Új sorozatok, [insert year and season here]

Started by kikuchiyo, 2007-03-24, 19:32:19

Previous topic - Next topic

Member

Kure-nai EP1:
Elég lassan nyit, elég életszagú, bár pár klisét nem tudtak kihagyni. A rajz szép, kicsit Jigoku Shoujo-s, az intro és az outro egyszerűen nem illik oda, szerintem nézni fogom. Csak jó lenne tudni, hány részesre tervezik.
DL linkek

Én

Kaiba-t fogja fordítani valami group? Még mindig csak raw van, anidb sem írnak semmit (mondjuk 0 leordított rész után nem  meglepő...)
Vagy ha talált valaki anon-subot, plz?

chilip

Gregory

To Love-ru: fanserviceként tetszik annyira, hogy tovább nézzem, de ezen kívül nem is várok, és szerintem nem is fogok többet kapni tőle
Druaga asdafsgaffdsfasd: Első részen nagyon mosolyogni se tudtam, de biztos velem van a gond.
Vampire Knight: látszik rajta, hogy shoujo és hogy nem nekem a hozzám hasonlóak a célközönség.
Soul Eater: Határeset, így első rész alapján nem nagyon jött be, még 1 részbe belenézek.
Itazura na Kiss: ezt még csak végig se bírtam nézni, nem volt egy olyan tulajdonsága sem, ami le tudott volna kötni
Allison and Lilia: Ez viszont kellemes meglepetést okozott, szerintem van benne potenciál az egyelőre kicsit gyengének induló történet ellenére.
Kurenai: Másik olyan animu, ami felkeltette az érdeklődésemet, bár néha elég érdekes fejeket rajzoltak a karaktereknek.

valamint találtam egy, még márciusban indult sorozatot, a Bus Gamer-t, amelynek az alaptörténete, karakterei alapján szerintem kifejezetten jó lenne, ha nem akarnának belezsúfolni mindent 3 részbe és nem lenne ilyen gyenge a grafika.

Kamen no Maid Guy, Wagaya no Oinari-sama, Neo Angelique Abyss letöltés alatt

White SeeD

Wagaya no Oinari: Another fox-os anime. (Amúgy most van a Fox éve? Vagy  :wtf:. Ez már a 3. fox-os anime az idén, és még csak tavasz van :eek: )

Kanokon.: Nekem egyre jobban tetszik.bár már ez túltesz az ecchin, itt már félhentairól van szó. Még csak a 2.epnél tartunk, de főhősünket már ketten is meg akarják rapelni, a slutfos és a lolifox :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

kikuchiyo

Real Drive (RD 無意味難漢字)

Production I.G., meg Masamune Shirow, szóval elvileg ennek tetszenie kellett volna, de mégsem tetszett.

Hiába a kiemelkedő minőségű animáció és a DEEEP technoblabla a 2061-beli információtengerről, a dolog ott vesztette el nálam véglegesen a komolyságát, amikor megjelentek a brutális testű kiborgnők. Na most én nem szoktam ellenezni a nőiesebb formákat, sőt, de ez egyszerűen nevetséges. Minden női szereplő ugyanilyen combokkal (és ugyanolyan arccal, ha már itt tartunk) rendelkezik. Minden alkalommal, amikor ezek a bálnák feltűntek a színen, belőlem kitört a röhögés - és mivel a sztori sem fogott meg különösebben, ez a sorozat ennyi volt számomra.
Failure is the default option

Solid Snake

Talán az volt a gond, hogy widescreen-es verziót néztél. ;)  :hehe:  :rotfl:

Manitu

Ahoz képest, hogy bele sem akartam nézni, egész jó eddig ez a Kanokon.
Slutty fox-spirit, DFC Yuki-clone, and Noto Mamiko. A shota is fine too :angyali: Már nem is számoltam eddig hányszor próbálta megraepelni szegény srácot a két csaj :D Relevant to my interest :muhahah:

