Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Manitu

Quote from: Predaking on 2007-07-27, 15:59:06
Kérdés:
Akinek volt dolga Seleco Bannershop GIF Animatir 5-el attól kérdezem, hogy hogyan lehet azt megcsiánli , gyorsan játssza le a gif-et (vagy a 0.01-es delay a maximális speed ennél a proginál?) .

0,01-el sehogy. Ugyan a gifben be lehet állítani 0,01-es késleltetést, de semmi nem jeleníti meg. Minden programnak van egy minimuma, ami alatt automatikusan egy default értékre növeli a frame hosszát. Asszem az IE például 0,1-re. FF meg Opera talán még a 0,04-et is viszi, de ha a határ alatt van, akkor ezek is 0,1-et használnak. Ne használj 0,1 másodpercnél kisebb késleltetést, inkább vegyél ki pár framet, és tartsd tovább a megmaradtakat.

Én

FF viszi a 0.04-et, ja (sajt aláírásomból kikövetkeztetve)
BTW, internetelőfizetés: nekeünk havi 2,5k-ért van korlátlan 1 mbit letöltéses netem, feltöltésről inkább ne beszéljünk. Sajna nagyon gyakran szakad, és szomszéddal együtt van használva, de gyakorlatilag semmi pénzért van. (igénytelenség ftw)

Soldier

Quote from: Darkstar on 2007-07-28, 00:17:45
Quote from: Zsiga on 2007-07-27, 23:17:51
http://uk.youtube.com/watch?v=MJm45nYglTk&mode=related&search=
Ezt a számot is rég hallottam. Vissza kell szoknom atz /a/ radio-ra :D

help me ! vdownloader-er nem jön le "invalid address" o.O valki valmit adjon ahhonan betum szerezni  :hopp:

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Manitu

Ugye a szemetet kiszedted az url-ből? Jön ez mint a gyönyörűség. Jó kis progi btw :D

Soldier

Quote from: Manitu on 2007-07-28, 01:56:18
Ugye a szemetet kiszedted az url-ből? Jön ez mint a gyönyörűség. Jó kis progi btw :D

milyen szemetet is ? az kimaradt :redface: , jah jo progi eddig nem is votl bele gaz o.O

Manitu

Próbáld így:
http://uk.youtube.com/watch?v=MJm45nYglTk

Az & utáni rész csak a youtubeon bellüli statisztikákhoz meg refererek átadására szolgál, viszont a letöltő progik általában nem tudnak mit kezdeni a címmel, ha benne hagyod.

Soldier

Quote from: Manitu on 2007-07-28, 02:00:02
Próbáld így:
http://uk.youtube.com/watch?v=MJm45nYglTk

Az & utáni rész csak a youtubeon bellüli statisztikákhoz meg refererek átadására szolgál, viszont a letöltő progik általában nem tudnak mit kezdeni a címmel, ha benne hagyod.

hm nem joh de vmi mas gaz lesz mert masal se jo most min leszedek egy ujabbat , remelem azzal jo lesz , de ty ..:)
edit: igy mar jo , vmi prog hiba lehetet

Zsiga

kikuchiyo

Failure is the default option

motifator

Bevallom őszintén, kellett egy kis google-ezés hozzá, de a konklúzió:
[spoiler]YHBT[/spoiler]
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2007-07-28, 13:14:49
LOL WUT?
Narutard speedsubberek, nem kár értük.  :__devil: :D
Mondjuk az elég durva hogy az egyik srácot lelőtték... :eek: USA ftw...
Szerk.: Már ha tényleg lelőtték, és nem az van amit motifator írt...

motifator

[spoiler]Jelöld ki a lap alját ;)[/spoiler]
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Zsiga

Quote from: motifator on 2007-07-28, 13:39:00
[spoiler]Jelöld ki a lap alját ;)[/spoiler]
* Zsiga = :lame: :D

Member

Hip Hop in Dunavecse, jönnek a Hősök!
Azokra anno, amikor még benne voltam a témában, minden valamit magára adó hazai előadó szánt egy fikaszámot... :lul:
Ez azért durva, amit a Dattebayo kapott... :eek:

motifator

@Zsiga:
[spoiler]
Nekem az lett gyanús, hogy túlságosan hidegen és tényszerűen közlik az eseményeket. Azért ha az én csapatommal történne ilyen, akkor rohadtul fel lennék háborodva, és ez érződne a beszámolómon is. A legelső részlet poénjai is gyanúsak voltak. Meg a leírás alapján minden csapattagot letartóztattak, akkor meg ki volt aki update-elte a honlapot? És honnan volt ilyen jólértesült?[/spoiler]

@Member:
Azért durva, hogy Amerikában mik meg nem történhetnek  :ejj: :Eztneked: Ezek után már nem csak War on Drugs, hanem War on Fansubs is lesz?

