Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Chro

Quote from: KeLa on 2007-03-23, 15:56:08
Quote from: blackman on 2007-03-23, 15:47:05
Kár.  :frown: Azt reméltem már legalább tudja a zanpaktouja nevét.
Sztem majd tudni fogja előbb-utóbb, mert valszeg lesz egy többrészes Kenpachi- xy arrancar harc (legalábbis jó lenne ;) )
Max a Winter War arc-ban szerintem. Amúgy Kubo egy interjúban azt nyilatkozta hogy később szeretne jobban belemenni Zaraki Kenpachi karakterébe, tehát biztos nem lesz elhanyagolva. Az a BanKai meg magáért kiált. Teljes pusztítást végezne vele akármi is legyen az.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

blackman

LuckyDingo

Zaraki fix fogja tudni a Zanpakutouja nevét :)
De hogy a Ban kai mit fog csinálni az már érdekes :D kisebb atomrobbanást minimum XD Yamamoto be fogja tiltani /miután fél SSt kipusztítja gyakorlás közben/ XDDD

Prof. William

Godnolom majd feltűnik Zaraki és alkezd valami nagyon táp epada taggal harcolni. És még a nagy ereje ellenére is nehezen bírja. Aztán a sok seb ellenére bejleenti hogy nem baj ezt ki akarja próbálni mert tudja a kardja nevét... És Shikai!

Amivel már lazán lenyomja az Arancart. 99% hogy így mutatkozik be a Shikaija.

De vajh myilen leht a fegyvere alakja akkor? Stílusából kiindulva biztos valami nagy balta, vagy dorong lenne. :)

Amikor meg beszélget vele biztos olyan mint Gats a Berserkből. :)

chilip

vagy olyan mint Zod a berserkből...  :D és a kardja shikaiban meg Gutsé

Member

Chro

Lol mintha ezt már egyszer letárgyaltuk volna :D Zaraki kardja már a kezdetektől Shikai-ban van. Nézzétek meg újra azt a részt mikor Ichigo-val harcol. Nem kell tudnia a nevét ahhoz hogy Shikai-ban legyen mert akkora reiatsuja van ami alapból Shikai-ba kényszeríti a kardot.

Lassan feltöltöttem már minden Bleach-es fightot YouTube-ra. Itt van: http://www.youtube.com/watch?v=VlWzNuU2Mn0
Idézek:
"
Ichigo: Damn! Taking my lightly. Why dont you release your soul slayer either?
Ken-chan: Huh?
Ichigo: Do you get it? My sword can allready cut you... If you go easy on me youre go-
Ken-chan: My zampaktou aint got a name. My sword is butt-ass naked. It ain't got a sealed form to begin with. This is my soul slayers true form.
Ichigo: That so? Hearin' that is a relief. So that mean your sword cant get any stronger than it is. In that case...
Ken-chan: "in that case" what? "just a little more and i can win"', is that what you thought? Youre the one taking me lightly... The reason I dont seal my soul slayer, is because my spirt force is so huge I couldnt seal it, even if I held it in as hard as I could. So when Im fighting Im making a habbit of holding back when I kill. If I didnt do that, enemies would be so fragile I wouldnt have time to enjoy the fight.
"

fontos részek kiemelve. Aki tud angolul annak gondolom nem okoz gondot a "seal" szó jelentésének meghatározása, ami nem összekeverndő a "release"-el. Sokan itt buknak el és rosszul értelmezik amit az ürge mond. Azt mondja túl nagy a reiatsuja ahhoz hogy normál alakba zárja a kardját, az óriási ereje folyamatosan shikai-ba kényszaríti a kardot, akkor se tudja elzári ha olyan erősen fogja vissza ahogy csak tudja. :)
Ugyanúgy mint Ichigo, neki is túl nagy a reiatsuja hogy Seal-elje a kardját, nem is kell neki mert pont elég van neki ahhoz hogy folyamatosan abban az állapotban tudja tartani, ezt meg Yoruichi mondja el a Bankai képzése előtt.

