézni, de kb. a 8-9 résznél függôvé váltam :)

Nekem már a Sexy no Jutsuu féle poénok miatt már az első résztől kezdve szimpivé vált. :D

Itachi

Én meg alapvetően ninja fan vagyok mivel elvileg ién is az vagyok...:rolleyes: A Naruto nagyon jóóó anime rendkívül ötletes karakterekkel és történettel... ;) :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Tiaro

Én tényleg elhiszem, hogy jó, csak nem egyezik az én ízlésvilágommal.
Egyébként általában tényleg azok tudnak megfogni, amik mélyebb storival, vagy különleges (esetleg nyomott :) )hangulattal rendelkeznek...
Bár mittom én, a FMP-et is élveztem, pedig az nem mondható komolynak... :D

Szóval ha ennyiőtöknek bejött, akkor még a végén lehet, hogy megnézek még pár részt a Narutoból, és az is lehet, hogy tetszeni fog... :) Csak az a 6X db rész nem passzol a havi 15 gigás forgalomkorlátomhoz... :ejj:

Viszont most leszedtem egy Gunslinger girl nevű cucc első részét, állítólag egész jó, olyan Noiros hangulatú. Majd megírom ha tetszett. :p

Tiaro

Na, megneztem az elso ket reszt, es nagyon jonak tunik ,bar kisse lassu a tortenetvezetes. Maga az alapszitu is aranyos: artatlan szemu 10 eves kislany FN-P 90-el a kezeben... :)

(Sorry az ekezetekert, de unixos terembol irok... :( )

.Attila

olyan Noiros hangulatú.

Hohóóó!!!!! Igeeen? Valahogy kezd érdekelni a dolog.

Cobra

Most néztem végig a Cowboy Bebop Movie-t és NAGGGYON  :cool:  . A sorozat is jó volt, de a fim még nagyságrendekkel jobb szerintem. ÉS az angol szinkron is meglepően jó volt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nephilim

QuoteOriginally posted by Cobra
Most néztem végig a Cowboy Bebop Movie-t és NAGGGYON  :cool:  . A sorozat is jó volt, de a fim még nagyságrendekkel jobb szerintem. ÉS az angol szinkron is meglepően jó volt.

Én tegnap értem a sorozat végére... ha film tényleg veri, akkor meg nagyon kész leszek! Alig várom... Bár még valahonnan le kellene akasztanom... :(

roderick

Én tegnap értem a sorozat végére... ha film tényleg veri, akkor meg nagyon kész leszek! Alig várom... Bár még valahonnan le kellene akasztanom... :(

Igazi fannak megvan DVD-n, bár tuti fent van a szerveren, mert elôször még onnan láttam... amúgy ritka esetek egyike, amikor a feliratnál jobb a szinkron, nagyságrendekkel, a magyar felirat meg egyszerüen pocsék... pff....

De akkor is a Mushroom Samba Rúlz... 1000x veri a filmet...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

ArchElf

Most végeztem az Escaflowne-al...
Huhh, csúcsra tör.
:)
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Nephilim

Huhuhúúú... megnéztem a Lain első részét, és megfelelően betegnek találtam. Remélem végig ilyen! Csak úgy szedegetem a részeket, mint más rendes ember a xanaxot. És a zenéje is naaagyon csucsi! Remélem nem valami lökött klisés balhéba torkollik majd a vége, mindenesetre az eleje nagyon elborult, szóval haláli jó! :hopp:

Shock12

Remélem nem valami lökött klisés balhéba torkollik majd a vége, mindenesetre az eleje nagyon elborult, szóval haláli jó! :hopp:

Megnyugtatlak... végig ilyen lesz... de azért szerezz be xanaxot... végére kell majd... :D

ArchElf

QuoteOriginally posted by Shock12
Megnyugtatlak... végig ilyen lesz... de azért szerezz be xanaxot... végére kell majd... :D
LAIN nekem is megvolt... Mondhatom, hogy isteni, de sajnos csak átvitt értelemben. Szóval nem akarok spoilerkodni, de nekem elég beteg volt.
:(
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Nephilim

Remek remek, nyugodt lettem. Remélem már nem sokáig ;)

Tiaro

Végignéztem a Gunslinger Girlt. Sajna csak 11 részes, de akinek bejött a Noir, annakmegéri megnézni. Nem ugyanolyan, de hasonló majd minden részletében. A hangulata is kicsit más, nem olyan hangsúlyos, de végig érződik az összes epizódon egyfajta komorság...
Talán kicsit érettebb.
Egyszóval nálam belefér a legjobbakba, mégha nem is tökéletes.

Tiaro

...azonban útközben kiigazítottak, hogy ez nem is csak 11 részes, hanem több, csak még nincs fent ftp-n.
/me :lame:

.Attila

Kétszeres fénysebességgel húzott be a kedvenceim közé! Kegyetlen jó :jee:

Ezzel a lendülettel belekezdtem a Tenchi Universe-be, és az első feeling-em: Oro? Teljesen más a történet. És most néztem az animenfo-t, van még egy sorozat (Tenchi in Tokyo), ami a 3. változat. Minek csináltak 3 változatot? És akkor mi az OVA folytatása, van-e egyáltalán?

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
Kétszeres fénysebességgel húzott be a kedvenceim közé! Kegyetlen jó :jee:

Ezzel a lendülettel belekezdtem a Tenchi Universe-be, és az első feeling-em: Oro? Teljesen más a történet. És most néztem az animenfo-t, van még egy sorozat (Tenchi in Tokyo), ami a 3. változat. Minek csináltak 3 változatot? És akkor mi az OVA folytatása, van-e egyáltalán?
Ova 1,2,3. Ez az igazi :) .(3. elsõ két része fenn a szerveren)
A fílinget még a Tenchi GXP adja át !! (mindenképpen kötelezõ darab az is :D)

.Attila

Ova 1,2,3. Ez az igazi :) .(3. elsõ két része fenn a szerveren)
A fílinget még a Tenchi GXP adja át !! (mindenképpen kötelezõ darab az is :D)

1,2,3? A Moviek vagy mi?

Shock12

QuoteOriginally posted by Trivi
1,2,3? A Moviek vagy mi?
Ova 1
Ova 2
Ova 3
(az elsõ kettõ a már rég kiadott 13 rész, az Ova 3 az a szerveren fenn lévõ 14,15. részek, és majd az azokat követõ lesz)

.Attila

Ova 1
Ova 2
Ova 3
(az elsõ kettõ a már rég kiadott 13 rész, az Ova 3 az a szerveren fenn lévõ 14,15. részek, és majd az azokat követõ lesz)

És majd az azokat követő lesz a mi? A GXP? Az OVA 15 részét már megnéztem ( :hopp: ), tehát mit nézzek, ha ezt akarom folytatni?