Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Nihilus

A karakter kinézetére gondoltam,személyiségre nem egyezik.

Chronus

Quote from: Junchi on 2008-08-15, 10:14:24
True, amit fentebb említettél (Espada/Taichou dolog), bár a Hitsugaya-Grimmjow párosítást akárhogy nézem, sehogy nem jön össze... Grimmy eperkének lett kitalálva, ez száz!

Grimmjow-Hitsu hasonlóság ott van, hogy mindkét karakter forróvérű, de a nagy pofájuk és a nagy egoizmusuk ellenére általában mégis mindig pwnolja őket egy főbb gonosz/ellenség. Lásd.: Gin vs Hitsu, Aizen pwning Hitsu, Tousen pwning Grimmjow, Aizen pwning Grimmjow....

Van pár látványos harcuk, de Grimm se vert le nagyon senkit noname mookok, egy gyatra Rukia, meg egy akkoriban gyatra és idióta főhős kivételével. Az erejéről annyit, hogy Tousen csuklóból lemetszette az egész karját, Aizen meg lepwnolta puszta reiatsuval. Az egyetlen harca ami "egyenrangú fél" ellen ment az a Hitsu által már alaposan feldolgozott Lupi kivégzése volt.

Ua. mint Hitsu. Nagyravágó karakter, de igazából csak a nálla jóval gyengébb ellenfelek leverégetéséből építgeti ezt a GAR-ságot... a felettesei és a "társai" viszont pwnolják rendesen.

Crouching Badass Hidden Batshit.

Dreamcleaver

Gin nem győzte le Hitsu-t, bár tény hogy nem biztos, hogy komolyan harcolt. Aizennel jönni meg nem igazán fair, mert még egy ideig nem lesz senki, akit nem egy vigyorral intézne el, hiszen ő az ultra táp, rejtélyes és...mi is volt még...ja igen, "intelligens" főboss gigolo.

Grimm viszont tényleg nem sokat mutatott. Egyetlen értékelhető csatája az volt, mikor fél kézzel harcolt a Vaizard leader ellen, akinek most rohadtul nem akaródzik beugrani a neve. De fél kézzel kicsit beijesztette az egyik legerősebb Vaizardot, volt taicho-t, maszkban.

Edit: Avatar honnan van?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

Shinji. Es azért enyivel nem lehet elintézni Shinjit, na meg még shikait sem tolt csak hollow erő meg egy cero.

Dreamcleaver

Quote from: Bishop on 2008-08-17, 01:32:03
Shinji. Es azért enyivel nem lehet elintézni Shinjit, na meg még shikait sem tolt csak hollow erő meg egy cero.

Nem akartam lehúzni Shinji-t, bocs ha így hatott, én is kedvelem. Csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy egy masszívan handicapes Grimm (hiányzott az egyik keze vazz!) egy maszkos Shinji-vel bírta tartani a tempót. Valószínű, hogy Shinji nem adott bele mindent, de azért Grimm meglepte.

Ettől függetlenül Grimm eléggé hanyagolt karakter. Úgy látszik Kubo szereti a legcoolosabb karaktereti hagyni a p*csába, hiszen Renji is csak homokzsák, ahogyan Chad is.  :smile:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-17, 01:27:07
Gin nem győzte le Hitsu-t, bár tény hogy nem biztos, hogy komolyan harcolt.
Csupán arra utaltam, hogy Gin unreleased zampakutoval hárította az ellene gyilkos szándékkal és shikai Hyourimmaruval rohanó Hitsut. Btw, Az Aizenes támával egyetértek, de nem az volt a lényeg, hogy "ő" pawnolta őket... egyszerűen csak maga a pattern, amit mindkét karakter visel: "I act like I'm GAR, but actually I suck."

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-17, 01:27:07
Edit: Avatar honnan van?
Code Geass. Orange-kun.
[spoiler=fullimg][/spoiler]

Bishop

Dreamcleaver

Értem én, meg hogy rühelled Hitsu-t, csak megjegyeztem.  :D Amúgy meg Hitsu még elég fiatal és forrófejű. Bár nagyképűnek én nem nevezném.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Szerintetek Grimmnek most koporsó, vagy még feléled?
[reserved]

Bishop

Belép az "i got beaten by Ichigo so we are friends now" clubba.

