feltöltés

Started by Shock12, 2003-03-15, 12:56:22

Previous topic - Next topic

Shock12

Hehe... igen... még a tárolás messze van, addig megpróbálok keresni egy másik verziót is, hátha... mindettõl függetlenül továbbra sincs lövésem se, hogy mivel lehet a baj...

Shock12

Hehe ... most akartam szólni, hogy fenn van az elsõ két AYA rész, kirakhatjátok... de úgy látom, ez megtörtént :kiraly: :D
Mindenesetre két napon belül fenn lesz az elsõ négy rész FMP is, utána meg jön a többi, amint beszerezhetõ lesz (én úgy néztem, érdemes erre a csapatra várni).

[Edit] Igen, most vettem észre, hogy hehével kezdtem ezt is :D . [/Edit]

Rhyagelle

Anime3/Ayashi no Ceres
Anime6/Full Metal Panic

Ezeket rakod???
May the eternal fire of the Heaven burn your soul!

McDouglas

Imo az aya ai yori aoshi lesz, mert ceres-bol mar van dvd-rip ;)
Kukorica Rox ^^

Shock12

Igen, AYA az Ai Yori Aoshi. ;) .
Mindemellett még keresek egyebeket is, amint felkerül a mostani 4 rész Full Metal Panic, RahXephon lesz a következõ.
Elõreláthatólag augusztus elején kerül fel újabb két rész AYA, de folyamatosan figyelem.

Rhyagelle

Ja... De azt még mindig nem értem hogy az FMPt meg A Rahxephont minek teszed azok fennvannak...:confused: Persze hely az van.

Shock12

Igen... csak mivel azok nem RIP-ek, vezetõi döntés esetén lecserélendõk :) , Merugye miért ne a jobb minõségû legyen mindenki számára letölthetõ, és lehetõleg egy csapat egy sorozaton belül közel koherens RIPjei (Arról bezzeg nem is beszélve, hogy dual audio, meg kikapcsolható felirat... meg ilyenek) ?!

Ezek a megfontolások mindenre vonatkoznak, amik fenn vannak, azaz a még TVbõl digizett fansubokra. Tehát ha van RIP, és valaki lehúzza IRCrol, vagy bárhonnan, akkor érdemes elõtte ide dobni egy postot, hogy mit szól hozzá McDouglas, és Zsozsó, meg informálni a többieket is, hogy meg lesznek jobb minõségben, csak várni kell (azaz esetleges gyûjtõk is (mint jómagam :D ) a jobbakat tudják archiválni)...

Namostmár :teccik: ? ;)

Rhyagelle

Kezdhedted volna ezzel is.  :D  De most már felnyílt a harmadik szemem. :3x3:

Shock12

QuoteDe most már felnyílt a harmadik szemem.

A lényeg a végeredmény ! :zen:

Shock12

Fenn van az elsõ négy FMP ogm, sfv-vel együtt...

meoindil

Sziasztok!

Elkezdtem feltölteni a B A S T A R D !! jobb verzióját mint ami most fenn van a szerveren. Az elsõ két rész már felment a többi majd szép lassan.

Üdv
meoindil

meoindil

QuoteOriginally posted by meoindil
Sziasztok!

Elkezdtem feltölteni a B A S T A R D !! jobb verzióját mint ami most fenn van a szerveren. Az elsõ két rész már felment a többi majd szép lassan.

Üdv
meoindil

Kész!

`ohGr

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy bejelentsem, hogy az LD-Anime következõ release-e Matroska formátumban fog megjelenni, ami kis lépés egy embernek, de... tudjátok ^^

A tervek szerint a fájlban 16 nyelv lesz választható, köztük természetesen a magyar is. A legfõbb újdonság a Matroskában, hogy nem csak .SRT feliratokat lehet beágyazni, hanem .SSA-t is Unicode betûkészlettel. Ennek az az elõnye, hogy a feliratok szép színesek lehetnek, akár a beégetett feliratok, mégis kikapcsolhatóak, választhatóak. Megszûnik az OGM-nél megszokott bíbelõdés is a karakterkészletek váltogatásával. A dolog hátulütõje, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint a Matroska fájlok csak Win2K/XP-n játszhatóak le gondok nélkül.
A megjelenés egy hónapon belül várható.

McDouglas

QuoteOriginally posted by `ohGr
Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy bejelentsem, hogy az LD-Anime következõ release-e Matroska formátumban fog megjelenni, ami kis lépés egy embernek, de... tudjátok ^^

A tervek szerint a fájlban 16 nyelv lesz választható, köztük természetesen a magyar is. A legfõbb újdonság a Matroskában, hogy nem csak .SRT feliratokat lehet beágyazni, hanem .SSA-t is Unicode betûkészlettel. Ennek az az elõnye, hogy a feliratok szép színesek lehetnek, akár a beégetett feliratok, mégis kikapcsolhatóak, választhatóak. Megszûnik az OGM-nél megszokott bíbelõdés is a karakterkészletek váltogatásával. A dolog hátulütõje, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint a Matroska fájlok csak Win2K/XP-n játszhatóak le gondok nélkül.
A megjelenés egy hónapon belül várható.

rotfl... ez a "kis" hatuluto imho vegzetes lesz ;) Ha nemtom lejaccani emiatt, letorlom serverro, ezt igy most elore :P

Az altalad emlitett extrak pedig imho egyaltalan nem extrak. 1-5 percig terjedo ido alatt barmelyik altlad emlitett muveletet elvegzem ogg-ba muxolt felirattal is. Btw, mindig is utaltam ezt a muxolat, ki is gyakom altalaban az animeimbol a folos cuccokat (angol nyelv, nem angol sub, muxolt felirat, etc...)
Kukorica Rox ^^

paTKany

QuoteOriginally posted by McDouglas
rotfl... ez a "kis" hatuluto imho vegzetes lesz ;) Ha nemtom lejaccani emiatt, letorlom serverro, ezt igy most elore :P

Éljen a diktatúra!

