Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Én on 2008-03-23, 18:30:39
Ha zavar titeket, leállok róla. :hehe:
deh

Én

Pontosan eddig tartott, míg elküldtem az ORFK-nak a fenti postot, ők elküldték a CIA-nak, aztán vissza, aztán nekem az eredmény: még ők se tudták, mit akarsz ezzel mondani.

Próféta

Quote from: Én on 2008-03-23, 18:59:56
Pontosan eddig tartott, míg elküldtem az ORFK-nak a fenti postot, ők elküldték a CIA-nak, aztán vissza, aztán nekem az eredmény: még ők se tudták, mit akarsz ezzel mondani.
Szer azt akta monni, hogy "dehogy".

Én

Kvikveg

Valoszinu depre lehet, me l akar vagat a haja. Eleg v eb a hossz. Macer. Kerd: ful er, v 4 cm?

Aztan ra ne szokjatok gyerekek, mert egeszsegtelen. Meg esetleg kuldik ertetek a nagy feher partyvan-t.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

teraflare

Quote from: Kvikveg on 2008-03-23, 19:08:42
Meg esetleg kuldik ertetek a nagy feher partyvan-t.
Méghozzá a köbüki fénypostával  :D

Member

Ha levágatod, átküldöd? Csinálok pervi-babát. :D

Lythis

Quote from: Nakedape on 2008-03-23, 18:12:21
, meg ugye  mondtam, h a gaylogosok a veszélyesek, eskü sietni a kocsiknál kell..
nem teljesen tiszta, hogy ezzel a résszel mit akartál mondani, szóval kifejthetnéd. :)
Egyébként meg irányfüggő is, mert mondjuk Szabadság->Erzsébet irányba lejt elég rendesen, és - pláne most, hogy nincs sebességmérőm - nem azt fogom nézni, hogy tényleg 10-zel megyek e. Ez nem jelenti azt, hogy teszek a gyalogosokra, de ha már közös az útszakasz, akkor azért ők is figyelhetnének. Nem jelenti azt, hogy vágják magukat haptákba, persze, de mondjuk ha nem az egész járdát foglalnák le széltében, az már egész szép eredmény lenne...

Kvikveg

Quote from: Member on 2008-03-23, 19:16:10
A mit?!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2008-03-23, 19:16:55
Quote from: Member on 2008-03-23, 19:16:10
A mit?!
gondolom a hajad. Egyébként meg szerintem ne :D

Én

Quote from: Kvikveg on 2008-03-23, 19:08:42
Valoszinu depre lehet, me l akar vagat a haja. Eleg v eb a hossz. Macer. Kerd: ful er, v 4 cm?

Kvikveg

Vagy ez, vagy meg kell tanulnom banni vele, mert az, hogy miota ossze tudom fogni, azota lofarokban hordom... sucks.
Es ugy erzem magam, ha kibontom, mint akinek 50et esett az IQja. Es zavar.
Mingya keresek magamrol kepeket kulonbozo hajjal, aztan szavazhattok. 0-tol seggig eroig. XD

Member

Növeszd le seggig, aztán csinálj természetes rasztát. :D

teraflare

Kopaszra!!!  :Kiraly:

Én

Death, is what you deserve.

Lt. Simoan Blarke

kopasz +1  :lul:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Nakedape

Quote from: Lythis on 2008-03-23, 19:16:39
Quote from: Nakedape on 2008-03-23, 18:12:21
, meg ugye  mondtam, h a gaylogosok a veszélyesek, eskü sietni a kocsiknál kell..
nem teljesen tiszta, hogy ezzel a résszel mit akartál mondani, szóval kifejthetnéd. :)
Egyébként meg irányfüggő is, mert mondjuk Szabadság->Erzsébet irányba lejt elég rendesen, és - pláne most, hogy nincs sebességmérőm - nem azt fogom nézni, hogy tényleg 10-zel megyek e. Ez nem jelenti azt, hogy teszek a gyalogosokra, de ha már közös az útszakasz, akkor azért ők is figyelhetnének. Nem jelenti azt, hogy vágják magukat haptákba, persze, de mondjuk ha nem az egész járdát foglalnák le széltében, az már egész szép eredmény lenne...

azt, hogy, ha azon a szakszon sietni akarsz, akkor menj ki a kocsiútera :) nekem sincs sebességmérőm. gyalogos rule numb1: nem figyel, numb2: elfoglal. :)

amúgy április 10ig van bkv bérletem, utána igyekszem  újra kezdeni a  majdnem100% kerékpárközlekedést.. addig rendbe kell rakni, meg új külső kell.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

Quote from: Nakedape on 2008-03-23, 20:14:08meg új külső kell.
miért? üldöznek? :eek: :eek:

[spoiler]HÁ HÁHÁHÁH HÁÁÁÁ HÁÁ HORK HORK HÁÁÁÁ

In my heart, I know I'm funny.[/spoiler]

