Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Member

Ha ezt a triggert törölnék, most nem itt tartanánk. :)

Chronus

smash++

Én nagyon lemaradtam.Szerintem kihagytam ebben az arc-ban egy jó nagy részt.Kb 10-20 CH-t.
Melyik chapterekben erősödött meg Ichigo?Vagy csak nem akata eddig megmutatni mire is képes  :eek: :) ,pl Ulq ellen.Jah Ulq biztos véletlen nyert anno,ilyen gyorsan...
Most megjelent a "No 1. utálom" espada - "vigyori"

Prof. William

Nyú csepter van már kint?

Vigyori a 01-es? Ezt nem gondoltam volna...

Chronus

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-08-11, 17:44:23
Sztem nem ő az 1-es, egyébként csak azt mondta h ő a "legerősebb"... de valszeg ez sem igaz
Majd a tetkóból kiderül :smile:

Chronus

Quote from: KeLa on 2007-08-11, 22:18:16
Sztem nem ő az 1-es, egyébként csak azt mondta h ő a "legerősebb"... de valszeg ez sem igaz
Majd a tetkóból kiderül :smile:
Lyukja sincsen mint Szayel-nek. Legalábbis még nem láttuk, de mellkasa kint van tehát sok helyen nem lehet... Szayelnek még annyi helyen se....
Ez még egy meg nem magyarázott rész. De sztem se ő az első. Bleah eröviszonyok beli tendenciát nézve vagy a feka nomád vagy Stark

smash++

Ha ez az én postom miatt van->Csak azért írtam No.1 -et mert ő az első számú espada akit nem kedvelek  :redface:
Bocs ha kicsit félre érthető volt.Szerintem tuti nem ő az első és nem is ő a legerősebb.Túl nagy a szája ahoz...

LuckyDingo

Hmm De Noitorrának elég batár alap zanpakutouhja van azér XD Egy csapás azt pápá Grimm /jó oké le volt gyengülve meg ilyenek XD/ tetszett Grimmjow arckifejezése akkor :D Olyan volt, mint amikor egyszer ő kapta el Rukia fejét XD Halálosan meglepett :D
A lyuk bárhol lehet nem? :D Szayel nadrágját még nem vették le.. és ajánlom is hogy maradjon rajta végig XD Noitorrának meg a fülében van a lyuk :O vagy mittomén XD Hátul egyel több van rajta XP

chilip

most ichi bedühödik (megölted a társad te szeeeméééééét!!!!) azt powerup és ottvagyunk, mint grimmnél :D

LuckyDingo

Hujjuj spoiler timeeeee :D Éreztem.. /mióta megjelent a távolban a Grimm-Ichi fight alatt /, hogy Halibel is [spoiler=arrancar nr.]NR.1 -bár ez még nem tuti, de ha spacecat forrása akkor valszeg igaz-[/spoiler]
És egy spoiler pict mutatja hogy Noitorra a [spoiler=arrancar nr.]NR2 :O OMG akkor csak nem annyira gyengus :D[/spoiler]

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-08-14, 17:58:37
Hujjuj spoiler timeeeee :D Éreztem.. /mióta megjelent a távolban a Grimm-Ichi fight alatt /, hogy Halibel is [spoiler=arrancar nr.]NR.1 -bár ez még nem tuti, de ha spacecat forrása akkor valszeg igaz-[/spoiler]
És egy spoiler pict mutatja hogy Noitorra a [spoiler=arrancar nr.]NR2 :O OMG akkor csak nem annyira gyengus :D[/spoiler]
Hát én nem rájuk tippeltem volna, de mindegy... ha tényleg így van az se olyan rossz :smile:

blackman

Én eddig úgy tudtam, hogy Noitorra a Number 1.  :confused:  Mégiscsak nála van a Kasza, akarom mondani Sarló.  :D (Kíváncsi vagyok, release után mi lesz belőle, talán Ollókezű Edward.  :lul:  :lul: )

Chronus

[spoiler=real pic]

[/spoiler]And a translation of the pic:
[spoiler=287 pic trans]
Here's a quick translation of a few of Noitora's lines from the spoiler pic (*the first line at the top is a bit cut off but it basically is Noitora saying that Ichigo is overconfident):

教えといてやる
Then I'll show you.

