Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Itachi

Quote from: ShadowolfA kalóz verzióknál sosem szokott működni a hivatalos patch. Ugye ezt ti sem gondoltátok komolyan? :rolleyes: Az ilyen játékokhoz egy crack-elt patch szükséges, hogy rendesen működjön. Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt. Mondjuk a Battlenet-re még ezzel sem fogsz tudni felmenni, mivel ahhoz kell egy legális cd-kulcs.

Más: ma voltam sorozáson...és alkalmasnak találtak (gerincferdüléssel :ejj: ).
Szóval örülhetek a fejemnek, oszt főiskola elvégzése után meg mehetek tisztnek. :ejj: Hát nem szuper? :rolleyes:
Én nálam ez nem volt gond.Én pszichikailag alkalmatlannak minősültem..Hiába nem bírom sokáig ép ésszel ha parancsolgatnak nekem és szivatnak.. :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Shadowolf

Quote from: LorenorHiába nem bírom sokáig ép ésszel ha parancsolgatnak nekem és szivatnak.. :rolleyes:  :zen:

Én szerinted igen? Ettől függetlenül alkalmasnak találtak...:ejj:

Totya

Quote from:
Más: ma voltam sorozáson...és alkalmasnak találtak (gerincferdüléssel :ejj: ).
Szóval örülhetek a fejemnek, oszt főiskola elvégzése után meg mehetek tisztnek. :ejj: Hát nem szuper? :rolleyes:[/QUOTE
Még a végén megadatik neked az a kiváltság, hogy bekerülsz az utolsó önkényesen besorozott honvédek közé  :rotflol:  , ha igaz hogy most tavasszal lesz az utolsó sorozás. Én ha minden igaz kihagyom  :hopp:
Teacher Banzai!!!

Totya

Azt hiszem elszúrtam az idézetet  :rolleyes:  az quote közötti rész Shadowolftól van. Sry
Teacher Banzai!!!

Shadowolf

Quote from: TotyaMég a végén megadatik neked az a kiváltság, hogy bekerülsz az utolsó önkényesen besorozott honvédek közé  :rotflol:  , ha igaz hogy most tavasszal lesz az utolsó sorozás. Én ha minden igaz kihagyom  :hopp:

Dejó nekem...^^" Nekem amúgy az egyik százados azt mondta, hogy ha nem válik be az új módszer, akkor majd visszatérnek a mostanihoz...:gonoszvigyor: Be afraid, be very afraid! muhahaha!

Totya

Quote from: ShadowolfDejó nekem...^^" Nekem amúgy az egyik százados azt mondta, hogy ha nem válik be az új módszer, akkor majd visszatérnek a mostanihoz...:gonoszvigyor: Be afraid, be very afraid! muhahaha!

Jó lesz az jó lesz, majd teszek róla a kis jegyzettámogatásomból lezsírozok mindent.  :lazza:
Teacher Banzai!!!

Itachi

Quote from: ShadowolfÉn szerinted igen? Ettől függetlenül alkalmasnak találtak...:ejj:
Nem szerintem te nem érted..Én ha bekerültem volna két helyen végeztem volna.Vagy börtön (fizikai bántalmazásért) ,vagy Hárs-hegy... :rolleyes:  :ejj:  :zen:

Shadowolf

Quote from: LorenorNem szerintem te nem érted..Én ha bekerültem volna két helyen végeztem volna.Vagy börtön (fizikai bántalmazásért) ,vagy Hárs-hegy... :rolleyes:  :ejj:  :zen:

Sztem inkább te nem értettél. :rolleyes: Én is ugyanígy gondoltam. :D

Itachi

Quote from: ShadowolfSztem inkább te nem értettél. :rolleyes: Én is ugyanígy gondoltam. :D
Nos, öm, akkor fogadd őszinte részvétem. :zen:

ignus

Tyű de régen jártam erre! Jól belehúztatok! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Quote from: ignusTyű de régen jártam erre! Jól belehúztatok! :D

Naja, aki folyton csak sportol...:p :D

ignus

Jaja... És holnap is meccs... :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Quote from: ignusJaja... És holnap is meccs... :D

Akkor sok szerencsét! :tezsvir:

ignus

Hát elvileg nem kell hozzá szerencse mert nem jók, de azért köfi... Meg is nézem hogy hogy állnak...