Xzone

Quote from: Fazék on 2008-03-23, 21:05:14
Quote from: Nakedape on 2008-03-23, 20:14:08meg új külső kell.
miért? üldöznek? :eek: :eek:

[spoiler]HÁ HÁHÁHÁH HÁÁÁÁ HÁÁ HORK HORK HÁÁÁÁ

In my heart, I know I'm funny.[/spoiler]

Akár hiszed, akár nem, ez tényleg jó :D

[spoiler]Én legalábbis lol'd.[/spoiler]

Én

Quote from: Xzone on 2008-03-23, 22:38:46
[spoiler]Én legalábbis lol'd.[/spoiler]
No, not rly
Én nem értem :(

Nakedape

Kvikveg

Nos, aki a "Kopassza-e meg Kvikveg magat?" szavazasban reszt akar venni, irjon nekem egy pm-et, es elkuldom a kep cimet, amiben 18 kivalo frizurat lehet megtekinteni - kozte kopaszat es keket is -, oskortol napjainkig rolam. Csak ismerosoknek (marmint akit innen mar legalabb kis ideje ismerek) kuldom el a cimet.

Alternativ hosszuhaj-elrendezes otleteket fogadok, kiserleti jelleggel elkeszitem magamon (ne tartalmazzon az elkeszitesi mod olyan szavakat, mint ragaszto, levagni, fodrasz, es egyeb bonyolultabban kivitelezheto es irreverzibilis behatasok). XD

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kvikveg on 2008-03-23, 22:53:28(ne tartalmazzon az elkeszitesi mod olyan szavakat, mint ragaszto, levagni, fodrasz, es egyeb bonyolultabban kivitelezheto es irreverzibilis behatasok). XD
:lul: pedig kipróbáltatnék veled néhány modern patex power tape frizurát :)

(rólam ne feledkezz meg, alap.)

(azabaj nekem már mutattad a kopasz képet, szerintem azt mégegyszer nemkéne :D )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Kvikveg

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-23, 22:57:55
Quote from: Kvikveg on 2008-03-23, 22:53:28(ne tartalmazzon az elkeszitesi mod olyan szavakat, mint ragaszto, levagni, fodrasz, es egyeb bonyolultabban kivitelezheto es irreverzibilis behatasok). XD
:lul: pedig kipróbáltatnék veled néhány modern patex power tape frizurát :)

(rólam ne feledkezz meg, alap.)
Csak hogy a vegen kenytelen legyek kopaszra lenyirni, mi?  :lul:
Ok, pm megy.
Nyugi, kismeretu kepek, nem fog fajni. :P

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2008-03-23, 22:53:28
Nos, aki a "Kopassza-e meg Kvikveg magat?" szavazasban reszt akar venni, irjon nekem egy pm-et, es elkuldom a kep cimet, amiben 18 kivalo frizurat lehet megtekinteni - kozte kopaszat es keket is -, oskortol napjainkig rolam. Csak ismerosoknek (marmint akit innen mar legalabb kis ideje ismerek) kuldom el a cimet.

Alternativ hosszuhaj-elrendezes otleteket fogadok, kiserleti jelleggel elkeszitem magamon (ne tartalmazzon az elkeszitesi mod olyan szavakat, mint ragaszto, levagni, fodrasz, es egyeb bonyolultabban kivitelezheto es irreverzibilis behatasok). XD

you are brave

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kvikveg on 2008-03-23, 22:58:59
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-23, 22:57:55(azabaj nekem már mutattad a kopasz képet, szerintem azt mégegyszer nemkéne  :D)
Csak hogy a vegen kenytelen legyek kopaszra lenyirni, mi?  :lul:
Nyugi, kismeretu kepek, nem fog fajni. :P
jól összekapcsoltad az asszociációmat, de nem ez a "nemkéne", hanem kopaszra nyúzni még1x, imo :)

Nakedape: 'greed... :lul: (elképzelem Lythis milyen fodrászati tanácsokat ad.)

Kvikveg

Ja, nem, azt nem fogom. fel-egy ev volt mire valami normalis fejem lett megint.

Member

Szobatársam is elég hülyén nézne ki kopaszul, őt is lebeszéltem (pedig ő szőrös 130-as fültágítós állat), hacsak nem akarsz Kviki szellemvasutak díszlete lenni, ne tedd, jó volt úgy, ahogy. :)

Kvikveg

Quote from: Member on 2008-03-23, 23:07:39
Szobatársam is elég hülyén nézne ki kopaszul, őt is lebeszéltem (pedig ő szőrös 130-as fültágítós állat), hacsak nem akarsz Kviki szellemvasutak díszlete lenni, ne tedd, jó volt úgy, ahogy. :)
He?

Lt. Simoan Blarke

csak a fültágítóst nem értem :D