Zarakinak már csak a BanKai van hátra. Ami a kardja képességét illeti, szerintem a puszta ereje a képessége mint Ikkaku Bankai-jának. Ha valami más konkrét dolog is lenne Zaraki akkor is szarik rá mert ahogy mondta "soul slayers are tools for fighting", csak ütöget vele másra nem használja, mondjuk ez nálla bővel elég egy captain leveréshez...
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

LuckyDingo

Öhm.. jah olyasmi a helyzet mint Ichigoval.. Csak Zaraki nem tudja a kardja nevét és nincs shikai támadása /GT-Ichigonál/, hanem csak csapkod a kardjával :D
De hogy Shikai.. hát öhhöm.. Zaraki különc.. amikor a kardjáról beszélt az azt jelentette, hogy mit neki Shikai meg Ban Kai.. nem kell az neki.. szanaszéjjel zúz mindenkit :D
Simán lehetne neki is, csak eddig azok nélkül se talált erős ellenfélre :) Most meg mikor már ismerkedni akart a kardjával, az besértődött és aztán le is tett róla :D Nem csodálkoznék ha egy Espada harc során ismerné meg zaraki a kardját XD Ennyi :D

Chro

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-24, 01:38:05
Csak Zaraki nem tudja a kardja nevét és nincs shikai támadása /GT-Ichigonál/, hanem csak csapkod a kardjával :D
Öhh, még ez se biztos. Sok helyen rebesgetik, hogy az a Shikai képessége hogy olyat is meg tud vele vágni amihez hozzá se ér a kard, csak vagdalózik a levegőbe és mindenfelé végtagok repülnek. Elég ha megnézed a kis bejátszást a 11th squad ED-jébe:
http://www.youtube.com/watch?v=_s1HJnzQlEQ
Vagy ebben a videóban a legvégső csapást:
http://www.youtube.com/watch?v=WpTojtkHxtA
(vág párat a levegőbe és szétdarabolódik a hollow)

Szerintem simán lehet hogy képes a kardja spirit force-al olyat is megvágni amihez nem ér hozzá... bár ezek még csak teória terén vannak, lévén hogy Kubo egy ideig nem fog megerősíteni semmit ezzel a karival kaocsolatban...

'hime

Bishop

Szerintem az a koponya lenne a képessége ami egyben a zampaktou-jának a eredeti formája

Chro

Quote from: carfanatic on 2007-03-24, 10:33:32
Szerintem az a koponya lenne a képessége ami egyben a zampaktou-jának a eredeti formája
Koponya? Milyen koponya? :D Csak egyszer került koponyával kapcsolatba mikor a reiatsu-jának az volt a megnyilvánulása, mint ahogy Ichigo reiatsujának a a fél hollow maszk, kb annyi köze is van a kardjához mint az utóbbinak. Asszem a végső csapás előtt... Hm amúgy lehet igen, hallottam már ilyen elméletet is, általában Bleach-ben mindennek van szerepe,lehet annak a koponyának is. Bár szerintem az csak hollywood-i effekt volt, lévén hogy a Chapter címe "The Undead" ami zarakira utal, vagyis hogy nem lehet megölni, ezért a koponya érthető választás volt a reiatsujának a megszemélyesítésére. Akár még a karjának az avatarjához is lehet köze... bár ezt tényleg nem hiszem.

Zampaktoujának az eredeti formája? :D Az előbb írtam le. :D
"This is my soul slayers true form." Az az eredeti formája ami most van neki

Meg amúgy milyen "képesség"? Láttál valamit amit én kihagytam? :D Ezt most fejtsd ki bővebben.

'hime

kada

Zaraki vagdalos:
Ichigo elleni csataban suhintott egyet, es szetvagott mellette egy epuletet.
(119esben is benne volt egy jelenetre).
Bar szerintem siman lehet a spirit force nyers megnyilvanulasa.
(mint ahogy a hollow vagdalos is, ott szamoltak hogy hanyszor vagja meg)

Bishop

elösször is a Iichigo hollow énje ahogy Zangetsu is mondta hogy ugyanaz mint Zagetsu hogy ők hárman ugyanazok három külön személyiségben
Másodszor én az eredeti alakon az értettem amit a Bankai-nál szoktak mutatni pl Zangetsu vagy a majom Renji-nek stb

chilip

LuckyDingo

Kimérának kiméra, de Renji akkor is Baboon Kingnek hívja szal mondjuk azt hogy egy elfuserált majom XD
Ez most jutott az eszembe.. bár már lehet hogy csinált rajtam kivül márs is hasonlótXD
[spoiler][/spoiler]

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-25, 02:56:55
Kimérának kiméra, de Renji akkor is Baboon Kingnek hívja szal mondjuk azt hogy egy elfuserált majom XD

lehet hogy Baboon King-nek hívja, de sok köze nincs egy majomhoz, inkább egy kígyóhoz... kínjában már nemtudott nevet kitalálni...

