Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Manitu

Quote from: kikuchiyo on 2008-03-11, 23:30:56
Ahogy ígértem, lehet tippelni! Aki a legpontosabban tippel, csokit nyerhet, amit a következő meet/filmnézés/akármi alkalmával vehet át.
Emlékeztető: 400 pont a maximum, ebből 280 pontot kell elérni a "megfelelt" fokozathoz.
Csak hogy én is benyomjak valami random számot: 168
Vígasztaljon az a tudat, hogy én ennyit sem értem volna el :D

And now something completely unrelated: Lehet, hogy nem volt a legjobb ötlet ráereszteni a Picassát a zene mappára... már 20 perce scanneli, és a képek még csak ezután jön :D

kikuchiyo

Ünnepélyes eredményhirdetés:

mivel a legjobb tippet Én adta(m), ezért megtartom a csokit magamnak :D

BTW 196, make me miserable
Failure is the default option

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Xzone

Én

Quote from: kikuchiyo on 2008-03-12, 11:30:24
NO U
Manitu majdnem megvert :D

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: Én on 2008-03-12, 14:21:47
NO U

Quote from: Ramiz on 2008-03-12, 15:32:19

No need.

Az embertársi szeretet, this is why I browse /b USTeam.

Ramiz

Quote from: .Attila on 2008-03-12, 19:39:14
Quote from: Én on 2008-03-12, 14:21:47
NO U

Quote from: Ramiz on 2008-03-12, 15:32:19

No need.

Az embertársi szeretet, this is why I browse /b USTeam.

what a fag
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selmo

De nagy a csend...

A tökéletesség unalmas.

Én

Selmo

Látom mások is unatkoznak. :haha: Gyere inkább dotázni.

A tökéletesség unalmas.

Én

Csak azért van fennt a warcraft 3 iso formában a gépemen mert anyám keresztfiának leszedtem, egyébként még életemben nem játszottam vele :haha: DotA az annak valami modja, nem? Nem vagyok valami nagy RTS profi, az egyetlen amiben valaha pwnoltam a Red Alert 1 volt.

Kvikveg

En ma ki voltam utve. Valami front lesz. :punny:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

minuszmiki

Mer' mindenki folyton csak dotázik, azért van itt csend. ;)

Ramiz

Én ma békésen ültem a karosszékemben, és úgy lezsibbadtam, hogy alig bírtam felemelni a karom. Vagy front lesz, vagy esik szét az agyam. Vagy mindenki dotázik.

Selmo

Quote from: Én on 2008-03-12, 21:33:51
Csak azért van fennt a warcraft 3 iso formában a gépemen mert anyám keresztfiának leszedtem, egyébként még életemben nem játszottam vele :haha: DotA az annak valami modja, nem? Nem vagyok valami nagy RTS profi, az egyetlen amiben valaha pwnoltam a Red Alert 1 volt.
Ez inkább diablo jellegű, 1 hős és ölj. :)
Quote from: minuszmiki on 2008-03-12, 21:34:55
Mer' mindenki folyton csak dotázik, azért van itt csend. ;)
Ha ez így lenne, meg sem született volna az eredeti post. Gyere te is játszani. :haha:
Quote from: Ramiz on 2008-03-12, 21:38:58
Én ma békésen ültem a karosszékemben, és úgy lezsibbadtam, hogy alig bírtam felemelni a karom. Vagy front lesz, vagy esik szét az agyam. Vagy mindenki dotázik.
Lásd fent. :P

A tökéletesség unalmas.

Én

a DotA a rákfene ami elpusztítja az offot.

Beszélgessünk inkább arról, hogy van/volt nektek olyan anime/manga, amit nagyon meg akartatok nézni, de nem ment? Nagyon utálom, ha valami agyon van hypeolva és többször nekiugrok, de egyszerűen bealszok, undorodni kezdek tőle. A legemlékezetesebbek:
Kanon - rekord: 8 rész
Ghost In The Shell - rekord: fél óra
Azumanga Daioh - rekord: 5 rész

Selmo: sounds fun, pénteken megnézem... kell eredeti W3 hozzá?

Selmo

Nem, ha egyszer valamit abbahagyok, akkor azt abbahagytam. Egy Lain végigszenvedés után soha többé nem ugrok neki mégegyszer valaminek, ami nagyon nem tetszik elsőre. De eddig csak a Bokura go ita volt ilyen.
Quote from: Én on 2008-03-12, 21:41:15
Selmo: sounds fun, pénteken megnézem... kell eredeti W3 hozzá?
Nem, TFT kieg és 1.21b patch, meg hamachi kell csak hozzá.

A tökéletesség unalmas.

