Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Domi, asszem nagyon eltúlzod :)

Ha ezt keresztülviszik, kéretem tolerálni és elfogadni a loli-hárem tartását :)

Darkstar

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-07-10, 01:04:42
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

annyira azért nem túlozza el.
hmm

Nakedape

ti túlozzátok el!! megvernek emebri lényeket és a toleránsokat szídjátok?! ti tudjátok perzse

a lolizás f***ág,  az kihasználás, ha két egynem ű az egyenrangú, gyerek az nem képes védekezni érdekérvényesíten i stb az nem egyenlőség, pl mert nem eléág tudatos nem is ihat stb, hetero szex se tilos, még se lehet heteron gyerekkel, annyira nehéz ezt blátni? de most jkomolyan kinek árt két pasi?

szóval én el nem tudom képzelni hogy valaha férfival bármi ilyet is :eek: bőáá
de a fiám inkébb legyen homo, mint olyan aki dolbálja őket vagy megérti h dobáljak mert ők hülye buzik..

azt nem tudnám elviselni

és igen eltúlzom, bocsánat

biztos mert retard vagyok
moderáljanak

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rin

Quote from: Zsiga on 2007-07-10, 00:57:32
Igazán ismerhetnéd már a bunkó fajtánkat, tartasz egyet otthon is, nem? :D
Egyébént meg nem is vagyok az. :p :redface:
Szerk.: Lassan ideje átmászni az Offtopicba mielőtt még ránkszól valaki. :)
Ebben teljesen igazad van :D
Úgyis tudom, volt időm megszokni az ilyesmit  :smile:

Bishop

Ahogy egyszer mondta valaki "Én örülök a b*ziknak, több nő marad nekem" :D
Alapvetőleg elfogdom őket még elötem nem vannak de beszólni érte meg bántalmazni :ejj: . Simán arrébb megyek és kész.

Lythis

Domi: más egy con, és más az, amikor szépen felvonulnak, és a képedbenyomják, hogy a kedvenc játékuk a csokialagutas tilitoli, sőt, hogy legszívesebben a nyílt utcán is azzal szórakoznának.
Az meg hogy homofóbia elleni pártegyezményt akarnak nevetséges. Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy holnaptól senki nem írtózhat a pókoktól...
egyébként még mindíg marha toleránsak vagyunk velük szemben... 9 országban pl halál jár érte :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Nakedape on 2007-07-10, 01:09:11
ti túlozzátok el!!
"Intoleráns tolerancia"

Engem rohadtul nem érdekel, ha valaki buzi. Magánügy. De ez a fogadjuk be és
szeressük a buzikat, stb., már a könyökömön jön ki. Buzifelvonulás = csak keresik
a bajt.
Szvsz.

Darkstar

Csak hozzáállás kérdése (jómagam pár jellemvonásom miatt igen könnyen hunyok szemet valakinek/valaminek az emberi vagy épp nem emberi mivolta felett és máshogy itélem meg a dolgokat). Továbbá igenis homofób vagyok és rámjön a hányinger, amikor látom az utcán, hogy két köcsög csókolózik, esetleg egymás seggét fogdossák. Ilyenkor én is érzem, hogy simán hozzájuk vágnék valamit. Amíg ezt nem direkt a képembe csinálják, addig különösebben nem zavar, de ha igen, az nálam túllép egy határt és triggereli a zárójeles mondatomban ismertetett hatást.

