Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Kösz.

És a <20k kategóriában mit tudsz ajánlani?
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

A 20k-s kategóriában itthon semmit ;)
A hazai eladók kissé el vannak szállva, és míg külföldön
épp a felsőkategória alja kezdődik 20k-nál, addig itt csak
néhány agyonárazott középkategóriást találsz a 20k-s
tartományban. Pl. a stúdió-standard híres AKG K240
$99-ért kapható kint; itt viszont 36-4x ezret van pofájuk
elkérni érte...

A másik az, hogy egy olyan kategóriájú fejhallgatóhoz
már illik rendes forrást és fejhallgató-erősítőt használni,
azok pedig még rátesznek egy lapáttal az árra. A dupla
árhoz rendes forrás és erősítő nélkül csak egy kicsivel
jobb hang társul egy jó 10k-s fülessel szemben.

Soul

Bocs ha rossz helyre írom de nem találtam megfelelő topikot.

Ma azzal ébredtem, hogy én játszani akarok az Oni-val, csakhát jó régi ám és az xp-t nem szereti.Kipróbáltam 2 féle unoff patch-et is, az egyik 1 exe volt a másik meg 1progi aminek megkellett adni az indító exét majd lementeni azt.Szóval mind2 nagy kudarc volt, de a 2.un off patchnél mikor bejönnek a videok és kiakad volt 1 kis töltés :smile:.
Valami opengl bigyóval lehet gondja és ez kifejezetten xp alatt.Ja és olyan megoldás kell amiben nincs format c, meg marad az xp-m is  :smile:.

Fazék

Quote from: Soul on 2007-12-22, 11:31:36
Bocs ha rossz helyre írom de nem találtam megfelelő topikot.

Ma azzal ébredtem, hogy én játszani akarok az Oni-val, csakhát jó régi ám és az xp-t nem szereti.Kipróbáltam 2 féle unoff patch-et is, az egyik 1 exe volt a másik meg 1progi aminek megkellett adni az indító exét majd lementeni azt.Szóval mind2 nagy kudarc volt, de a 2.un off patchnél mikor bejönnek a videok és kiakad volt 1 kis töltés :smile:.
Valami opengl bigyóval lehet gondja és ez kifejezetten xp alatt.Ja és olyan megoldás kell amiben nincs format c, meg marad az xp-m is  :smile:.
compatibility módban is próbáltad?
vhogy sikerült elindítanom a múltkor, de már nem emlékszem hogyan... majd ha hazaértem utánanézek

Soul

Próbáltam persze win 95 és win 98/me módban is , sőt 640szerest is bekapcsoltam,de semmi, nem indul, azaz a bungie és az op video bejön és utánna fekete halál.
Köszi  :smile:.

Manitu

Egy érdekes eset:
Időnként részben elmegy a netem. Pontosabban új kapcsolatokat nem tudok kezdeményezni. A mikrotorrent közli, hogy "a szoftvercsatornához a hozzáférési engedélyeket megsértő módon történt hozzáférés" , de a már ismert userektől tudok tovább tölteni. MSN online, de ha kilépek belőle, már nem tudok újra bejelentkezni. Már folyamatban levő letöltések gond nélkül mennek tovább, de újat nem tudok kezdeni. És persze a legidegesítőbb, hogy böngészni sem tudok. Teljesen randomra jelentkezik, általában este 8 után, és 15-20 perc múlva megint megy  minden, mintha misem történt volna, vagy reboot után azonnal helyreáll a rend. :comp:
Ötletek, hogy mi okozhatja?

Xzone

Quote from: Manitu on 2007-12-26, 22:21:49
Egy érdekes eset:
Időnként részben elmegy a netem. Pontosabban új kapcsolatokat nem tudok kezdeményezni. A mikrotorrent közli, hogy "a szoftvercsatornához a hozzáférési engedélyeket megsértő módon történt hozzáférés" , de a már ismert userektől tudok tovább tölteni. MSN online, de ha kilépek belőle, már nem tudok újra bejelentkezni. Már folyamatban levő letöltések gond nélkül mennek tovább, de újat nem tudok kezdeni. És persze a legidegesítőbb, hogy böngészni sem tudok. Teljesen randomra jelentkezik, általában este 8 után, és 15-20 perc múlva megint megy  minden, mintha misem történt volna, vagy reboot után azonnal helyreáll a rend. :comp:
Ötletek, hogy mi okozhatja?

Fogalmam sincs mi okozza, de nálam is fennálll ugyanez a probléma. (Én BitComet-et használok, szóval nem a program a hibás.)

Cobra

Szerintem a szolgáltató korlátozza a maximális kapcsolatok számát.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ultimecia

Nálam is ez van, ha torrentezek néha. Szolgáltató valószínű direkt szivatja a torrenteseket. :mad:

Manitu

Quote from: Cobra on 2007-12-26, 22:35:08
Szerintem a szolgáltató korlátozza a maximális kapcsolatok számát.
Na de 0-ra? Én is ilyesmire gyanakodtam, de akkor úgy kéne kinéznie, hogy ha egy kapcsolat megszakad, akkor ahelyett kezdhetek újat, de nem tudok. És egy reboottal nem lehet megoldani a szolgáltató korlátozását.

Soul

Ha megnyitok egy avit és létrehoz 1ilyen dxva_sig.txt fájlt, az mit jelent?Azaz valami probléma miatt van, vagy van ilyen csak én nem láttam eddig?

Manitu

Bekapcsolt wmv gyorsítás melett hozza létre ezeket a fájlokat némelyik divx codek. Legalábbis ezt írják az okosok. Hogy miért, azt nem tudom, szerintem valami bug lehet a kodekben. Nyugodtan törölheted, vagy ha nagyon zavar, akkor például itt van némi infó, hogy lehet kikapcsolni.

Soul

Értem köszi, majd egyszer csak megunom törölgetni  :smile:.

upd*: itt --MPC > Display > Options... > Output > -- kinek mire van állítva? Mert ha jobban meggondolom azóta van ez amióta a WMP7-et átállítottam WMP9-re.Mert WMP7-el elég érdekesen viselkedtek nálam az mpg-k, 9el meg jó lett de pár avi ezt csinálja.
Az alapon meg képet nem tudtam lopni videoból.Bahh semmi se jó, mindennek van valami mellék hatása?  :smile:

Selmo

VMR9-re van és overlayen keresztül problémás a képlopás, olyankor át kell állítani és kész. Meg amúgy is VDM-mel szedek ki képet a filmekből. Vagy MPlayerrel.

A tökéletesség unalmas.

Soul

Nekem is most VMR9-en van, mert azzal megy minden csak az a hülye txt-zés van pár avinál.De meik VMR windowed vagy renderless?

Manitu

Renderlessre állítsd, úgy jónak kell lennie. Windowed módban különben sem lennéne felíratok ;) MPC-ben szépen le van írva mind a csillagoknál, olvasd el.

Soul

Elolvastam én csak gondoltam megkérdezem hogy ti konkrétan hogy használjátok.Köszi.

*upd: renderless-en van és txt is ugyanúgy, mind1  :smile:

Kvikveg

Thief Goldot szeretnek venni ill Thief II-t, lehet ezeket valahol kapni/rendeltetni? Tudtok megbizhato uzletet?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2007-12-27, 21:22:54
Thief Goldot szeretnek venni ill Thief II-t, lehet ezeket valahol kapni/rendeltetni? Tudtok megbizhato uzletet?
eBay, máshonnan esélytelen beszerezni. Illetve nekem van szép eredeti első kiadásos nagydobozos Thief2-m, de előbb adnám el a vesém mint azt...  :Kiraly:

Fazék

nékem megvan az 1. és 2. rész is evm kiadásban és még egyszer se telepítettem őket... (Deus Ex és MDK2-vel együtt lettek véve, és azok sem találkoztak még a gépem vinyójával... néha annyira értelmesen tudom szórni a pénezemet...)

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2007-12-27, 23:36:10
nékem megvan az 1. és 2. rész is evm kiadásban és még egyszer se telepítettem őket... (Deus Ex és MDK2-vel együtt lettek véve, és azok sem találkoztak még a gépem vinyójával... néha annyira értelmesen tudom szórni a pénezemet...)
Hm. Hmmmmm! *elakarodadni elakarodadni elakarodadniii* :haha:
Deus ex-et nem ismerem. Se MDK2t.
Az 1es a sima 1es vagy a Gold, tehat tobb palyaval?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2007-12-27, 23:51:53
Quote from: Fazék on 2007-12-27, 23:36:10
Hm. Hmmmmm! *elakarodadni elakarodadni elakarodadniii* :haha:
Deus ex-et nem ismerem. Se MDK2t.
Az 1es a sima 1es vagy a Gold, tehat tobb palyaval?
sztem sima 1-es. Sold Out -féle Thief: The Dark Project , EVM-es tokban.

amúgy itt még van úgy látom 1. és 2. rész egyben 5 fontért + 2 font szállítási díj

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2007-12-28, 00:01:11

amúgy itt még van úgy látom 1. és 2. rész egyben 5 fontért + 2 font szállítási díj
Hmmmm... let's see my card... mmm... VISA... OTP Yay, otp szerint tudok neten fizetni vele. Hmmm. :appl:
Amugy a helyet ismeri valaki? Vettetek mar onnan?

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2007-12-28, 01:02:27
Quote from: Fazék on 2007-12-28, 00:01:11

Hmmmm... let's see my card... mmm... VISA... OTP Yay, otp szerint tudok neten fizetni vele. Hmmm. :appl:
Amugy a helyet ismeri valaki? Vettetek mar onnan?
még nem vettem, de elég korrektnek tűnik, nem hiszem hogy gond lesz vele.

ellenben most találtam meg ebay-en ugyanezt itt

ebből a boltból már vásároltam és megbízható sztem. és mostanában terveztem is újra vásárolni tőlük, és így a postaköltségen is spórolhatnál, ha együtt rendelnénk :)
kb 4 fontodba kerülne szállítással együtt erről a helyről :)

Kvikveg

:D jol hangzik. Megbizom az itelokepessegedben. (Bar a new&sealed eleg viccesen hangzik...)
Nezem, hogy deadly shadows van-e nekik.
Ok. Mikor rendelsz?

edit: Deadly Shadows van. :)

edit: nyammnyamm, megnezem meg mije van. Ilyen aron. Nyammnyamm.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2007-12-28, 01:32:26
:D jol hangzik. Megbizom az itelokepessegedben. (Bar a new&sealed eleg viccesen hangzik...)
Nezem, hogy deadly shadows van-e nekik.
Ok. Mikor rendelsz?
hát jelenleg nem maradt túl sok pénz a kártyámon, szóval kénytelen vagyok befizetni rá előbb, vagyis mondjuk ma (péntek) délután föladhatnánk a rendelést, és akkor talán még holnap postázzák.

Kvikveg

Ok, thief double pack es deadly shadows johet, es ennyi.
Oooo hogy teszel penzt a kartyadra hajnali 1kor?!

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2007-12-28, 01:55:07
Oooo hogy teszel penzt a kartyadra hajnali 1kor?!
miért most tenném rá a pénzt? ma napközben besétálok egy Budapest Bank fiókba és befizetem a számlámra a pénzt, ami így tudtommal azonnal megjelenik ott és hazaértemkor már rendelhetek is nagyobb összegben. vagy csak álmodozok róla hogy így működnek a bankok? vagy nincsenek is nyitva ma pénteken? :(

Kvikveg

Ma van pentek. Marmint teg... ohm. Asszem beneztem, hogy milyen nap van. Dejo nem holnap (marmint ma) kell takaritanom!  :appl: :hopp: (bocs)

edit:
Az olcso termekek polca:
Ez jo? :D Hallottam mar jokat swat-rol.
SWAT4 Gold Edition
Illetve ha valakit erdekel: Panzers

Én

Már egy ideje fennáll ez, csak lusta voltam megkérdezni: felraktam utorrentet, minden szép és jó, de a FF nem hajlandó arra, hogy közvetlenül megnyissa vele a torrent fájlt, mentenem kell és mappáról megnyitnom, mert ezt írja ki. Ez így kicsit kényelmetlen, valaki segítene plz?