Forummotor csere

Started by zsozso, 2006-04-07, 00:47:27

Previous topic - Next topic

Én

Quote from: zsozso on 2008-08-10, 17:50:49
Quote from: Én on 2008-08-10, 17:49:09
Quote from: Próféta on 2008-08-10, 13:36:18
BTW, a  ::) és :P új kinézete mennyire szándékos?
+1?
Remélem nem az, régieket jobban szerettem. :)

Ctrl+f5
Nem kérdezem meg, de kösz, bejött. :D

Fazék

kérdés: a frissítés óta, amikor a 'new' gombra kattintva lépek be egy topic-ba, vagyis azt várom, hogy a legelső olvasatlan hozzászólásra ugorjon, mindig az utolsó már olvasottra ugrik. ez nálatok is így van, vagy csak itt nekem produkálja? arra gondoltam esetleg, hogy valamire nem figyeltek oda az újabb verziónál, és mivel nálam fölül van a legfrissebb hozzászólás, a többségnél meg alul, ezért talán nálatok nem csinálja ezt, vagy kevésbé feltűnő? nem tudom... csak érdekelne.

szerk: most direkt kivettem a pipát, 'Show most recent posts at the top.' opció mellől és várom hogy végre legyen egy új hozzászólás, amin kipróbálhatnám, szóval gyerünk má! :D
szerk2: léééégyszi írjatok valahova sok-sok hozzászólást :(

Próféta

Quote from: Fazék on 2008-08-10, 22:21:50
kérdés: a frissítés óta, amikor a 'new' gombra kattintva lépek be egy topic-ba, vagyis azt várom, hogy a legelső olvasatlan hozzászólásra ugorjon, mindig az utolsó már olvasottra ugrik. ez nálatok is így van, vagy csak itt nekem produkálja? arra gondoltam esetleg, hogy valamire nem figyeltek oda az újabb verziónál, és mivel nálam fölül van a legfrissebb hozzászólás, a többségnél meg alul, ezért talán nálatok nem csinálja ezt, vagy kevésbé feltűnő? nem tudom... csak érdekelne.

szerk: most direkt kivettem a pipát, 'Show most recent posts at the top.' opció mellől és várom hogy végre legyen egy új hozzászólás, amin kipróbálhatnám, szóval gyerünk má! :D
szerk2: na persze, hogy egy lélek se ír a fórumra... :hehe:
Nálam rendesen működik, persze én normál időrendi sorban listázom.
És szívesen.

EDIT: nem vettem észre,  :haha: is megváltozott.

Fazék

Quote from: Próféta on 2008-08-10, 22:27:35
Nálam rendesen működik, persze én normál időrendi sorban listázom.
És szívesen.
kipróbáltam átállítva "normál időrendi sorban listázásra" és speciel 4 topic-ból 2-nél így is rossz helyre ugrott.
2x az eggyel előtti feléhez (nem, nem az oldal alja miatt volt ott a fókusz), 2x pedig a jó helyre, a legfrissebb hozzászóláshoz.
sztem valamit igencsak elszúrtak a fórummotor fejlesztői...

Cobra

Nekem már az 1.1.4 alatt is volt többször, hogy nem oda ugrott, ahova kellett volna. Meg még mindíg bejelzi új üzenetnek a saját postomat.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

NLZ

Nekem olyan élményeim vannak és voltak, hogy a főoldalon [Mark ALL messages as read] gombra kattintva az Unread Posts jött be. Úgy 20%, hogy bekövetkezik, teljesen váratlanul.
[reserved]

minuszmiki

Quote from: Próféta on 2008-08-09, 22:05:59
  • Szintén postírás közben a szerkesztőablak és az oldalszélesség viszonya elég fura, talán valami CSS gond? Firefox 3, 1280-as szélesség, és balra kicsúszik a kicsi szövegdoboz (avagy inkább jobbra kilóg alóla a panel).
Ezt a problémát nálam is produkálja a FF, elég hülyén néz ki, de gondolom majd megszokom. (És nálam is a jobb sarokban van az iksz, bár középpső klikkel zárom a tabokat. :))

Member

Mark all read-re nekem mintha minden boardra benyomnám a "unread posts" parancsot, felsorolja azokat a thread-eket, ahova írtak, a saját post szinte mindig new post, a post-oláskor használt szövegdoboz meg elég elmebetegül nem középen van. Végülis meg lehet tanulni élni velük. Sokkal zavaróbb, hogy Operában ha beírom az oldal címét, guest-ként jelenek meg, amint belépek egy thread-be/topicba, bejelentkeztet, de van rá 60% esély, hogy nem enged post-olni, amíg nem nyomok egy logout parancsot.