俺の階級だ。
It's my ranking.

てめぇがそこまでボロボロなってようやく勝ったそこのカスより。。。
I'm "X" levels above that piece of trash over there that you wore yourself out just to finally beat.

The "X" part is cut off at the bottom of the picture so we don't know just how much higher up than Grimmjow Noitora is.
[/spoiler]

És végül Spoiler végén....
[spoiler=287 - 1]
鰤バレ
Bleach Spoiler

GJ「おお前はノイトぐあぁぁ!」
GJ: You, Noitoguaaa!

一護「GJ!!」
Ichigo: Grimmjow!!

ノイトラ「HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!」
Noitora: HA etc.

一護とノイトラの会話&戦い
Ichigo and Noitora's conversation and fight

織姫(黒崎君頑張って!)祈る織姫
Orihime (Try your best, Kurosaki-kun!) Orihime wishes

その時織姫のヘアピンが光りだす。
At that time, Orihime's hairpin send out light.

織姫「皆お願い! 卍 解 !!! 」
Orihime: Everyone, please! Ban Kai!!!

ド        ン
DON

~クシュンクシュン七花~
~Kushunkushun Seven Petal~

織姫が7人目の盾舜六花になって終わり。
"Orihime becomes the seventh member of the Shun Shun Rikka; the chapter ends".[/spoiler]
Orihime BanKai WTH????? :wtf:

LuckyDingo

Majd kiderül, hogy mi az igaz, de az 5ös néz ki jobban... a 2es fura :S
Az Orihime bankai meg nagyok Fake Gyanús nekem.. nehogy már elverje Noitorrát, mert akkor eljön a világvége. Orihime=Goku.. először Dragon Boobz, most meg Ban KAi Genki-Dama .. Orihiménak meg kell halnia vagynem tom, mert ha ő megmarad, akkor asszem a végén még világbéke lesz és együtt teázik HM és SS >_<

Az utsó spoilerben sztem ne reménykedjünk.. elég  :lame: lenne.

Christian

[spoiler=Bleach 287]
Orihime part:
That is enough Noitora.

Noitora part:
Why are ya bitching? It's just getting interesting.

Orihime part:
Kurosaki - kun. Sorry, I lied...

Ichigo part:
What are you talking about Inoue? Just stand back! I will take care...

Orihime part:
Well after I joined to Aizen-sama, I promised to him, I will never leave him.

-Orihime showes her chest to Ichigo-

Ichigo part:
Inoue! THIS IS!

Orihime part:
Una espada, Inoue Orihime! Release! Born, Sette Falda Fiore (Seven Leaf Flower)

End of chapter[/spoiler]

Mi mindenre jó a hógolyó :P

Chronus

Quote from: Christian on 2007-08-15, 03:15:42
[spoiler=Bleach 287]
Orihime part:
That is enough Noitora.

Noitora part:
Why are ya bitching? It's just getting interesting.

Orihime part:
Kurosaki - kun. Sorry, I lied...

Ichigo part:
What are you talking about Inoue? Just stand back! I will take care...

Orihime part:
Well after I joined to Aizen-sama, I promised to him, I will never leave him.

-Orihime showes her chest to Ichigo-

Ichigo part:
Inoue! THIS IS!

Orihime part:
Una espada, Inoue Orihime! Release! Born, Sette Falda Fiore (Seven Leaf Flower)

End of chapter[/spoiler]

Mi mindenre jó a hógolyó :P

Jah.. bepostoltad MH-ra is... a sok hülye eljuttatta Chaos forumig is, szóval gz, híres vagy. :p

Christian

Prof. William

Hát ha ez lessz akkor vísítva fogok rohangálni a tehenekkel teli mezőn... Bár az biztos hogy ERRE senki sem számítana....

Chronus

Quote from: Christian on 2007-08-15, 03:37:48
Kimondta,hogy fake? :D
Én :) Ha az lenne nem verte volna össze a 2 csicska arrancar, és nem sz*rna se Ulq-tól se Grimm-től (bár tőlle nagyon már nem kell..)