Dreamcleaver

Quote from: NLZ on 2008-08-17, 02:07:02

Miért meghalt?  :confused:

Amúgy még az is lehet, hogy a végén Grimm intézi el Ulqi-t. Poén csata lenne.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-17, 02:08:27
Quote from: NLZ on 2008-08-17, 02:07:02

Miért meghalt?  :confused:

Amúgy még az is lehet, hogy a végén Grimm intézi el Ulqi-t. Poén csata lenne.
Mondom nemtudom, hogy most mi van vele. Mert mikor Icsi lenyomta, akkor utolsó erejét összeszedve mégegyszer felállt és nyomta a dumáját, de erre megjelent Nnoitra és lecsapta Grimmet, mint a taxiórát. És ugye emlékszünk, hogy Chadból is mi maradt egy csapás után, pedig ő azért jobb állapotban volt akkor, mint Grimm. Bár most így mégegyszer elolvasva, lehet mégiscsak életben marad, mert utána még hörgött egy sort, de rögtön egymásnak esett Icsi és Nnoitra. Csak aztán így mindenki megfeletkezett Grimmről, még Icsi is szó nélkül ment Ulquirrázni.
Így most megnézve lehet életben marad, de Icsihez kötve hiszem, hogy csatlakozna, már csak a fene nagy büszkesége miatt sem.
[reserved]

Junchi

Grimmy biztos nem halt meg... 4. character popularity poll, anyone? Szal, valószínű, hogy még kimászik a homok alól és (teszem azt) segít eperkének legyakni emoboy-t.

Btw, Chronus, az érvelésed a Hitsu-Grimm hasonlóságra korrekt, szal nem tudok belekötni. Max annyiban, hogy Grimm azért lehet, hogy nagypofájú, de azért van póverje, nem úgy, mint a shota-nak... (szal az, aki minden egyes gyökér ellenfélre bankai-zik, az elbújhat valami jóó mély, sötét zúgba...  ::) ).

Bishop

LuckyDingo

Grimm lesz a legnagyobb bukás a bleachben XD /mondhatni télleg Vegita nyomdokaiba lép XD -a végén még összeházasodik Inouéval XD-/
Sztem volt egy olyan rész, amit direkt kihagytak, amikor Ichigo a kicsi Nelnek mondta, hogy ő elmegy Inoue-t menteni, Nel meg köpje le Grimmet... aztán Grimmy felébred és egy fél chapteren keresztül hitetelenkedve ül, hogy meg lett mentve aztán jön hogy ő a király.. meg bosszú, meg hogy akkor is jobb Ichigonál és megmutatja, hogy kell Ulquit ölni.. és a végén ketten nyomják le... talán XD

Chronus

Quote from: Bishop on 2008-08-17, 11:37:05
Eperke is? ^^

Ő legalább igyekszik. Dordonii ellen se akart Bankaiozni, csak kénytelen volt az erőkülömbség miatt, de azért azt se felejtsük el, hogy a csávó azért ex-Expada volt. Nem hiszem, hogy Ichi gyökérségében lett volna a gond.

Eddig még egy Espadát se győztek le Shikai-al, kivéve Aaroniero-t, de ő fosGillian volt (+Rukia backstory powerboost), és Nnoitrát, de őt is Kenpachi, és úgy, hogy előtte már átment rajta egyszer Ichigo meg Nell is.

Még Yammi ellen is csak Urahara bírta shikai-al, de ő meg egy köztudottan imbaszar kari.

NLZ

Ha úgy vesszük, technikailag Kenpachinak még csak Shikaija se volt, de ő alapból kitesz két Bankait. :D
Yammi meg akkoriban egyszerűen ratyi volt (meg még most is). Anno Icsi is shikaival lecsapta az egyik karját, hogy az még csak pislogni se tudott.
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2008-08-17, 14:14:42
Ha úgy vesszük, technikailag Kenpachinak még csak Shikaija se volt, de ő alapból kitesz két Bankait. :D
Yammi meg akkoriban egyszerűen ratyi volt (meg még most is). Anno Icsi is shikaival lecsapta az egyik karját, hogy az még csak pislogni se tudott.

az már bankai volt, ichi átváltott bankaiba és auto abban a másodpercben csapta le a karját

NLZ

[reserved]

LuckyDingo

És már Kenpachit is megbeszéltük, hogy egyfolytában shikai, szal technikailag shikaiban nyomta le Noit XD Csak hát Annyi reiatsuja van, mint 2 Narutonyi chakra XD

NLZ

Az sztem akkor se shikai, hisz nem tudja a kardja nevét. Icsi is csak akkor kezdett hentesbárddal mászkálni, miután megtudta a kardja nevét.
[reserved]

Nihilus

De,shikai,neki automatikus a relase.Az,hogy folyton shikaiban van,el volt mondva a mangában az Eper vs. Halálfej harc elején. :hehe:

Chronus

Quote from: Nihilus on 2008-08-17, 15:48:56
De,shikai,neki automatikus a relase.Az,hogy folyton shikaiban van,el volt mondva a mangában az Eper vs. Halálfej harc elején. :hehe:

Plusz a harc közben is mondta Kenpachi, hogy "constantly released", plusz a bankai edzés előtt referált rá Yoruichi is, hogy "constantly released" mint Ichogoé, plusz a Soul Databook Zaraki-ra vonatkozó bejegyzéseiben is az áll, hogy constantly released.... de végtére is minden jártatjuk a szánkat....... a többség ígyis úgyis marad annál a verziónál, hogy nem shikai, mégha egy bizonyítékuk nincs is rá, nekünk meg 9000 ellenérvünk ^^ de mindegy, együnk szart is ha már "tobb millió légy nem tévedhet" ^^

Igazából csak azt tartom furcsának, hogy egy ennyiszer említett infó mellett hogy tud a nézőközönség elsiklani, és a tényeg gyökeres ellenkezőjét állítani újra és újra. Ha egyszer mondták volna csak valami eldugott helyen, azt mondom jólvan, de a sorozatban 2x is említették, ráadásul egyszer a használójától magától.