KeLa

Quote from: chilip on 2007-03-25, 10:32:09
lehet hogy Baboon King-nek hívja, de sok köze nincs egy majomhoz, inkább egy kígyóhoz... kínjában már nemtudott nevet kitalálni...
Sztem meg inkább majom, legalábbis 90%-ban, a többi meg a kígyó farok. Csak hát bankai-ban pratikusabb egy kígyót írányítani, mint egy hatalmas majmot :rotfl: :lul:

Chro

Én úgy emlékszem Zabimaru 2 személyiség, mikor a gyengélkedőn megjelent Renjinek akkor külön beszélt a majom meg a kígyó is... de lehet hogy tévedek...

Amúgy:
[spoiler=Bleach 268]Rukia kinyírta Aaronirot. :D Third Dance lol, kicsit olyan mint Byakuya senbonzakurája, ha jól láttam beledöfte aztán "szétrobant" a kard a fejében. Amúgy egész jó chapter volt, még a visszaemlékezés is.[/spoiler]

'hime

LuckyDingo

Szerintem unalmas chapter volt :D Animében még elmenne spoilernak persze :P

Chro

Anime-ben nemsokára Hollow Ichigo. Szal festegettem kicsit:
[spoiler]http://www.deviantart.com/deviation/51885673/[/spoiler]

'hime

smash++

Háát.Én nem vagyok nagy szakértő.De szerintem egy Espada vagy Arancar-nak semmi esélye Zaraki ellen.Na jó lehet anno Ichi legyőzte,de ha belegondolunk két kapitány se bírt vele - Tosen és a róka-pofa.
Háát arról,hogy mi az igazi formája és mi nem nekem fogalmam sincs.Annyira semmit nem lehet tudni azon kívül,hogy iszonyat erős,szeret harcolni és nem tudja a nevét a kardjának.De vmi oylasmire is emlékszek,hogy régen mondták miként is került be a kapitányok közé.
Ha legyőz egy kapitányt X shinigami előtt.Na most ha erre volt szüksége akkor kizárhatjuk azt,hogy volt bankai-ja akkor,mert ha lett volna akkor nem kellett volna harcolni.Nekem fura,hogy a kardja alapból shikai,tényleg mint Ichigonak,de Ichinek is csak azután lett alap shikai miután megtudta a nevét,tehát inkább arra hasonlít amikor Ichi nem tudta a nevét,de bazinagy volt a kardja.Számomra még az is érdekes,hogy olyan egér harpta a kard éle :D
Mondjuk Hitsugaya-nak a kardja nincs alapból shikai-ban?Nem nagyon emlékszek rá, most meg nem tudom leeellenőrizni...
Ami még nagyon érdekel Yachiru harc közben illetve az ereje,tuti van bankai-ja  :hehe:

Chro

Annyit tudunk hogy shikai előhívásához nem kötelező mondani a kard nevét vagy előhívó parancsot. Ahogy azt Renji konstatálta a Byakuya elleni harcban, egyből támadó mozdulattal releaselte Zabimarut... Byakuya meg is jegyezte hogy ez már előjele annak hogy vki tud bankai-t, illetve van egy bankai-hoz elegendő reiatsuja, illetve utalt rá, aztán Renji egészítette ki egy Ban-Kai ordítással :D (and we call it even).... Szal igen, előfordulhat hogy Zarakié alapból shikai, még ha nem is releaselte, valahogy tőlle függetlenül abban van. Minden esetre reiatsuja az tuti van elég hozzá :D

'hime

LuckyDingo

Nos van már pár spoiler pict és egy hiányos lefordított script :D
A lényeg:[spoiler]
Bemutatkozik 2-3 espada megint /a sötéthajú gyerek, az öreg és a sötét bőrű kebelcsoda ;)/
Aztán Rukia szenved még egy sort.. Aroniro Aizen-sama segítségéért könyörög /a maradék feje/
Ichigo belefut az első Espada ellenségébe.. nah kibe? Ulquiorrába :O /majnem besokkoltam, mikor megtudtam, de igaz a hír/[/spoiler]

Bishop

Ichigo-nak elösször Yami-val kéne harcolnia mint az általam leggyengébbnek tartott Espada,de ígyis érdekes lesz már alig várom :lazza:

LuckyDingo

Yammival eddig mindenki elbánt XD
Ichigo -1 kéz
Ulquiorra - hasfájás XD
Urahara - stressz a kudarc miatt XDDD
Egyébként lehet nem gyenge, csak iszonyatosan hülye pff.. És még eddig nem jutott el a release-ig, szal ne becsüljük le a mafla állatját ^^"

SaiyaGin

Quote from: smash++ on 2007-03-29, 00:45:09
Háát.Én nem vagyok nagy szakértő.De szerintem egy Espada vagy Arrancar-nak semmi esélye Zaraki ellen.Na jó lehet anno Ichi legyőzte,de ha belegondolunk két kapitány se bírt vele - Tousen és a róka-pofa.