LuckyDingo

Hurrá még egy kép.... de miért kellett visszajönnieee? :XD [spoiler]És Ishida meg Renji mé nem mentek már el a fenébe onnan.. a Két hülye megvárta Szayelt és ha megint valami hót unalmas, "ismerem minden technikátokat és megöllek" soorozat lesz akkor megőrülök :D[/spoiler] Ennél mér Chris fake spoilere is jobb :D
Egy kis alakítás:

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2007-08-15, 15:41:01
Hurrá még egy kép.... de miért kellett visszajönnieee? :XD [spoiler]És Ishida meg Renji mé nem mentek már el a fenébe onnan.. a Két hülye megvárta Szayelt és ha megint valami hót unalmas, "ismerem minden technikátokat és megöllek" soorozat lesz akkor megőrülök :D[/spoiler] Ennél mér Chris fake spoilere is jobb :D
Egy kis alakítás:
"dont take this serious" megmentette az életed :tezsvir:

Hime nem kap powerupot, minden spoiler amit olvastam kihagyja Szayel megjelenését, szóval mind fake eddig. Nem valószínű hogy pont mindből egyszerre hagyták volna ki.

Ami engem zavar az inkább az... hogy most hogy kiderült hogy Noinoi no5... tul mindenki erősebb nálla....

első 3 maradt ugye... aki lehet a feka nomád, a nagytata és Haibel... oh, várjunk csak... Stark még beillik valahova... 7.es espada még nem volt igaz?

Hm....

blackronin

Egy dolgot tisztázzunk:
Stark az Number 1.
A többi nem érdekel...  :D

KeLa

Quote from: blackronin on 2007-08-15, 18:10:55
Egy dolgot tisztázzunk:
Stark az Number 1.
A többi nem érdekel...  :D
Egy ideig Noitoráról is mindenki azt hitte :D
Bár abban egyetértek h ő alkalmasabb erre a szerepre.

Prof. William

Nori.. - Én vagyok az 5-ös!
Ichi... - Nagy cucc épp most vertem le a 6-ost... Na gyere picikém számoljunk vissza!

LuckyDingo

Stark túl lusta hogy nagyon erős legyen :D Ahhoz hogy valaki első legyen, tökéletes önkontroll kell :D Meg gondolom egyfolytában perázik, hogy nehogy valamelyik kis huncut 2-4 letaszítsa a trónjáról :) AZ én tippem a NegróÓriás :O Halibel vagy Stark a 7es :D

blackronin

Szerintem a sorrend: (Stark gyanusan passzív és Halibel is elég nyugodt a témában ezért gondolom őket előre)
1. Stark
2. Halibel
3. Fekete (valami Shizon névre hallgat vagy mi, de ez nem biztos)
4. Ulq
5. Noitora
6. Grimmjow
7. Öreg
8. Szayel
9. Aru
10. Yammi

Valamiért ez a sorrend lesz az igazi...  :D (eddig a tippjeim, amit gondoltam mindig bejöttek a témában)

Stark pedig nem lusta, csak tud valamit! (egyébként meg minek keménykedjen?)

LuckyDingo

Nah emberek MH hozzászólás.. ezen feküdtem..
For some reason Szayel reminds me of Ikakkus comrade, i forget his name so lets call him "Bob", he's the pretty boy who's always talking about beauty and stuff. And since we're drawing comparisons, wasnt bob's zanpaktous true ability to absorb his opponents reitsu, and now hearing Szayel's release command "slurp" or "drink" makes me think he's got a similar if not the same ability. wat do u guys think?
Amúgy sokan elhitték ám Christián verzióját is ami azért elég valószínűtlen XD

Egy másik hozzászólás azt taglalta, hogy a HM arc egy az egyben SS arc Lehetséges.. kisebb eltérésekkel :D Mert ha igaz amit az illető írta, akkor valszeg most jön a Noitorra /Kenpachi/ Vs kifáradt Ichigo /szétszabdalt Ichigo/ És akkor hamarosan jön a SanKai XD vagy Senkei.. mittomén amitől Ichigo úgy beindul, mint Hami a koffeintől a "Túl a sövényen"ben

Prof. William

Jaa jön a "Meg kell védenem Orihimééééééét! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!"

Dolog és lewel up.

Meg hát a Grimm elleni harcban is fejlődött egy kicsit...