Zen

Love Hina manga a karakterek szófosása miatt elég nehéz volt, de csak végig"szenvedtem".  :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

Beszélgessünk inkább arról, hogy van/volt nektek olyan anime/manga, amit nagyon meg akartatok nézni, de nem ment? Nagyon utálom, ha valami agyon van hypeolva és többször nekiugrok, de egyszerűen bealszok tőle. A legemlékezetesebbek:
Kanon - rekord: 8 rész

Elfen Lied - rekord: 2 db animált gif.
Azumanga Daioh - rekord: a harmadik olyan rész, amikor öt percig teljesen ugyanaz történik.
Hellsing (új OVA) - rekord: egyszeri lelkes belepörgetés (utána törlés).
Monster anime - rekord: tizenikszedik rész, aminek háromszor nekiugrottam, aztán átálltam a mangára (és milyen jól tettem! persze az OST szólt azért...)

minuszmiki

Beszélgessünk inkább arról, hogy van/volt nektek olyan anime/manga, amit nagyon meg akartatok nézni, de nem ment? Nagyon utálom, ha valami agyon van hypeolva és többször nekiugrok, de egyszerűen bealszok tőle.
Haruhit például csak harmadszori nekiállásra tudtam végignézni, aztán azóta is az egyik kedvencem. Egyébként amit egyszer letöltök, azt végig is nézem, kivétel az Ouran, abból másodikra is csak 10 részt bírtam, pedig nem volt rossz. Azumangának csak egyszer álltam neki, két részt sikerült megnéznem.

Dreamcleaver

Nekem a Witch Hunter Robin volt ilyen. Nagyon epizódikus és vontatott volt az elején számomra, és 1-2 rész megnézése után általában hagytam is a fenébe pár napra. Olykor eszembe is ötlött, hogy letörlöm, de végül még is megnéztem.
A GitS SAC 2 szériájátból néztem meg az első 6-7 rész kb 1 éve, és mostanra gyak el is felejtetem ,hogy miről szóltak, úgyhogy kezdhetem előlről..majd egyszer.

Also: Emberek, Selmo szeretné, ha mennétek dotázni.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Xzone

Please die.

Egyébként nekem a Nana volt ilyen: adtam neki több esélyt, de nem tudta elkerülni a törlést végül.

(Ramiz: A Hellsing OVÁk nekem eddig mind tetszettek(mi bajod velük?), az Elfen Lied is jó volt, a Monsterbe meg még nem néztem bele :) )

Ramiz

Quote from: Xzone on 2008-03-12, 21:49:59
(Ramiz: A Hellsing OVÁk nekem eddig mind tetszettek(mi bajod velük?), az Elfen Lied is jó volt, a Monsterbe meg még nem néztem bele :) )

Elcseszték a zenét, a látvány (animáció) meg nem fejlődött sokat. A manga amúgy is sokkal jobb... ugyanazzal a kitétellel, mint a Monster esetében: pár rész animét meg kell nézni, hogy megszokd a zenét, aztán berakni a WinAmpba a manga alá (mert remek zenéik vannak!).

Én

Még amit kihagytam: Busou Renki, pedig generic shounen létére meglepően szórakoztató volt. Meg is fogadtam, hogy egyszer még végignézem.
GitS: kb így szokott menni: ülök, nézem, a stáblista látványos, aztán megy és megy és megy... hmm, ezt akár nézhetném is tovább, vagy...
...Vagy lemehetnék a boltba. Mondjuk müzliért.
Eddig kiütéssel győzött a müzli mindig.
Nem tehetek róla, pár kivételt kivéve én a szórakoztató animéket kedvelem, a GiTS meg nekem nem az, ennyi. :P
Most Shakugan no Shanával próbálkozom, annak idején 5 részig bírta, most viszont nagyon tetszik. :jee:

Solid Snake

Quote from: Ramiz on 2008-03-12, 21:47:03
Monster anime - rekord: tizenikszedik rész, aminek háromszor nekiugrottam, aztán átálltam a mangára (és milyen jól tettem! persze az OST szólt azért...)

Velem is hasonló a helyzet, most futottam neki 3. alkalommal, most járok a 26. résznél és határozottan tetszik..  :smile:

Quote from: Xzone on 2008-03-12, 21:49:59
a Monsterbe meg még nem néztem bele :)

Javaslom, kezdj neki. Ha szereted a reális környezetben játszódó detektívtörténeteket némi bibliai beütéssel, akkor ez lesz az új favoritod (nekem lassan kezd azzá válni...). ;)

minuszmiki

Tényleg, a Witch Hunter Robint meg a Trinity Bloodot se bírtam sokáig. A Monstert pedig csak másodikra néztem végig, pedig nem volt rossz (bár a kedvenceim közelébe nem érhet, ahhoz túl sok hibája volt).

Dotát köszönöm kihagyom, nem vagyok nagy játékos. :)

Lt. Simoan Blarke

hehe... én mindent (MINDENT) végignéztem amit elkezdtem. egyetlen kivételes eset volt eddig: Argento Somából nem bírtam többet 2 résznél... aztán fél év után megnéztem. még a haruhit is végigszenvedtem, pedig az aztán tényleg... a szó LEGSZOROSABB... értelmében vett szenvedés volt.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2008-03-12, 21:34:42
En ma ki voltam utve. Valami front lesz. :punny:
En is ma ki voltam utve. :punny: de én a tegnapi túlórától, mai 1,5km
úszástól + vmennyi futástól. Ja meg egy rohadt unalmas és hasztalan
órától, amire csak a jelenléti ív miatt járok be ::)

failtroll is fail :p

Fazék

folyik a taknyom, a fejem úgy fáj, hogy mindjárt szétrágom a fogaimat és amúgy bódog vagyok.
szóval csatlakoznék az előttem felszólalókhoz...