Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Na ezért biztos vissza fogom kapni, hogy milyen :lame: vagyok.
Miért is esett le az állad? Az árak miatt? Abban van is vmi.
A ROLW meg egy nagy szerepjáték... hmm... maradhatnánk a fantasy-nél, de van vmi igazságalapja (az összes mai rpg gyakorlatilag ilyen világokra épül, így hasonlít rá - más kérdés, hogy ez előbb volt, mint az rpg-k).

Feldin

Ez az ova-s Lodoss vagy a másik sorozat?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Sephiroth

Quote from: TriviA ROLW meg egy nagy szerepjáték... hmm... maradhatnánk a fantasy-nél, de van vmi igazságalapja (az összes mai rpg gyakorlatilag ilyen világokra épül, így hasonlít rá - más kérdés, hogy ez előbb volt, mint az rpg-k).

Szerintem nem úgy értették, hogy a ROLW szerepjáték lenne. Szerény véleményem szerint pedig a fantasy szerepjátékok nagy része a LOTR-re épül. Ami nem, az pedig egy másik RPG-re.
Mondjuk megnézném, hogy a Shadowrun a ROLW világára épülne-e. :rolleyes:
És azt sem hiszem, hogy a D&Đ-t megelőzné. Mármint időrendben.
Ja és bocsi-bocsi csak nagy RPG-s vagyok.
No time to haste... khmm waste. Let's go!

.Attila

Quote from: SephirothSzerintem nem úgy értették, hogy a ROLW szerepjáték lenne. Szerény véleményem szerint pedig a fantasy szerepjátékok nagy része a LOTR-re épül. Ami nem, az pedig egy másik RPG-re.
Mondjuk megnézném, hogy a Shadowrun a ROLW világára épülne-e. :rolleyes:
És azt sem hiszem, hogy a D&Đ-t megelőzné. Mármint időrendben.
Ja és bocsi-bocsi csak nagy RPG-s vagyok.
Igen, valszeg nem úgy értették, csak annyit sorolták, hogy az már kicsit sok.
Mellesleg én is imádom az rpg-ket, de inkább az FF-szerűeket. Bár volt egy-két mászkálós, ami szintén bejött, pl. Diablo2 ( az egy 1 a kettő után nagyon kiábrándító volt, vajh miért :rolleyes: ), Azure Dreams.

.Attila

Yv@n -> 0 post, de mivel régi tag (2002-es), ezért Veteran member, nem is tudtam eddig, hogy van ilyen.

Sephiroth

Quote from: TriviIgen, valszeg nem úgy értették, csak annyit sorolták, hogy az már kicsit sok.
Mellesleg én is imádom az rpg-ket, de inkább az FF-szerűeket. Bár volt egy-két mászkálós, ami szintén bejött, pl. Diablo2 ( az egy 1 a kettő után nagyon kiábrándító volt, vajh miért :rolleyes: ), Azure Dreams.

Én mostanában csak Finalok. Most kezdtem el az X-2-t. Régen még nyomtam én is Diablo I&II. Eye Of The Beholder, Never winter nights, stb.
A nagy RPG-s vagyok, azt pedig konkrétan asztalira értettem. KOcka, ceruza, papírhegyek + egy jó társaság.

.Attila

Quote from: SephirothA nagy RPG-s vagyok, azt pedig konkrétan asztalira értettem. KOcka, ceruza, papírhegyek + egy jó társaság.
Na ez az, amit még sosem csináltam, de asszem nem is fogok, nem az én stílusom.

Sephiroth

Quote from: TriviNa ez az, amit még sosem csináltam, de asszem nem is fogok, nem az én stílusom.

Egyébként jó buli, csak mesélő választásnál kell arra ügyelni, hogy jól forgassa a szavakat és ébren tudjatartani a társaságot. Én special voltam úgy, hogy asztal alatt végeztem hangos horkolással mert nem bírták lekötni a figyelmem.

Vóbert

Nekem a ROLW TV jobban teccik... és szerintem egy kicsit sokat kérnek érte...