Xzone

Mnemosyne Ep. 3

A megnézésének körülményei nem nevezhetők szokásosnak, ugyanis a vonaton középen mászkált egy hároméves-forma gyerek, akit nem meglepő módon nagyon lekötött a laptopom kérenyőjének bámulása. Úgyhogy amikor szaftosabb részhez értem, pause és alt-tab valami matek/fizika wall-of-textre, amíg a kölyök meg nem unta. Így kicsit darabosan láttam ezt a részt. De térjünk is a tárgyra:

20 éves ugrás az időben, yo. Ezek szerint el is felejthetjük a csipogókat és a 100 megás vinyókat is :)  Még mindig színvonalas, erőszakos, érdekes. Csak ne kellene minden részre ennyit várni. Kíváncsi leszek, hogy mégis mit akarnak kihozni a sztoriból a végére.

[spoiler]Aposról (az étrendjén kívül) még mindig nem tudtunk meg semmit, pedig igencsak központi karakternek tűnik.

Leszbi-szexjelenet Mimivel: /orrvérz.[/spoiler]

kikuchiyo

Kár volt lepauselni, úgy tanul a gyerek :D

[spoiler]A 20 éves ugrásban tetszett (a korhoz igazodó tyéhnyikán kívül) az, ahogy a csapat halandó, tehát öregedő férfitagját lerendezték. A sztori sajnos kevésbé volt lelkesítő: a titkosbiológiaifegyveres-világelpusztítós toposz aligha tekinthető eredetinek. Erőtlenül hatásvadásznak éreztem ezt a részt.

A fő attrakció sem szerepelt annyit, amennyi elvárható lett volna. Also, the lack of nipples enraged Anonymous greatly.[/spoiler]

Gregory

Golgo 13: Az első rész nem volt túl érdekes, gyakorlatilag bemutatták, hogy a történet főhőse milyen lenyűgöző, és fantasztikus. Ha lesz valami komolyabb, hosszabb, összetettebb története is, akkor egész jól is sikerülhet.
Rajzolás érdekes volt, a női karakterek szerintem jól sikerültek, de a hímneműeket egy kicsit furcsának találtam.
Az OP pedig imho qrva jó.

White SeeD

Pillanatkép a CG-ből
[spoiler=semmi spoiler nincsen benne :)][/spoiler]

Mit nekünk a világméretű háború. Borainkat mindnekinek eladjuk aki fizet érte :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

kikuchiyo

Próféta

:whoah:  :lul:
Nem vagyok nagy borivó, de a családomban és ismeretségi körömben a szagértőbbek a Fungarovint a minőségmentes tömegborok szállítójának tartják. Ez most akkor jó reklám?

Én

Quote from: kikuchiyo on 2008-04-20, 16:32:49
Welcome to FUNgary!  :lul:
Fix'd :Kiraly:

Annyi FAIL, és ezáltal lulz halmozódott fel az országban, hogy át kellett nevezni?

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Quote from: Én on 2008-04-20, 16:40:39
Quote from: kikuchiyo on 2008-04-20, 16:32:49
Welcome to FunGARy :lul:
Fix'd :Kiraly:

Annyi FAIL, és ezáltal lulz halmozódott fel az országban, hogy át kellett nevezni?

Vagy esetleg így? [spoiler]Bár lehet, hogy ez a feltételezés túlmenne mind a blaszfémián, mind az elmebajon...[/spoiler]

On: látom, hogy a Soul Eater topik nagyon halad. Ez most egy a jó új cuccok közül?

Én

A Soul Eater jó (eddig 2 rész jött ki, kukkants bele), a Fix-ed pedig failfix :zomg:

SaiyaGin

Quote from: Én on 2008-04-20, 21:03:44
A Soul Eater jó (eddig 2 rész jött ki, kukkants bele), a Fix-ed pedig failfix :zomg:

Ok, köszi.
(A spoilergombot nem véletlenül alkalmaztam.)

minuszmiki

Quote from: Gregory on 2008-04-20, 23:17:24
[F-B​_Ureshii]​_Kaiba​_-​_01​_[7B33A663].avi
Megnéztem.  :eek:
Szuperlatívuszokban egyelőre nem beszélnék róla, mindenesetre az alapszitáció és a megvalósítás is nagyon érdekes és eredeti. Kellett persze pár perc, mire megszokam az animációt és a környezetet, és nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e, bár valószínűleg igen. De mindenképpen nézni fogom, olyan dolgokkal találkoztam benne, amivel animében eddig nem nagyon.