Ed.: A lolikról meg leszállni, egészen más téma.

továbbá GET
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

homofóbia más mint az írtózás

írtozni szíved joga, de pl állatkerekedést nem dobálhatsz meg mert tart pókot, de te írtozol tőle és ne tegye

és azért vonulnak mert  ad 1 joguk van (vazze most akkor a vallásellenes mennyen dobálni szent jobb körmenetre, őlki s erőltetik, képembe rakják)  nem nem kell odamanni megzavarni mert se az se ez nem kötelező

nyílt utcán meg se hetero se homo ne titltolizzon, az meg h páran eccer felvonulnak az bűn? lehet nem szeretni..pl budapest parádét se , de ez nem mentesít.

amúgy igen animésnak velük szemben pont azért nem kell felvonulnia mert egy mónikasót/ reggeli imát /  stb néző ember csak max lenézi, de nem köpi le/ rúgja ki/ veri meg..

rosszullenni, nemszeretni persze szabad:)
de csak azárt mert neked nem tetszik  miért legyen másnak kevesebb joga? járhasonn kézenfogva biztonságban, utcán ne sexeljen de nem azért mert homo, hanem mert azt meg nem kell

Lythis

Akkor te itt valamit qrvára félreértessz, mert nemtom honnan szeded, hogy azt mondja BÁRKI IS, hogy menjünk és verjük őket agyon (úgyis meghalnak, mert így vagyon megírva az EDDÁKBAN, de ez mellékes).
Ne vonuljanak fel, és ne hozzanak rendeletet arról, hogy nem utálkozhat a nép velük kapcsolatban.

Az egyház: tetszik vagy sem, ez az ország kultúrájának része, mióta szent pista aztmondta, hogy kezetsmúzol a pápának, hogy cserébe a konzervhadakat felvonultató európai keresztény államok ne a mi seggünkön éljék ki a rugdalódzási kényszerüket.
Plusz a szent jobb körmenet szerintem nem kavar akkora visszhangot, mint ez. Azon sem kötelező résztvenni, de nemhiszem hogy akár nyolcadannyira megbotránkoztató lenne, mint egy köcsögparádé.

És igen, inkább azért zárják le az utcát, mert egyes mukik, akik egy olyan embert tisztelnek, aki a saját apja volt azt mondják, mint egy rakás buzernyák miatt.

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2007-07-10, 01:17:06
Jobban szeretnéd, ha csak a /b/re postolnánk? :D
Anélkül is megteszitek ::)

Quote from: Nakedape on 2007-07-10, 01:18:02
homofóbia más mint az írtózás
phobos = rettegés, irtózat :)

Vallás = elfogadott dolog.
Homoszexualitás = nem elfogadott; sőt, az emberek többségének ellenszenves.

De itt egy szélmalomharcot vívsz, mert nem mi mentünk ki dobálózni.
( /b/tardokkal meg úgyis felesleges vitatkozni. stfu & gtfo fag :D )

ja és a "kevesebb jogról" jut eszembe ez az amerikai vicc:
egy osztályon négy ember dolgozik, és szól a főnök, hogy 1 embert sajnos el
kell bocsátani:
Mozgássérült: engem nem rúghat ki, különben beperelem!
Nő: engem nem rúghat ki, különben beperelem nemi diszkriminációért!
Nigger: engem nem rúghat ki, különben beperelem faji diszkriminációért!
Erre a negyedik: affene, most akkor játsszak buzit?

Darkstar

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-07-10, 01:28:28
Homoszexualitás = nem elfogadott; sőt, az emberek többségének ellenszenves.
Belegondolva nekem csak a köcsögökkel (hím homokos) van bajom.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

persze van ami kevésbé kavar, s nem azt mondom , h nincsenek keresztény hagyományok, és nem is kell vonulásba belekötni.

de mi az hogy miért vonulnak fel??????

ne lenne joguk???

milyen alapon?

a szőke nőket szerető férfianak  meghagyjuk a jogot vagy provokáció az is?

a fogszabályzós nőkedvelőknek?

a molett nőkedvelőknek?

hobbikertészeknek?

az izlés és az undor  miért jogosít fel valakit h jogot vegyen el valakitől?

az meg nem rednelet amit akartak, hanem egy elhatárolódás, de persze"gondolom mindegy"

nem feltételeztem h dobáltatok:D:D

csak valahogy sztem nem az ő hibájuk h megdobálják.