A Diablo 2 nekem is igencsak nagyon kedvence :) De csak az Expansoin Set kiegészítéssel, mert úgy már igencsak jó élményt nyújt... expansoin nélkül elég lapos...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shadowolf

Na akkor már én is. :D
Kedvenc RPG-im: Baldurs Gate sorozat, FF sorozat.

Vóbert

Quote from: ShadowolfNa akkor már én is. :D
Kedvenc RPG-im: Baldurs Gate sorozat, FF sorozat.

A Baldurs Gate-et nekem is ajánlották, hogy próbáljam ki, de még nem jutottam el odáig... hiába kissé Diabló 2 függő vagyok :D

Cobra

Izé, el se olvastam a bemutatót, már az áraknál megakadtam  :eek:
Viszont a CB Movie-n gondolkozom, mert nem olyan vészes az ára.

Más: végeztem az Excel Saga-val és megnéztem a Puni Puni Poemi-t is, de nagyon nem kellett volna. Szóval most ilyen vagyok:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shadowolf

Quote from: CobraMás: végeztem az Excel Saga-val és megnéztem a Puni Puni Poemi-t is, de nagyon nem kellett volna. Szóval most ilyen vagyok:

Hiába, ez a páros általában ezt szokta tenni az emberekkel. :D

.Attila

Quote from: Cobra
:lol: jó ez a smiley
A Puni Puni Poemi-t anno nekem sem kellett volna, nekem nagyon nem tetszett. Az Excel Saga az elején furcsa, de aztán belejöttem, és megtetszett. És hát azért a végén azért értelem is van benne ;)
Egyik kedvenc jelenetem a nunchaku-s PuniPuni :D

A CB Movie-t érdemes megvenni, 6000 Ft-ért eredeti DVD anime-t venni nagyon megéri, nekünk már megvan :hopp: Nem is beszélve arról, hogy kapsz egy csomó extrát (vagy 200-300 kép, biográfiák + az opening és az ending videok feliratok nélkül!)

roderick

"Szereplõk: Rajzfilmfigurák" <--  :rotflol:  :lul:  :ejnye:  :muhahah:

Amúgymeg a RoLW tényleg egy szerepjátékon alapszik, olyan asztali fajtán, ez volt a válasza japánnak a D&D-re. Persze nem lett híres, csak a világában játszódó könyvsorozat, ami a RoLW alapja...

És szvsz. a Diablót szerepjátéknak nevezni olyasmi kb., mintha amerikai nemzetrôl beszélnénk...
Viszont a BG-k melett még nagy kedvencem a Torment.. akik nem idegenkedik a kicsit beteg világoktól (Planescape) annak csak ajálani tutom... talán az egyetlen crpg, ahol igazán függ a karakterválasztástól az egész játékmenet.

Asztali RPG-vel meg az a nagy baj, hogy mindig felzabálják az ember kajáját:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Shadowolf

Quote from: roderickÉs szvsz. a Diablót szerepjátéknak nevezni olyasmi kb., mintha amerikai nemzetrôl beszélnénk...

Hát ebben van valami...:D

QuoteViszont a BG-k melett még nagy kedvencem a Torment.. akik nem idegenkedik a kicsit beteg világoktól (Planescape) annak csak ajálani tutom... talán az egyetlen crpg, ahol igazán függ a karakterválasztástól az egész játékmenet.

A Planescape-et már régóta akaródzik kipróbálni, de sajna nincs meg, és boltokban sem nagyon kapható. :(

QuoteAsztali RPG-vel meg az a nagy baj, hogy mindig felzabálják az ember kajáját:)

Látom tapasztalatból beszélsz. :D

Moloko

Quote from: CobraMás: végeztem az Excel Saga-val és megnéztem a Puni Puni Poemi-t is, de nagyon nem kellett volna. Szóval most ilyen vagyok:
hú! szép összeállítás! akkor most még nézd meg az FLCL-t :)
akkor már tuti elviszenek a fehérköpenyesek :)

