Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Solid Snake

Quote from: Fazék on 2007-07-20, 00:34:16
Quote from: Darkstar on 2007-07-20, 00:33:32
Miután több mint fél órát áztam a hideg pezsgőfürdőben, máris sokkal kellemesebb színben látom a világot. :)
Ha azt mondom dögölj meg, ugye nem értesz félre?

:lol:
De jogos. Die!  :uzi: :fuk-u: :lazza:

Zsiga

Ha azt mondom hogy fázom a légkonditól meg a sörtől engem is utálni fogsz? :D

Fazék

Quote from: Zsiga on 2007-07-20, 00:35:39
szívem szakad meg embertársaim szomorú sorsa láttán

[spoiler]amúgy itt is légkondi van, vedelem a hideg üdítőket, eszem a csokifagyihalmokat, szóval hawaii van, de azért egy pezsgőfürdőt még elfogadnék, mert telhetetlen vagyok  :D[/spoiler]

minuszmiki

Quote from: Zsiga on 2007-07-20, 00:35:39
A légkondidat nem irigylem, attól begyullad a szemem, de a sörödet annál inkább, húgom elvitte délután az összeset itthonról. :(

Zsiga

:)
Egyébként engem a világból ki lehet kergetni az ilyen pezsgőfürdős-hidromasszázsos-jacuzzis-eszemf*szommegáll dolgokkal. Lehet én vagyok a perverz, de mozdulatlanul szeretem a fürdővizem. :)

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2007-07-20, 00:42:52
:)
Egyébként engem a világból ki lehet kergetni az ilyen pezsgőfürdős-hidromasszázsos-jacuzzis-eszemf*szommegáll dolgokkal. Lehet én vagyok a perverz, de mozdulatlanul szeretem a fürdővizem. :)
Én sem mindíg kapcsolom be. Plusz a habot nemnagyon szereti állítólag (egyszer indítottam el habbal, beterítette vele az egész fürdőszobát :D)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Most kapcsoltam ki a légkondit, eddig volt 28 fok, most, hogy már 5 perce nem megy, lett 30 és emelkedik... Aludni viszont nem tudok bekapcsolt légkondi mellett. De jó tetőtérben lakni (bár már lent a nappaliban is van 28 fok).
Jacuzzink nekünk is van kint a kertben, de épp vízcsere miatt még csak félig van megtöltve. Meg én sokáig nem is szeretek benne ázni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lythis

A jacuzziba habot önteni pedig totális királyság :D
Viszont Zsiga pártján vagyok, legyen mozdulatlan - kivéve, ha van hozzá ilyen geb*sz vízesés vagy szökőkút rész, mert az még egész hangulatos is (igaz otthoni kádban nemigazán volt szerencsém olyanhoz eddig)

Zsiga

Az igazi királyság szökőkútba habot önteni, aztán nézni ahogy 20 méteres körzetben mindent elborít. :D
Aztán meg rohanni amint meghalljuk a szirénákat. :lul:

Lythis

Igen, de itthon találni kell egy alkalmas szökőkutat...  :__devil:

Bishop

Légkondi meg jacuzzi,szegény magyar embert az ág is húzza :uzi:
De elgem van ebből az időből! Eddig a nyáron volt kánikulákban az volt a jó hogy reggelre lehűlt a levegő és lehetet aludni de mostmár akkor se :ejj: Én is árnyékolok meg tágra nyitva van ajtó, ablak mégis az én szobám forr fel a legjobban. Egyetlen jó hely este a lenti nappali ahol jóó hideg van de ott szüleim vannak,nekem meg maradt egy ventillátor ami vagy 10 éves olyan zajos mint egy erőmű és nem is hűt csak a meleget keveri. :__devil:
Na jó fürdővárosban élek vagy mi a fene,csak tömeges fürdőzést sok vadidegennel kell megszoknom.

Vagy pedig marad a Rém rendes család módszer és beköltözök valameilyik szupermarketbe a tejtermékek mellé :lol:

Lythis

Vegyél egy madencét, tedd fel a szobádba, fújd fel, pakolj bele kellemesen hideg vizet, dögölj bele.
ha ügyes vagy, akkor tudsz szerezni kisasztalt, amin elfér a billentyűzet, meg az egér, és onnan csak a monitort kell irányba állítani...