oké nem elfogadott

és erre van ok  azon kívűl h nem szimpi?
mi?

ez elég?

pirosat rózsaszínnel viselni se szép, mégis szabad

KT: a vicc az jó:) de pont erre is lenne megoldás, ha el lennének fogadva s enki sem szívatná őket akkor olyan lenne mint bárki más, nyugodtan kirúghatod:)

Darkstar

Quote from: Nakedape on 2007-07-10, 01:32:12
Olvasd el újra a postomat.
Quote from: Darkstar on 2007-07-10, 01:13:54
Csak hozzáállás kérdése (jómagam pár jellemvonásom miatt igen könnyen hunyok szemet valakinek/valaminek az emberi vagy épp nem emberi mivolta felett és máshogy itélem meg a dolgokat)
És innen már egyszerű

Mellesleg
[spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

Quote from: Darkstar on 2007-07-10, 01:34:38

nem rád utaltam, te simán kijelentetted h nem kedveled,. korrekt, de jól rémlik nem írtál arr ahajazót, hogy miért mennek ki felvonulni. az ember képében meg valóban nem kell csinálni, mert nem örülnek nkei amúgy a metrón pl, bár mondjuk  ez érvényes heterokra is kivéve hha jó nők s nem 45éves alkeszek :D :D

Lythis

Szerintem senki nem kötelezi őket arra, hogy felvonulgassanak, pláne ha tudják, hogy elég sokan nem nézik ezt jó szemmel. Ha így állunk hozzá, akkor igenis ők tehetnek arról, hogy megdobálták őket.

Kuroi Tenshi

csak valahogy sztem nem az ő hibájuk h megdobálják.

oké nem elfogadott

és erre van ok  azon kívűl h nem szimpi?
mi?

ez elég?

KT: a vicc az jó:) de pont erre is lenne megoldás, ha el lennének fogadva s enki sem szívatná őket akkor olyan lenne mint bárki más, nyugodtan kirúghatod:)
De: minek vonulnak fel, keresve a bajt?
Ok? Undorító. Vallásos (nem csak keresztények, de zsidók és mohamedánok is)
emberében szemében bűn. Erkölcsös emberek szemében visszataszító.
A nők több kedvezményt kapnak és többhez van joguk, mint a férfiaknak, sőt,
többször pont pozitív diszkriminációt kapnak; és mégis perelhetnek nemi
diszkrimináció miatt. Megoldotta? Nem. Hasonlóan etnikai kisebbségeknél.

Bishop

Quote from: Darkstar on 2007-07-10, 01:34:38
Mellesleg
[spoiler][/spoiler]
Most akkor én vagy bárki más meg ezért dobálózhatna.(nem úgy értem hogy dobálóznék szimpla példa) De ehelyet inkább szemet hunyok felette. Miért? Mert ahogy gondolom ti is mondanátok, semmi közöm a ti elborult loli/pedo mániátokhoz és ha zavar nem kell nézni. Semmi közünk ahoz hogy ki hogy szereti a másikat és ha zavar nem kell nézni. Én sem tettem túl vagyunk rajta. Az meg hogy dobálják szánalmas és megvetni való. És ha valaki de nagyon arra szeretne menni akkor nézzen szembe vele. Én meg a "kossuth tériekbe" lőttem volna be egy sorozatot(nem politika) de joguk van hozzá,vagy nem tudom hogy azzal mi van most,nem is érdekel.

kikuchiyo

Quote from: fagsbuzivita 137-edszer

Is it that time of the month again?  :3x3: :ejj:

Különben a Magyar Nemzet legutóbbi szombati mellékletében (in b4 politika, jobbfag, ect.) volt egy írás erről a témáról; egy melegszervezet (in b4 tűzre velük) képviselője beszélt - elmondta, hogy a felvonulásokon magukat mutogatók és nyilvánosan smárolók a meleg-közösségen belül a kisebbséget képviselik, és a melegek józanabbik része (a többség) úgy véli, hogy ezek az agresszív magamutogatók éppen hogy a kívánttal ellentétes hatást váltanak ki:
provokálják a közvéleményt, és azokból is meleg-ellenes reakciókat váltanak ki, akik egyébként hajlandóak lennének elfogadni a homoszexuálisokat.

tl;dr: nem minden buzi megy ki egymást nyalni-falni a gay parade-ra, a többség diszkréten, otthon sticks in each others poopers.
És - tőlem csinálják. Ki vagyok én, vagy kik vagytok ti, hogy megtiltsátok nekik?