Shadowolf

Quote from: Angelhú! szép összeállítás! akkor most még nézd meg az FLCL-t :)
akkor már tuti elviszenek a fehérköpenyesek :)

Tény, hogy az FLCL-nek is megvan a maga "varázsa", de az Excel Saga-t nálam nem taszította le a trónjáról. :D

Saori

Quote from: ShadowolfTény, hogy az FLCL-nek is megvan a maga "varázsa", de az Excel Saga-t nálam nem taszította le a trónjáról. :D

FLCL-t még nem láttam Excellt már igen... egy nap alatt végignéztem az egészet..hát meg is lett a hatása...:p
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shadowolf

Quote from: SaoriFLCL-t még nem láttam Excellt már igen... egy nap alatt végignéztem az egészet..hát meg is lett a hatása...:p

FLCL-t legalább egyszer mindenkinek érdemes megnéznie, ha másért nem, hát a zenéjéért. :D

Saori

Quote from: ShadowolfFLCL-t legalább egyszer mindenkinek érdemes megnéznie, ha másért nem, hát a zenéjéért. :D

Most még RahXephon és Noir van soron, de majd ha túljutottam rajtuk szem előtt tartom szavaid ;)

Ramiz

Anno jót mosolyogtam Angel postján, aztán most én is bementem, a suli meg zárva... izé...  :rotflol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Saori

Quote from: RamizAnno jót mosolyogtam Angel postján, aztán most én is bementem, a suli meg zárva... izé...  :rotflol:

Mouuuuuuu..nem mondod hogy neked ma sem volt suli??? :_piszka:

Shock12

Quote from: RamizAnno jót mosolyogtam Angel postján, aztán most én is bementem, a suli meg zárva... izé...  :rotflol:
Velem ez sajnos a munkahelyen nem történt meg...

Vóbert

Sorry, but... ki mondta, hogy a Diablo szerepjáték???

.Attila

Quote from: VóbertSorry, but... ki mondta, hogy a Diablo szerepjáték???
A készítői azt mondták róla, hogy RPG. :rolleyes:

Itachi

Quote from: VóbertSorry, but... ki mondta, hogy a Diablo szerepjáték???
Az minden csak nem RPG...Nem tudom ,hogy te mióta LOD ozol de ráfox jönni,hogy dögunalom és időpazarlás...Perste csak akkor ha már eccer végiggvitted. :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Kilteh

Quote from: LorenorAz minden csak nem RPG...Nem tudom ,hogy te mióta LOD ozol de ráfox jönni,hogy dögunalom és időpazarlás...Perste csak akkor ha már eccer végiggvitted. :rolleyes:  :zen:
Én erre csak annyit tudok írni, hogy ízlések és pofonok. Nekem az elején bejött, csak a peccsek miatt már elszúrták: már csak a fanatikus XPmániás tím-fejlesszetek-engem-addig-én-kajálok-nak érdemes jáccani vele... Ha jól tudom hivatalos definíció: RPG-EKSÖN.
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

.Attila

Quote from: KiltehÉn erre csak annyit tudok írni, hogy ízlések és pofonok. Nekem az elején bejött, csak a peccsek miatt már elszúrták: már csak a fanatikus XPmániás tím-fejlesszetek-engem-addig-én-kajálok-nak érdemes jáccani vele... Ha jól tudom hivatalos definíció: RPG-EKSÖN.
1.09 szerintem tök jó volt, talán csak egy kicsit kellett volni erősíteni a szörnyeket. Erre az 1.10 full brutál lett, az Act1 katakombákban azok a gömböket köpködő szörnyek körülvesznek, fejenként köpnek egyet és kipurcantál. Normálban még csak-csak túl lehet élni őket, de nightmare-ben... :ejj: És akkor képzeljétek el hellben.
Röviden: elcseszték az 1.10-et.

Cobra

Nem találom annak az oldalnak a címét, ahol írják, hogy milyen ripek jelentek meg, plz valaki írja ide nekem. Előre is
Hide and fear, Cobra Commander is here !