Selmo

Torokgyulladásom van, nem tudok beszélni, nyelni is csak alig, és a láztól nem tudok aludni, csak 2-3 órákat. Ja és a láz miatt takaró kell, vagy fázom. És nem izzadok alatta. Ezen kívül hányingerem van ha mozgok, ha nem akkor fáj a fejem. És mindennek tetejébe itt van a barátnőm 1 hétre nyaralni ő a melegtől nem tud aludni, fő a változatosság. Az egyetlen előnye a dolognak, hogy Hofit hallgatok már vagy 6 órája. A röhögés nem fáj szerencsére. Még

A tökéletesség unalmas.

Próféta

Quote from: Selmo on 2007-07-20, 03:00:17
Torokgyulladásom van, nem tudok beszélni, nyelni is csak alig, és a láztól nem tudok aludni, csak 2-3 órákat. Ja és a láz miatt takaró kell, vagy fázom. És nem izzadok alatta. Ezen kívül hányingerem van ha mozgok, ha nem akkor fáj a fejem. És mindennek tetejébe itt van a barátnőm 1 hétre nyaralni ő a melegtől nem tud aludni, fő a változatosság. Az egyetlen előnye a dolognak, hogy Hofit hallgatok már vagy 6 órája. A röhögés nem fáj szerencsére. Még
:mad: Ez nem hangzik túl jól...

Kuroi Tenshi

Ja és a láz miatt takaró kell, vagy fázom.
Ilyen időben ez pedig nem kis teljesítmény  :appl:
Azért jobbulást meg hasonjókat :)

Bishop

Quote from: Lythis on 2007-07-20, 02:56:12
Vegyél egy madencét, tedd fel a szobádba, fújd fel, pakolj bele kellemesen hideg vizet, dögölj bele.
ha ügyes vagy, akkor tudsz szerezni kisasztalt, amin elfér a billentyűzet, meg az egér, és onnan csak a monitort kell irányba állítani...

Elösször kert kéne,másodszor mély medence olcsó áron ritka én meg nem szeretem ezeket a 50centiseket feküdni kádba is tudnék de felfújható medencében gépezni :lol: . Egyszer talán :D

Selmo jobbulást
Ja és a láz miatt takaró kell, vagy fázom.
Ezt irigylem,takaró nélkül fél ember vagyok de ilyen időben egy liter vizet izzandék vele,még a végén azt hinnék hogy.......

Kuroi Tenshi

Hmm, majdnem egy órán át írtam egy postot...
asszem ez a meleg hátrányos a produktivitásra - vagy csak sok
volt a szöveg :)

Én

Ma egy tetves percet nem aludtam, mert anyám kitalálta, hogy a légkoni márpedig hűtse le az EGÉSZ házat. Mondanom sem kell, hogy a terv epic fail lett.
Ma munkahelyn állva el fog aludni.

Member

Jobbulást, Selmo.
(Te is a legjobbkor betegszel meg, hallod-e :eek: )

sirtomi

Jobbulást Selmo!

Member

Amíg a Postán álltam, a buszra váró vagy 40 nazarénus igencsak "szép" éneklést adott elő... Ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy elvetemültre festett trabantom halálhangfalakkal. Kiválaszthattam volna vmit, amit még én sem bírok végighallgatni és azt üvöltetni, amíg a Postán vagyok. :D

Cobra

Részvétem Selmo.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Jobbulast Selmo!

Nekem egyik szemem sir, masik nevet, mert a Moszkva ter kozeleben aludtam ismeros lakasaban egesz heten - ok ugyanis Parizsban vannak. Ez tokjo. Van legkondi. A negativum, hogy a macskara vigyaztam, az viszont gatlas nelkul hancurozott at rajtam ejnek ejszakajan, csak mert eppen rajott az 5 perc. (Amugy nagyon aranyos. :D)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Bishop

Ha zso belemegy küldtem neki egy PM-et hogy változtassa meg a nevemet. Mert a mostani nem illik rám és csak azért van sok helyen ez mert általánosba amikor elsőnek jutottam internethez és csináltam egy e-mail címet ezt találtam ki. És azóta annyi helyen használom hogy könnyebb volt megjegyezni. Nem vagyok jó névadó de Bishop leszek ha minden igaz. Remélem megszokjátok :smile:

Kvikveg

Menekulj Ripley!  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

motifator

Most nem tudom miért, de ez jutott eszembe: http://napirajz.hu/archives/2007/05/29/KEZELTEM/
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Bishop

Nem értem. Valaki elmagyarázná mi a baj vele :P simplán a vezetéknevemből jön

Member

KétBolt?... :confused:
Nem lett volna jobb mondjuk Vitéz Nagybányai Horthy Miklós? :redface:

Bishop

Túl késő :D Nekem tetszik ha az előzőt meglhetett szokni ezt is.