:hail:

Chronos

rotfl... ez a "kis" hatuluto imho vegzetes lesz ;)
Szerintem is...:D
LOL egy hátulütõ ez!;)

CHRONOS

`ohGr

Az altalad emlitett extrak pedig imho egyaltalan nem extrak. 1-5 percig terjedo ido alatt barmelyik altlad emlitett muveletet elvegzem ogg-ba muxolt felirattal is. Btw, mindig is utaltam ezt a muxolat, ki is gyakom altalaban az animeimbol a folos cuccokat (angol nyelv, nem angol sub, muxolt felirat, etc...)

Te vagy a fõnök :D De azért ne csodálkozz, ha fél év múlva minden .mkv lesz (persze...) ;)

Ja igen, azóta úgy tudom, megoldódott a 9x-es lejátszás is -- ennyit a végzetes hátulütőről ^^

Chronos

QuoteOriginally posted by `ohGr
De azért ne csodálkozz, ha fél év múlva minden .mkv lesz (persze...) ;)
Én erre azért nem mernék fogadni...;)

CHRONOS

McDouglas

QuoteOriginally posted by Chronos
Én erre azért nem mernék fogadni...;)

CHRONOS

Ense. Elvegre az ogm is oregebb mar mint fel eves, es a "Proper" altalaban nem ogm ;)
Kukorica Rox ^^

blash

QuoteOriginally posted by `ohGr Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy bejelentsem, hogy az LD-Anime következõ release-e Matroska formátumban fog megjelenni, ami kis lépés egy embernek, de... tudjátok ^^

A tervek szerint a fájlban 16 nyelv lesz választható, köztük természetesen a magyar is. A legfõbb újdonság a Matroskában, hogy nem csak .SRT feliratokat lehet beágyazni, hanem .SSA-t is Unicode betûkészlettel. Ennek az az elõnye, hogy a feliratok szép színesek lehetnek, akár a beégetett feliratok, mégis kikapcsolhatóak, választhatóak. Megszûnik az OGM-nél megszokott bíbelõdés is a karakterkészletek váltogatásával.
ez kircso :kiraly:

QuoteOriginally posted by `ohGr A dolog hátulütõje, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint a Matroska fájlok csak Win2K/XP-n játszhatóak le gondok nélkül.

gondolom abbol ered ez a kis hatuloto, mert a 9x nem tamogatja az Unicode-ot.... :rolleyes: :comp:

QuoteOriginally posted by `ohGr A megjelenés egy hónapon belül várható.
ooo, letelt az egy honap, hun van? Es mi lenne az? :confused:

Zodd

Feltöltési problémám van:(
Nem tudok feltölteni valamiért könyvtár létrehozása sikerült, de a feltöltést nem tudom elkezdeni.
TOTALCMD-t használok
ezt a hibát dobja ki::

Entering Passive Mode (193,202,89,3,195,97)
STOR Fatal Fury, Anime [DivX].avi
553 Fatal Fury, Anime [DivX].avi: path-filter denied permission. (Filename accept)
:bsd:

Dschneider

QuoteOriginally posted by Zodd
Feltöltési problémám van:(
Nem tudok feltölteni valamiért könyvtár létrehozása sikerült, de a feltöltést nem tudom elkezdeni.
TOTALCMD-t használok
ezt a hibát dobja ki::

Entering Passive Mode (193,202,89,3,195,97)
STOR Fatal Fury, Anime [DivX].avi
553 Fatal Fury, Anime [DivX].avi: path-filter denied permission. (Filename accept)

Ha jól emlékszem a szerver utálja az irásjeleket a feltöltendö file nevében, mint pl. a vesszö...

Zodd

Tényleg az volt
arigato Dschneider:hopp: :zen: :bsd:

Ken-Shi_Kun

Nekem anno spec írásjeleket (,;'":-) nem fogadott el csak _ ezt. az ékezetekért se volt oda...
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

zsozso

Nem a server, hanem a glftpd és nem utalja, hanem filterezi a fileneveket ...
Death is the only redemption

Zodd

Akkor jó tudni hogy ezt nevezi a rendszer Path filternek, mondjuk nem értem mért pont path mért nem file name filter;)

Shock12

Azért path, mert ha ráállsz felmásoláskor egy olyan könyvtárstruktúrára, hogy ".../ihaljj, csuhajj, sose halunk meg/eztöltömfel.avi", és nyomsz egy uploadot, akkor sem fogja megengedni (és a könyvtárnév miatt... ezért path).

Zodd

Valamennyire viccelődtem vele, de arra gondoltam hogy mért nem választja szét a kettőt (könyvtár, file):confused:

Shock12

Értem... talán azért mert egy kódban írták, és így kapták el az Exceptiont, pusztán lustasági okokból :) .

Zodd

Na feltltöttem a Fatal Fury filmet (csak angol nyelvel):(

Most már csak zsozso kollégán múlik hogy mikor teszi át.
Remélem sokan megnézitek, mert nekem nagyon tetszett, a film a 2-OVA után történik.:)