Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

teraflare

Quote from: Draconire on 2008-03-13, 14:40:39

Ha jól látom ezen az unicef-es képen egy kiskorú és egy felnőtt egyed fog épp csókolózni. A japán lolik legalább már járni tudnak.  :D

Soul

Akkor már a régebbi vonat fülkékben lévő ábrák egyenesen perverzek  :D.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Darkstar on 2008-03-13, 12:47:11És ez nagyon jól van így. Igatából nem tudom elképzelni, milyen lenne, ha betiltanák. Jobb bele sem gondolni.  :D
Erm... a standard and effective way of rehabilitation towards _normal_ sexuality? :eretnek
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

RedPriest

"A legfontosabb különbség az európaiakhoz és amerikaiakhoz képest, hogy Japánban nincs valláserkölcsi rosszallás a szex körül." Ennyi.
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

Nakedape

Quote from: RedPriest on 2008-03-13, 18:01:06
"A legfontosabb különbség az európaiakhoz és amerikaiakhoz képest, hogy Japánban nincs valláserkölcsi rosszallás a szex körül." Ennyi.
mennyi?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Lt. Simoan Blarke

In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

kikuchiyo

[spoiler=Rant]
Itt ülhetek a jéghideg műszerszobában, még legalább egy óra, mire lejár a mérés. Közben alig látok ki a fejemből a megfázás miatt, szipogok, szörtyögök és tüsszögök mint valami tisztátalan alvilági démon.

Jól jön, hogy ilyen forró ez a laptop, legalább a kezem nem fagy le.[/spoiler]
Failure is the default option

minuszmiki

Quote from: motifator on 2008-03-13, 12:36:00
Quote from: Darkstar on 2008-03-13, 12:24:05
manga/anime/hentai vonalon is tiltsuk be a lolit. Na az az életben nem fog sikerülni.
Pont volt erről hír az ANN-ön, de ott is a fórumban az volt a vélemény, hogy amíg ekkora bevételt jelent Japánnak a loli, addig senki sem fog betiltani semmit.
Huh, már majdnem megijedtem. Jobb bele se gondolni, igen. :D

Én

[spoiler]Mai rant nekem csak annyi, hogy utálom mikor múzeumba kell menni házidogához természetesen kurvadrága és nekünk kell fizetni :mad: + most állhatok neki beszámolót írni[/spoiler]

Kvikveg

[spoiler=Mai rant]Allasinterjura be se hivtak, CV alapjan kozoltek, hogy nekik tapasztaltabb kell. Vajon az epszilon php-rol a 2-3 ev massziv tapasztalat-ra hogyan teleportalodnak az emberek?![/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zen

Quote from: Kvikveg on 2008-03-13, 22:04:17
[spoiler=Mai rant]Allasinterjura be se hivtak, CV alapjan kozoltek, hogy nekik tapasztaltabb kell. Vajon az epszilon php-rol a 2-3 ev massziv tapasztalat-ra hogyan teleportalodnak az emberek?![/spoiler]
Nézd a jó oldalát: nem kellett interjúra menned.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Megvan a 10 megás net!
Ezúton szeretném megköszönni Lythisnek, mert úgy vettem észre ezt, hogy leszedtem a Pendulum számokat. Először azt hittem valami kivágott részlet, olyan gyorsan lejött. :D És a Pendulum számokat is, mllesleg. :D

Baggio

Quote from: Én on 2008-03-13, 23:23:29
Megvan a 10 megás net!
akkor már csak 10000000 darab új vinyóra van szükséged...  :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Baggio on 2008-03-14, 00:01:57akkor már csak 10000000 darab új vinyóra van szükséged...  :D
vagy 4megás vinyók helyett vesz 2 db 1terásat... :)

Én

Mi az, megint valami hülyeséget írtam?

Dreamcleaver

Quote from: Én on 2008-03-14, 00:07:58
Mi az, megint valami hülyeséget írtam?

Nem tudom, de mivel szereted az EL-t, biztosan.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Én

Ne, ne itt trollkodjunk, így nem nő a postszám! És ugye az nem csak a farokhosszt határozza meg. :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2008-03-14, 00:12:53
És ugye az nem csak a farokhosszt határozza meg. :D
Az e-fajtáét csak, a valódit nem; és a Life-o-metert is lejjebb viszi :hehe:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-03-14, 00:15:45Az e-fajtáét csak, a valódit nem; és a Life-o-metert is lejjebb viszi :hehe:
attól függ, milyen társaságban érzed magad otthon. van olyan csaj aki az 5 megabites upstreamre jobban izgul mint a 14' irl-penisre  :lul:

.Attila

Lt. Simoan Blarke

Kuroi Tenshi

14 inch = 35.56cm => nem meglepő, ha nő lennék,
akkora elől én is menekülnék, és inkább az 5Mb
mint a "reconstructive surgery" (helyreállító műtét
vagy miaszösz magyarul?) :haha:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-03-14, 00:34:46
14 inch = 35.56cm => nem meglepő, ha nő lennék, akkora elől én is menekülnék
haha, te még nem láttál nigga-pr0n bannert? ... én is ezt az egyet. 14 inch of exstasy vagy mi volt a reklámszöveg, és három ribanc csillogó szemekkel fogdosta puszilgatta az alig cenzúrázott nemesebbik szervet... egyébként ha férfi lennék én jobban menekülnék, mert az gerincvelőig megy, ha egy ilyen betámad a börtönben...........

minuszmiki

Lt. Simoan Blarke

na ez a nap elment nyelviórának.
30 rész monster - japán.
spiderman 1 - francia.
spiderman 2 - német.
spiderman 3 - francia.
az azé gáz, hogy utóbbiakhoz nem kellett felirat, annyira bugyuta volt a szövegezés...  :falba:

szépetjót

Solid Snake

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-14, 03:13:16
na ez a nap elment nyelviórának.
30 rész monster - japán.

:zomg:

Ennyi szabadidőd van?  ^^

.Attila

kikuchiyo

Ezt a slowpoke.jpg-t leginkább az index érdemli, mert külföldi híroldalakon már a hét eleje óta kering ez a baromság, de nekik csak most esett le.
Failure is the default option

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Solid Snake on 2008-03-14, 09:41:37:zomg:

Ennyi szabadidőd van?  ^^
srsly, got no life, what else should i do? :) anyway, educating oneself is always prior 1 :D