Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

ignus

stipi-stopi manitu? Kellllll! Adod? :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

dizzy

Quote from: Angel/me nem rajong a fociért mer nem szeret futkorászni, ugyanezért nem rajong a kosárlabdáért is, ellenben a röplabdát nagyon szereti :) (női sport, ha nem sértek meg vele senkit)

focit én sem komálom, ellenben viszont a kosárlabdát és a teniszt nagyon is. A röpi is biztos jó, csak azt még nem túl gyakran próbáltam.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Karma XXL

Quote from: Angelha lehetek indiszkrét, milyen magas vagy?
egyébk. /me nem rajong a fociért mer nem szeret futkorászni, ugyanezért nem rajong a kosárlabdáért is, ellenben a röplabdát nagyon szereti :) (n?i sport, ha nem sértek meg vele senkit)

Majdnem olyan magas vagyok, mint Trivi, csak 10 centivel alacsonyabb... :D
Futkosni nem annyira szeretek én se, dehát Kapusch vagyok  :lazza:

Na hát a röplabda az megint más kérdés - a schuliban évente egyszer nekiállnak bajnokságot csinálni bel?le, és néha beállítanak... Beleérek én a labdába (lásd fentebb  :lazza: ) csak nem arra megy, amerre kéne :D És szerintem egyértelm?en n?i sport.

Tiaro

Quote from: AngelCB DVDt miért nem adnak újsághoz...?

Na ez egy nagyon jó kérdés..  :rolleyes:

Ja igen: focit szeretem, csak nem vagyok benne túl jó, kosarazni annyira nem szeretek, mert idegesít, hogy a kis emberkék körberohangálnak, és még le se lehet őket ütni, mint a legyeket.
Sportokból #1: Floorball, #2: bármilyen szabad stílusú kumite :hopp:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

ignus

Jó dolog azért az a kosár! :D Én 1 évig kézilabdáztam, 1 évig fociztam... azóta kosarazom! :) Nekem ez jött be! Én 93 kg vagyok... Pont jó. :D

Röpi: jó kis game az is!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

Technikai sportok mellett adom le a szavazatomat... :D

Soridan

Én szerete focit, röplabdázni meg egyenesen íímádok - az már részletkérdés, hogy egyedül a szerva megy, de az legalább bombasztikussssan! ...

Súlyozáshoz....  Trivi, ne izéjj má', örülj magadnak, nekem 182 centihez jutott 64 kg :D Így legfeljebb szövegileg vagyok lehengerlő (mármint mennyiségben :D ).
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

Ha már sportok: én maratoni lustálkodásban vagyok verhetetlen. :D
Annak esetén, ha összejönne ez a tábor dolog pedig rendezhetnék egy kosárbajnokságot. :D

Soridan

Én benne lennék. Bár abszolút gyakorlatlanságom miatt inkább lelkes vagyok, mint tehetséges :rolleyes: . Kucc. Azért elrettentésnek remek vagyok, állítólag rémisztő amikor lobogó hajjal, kimeresztett szemekkel, vadul vicsorogva sprintelek vki felé :D (gonosz kacaj) Már veszélyességi pótlékot kérnek utánam :büszkevigyor:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

Quote from: TiaroSportokból #1: Floorball,

Csak attól az egy sporttól mentsen meg az ég..:rolleyes: nem rossz játék, szeretek is, de van egy vadállat osztálytársnőm, és legutóbbi játékunk során úgy sípcsontpon vágott az ötővel, hogy nem bírtam 10 percig lábraállni...
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shadowolf

Quote from: SaoriCsak attól az egy sporttól mentsen meg az ég..:rolleyes: nem rossz játék, szeretek is, de van egy vadállat osztálytársnőm, és legutóbbi játékunk során úgy sípcsontpon vágott az ötővel, hogy nem bírtam 10 percig lábraállni...

Ismerős érzés. Nálunk a gimiben is mindig fedezékbe kellet vonulni amikor a hölgyek pályára léptek. ^^" Tja, a régi szép emlékek...:D

Shock12

Quote from: SaoriCsak attól az egy sporttól mentsen meg az ég..:rolleyes: nem rossz játék, szeretek is, de van egy vadállat osztálytársnőm, és legutóbbi játékunk során úgy sípcsontpon vágott az ötővel, hogy nem bírtam 10 percig lábraállni...
Nem találkozott a barátjával a Brutálka, és Téged vert nem őt ? :D

Soridan

Lányok a pályán? Fúúúú....csak tudnám miért mindig láb közé rúgnak? Amikor arra a labda való :rolleyes: . Kegyetlen élmény.

Saori

Quote from: Shock12Nem találkozott a barátjával a Brutálka, és Téged vert nem őt ? :D

ÖÖ..nem..nem a szürke Szado hölgyemény volt most kivételesen :p Hanem egy másik :D

Quote from: SoridanLányok a pályán? Fúúúú....csak tudnám miért mindig láb közé rúgnak? Amikor arra a labda való :rolleyes: . Kegyetlen élmény.