Ebben nem vagyok biztos...Ichigo bankai nélkül legyőzte, majd kiderült, hogy abban az állapotában esélye sincs Byakuya ellen, és sürgősen szüksége van bankai-ra. Tousen bankai-a meg nem őt magát teszi erősebbé/gyorsabbá/l33tebbé, hanem az ellenfelet gyengíti le, és ha valaki rájön, hogy ezt a legyengítést hogyan lehet kiküszöbölni, akkor már egyenlő esélye lehet a harcolóknak. (Az más kérdés, hogy Kenpachin kívűl van-e valaki aki az általa alkalmazott módszert használná. :D) Komamura meg elég hamar lelépett Yama-tata miatt, szóval az nem derült ki, hogy milyen erős. (Illetve Aizen ellen igen.:D) Az meg, hogy a shikai-ukat túlélte nem csoda, mert azért Ken-chan nem gyenge, és két , addig nem sokat szereplő kapitány olyan könnyen nem tudja lenyomni. Ichigo is megszenvedett addig, amíg Kenpachi kijelentette, hogy "Te győztél", pedig ő a főhős.
A 11. előző kapitányáról meg nem tudunk túl sokat.

smash++

Azért Kenpachinak van egy stílusa...Ha az elejétől maxon harcolt volna Ichi ellen,Ichigonak annyi lett volna és ez szerintem tény.Az idióta harcstílusa miatt engedi magát sebezni,ez azért nem egy elhanyagolható dolog,szerintem.Hiába,hogy Zaraki-ról van szó,azért a sebek őt is legyengítik egy kicsit.Illetve Zaraki-nak még vannak rejtett dolgai.Mire újra harcol,lehet már fogja tudni a kardjanevét és talán bankai-t is.
Ichigo-t nagyon elfogják verni :D.Gondolom,mivel most még nem sok esélye van.Csak Orihime-t szabadítsák ki!!!!

Prof. William

Ez előző harcok Chad, Ishida arra szolgaáltak hogy valami jó tápot szerezzenek hőseink. Talán most Ichin a sor hogy újabb szintbeli ugrást hajtson végre... :)

KeLa

Lehet arról valamit tudni h az Espada tagok kb milyen erősek?  :confused:
Grimmjaw ról tudjuk h a 6., aztán elvileg Noitora a legerősebb (legalábbis ő ezt mondta).
Kiváncsi lennék h a többiek kb hol állnak, pl. Ulquoirra... én az első 5-be tippelném.

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-03-30, 14:13:09
Lehet arról valamit tudni h az Espada tagok kb milyen erősek?  :confused:
Grimmjaw ról tudjuk h a 6., aztán elvileg Noitora a legerősebb (legalábbis ő ezt mondta).
Kiváncsi lennék h a többiek kb hol állnak, pl. Ulquoirra... én az első 5-be tippelném.
Volt már arról is szó, hogy Ulqui lehe a 7es, mivel ilyen hamar Ichi ellen ment és viszonylag jóban van a 10es Yammival.
Amúgy sztem megint valami gonosz kis üzletben gondolkozik. Emlékeztek, hogy alapból volt egy olyan beszólása Ulqinak, hogyha nem tudják Ichigót maguk mellé állítani, akkor ő maga végez vele? :D Nah most vagy aszondja, hogy Inouet nem bántják és a többi -félhulla- barátja megmenekül, ha Ichigo is Espada lesz, vagy most jött megölni :XD
Ichigo elfogadná és akkor érdekes lenne a történet, hogy ő belülről bomlasztaná a népet, a többiek meg mennének SSbe, meg a Vaizardokhoz, hogy mentsék meg Ichigot.. és Inouet :P /ez még poénabb lenne, ha Ichigot nem saját maga hanem a Hollowja irányítaná, amíg espada *__* és lenne egy pár SScaptain vs. Hollow Ichi fight *____*/
Ha így folytatódna a story, akkor még lehetne jó is a Winter arc előtti rész :)
Most mondjátok, hogy nem lenne jó ^^