Fazék

motifator. you are evil.  :ejnye:

Member

Azon én is csodálkoztam, hogy ki írta be a cuccot róluk, de lehet, hogy már volt rivalizálás a csapaton belül és max keresnek másokat más néven. :D

Zsiga

Mondjuk az igazán szomorú (vagy inkább szánalmas+nevetséges) az, hogy nem azért kajáltuk be mert ennyire hülyék vagyunk, hanem mert simán igaz is lehetne...

motifator

Quote from: Fazék on 2007-07-28, 14:20:35
motifator. you are evil.  :ejnye:
I'll take it as a compliment, dear Sir. ;)

Soldier

minuszmiki

Gregory

Nah, hazaértem. Sikerült túlélni a nyár [számomra] legszarabb 10 napját, mostmár remélhetőleg csak jobb lesz.
Btw: Elvileg július 1.-től a T-onlánytól a GTS-Datanethez kerültünk volna át, ehhez képest [elvileg] július 3.-án kérvényezték a T-onlinenál a cserét, és még most is a fentebb említett T betűs szolgáltatónál vagyunk, 3 gb-os adatforgalom korláttal, és nem mellékesen elég hosszú a megnézendők listája [gyakorlatilag június 20.-a óta nem töltöttem le egy anime részt sem] ;_;

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2007-07-28, 13:36:33
Quote from: kikuchiyo on 2007-07-28, 13:14:49
LOL WUT?
Narutard speedsubberek, nem kár értük.  :__devil: :D
Mondjuk az elég durva hogy az egyik srácot lelőtték... :eek: USA ftw...
Szerk.: Már ha tényleg lelőtték, és nem az van amit motifator írt...
[spoiler]YHBT= you have been trolled vagy mi?[/spoiler]

Quote from: Zsiga on 2007-07-28, 14:25:27
Mondjuk az igazán szomorú (vagy inkább szánalmas+nevetséges) az, hogy nem azért kajáltuk be mert ennyire hülyék vagyunk, hanem mert simán igaz is lehetne...
No igen.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Miér Gregory mi volt? (már ha nem vagyok indiszkrét?)

Gregory

[spoiler=hosszú, blogszerű, etc.]Egy 15-20 év közötti korosztálynak szóló "szerepjátékos" tábor volt [elvileg... ehhez képest szerepjátékoztunk összesen 4-en a 33-ból, és azt is a "saját szakállunkra", tehát a szervezőknek köze nem volt hozzá]. A szervezők csesztek mindenkinek a véleményére, ha valamit ők eldöntöttek, akkor az úgy volt, logikától, indoklástól függetlenül. Akinek nem tetszik, az bekaphatja[tudom, majd ha dolgozni fogok, akkor hozzá kell majd szoknom]. A különféle programokon kötelező volt részt venni, ami csak azért volt gáz, mert a programok 90%-a teljesen hidegen hagyott, és ezzel a tábor résztvevőinek fele volt így. Persze a tábor előtt nem tudtuk meg, h milyen programok lesznek, mert 'meglepetés', meg blah-blah[a tavalyi tábor közel sem volt ennyire kötött, ezért bátorkodtam "vakon" elmenni az ideibe]. Általában a különféle programokért mindig 1 szervező felelt. A szervezők között is akkora volt a tisztelet, h az egymás által szervezett programokat végigbeszélgették, belevágva az éppen felelős szervező szavába. Külön élvezet volt, mikor véletlen[de tényleg] összeütköztem az egyik lánnyal, és elesett, én pedig le lettem 'hülye parasztozva' az egyik szervező által, mert miért ne...
A szállás szintén remek volt, 23:00-kor az összes villany automatikusan lekapcsolódott az épületben, nem volt melegvíz, az ágyak pedig a legkisebb mozdulatra is elkezdtek nyekeregni, valamint a kaja is mindig késett legalább 30 percet[de inkább 1 órát] a megbeszélt időponttól, és volt olyan, hogy 6 embernek nem jutott kaja, mert olyan keveset hoztak. WC-t pucolni is nagyon élvezetes volt...
Nagyon élveztem még azt is, mikor az x. éjszakán álmomban befonták a hajam, rózsaszín hajgumit raktak bele, és persze fényképeket készítettek, mert ők így fejezik ki a szeretetüket irántam...
[/spoiler]

Selmo

Ezt tessék beküldeni az rpg.hu-ra kritikaként és garantálom, hogy az utolsó szervezésük volt. ;)

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Gregory

Quote from: Selmo on 2007-07-28, 20:22:54
Ezt tessék beküldeni az rpg.hu-ra kritikaként és garantálom, hogy az utolsó szervezésük volt. ;)
Aki lesz olyan mazoista, hogy elmegy jövőre is, az meg is érdemli, ha neki az jó, akkor örüljön, mindenesetre az biztos, h én kihagyom a következőt...
Jah tényleg, kihagytam a fantasztikusan eredeti tábortűz megoldást.
Mivel tűzgyújtási tilalom volt, ezért beültünk a társalgóban a földre egy körben, és középre beraktunk egy zseblámpát, és hú, de jó, tábortűz. Aztán elénekeltük mindig ugyanazt a 10~15 dalt [ennek legalább a 2/3-a népdal volt]. Ez megismétlődött a 10 napból 6x