Vóbert

Quote from: ShadowolfA kalóz verzióknál sosem szokott működni a hivatalos patch. Ugye ezt ti sem gondoltátok komolyan?

Nos nem azé, de egy halom játék nem figyeli a kódot... tudomásom szerint csak a CS és a Battle.net... a többi esetében simán lehet akármilyen a verzió...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shock12

Quote from: ignusHát elvileg nem kell hozzá szerencse mert nem jók, de azért köfi... Meg is nézem hogy hogy állnak...
Fejenként két lábon... :p ... najó a poént félretéve, hajrá, aztán jól kiosztani őket ! ;)

Vóbert

Quote from: TotyaMás: ma voltam sorozáson...és alkalmasnak találtak (gerincferdüléssel :ejj: ).
Szóval örülhetek a fejemnek, oszt főiskola elvégzése után meg mehetek tisztnek. :ejj: Hát nem szuper? :rolleyes:

Még a végén megadatik neked az a kiváltság, hogy bekerülsz az utolsó önkényesen besorozott honvédek közé  :rotflol:  , ha igaz hogy most tavasszal lesz az utolsó sorozás. Én ha minden igaz kihagyom  :hopp:

Honnan vetted azt a hülyeséget, hogy tiszt leszel???? Egyébként meg nem olyan gáz... fél év semeddig sem tart... az első 2 nap szar, aztán már csak buli az egész :D Amint leszerelnek az öreg katonák, onnan meg hawaii-dizsi-napfény... komolyan mondom, hogy a sereg egy vicc... nekem pl jól esett, hogy kihagyhattam egy fél évet a melóból... kiszedett a mókuskerékből...

Saori

Quote from: VóbertNos nem azé, de egy halom játék nem figyeli a kódot... tudomásom szerint csak a CS és a Battle.net... a többi esetében simán lehet akármilyen a verzió...

Nekem sem eredeti D2-m van (még ;)) de simán felment rá az eredeti patch amit Vóbertnek is belinkeltem.. persze Battle.net-et nem tudom használni, de amúgy jó..
ja.. amúgy Vóbert azért nem tudsz utána vele játszani, mert újra crack-elni kell! asszem legalábbis :) utána már jó lesz :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Totya

Quote from: VóbertHonnan vetted azt a hülyeséget, hogy tiszt leszel???? Egyébként meg nem olyan gáz... fél év semeddig sem tart... az első 2 nap szar, aztán már csak buli az egész :D Amint leszerelnek az öreg katonák, onnan meg hawaii-dizsi-napfény... komolyan mondom, hogy a sereg egy vicc... nekem pl jól esett, hogy kihagyhattam egy fél évet a melóból... kiszedett a mókuskerékből...

Azt, hogy tiszt leszek azt nem én írtam, hanem Shadowolf. Csak nem igazán sikerült beszúrni az idézetet.

Én egyáltalán nem vágyok katonának, az egyetem is elég buli legalábbis a vizsgaidőszakig.
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: SaoriNekem sem eredeti D2-m van (még ;)) de simán felment rá az eredeti patch amit Vóbertnek is belinkeltem.. persze Battle.net-et nem tudom használni, de amúgy jó..
ja.. amúgy Vóbert azért nem tudsz utána vele játszani, mert újra crack-elni kell! asszem legalábbis :) utána már jó lesz :)

OK, azzal nem is volt gond, rájöttem, csak hibásan működött... az volt a legnagyobb problémám...