Igen..lehet.. de a láb közé rúgás Shockkal-de Shockkal hatásosabb :p :p

Shadowolf

Quote from: SaoriIgen..lehet.. de a láb közé rúgás Shockkal-de Shockkal hatásosabb :p :p

Jól érzem, hogy tapasztalatból beszél a hölgy? :p :D

Shock12

Quote from: ShadowolfJól érzem, hogy tapasztalatból beszél a hölgy? :p :D
Öcsike nevelésére bevált a módszer... :D

Saori

Quote from: ShadowolfJól érzem, hogy tapasztalatból beszél a hölgy? :p :D

ÖÖÖ...Jól..nem szokásom, de volt már rá példa..de nem sokszor..de ha más megoldás nincs..:rolleyes:.. tesiórán meg véletlenül mindenkivel történhet..khm.."baleset"... :p

Shadowolf

Quote from: Shock12Öcsike nevelésére bevált a módszer... :D

:lol: Képzelem. :D (najó inkább mégsem :D)

Saori

Quote from: Shock12Öcsike nevelésére bevált a módszer... :D

Jó..de az nem az akart lenni :p Én csak fenéken akartam billenteni..kellet neki megfordulni?! :p

Shadowolf

Quote from: SaoriJó..de az nem az akart lenni :p Én csak fenéken akartam billenteni..kellet neki megfordulni?! :p

Egy újabb "baleset", mi? :p :D

Saori

Quote from: ShadowolfEgy újabb "baleset", mi? :p :D
Igen, ez teljesen véletlen baleset volt *komoly nézés*..
..merje csak valaki azt mondani, hogy nemhiszi...*gonosz vigyor*

ignus

Quote from: SaoriIgen, ez teljesen véletlen baleset volt *komoly nézés*..

Tyű én egyszer meccsen kaptam... könyékkel erősen... ja és nem baleset volt hanem direkt! :(

Moloko

hehe jó is a lányoknak, őket ez a baleset nem érheti :D sebaj, érheti őket más :) de az okos asszony úgyis vesz fel mellvédőt :)
amúgy tegnap speciel meglepően sokszor vágtak földhöz edzésen :confused: ezt az agressziót... hát mi vagyok én? labda? :D

Moloko

tudom már mit akartam még írni... :hehe:
az ember lesétál egy kilómétert a Relay nevű újságárusig (basszus és csak most jutott eszembe hogy van ott mégegy újságos :bruhuhu::beken: ) erre az a nap kellős közepén mit csinál? leltároz! és nem ad el semmit! ezt az üzletpolitikát, komolyan mondom. hogy lehet akkor leltározni amikor a legnagyobb lenne forgalom?

Freyja

Sziasztok!

Nem tudtam melyik threadben kérdezzek a meetekről...itt biztos nem leszek  :_off:
Szóval mikor, milyen időközönként, hol, kik, hogyan, stb?  :D
Köszi!

Shadowolf

Quote from: FreyjaSziasztok!

Nem tudtam melyik threadben kérdezzek a meetekről...itt biztos nem leszek  :_off:
Szóval mikor, milyen időközönként, hol, kik, hogyan, stb?  :D
Köszi!

A pesti meet szombatonként szokott lenni du. 2 és 8 között az Oktogon-i Burger King harmadik emeletén. (ahol a legnagyobb zaj van :D)  Rendszeres vendégek: Kalibur, Baldy és Trivi, ElfWarrior, jómagam és azok akik hirtelen nem jutnak az eszembe. :D

noriko

:( jól látom?? a Chihiro dvd tényleg felirattalan?? :(
magyar szinkronnal látta valaki? milyen?
"I wish I could, but I don't want to."

Shock12

Quote from: SaoriIgen, ez teljesen véletlen baleset volt *komoly nézés*..
Én nem állítottam, hogy direkt volt...
*Shock12 kezeit egyik legérzékenyebb testrésze elé tartja, összeszorítja térdeit, és fogait, homlokán megjelennek a hideg verejték sós cseppjei...

Saori

Quote from: Shock12Én nem állítottam, hogy direkt volt...
*Shock12 kezeit egyik legérzékenyebb testrésze elé tartja, összeszorítja térdeit, és fogait, homlokán megjelennek a hideg verejték sós cseppjei...

*Saori szája sarkában megjelenik egy gonosz somoly... elindul Shock felé, majd mielőtt odaérne hirtelen megfordul és seggberúgja öccsét aki megint mögötte ólálkodott, szabotázsakciót tervezve ellene...

ignus

Quote from: Saori*Saori szája sarkában megjelenik egy gonosz somoly... elindul Shock felé, majd mielőtt odaérne hirtelen megfordul és seggberúgja öccsét aki megint mögötte ólálkodott, szabotázsakciót tervezve ellene...

Hány éves öcséd hogy ennyire ütöd-vered? Kihasználva testi/erő fölényed! :D