Ez már nem lehet figyelmetlenség kérdése.... sokkal inkább bandwagon-effekt....

SaiyaGin

Quote from: Chronus on 2008-08-17, 16:49:06
...
Igazából csak azt tartom furcsának, hogy egy ennyiszer említett infó mellett hogy tud a nézőközönség elsiklani, és a tényeg gyökeres ellenkezőjét állítani újra és újra. Ha egyszer mondták volna csak valami eldugott helyen, azt mondom jólvan, de a sorozatban 2x is említették, ráadásul egyszer a használójától magától.

Lehet, de szerintem az is közrejátszhat, hogy a Soul Society arc nem a múlt hónapban volt, és elég sokan(éljen az általánosítás!) elfeledkezhettek már egyes részletekről. Ha másról nem is, magamról legalábbis biztosan állítom ezt.

Chronus

Quote from: SaiyaGin on 2008-08-18, 15:58:39
Quote from: Chronus on 2008-08-17, 16:49:06
...

Lehet, de szerintem az is közrejátszhat, hogy a Soul Society arc nem a múlt hónapban volt, és elég sokan(éljen az általánosítás!) elfeledkezhettek már egyes részletekről. Ha másról nem is, magamról legalábbis biztosan állítom ezt.

Lehet. Ez meg is tudom érteni. Nem a normális emberekkel szokott bajom lenni, inkáb csak az szokott zavarni, mikor NC-n vagy BA-n visszaszólnak, hogy márpedig nincs shikai-ba, és én vagyok a hülye. :lul:

Sok embernek az is elég ha belinkeljük a témára vonatkozó manga chaptereket, de egy-két retard nem áll ám ott meg, hanem beleköt a fekete fehér chapterbe is, hogy rosszul van értelmezve, meg rosz a fordítás, meg a karakterek rosszul tudják, szal kb bármibe, csak hogy neki legyen igaza :gyagya: És ha a végén meg is győzzük őket, akkor a következő kenpaci felbukkanásnál benyomnak egy reset gombot az agyukban, és újra kezdik azzal, hogy nincs shikai-ba...

Life is a battle against stupidity. ^^"

SaiyaGin

Quote from: Chronus on 2008-08-18, 17:06:54

Lehet. Ez meg is tudom érteni. Nem a normális emberekkel szokott bajom lenni, inkáb csak az szokott zavarni, mikor NC-n vagy BA-n visszaszólnak, hogy márpedig nincs shikai-ba, és én vagyok a hülye. :lul:

Sok embernek az is elég ha belinkeljük a témára vonatkozó manga chaptereket, de egy-két retard nem áll ám ott meg, hanem beleköt a fekete fehér chapterbe is, hogy rosszul van értelmezve, meg rosz a fordítás, meg a karakterek rosszul tudják, szal kb bármibe, csak hogy neki legyen igaza :gyagya: És ha a végén meg is győzzük őket, akkor a következő kenpaci felbukkanásnál benyomnak egy reset gombot az agyukban, és újra kezdik azzal, hogy nincs shikai-ba...

Life is a battle against stupidity. ^^"

Jaaaa, értem. :D Nem nagyon szoktam Bleaches fórumokat olvasgatni.

Junchi

Külföldi fórumokon ugyan nem vagyok regelve (asszem...), de szoktam néha BA-t meg más ismertebb fórumot is olvasgatni, bár azon belül is inkább a Bleach thread-be szoktam belemászni és... hát elképesztő, hogy mennyi idóta is felbukkan olykor-olykor. A kedvenceim persze még így is az egyes karakterek harci képességeinek le- ill. túlértékelése... -_____-

shiro-tan

én se vagyok egy ész, néha nem is vágom mit akarnak :D
de betudom annak hogy nő vagyok :P

(mellesleg, én is elsiklottam afölött, hogy ken-chan shikai-ban van ^_^;)
"I'm not perverted! I'm just immensely fascinated!"

...do you really need to know?

Dreamcleaver

Quote from: Junchi on 2008-08-18, 19:25:50
A kedvenceim persze még így is az egyes karakterek harci képességeinek le- ill. túlértékelése... -_____-

1. Mindenkinek lehet véleménye, kedvenc karija.
2. Kubo se tudja.
3. Te sem, hidd el.  :szemuveges:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

blackronin

Back in business!  :lazza:
Csak egy képet raktak fel, de az
[spoiler]Abirama Redder release...
Ami a nevéhez hűen egy sas...