Gregory

Kaiba 01: ._.
A grafika és a bgm-ek(meg úgy az OP/ED is) felerősíti a történet bizarrságát. Azt, hogy ez nekem tetszik-e vagy sem, még nem sikerült eldönteni, valamennyire el is riaszt, de pont emiatt keltette fel az érdeklődésemet.

Kurenai 2-3:
A véleményem alapvetően nem változott az első rész óta, még bármi kisülhet belőle, néhány frame-től a falra mászok, Murasaki pedig felkerült a loli toplistám első helyére  :smile:

Allison to Lillia 2-3: Erről a régebbi ifjúsági filmek/filmsorozatok jutnak eszembe, 'treasure that stops the long war between the two big continent', elég szájbarágós 'a háború rossz' szövegek, gyakran a realitástól erősen elrugaszkodott emberi reakciók. Az art is ennek megfelelő, még nem tudom, h folytatom-e

Cobra

Nabari no Ou
Első rész alapján jónak tűnik, bár érdekes, hogy a karakterek jól meg vannak rajzolva, de a háttér erősen elnagyolt és elmosott (bár valószínűleg szándékos).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Quote from: Gregory on 2008-04-22, 21:50:35
Kurenai 2-3:
A véleményem alapvetően nem változott az első rész óta, még bármi kisülhet belőle, néhány frame-től a falra mászok, Murasaki pedig felkerült a loli toplistám első helyére :)
:tezsvir:
Kicsit reálisabb, mint a KnJ csajai.

Cobra

Kamen no Maid Guy
Nagyon beteg  :lul:
Van itt minden: maid csaj szöges buzogánnyal, maid hapsi akinek nem csak a hangja ugyanaz, mint Hakuoronak az Utawarerumono-ból, de a valós formájára is hasonlít itt, van egy 17 éves főhősnőnk nagy mellekkel és ezzel ellentétes arányú matektudással (2. rész), aki ráadásul Kendozik.
Remélem folytatják ezen a szinten az ökörségeket, mint Maid Guy-unk közvetlenül a fülébe dugott USB kábellel működteti a nyomtatót (jó a főhős fiútestvérének a reakciója az emlékképek kinyomtatására  :D ) , majd miután főhősnőnket nem lehet rávenni a matektanulásra, rájönnek, hogy ami megy a nyomtatóval, miért ne működne 2 agy között. Csakhogy ez inkább e-raping lesz, mint oktatás  :lul:
Viszont sajnos egy elég gyenge subbercsapat csinálja, így a minőség minden szempontból hagy kívánnivalót maga után.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Próféta

Kaiba 01: a korábbi vélemények után valami WTF dologra számítottam, de ehelyett egy eszméletlenül tömény fantáziával (drogok?) megáldott, a nézőt simán elvarázsoló, kicsit Neverhood-fílingű, jelenleg még meghatározhatatlan műfajú, de fogyasztható történetet láttam. Még egy vagy két részt biztos megnézek, aztán kiderül, produkál-e olyat, ami miatt nézni is érdemes. Mert a látvány és hangulat megvan, de motivációnak jelenlegi állapotomban sajnos kevés.

chilip

<< Real Drive >>

eddig 2 rész van kinn belőle, most szedem mind2-t. leírás alapján kis Dennou Coil beütés :D

ed.: hát az első rész marhára tetszett  :jee:

graf meg 10-ből 11es

LuckyDingo

Vampire Knight: Nem tom nekem tetszik a 3 rész alapján amit eddig láttam :D