NLZ

És eltűnt a felhasználó letítás, így most Bishop szomorú, mert anno letiltott engem és most mégis látja a hozzászólásaimat. :D
[reserved]

Selmo

QuoteSorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
Nálam ez jelenik meg az oldal alján, de csak magyar nyelvnél, továbbá több helyen is hiányos a fordítás. Talán nem lett feltéve 2-es magyar nyelv?
Látom az angol oldalon csak ISO van, de a magyar oldalon van UTF-8-as verzió is. :)

A tökéletesség unalmas.

zsozso

Quote from: NLZ on 2008-08-14, 01:50:17
És eltűnt a felhasználó letítás, így most Bishop szomorú, mert anno letiltott engem és most mégis látja a hozzászólásaimat. :D

Olvass par postal feljebb...
Death is the only redemption

Gregory

Az csak a pm-eket ignorálja, amennyire én láttam

NLZ

Elnézést, zsozso mester. *meghajol*
Quote from: Gregory on 2008-08-14, 14:08:58
Az csak a pm-eket ignorálja, amennyire én láttam
http://usteam.hu/forum/index.php?action=profile;u=1;sa=pmprefs
Leírás szerint igen (már ha a saját profilodra próbálod, szal ha az u értékét átírod a saját accountodra), de teszteltem és letiltja a postokat is. Kár, hogy már nem írja ki, hogy hányan tiltottak le eddig. :( Nincsenek többé trófeáim... :frown: :lul:
[reserved]

Member

A modokat és adminokat továbbra sem lövi ki? :)

NLZ

Quote from: Member on 2008-08-14, 14:18:31

:angyali:
[reserved]

Xzone

Quote from: NLZ on 2008-08-14, 14:30:04
[spoiler]
Quote from: Member on 2008-08-14, 14:18:31

:angyali:[/spoiler]

Enjoy your ban.

NLZ

Csak teszteltem a fórum lehetőségeit. Ez is baj?  :frown:
[reserved]

Member

Csak trollkodik. Ha meg nem, reggelj újra YZone néven. :)

NLZ

Miért pont YZone? :o
[reserved]

Cobra

Mindössze 10 posttal feljebb lett ez beírva, amit most te beírtál :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kuroi Tenshi

Jó sokáig tart ez a Labor Day, főleg, hogy csak szeptember első
hétfőjén van :p Amotorváltás óta mintha beragadt volna.

NLZ

Tényleg, az megoldható lenne, hogy a fórum főoldalán, a Last Post részlegben mikor írja, hogy melyik topicban, akkor ne a post címét írja, hanem a topicét. Ezzel egyrészt nem lenne az a sok Re szöveg, másrészt akkor is rögtön lehetne látni, hogy melyik topicba írtak, ha épp egyedi címet adott valaki a postjának.
[reserved]

Fazék

megdöbbenve látom, (így röpke ki tudja hány hét után észrevéve :haha:,) hogy hiába van ignore-on, látszik a főmenüben az anime board. és ez állatijó! azért került nálam ignore-ra, mert zavart hogy az összes új hozzászólást tartalmazó topic megjelenítésénél a felét az anime board-os topic-ok teszik ki és 99%-uk tök érdektelen számomra. de most továbbra is csak a nem ignore-on lévő board-okról jelzi az új hozzászólásos topic-okat!  :jee: és mégis hozzáférek a board-hoz, szóval ha akarnék ott olvasni valamit, írni oda, stb., könnyedén megtehetem  :whoah:

Kuroi Tenshi

Jól látom, hogy most hirtelen megugrott néhány betű mérete?
(Postok szövege, topic-címek, stb) Vagy csak optikai csalódás?

chilip

nem, néhány betűméret meg csökkent

We have an upgraded forum here! :D

Kuroi Tenshi

Hmm az előbb szerkesztettem a postot, hogy
láttam, hogy a többiek is eltűntek, tehát valami
fórummotor-hegesztés lehet - erre a save után
az első oldalra dobott vissza és a szerkesztés
is eltűnt... mindjárt megnézem, hogy visszatérő
hiba-e vagy csak egyedi

Teszt

Most megy...

Kvikveg

A logout es meg par menupont-gomb hattere nem a megfelelo nalam. Sotetkek helyett csak a default hatterszin van ott. Firefox. Nalatok?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Nekem nagyon szétesett a fórum kinézete...

A betűtípus is másnak tűnik, nem csak a méret.
Ezenkívül a fenti menü utolsó eleme (a LOGOUT ill. REGISTER) elüt a többitől, olyan színű, mint a háttér. Ugyanezt látom alul is, a CALENDAR-ból az AR van így elcsesződve.

Linux, Furryfox 3.0.3.

Szerk: Hivemind
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Visszajön az hamarosan, nekem sem töltődött be
elsőre, de már ott vannak

NLZ

Nekem minden tökéletes. (FF 2.0.0.17)
[reserved]