Vóbert

Quote from: TotyaAzt, hogy tiszt leszek azt nem én írtam, hanem Shadowolf. Csak nem igazán sikerült beszúrni az idézetet.

Én egyáltalán nem vágyok katonának, az egyetem is elég buli legalábbis a vizsgaidőszakig.

Oh I see... sorry... azt hittem, hogy te voltál ;)

Sorkatona ma már semmilyen rendfokozatot nem kap... max ha megmenti a bázis parancsnokának lányát a haláltól... akkor talán kap egy krumpli virágot, egyébként nem...
Én már diplomával mentem oda, és semmi nem volt... annyi volt az előnyöm, hogy irnokként voltak bizonyos kiváltságaim... azt kész...

Totya

Quote from: VóbertOh I see... sorry... azt hittem, hogy te voltál ;)

Sorkatona ma már semmilyen rendfokozatot nem kap... max ha megmenti a bázis parancsnokának lányát a haláltól... akkor talán kap egy krumpli virágot, egyébként nem...
Én már diplomával mentem oda, és semmi nem volt... annyi volt az előnyöm, hogy irnokként voltak bizonyos kiváltságaim... azt kész...

Ha véletlenül besoroznak azt még nem tom diplomás leszek-e, ahhoz tanúlni is kellene és még van 1 vizsgaidőszak+3 év.
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: TotyaHa véletlenül besoroznak azt még nem tom diplomás leszek-e, ahhoz tanúlni is kellene és még van 1 vizsgaidőszak+3 év.

Nem kell félni, ha mégis menned kell, nem olyan vészes, ha meg annyira nem, akkor még akármelyik pillanatban mondhatod, hogy polgáris akarsz lenni, amíg le nem teszed a laktanyában az esküt...

Totya

Quote from: VóbertNem kell félni, ha mégis menned kell, nem olyan vészes, ha meg annyira nem, akkor még akármelyik pillanatban mondhatod, hogy polgáris akarsz lenni, amíg le nem teszed a laktanyában az esküt...

Ááááááááááá nem félek én tőle elég nagy darab vagyok  :rotflol:

Csak akkor nem nézhetek animet és nem írhatok a fórumba hülyeségeket  :hopp:
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: TotyaÁáááááááááá nem félek én tőle elég nagy darab vagyok  :rotflol:

Csak akkor nem nézhetek animet és nem írhatok a fórumba hülyeségeket  :hopp:

Dehogynem :) Hétvégén haza engednek... egy hónapban csak 1x kell kötelezően bent maradni hétvégén...

Totya

Quote from: VóbertDehogynem :) Hétvégén haza engednek... egy hónapban csak 1x kell kötelezően bent maradni hétvégén...

Ez igaz, de fórumba akkor sem tudok írni. Otthon nincs net  :bruhuhu:
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Quote from: TotyaEz igaz, de fórumba akkor sem tudok írni. Otthon nincs net  :bruhuhu:

Modem ingyen van, éjszaka meg olcsó az áram :D meg a telefon vonal is :P Viccet félretéve... kellemetlen, de nem megoldhatatlan...

Totya

Quote from: VóbertModem ingyen van, éjszaka meg olcsó az áram :D meg a telefon vonal is :P Viccet félretéve... kellemetlen, de nem megoldhatatlan...

Telefonvonal nincs, mobil van. Hozzáteszem, hogy kábel sincs, bár változhat a helyzet.
Teacher Banzai!!!

Shadowolf

Quote from: VóbertNos nem azé, de egy halom játék nem figyeli a kódot... tudomásom szerint csak a CS és a Battle.net... a többi esetében simán lehet akármilyen a verzió...

Nos nem azé, de egy halom másik játék pedig igenis figyeli. :hehe: A katonaságnál betöltendö szerepemet pedig beszéld meg Szabó Gábor századossal, aki beosztott. :hehe:

ignus

Nekem megvolt eredetiben a d2 (1 is). aztán valamelzik haverom "kölcsönkérte".... Azóta niccse