Ja, és lehet fogadni, hogy Darkstart mikor viszi el a partyvan...
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Carfan: de loli-felvonulás nincs is :)
(az hiányozna, a végén ott várnának a rendőrok  :eek: :haha: )

BTW: ki hiányolta múltkor a flémeket? Most bezzeg hallgat :haha:

Darkstar

Quote from: kikuchiyo on 2007-07-10, 01:59:21
Ja, és lehet fogadni, hogy Darkstart mikor viszi el a partyvan...

A multkor olyan gyorsan futottak el, hogy egy ideig szerintem nem próbálkoznak újra. Továbbá tekintsem ismételt kihívásnak a hangyabetűt? ^^

Carfan: Pedig a szerelem szép dolog. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

Is it that time of the month again?  :3x3: :ejj:

ott a pont :D

melegszervezet (in b4 tűzre velük) képviselője beszélt - elmondta, hogy a felvonulásokon magukat mutogatók és nyilvánosan smárolók a meleg-közösségen belül a kisebbséget képviselik, és a melegek józanabbik része (a többség) úgy véli, hogy ezek az agresszív magamutogatók éppen hogy a kívánttal ellentétes hatást váltanak ki:
provokálják a közvéleményt, és azokból is meleg-ellenes reakciókat váltanak ki, akik egyébként hajlandóak lennének elfogadni a homoszexuálisokat.

jaja ez is tény, meg tuti h  a médiában is a tangás tülös képét teszik be, nem pedig a bajszos 42 éves egymásmellett sétálót

de akkor kikura hallgatva asszem kiszálok, majd ha készül belőle anime folytatjuk :D

Darkstar

Quote from: Nakedape on 2007-07-10, 02:04:54
de akkor kikura hallgatva asszem kiszálok, majd ha készül belőle anime folytatjuk :D
click

Longlink is loooong

jeah... :eek:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Quote from: Nakedape on 2007-07-10, 02:04:54

Yaranaika, anyone?

Quote from: Darkstar on 2007-07-10, 02:04:21
Továbbá tekintsem ismételt kihívásnak a hangyabetűt? ^^

Do your worst - if you dare, you yellow-bellied mongrel!  :D  :__devil:
Failure is the default option

Bishop

Egy olyan "have no life hikikomori-nak" mint én ez a főtér és itt van bőven  :rotfl:

Lythis

jó, hogy te is jöttél kifejteni a véleményedet.... :rolleyes:

ha meg szerintük is gázak, akkor miért nem parancsolják őket haza?

Carfan: mitől megvetnivalóbb, mint bármelyik iszlám öngyilkosmerénylet, bármelyik boszorkányégetés anno, bármelyik öbölháború, etc. Emberek vagyunk, vagy mi a fene. Nem értem, hogy miért mániája a társadalomnak, hogy mennyire toleránsak vagyunk mindenkivel? Mármint ha belegondoltok a történelem javarésze arról szól, hogy mikor milyen ürüggyel ki utált kit. És ezek után itt nyafogtok, hogy így meg úgy elfogadás? Ha valami, akkor ez a szánalmas.

Darkstar

Quote from: kikuchiyo on 2007-07-10, 02:07:08
Do your worst - if you dare, you yellow-bellied mongrel!  :D  :__devil:
Na menj a jó... Azt hittem egy rakás szóköz.  :lul:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん