Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Lythis

:tezsvir: Stardust nagyon hangulatos volt....DVD-n itthon kinnvan már?

Zsiga

Quote from: Lythis on 2007-12-21, 11:15:59
:tezsvir: Stardust nagyon hangulatos volt....DVD-n itthon kinnvan már?
Nincs, de van helyette HD-rip, angol hanggal magyar felirattal.

minuszmiki

Veszedelmes viszonyok (Dangerous Liaisons), nagyonsokadszor: Továbbra is zseniálisnak tartom. Óriási színészi játék, John Malkovich emiatt a film miatt szerepel a kedvenc színészeim között, Glenn Close isteni, Michelle Pfeiffer, akit egyébként nem szeretek, szintén, és csemegének van benne jailbait Uma Thurman és suttyó Keanu Reeves is. A történet és a hangulat adagolása mesteri, csakúgy, mint az operatőri munka. 10/10.

Próféta

Quote from: minuszmiki on 2007-12-22, 01:37:03
Veszedelmes viszonyok (Dangerous Liaisons), nagyonsokadszor: Továbbra is zseniálisnak tartom. Óriási színészi játék, John Malkovich emiatt a film miatt szerepel a kedvenc színészeim között, Glenn Close isteni, Michelle Pfeiffer, akit egyébként nem szeretek, szintén, és csemegének van benne jailbait Uma Thurman és suttyó Keanu Reeves is. A történet és a hangulat adagolása mesteri, csakúgy, mint az operatőri munka. 10/10.
Akkor ezek szerint rosszul döntöttem azzal, hogy kihagytam. Előítéletem volt, mert láttam (kb. középig) a tinifeldolgozását, a Cruel Intentions c. filmet, amely ugyan elsőrangú soundtrackkel operál, de amúgy csapnivaló.
Na majd legközelebb.

Fazék

Fantastic Four (első rész)

sztem korrekt feldolgozás, én jól szórakoztam alatta :)
mondjuk 6.5/10, mint film és 7.5/10, mint képregényfeldolgozások közötti pontszám.

minuszmiki

Quote from: Próféta on 2007-12-22, 01:50:30
Veszedelmes viszonyok
Akkor ezek szerint rosszul döntöttem azzal, hogy kihagytam. Előítéletem volt, mert láttam (kb. középig) a tinifeldolgozását, a Cruel Intentions c. filmet, amely ugyan elsőrangú soundtrackkel operál, de amúgy csapnivaló.
Na majd legközelebb.
A Cruel Intentionsnek valóban csak a soundtrackje említésre méltó, meg talán Neve Campbell, de nem a színészi játéka miatt. :) Fel lehet benne fedezni egyébként az eredeti egy-két vonását, de azt meg sem közelíti és nem méltó hozzá, utálom is emiatt.

Fazék

Quote from: minuszmiki on 2007-12-22, 02:00:50
Veszedelmes viszonyok
Na majd legközelebb.
A Cruel Intentionsnek valóban csak a soundtrackje említésre méltó, meg talán Neve Campbell, de nem a színészi játéka miatt. :) Fel lehet benne fedezni egyébként az eredeti egy-két vonását, de azt meg sem közelíti és nem méltó hozzá, utálom is emiatt.
neve campbell? hol? ???

sztem azért nem volt ennyire rossz, mint írjátok. én még moziban láttam, és ugyan csak 17 éves fejjel, de ha a klasszikustól távol is állt, de jó lett.
Sarah Michelle Gellar és Selma Blair is jók voltak benne :D

minuszmiki

Tényleg nincs benne Neve Campbell, valamivel keverem.  :redface:

edit: Hosszas gondolkodás után megvilágosodtam, hogy mit kevertem: valamiért a Wild Things képei ugráltak be a Cruel Intensionsről, de mint film, a Cruel Intensions volt bennem. Furán kapcsolt az agyam. Nem tudom menyire érthető, én nem értem. :D

hargharg

Quote from: Fazék on 2007-12-22, 02:22:59
Quote from: minuszmiki on 2007-12-22, 02:00:50
Veszedelmes viszonyok
Na majd legközelebb.
neve campbell? hol? ???

sztem azért nem volt ennyire rossz, mint írjátok. én még moziban láttam, és ugyan csak 17 éves fejjel, de ha a klasszikustól távol is állt, de jó lett.
Sarah Michelle Gellar és Selma Blair is jók voltak benne :D

jajam, amindenetekettinektek, hogy "utalom" meg mittomen!  D : <
Fazek: :tezsveer:
: D
rofl

Solid Snake

I Am Legend

Az év egyik legjobban várt alkotását sikerült megnéznem a mai délután során.

Röviden összefoglalva: eszméletlen hangulatú posztapokaliptikus film, üres NYC-vel, nyomasztó hangulattal, félig bekattant Will Smith-el (a DVD üzletes próbababával való "kapcsolatát" profin eltalálták), remek mellékszereplő Rex felügyelővel  :smile:, meglehetősen "érdekes" CGI-zombivámpírokkal.

A másfélórás film első órája abszolút a topon van, azonban...

[spoiler]...attól a pillanattól kezdve, hogy főhősünket megmenti egy másik túlélő, elveszik a varázs. A befejezés pedig egy giccs. Sajnos.  :frown:[/spoiler]

7/10

Ramiz

I Am Legend

Az amerikai nagyköltségvetésű adaptációk megbízhatók! :cool:
[spoiler]Egy világbajnok könyvet ilyen nevetségesen elcseszni... ez már szakma.[/spoiler]
Will Smith vacak színész, de ez nem újdonság, az igénytelen, hatásvadász másodpercekre koncentráló, de az eredeti koncepciót teljességgel figyelmen kívül hagyó rendezés pedig megkoronázza ezt: még a főszereplő legalapvetőbb gesztusai is hiteltelenek és értelmetlenek. Az üres New York magában elég lett volna, hogy megnézzem, mert imádom ezt a toposzt, de a Harcosok Klubja rövid narrációja (amikor a főhős delíriumos álomban fetreng) vagy a 12 majom rövid film eleji jelenete magában sokkal erősebb, mint ez az egész film. 4/10, maximum.
Mindenki, aki a film után eltöprengett azon, hogy vajon egy film végi szánalmasan béna indoklás elég-e ahhoz, hogy a film címe indokolt legyen, olvassa el a könyvet. Ott totálisan mást jelent az "I Am Legend"...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tycho

Quote from: Ramiz on 2007-12-22, 16:14:06
I Am Legend

Még nem olvastam a könyvet, és Ramiztól elfelejtettem elkérni, de hasonló érzésem van a filmmel kapcsolatban... Hatásvadász és a túlélő csajnál meg már nagyon elszúrták és tényleg giccs szerű. De azért jó volt nézni New York üres utcáit :hehe: :jee:

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

War

Quote from: imdb commentsWAR kicks ass, and you should see it a lot of times, for these reasons:

- Jason Statham yelling at people, and then kicking ass. In other words, being himself.

- Jet Li killing a guy by kicking him in the face....and that's not his best kill.

- Random girls getting nude for no reason.

- Ninjas. Just when you think this movie couldn't rock any harder, they put Ninjas in the movie.

- A twist ending that would make M. Night Shawhocares *beep* himself.

- A car chase every 10 minutes. There's even one with motorcycles.

- Violence. Lots of it. Guns, blades, blood, kungfu, decapitations, the bases are covered.

-Jet Li and Jason Statham fighting each other. It's as epic as you might think.

So, in conclusion, if you, 1. Like things that are awesome. 2. Have a pair of testicles. 3. Need to see a movie that rocks for a change. 4. Are a human being.

...than WAR is for you.
Nagyjából minden lényeges benne volt ebben a kis leírásban, így nem is erőltetném meg magam hogy írjak egyet én is.
7,5/10
Ideális film ha pár haverral meg akartok inni pár sört, és közben néznétek valamit.
Rövid összefoglaló: yakuza, triad, fegyverek, autók, kurvák, vérfürdő, pure AWESOMEness.

Ramiz

30 Days Of Night dióhéjban

Évek óta a legjobb amerikai horror, amit láttam, a '80-as és '90-es éveket idéző, véres, pörgős és főleg igen ötletes hentjelenetekkel és egyrészről kellően agresszív és modern, másrészről a hagyományos romantikus vámpírmitológia jellegét is egyértelműen magán hordozó szörnyekkel.

Fazék

WAR

copy-paste HW-ről (szept 25.):

azt hiszem túl nagy elvárásokkal ültem le a film elé... tényleg nem rossz akciófilm, de pl egy Danny the Dog lazán veri akciójelenetek és történet szempontjából is. de ha valaki ki akarja kapcsolni másfél órára az agyát és akciót akar látni, akkor egy megtekintést megérhet.
csavar jó volt, de 6/10-nél többet így se kap tőlem.

szerk: Devon Aoki hölgyemény japán beszédje viszont kifejezetten fájt... sztem még nekem is szebb a kiejtésem...

szóval Zsiga, ha még nem láttad, akkor nézd meg inkább a Danny the Dog-ot :lazza:

Ramiz: vázze tök megfeledkeztem róla, hogy mennyire vártam ezt a filmet, már kapom is jól lefele izibe :merci:

Zsiga

Quote from: Fazék on 2007-12-24, 03:02:58
szóval Zsiga, ha még nem láttad, akkor nézd meg inkább a Danny the Dog-ot :lazza:
Majd ha kijött HD-ben. :)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2007-12-24, 03:07:34
Quote from: Fazék on 2007-12-24, 03:02:58
Majd ha kijött HD-ben. :)
...

van egy olyan gyanúm, hogy sose, vagy legalábbis jó sokáig nem fog még kijönni HD-ben (sajnos)...
ne légy már ekkora hdfag :hehe:

Zsiga

Quote from: Fazék on 2007-12-24, 03:16:33
van egy olyan gyanúm, hogy sose, vagy legalábbis jó sokáig nem fog még kijönni HD-ben. ne légy már ekkora hdfag :hehe:
Amíg free leech van a HD trackeren addig nem töltök semmi mást. :D
Egyébként egy ekkora TV-n már nagyon nem mindegy a minőség meg a felbontás, én is csak azóta vagyok ennyire HDfag mióta megvettem ezt a dögöt. :)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2007-12-24, 03:18:55Egyébként egy ekkora TV-n már nagyon nem mindegy a minőség meg a felbontás, én is csak azóta vagyok ennyire HDfag mióta megvettem ezt a dögöt. :)
igen, ismerem a problémát. mióta ez a vacak 22"-os monitorom van, bármi játék 1680x1050 alatt bánccsa a szememet...
viszont szerencsére elég gyenge sávszélem van ahhoz, hogy hd filmekkel ne szórakozzak :) (1696/256 kbps)

Lythis

Valami tűrhető változathoz torrentet plz :D (WAR)

Zsiga

Quote from: Fazék on 2007-12-24, 03:27:18
igen, ismerem a problémát. mióta ez a vacak 22"-os monitorom van, bármi játék 1680x1050 alatt bánccsa a szememet...
viszont szerencsére elég gyenge sávszélem van ahhoz, hogy hd filmekkel ne szórakozzak :) (1696/256 kbps)
Nekem 4M/256k, mégis töltök egy csomó HD-t. :) Btw. hozz nagy és üres vinyó(ka)t szilveszterre. ;)

Lythis : Kiírom szilveszterkor egy DVD-re ha az megfelel, vagy épp freeleech van a kedvenc kis HD-oldalamon, mindjárt küldök linket. :)

Fazék

Quote from: Ramiz on 2007-12-24, 02:33:18
30 Days Of Night
hmm, még másfél óra és lent lesz. lehet hogy a Kingdom után be is rakom, estére magamra zárom az ajtót és majd csak a 100. dörömbölésre kelek föl, mikorra már remélhetőleg földíszítették nélkülem a fát :D

Fazék

Quote from: Zsiga on 2007-12-24, 03:37:00
Quote from: Fazék on 2007-12-24, 03:27:18
Nekem 4M/256k, mégis töltök egy csomó HD-t. :) Btw. hozz nagy és üres vinyó(ka)t szilveszterre. ;)
4 Mbps-sel már lehet hogy én is szednék ilyeneket.
bár leginkább nem a letöltési idővel van gondom, hanem a tárolási hellyel :)
össz-vissz van 600 GB tárhelyem és ebből már csak 100 GB üres... de lehet hogy szilveszterre fölszabadítom az egyik 120-asat, mert gyanítom megéri, biztos sok finomsággal tudsz szolgálni :D

Lythis

Quote from: Zsiga on 2007-12-24, 03:37:00
Lythis : Kiírom szilveszterkor egy DVD-re ha az megfelel, vagy épp freeleech van a kedvenc kis HD-oldalamon, mindjárt küldök linket. :)
:merci: élnék a DVD-s lehetőséggel, ha nem gond (vigyek cserébe üreset?)
A linkért meg szintén köszönet! :)
(Fazékhoz hasonlóan sajna nekem sincs éppen sok extra tárhelyem.... ehh....)

Zsiga

Quote from: Lythis on 2007-12-24, 03:47:29
:merci: élnék a DVD-s lehetőséggel, ha nem gond (vigyek cserébe üreset?)
A linkért meg szintén köszönet! :)
(Fazékhoz hasonlóan sajna nekem sincs éppen sok extra tárhelyem.... ehh....)

Hozz egy üreset mert lehet hogy elfelejtem addig kiírni, és én nem hiszem hogy viszek majd magammal üres lemezt, "csak" a gépet. :)

Fazék : Ez is igaz, tényleg sok helyet foglalnak. :)

Fazék

Kingdom

hmm szóval sztem jó kis film. kár hogy a végét jó amerikai módra totál elbaszták... [spoiler]miért mániájuk, hogy kinyírjanak egy főszereplőt? miért pont a végén lesz totál pancser a banda és pont nem képes biztosítani egymást?[/spoiler] na mindegy. ettől eltekintve végig élveztem a filmet, és a kamerarángatás ellenére a pár rövid akciójelenet is állatijól sikerült sztem. (laikus szemmel nézve)

szerk:
30 Days of Night
Hát ez tényleg veszettül jó kis film volt :cool: kösz Ramiz az emlékeztetőt :merci:

Ramiz

Quote from: Fazék on 2007-12-24, 06:35:18
30 Days of Night
Hát ez tényleg veszettül jó kis film volt :cool: kösz Ramiz az emlékeztetőt :merci:
Nincs mit, ez a dolgom. :D

Xzone

Quote from: Ramiz on 2007-12-24, 02:33:18
30 Days Of Night dióhéjban

Évek óta a legjobb amerikai horror, amit láttam, a '80-as és '90-es éveket idéző, véres, pörgős és főleg igen ötletes hentjelenetekkel és egyrészről kellően agresszív és modern, másrészről a hagyományos romantikus vámpírmitológia jellegét is egyértelműen magán hordozó szörnyekkel.

Lehet, hogy újra meg kellene néznem, mert nekem nagyon negatív élményeim vannak róla. Moziból felvett, pocsék minőségű változatot néztem, a közepéből hiányzott 20 perc és a második felén majdnem elaludtam :lol:

Én

Eh én a HP4-et néztem annó úgy, de annyira szar volt hogy azóta semmit se, türelem rózsát terem  :D
(Mondjuk az nem is érdemelt jobbat)