Main Menu

Code Geass /Spoiler!/

Started by nephotep, 2007-02-07, 04:04:18

Previous topic - Next topic

Christian

Hm...Ninát továbbra se kedvelem, na de,hogy még Nunnalyt is meggyűlölöm ennyire a végére? Ki gondolta volna... XD

LuckyDingo

Lassan én már mindenkit megutálok.. szal nem hinném hogy lesz 3. évad XD Itt világvége lesz.. Egyedül C.C.-t bírom még mindig :)
Lulu kardja meg szimplán lol.. Suzakunak meg inkább Királyi gönce van, mint a kedves ex-Zeronknak XD

NLZ

Rózsaszín knightmare Siccnek. :facepalm: :D
Nunnaly meg naív és ostoba, ahogy kb minden lánykarinak annak kell lennie.
Nina meg haljon már meg.
[spoiler]Corneliát meg milyen könnyed kinyírta már Schneizel. :eek:  A végén meg ez a beszólása, utalva ezzel, hogy most ő is egy masz mögött van...  :wtf:[/spoiler]
[reserved]

Fatal

Ó he, hamar vége lett ennek a résznek is.
Először megijedtem, azt hittem, a rózsaszín mecha Suzakué lesz - that would be gayness to the extreme.
Remélem lulu valahogy győzni fog. Az eddig látottakból az R1 végi epic fight jobban tetszett.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

NLZ

Jahm, valsz Lulu fog nyerni, mert Schneizelt egyre jobban próbálják unszimpatikusnak beállítani, szal inkább a "kisebbik rossz", Lulut hozzák ki győztesnek. Legalábbis annak nincs értelme, ha a nézőkkel megkedveltetettek elbuknak, a "gonosz" pedig győz. Bár én lassan nem fogok meglepődni semmiféle faszságon se. :)
[reserved]

Xzone

Nekem nagyon tetszenek Schneizel és Suzaku ruhái. WTB :)

(Ok, talán mégsem WTB, ahhoz előbb fogynom kellene :P )

Fatal

Suzakué szerintem is jó, a többi kicsit gay nekem.
Amúgy volt egyáltalán túlsúlyos karakter a Code Geass-ban? :D
BTW: eleinte azt gondoltam, hogy az összes op/ed nagybetűs Szégyen, de az R2 második OP-ját egészen megkedveltem, főleg a zenéjét. Még talán az első utolsó részének OP-ja volt tűrhető, de az ugye 1 rész volt.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Eberinu

Schneizel egy kis piszok,de túlszárnyallta az emperort. Nunnally meg félre van vezetve, azt csinálja amit mondanak neki. C.C.nek rózsaszín knightmare....ne nevetessenek már, neki zöld kéne. Mellesleg vajon Lulu fogja e vagy már alkalmazta e Orange geassjét Suzakun. Meglepődne az ellen is,hogy végre sikerülne megölni. Ezt kihasználva meg valahogy visszaverik a támadást. De mókás az óriás méretű sakkjátszma :) Olyan érzésem van, hogy a kövi rész lesz az idén az utsó.

Puru²

Érdekes volt hogy miközben Lulús Schneizel-el beszélt egy pillanatra Diethardra nézett ,lehet hogy az öreg még mindíg Lulu oldalán van csak kettős ügynököt játszik ?  ^^"

Corneliát meg már milyen lame módon írták ki, ehhh .  :gyagya:

NLZ

Diethard igazából nincs senki oldalán se, ő csak testközelből figyeli az eseményeket. Csak épp mindig arra az oldalra megy, amelyik szerinte esélyesebb, mert nem szeretne meghalni. :D
[reserved]

Prof. William

Akkor meg van rá az esély hogy a 25 rész végén kikászálódik a Damochles romjai alól és felajánlja a a szolgálatai Emperror Leluche -nak .:)

Snizelnek ezt a népírtó tervét kéne kiszivárogtatni s akkor tuti azonnal eláll mellőle mindenki. Erre Diethard lenne a legalkalmasabb. Hisz ő látta.

White SeeD

Ki lesz az szivárogtatva nem is olyan sokára. Már csak 2 hét és vége.. Persze még mindíg bejöhet a Nunnaly főboss 4let, és a manga irányába veszünk egy kis kanyart és már is jöhet a R3 :D

Nem akarom hogy vége legyen. Így nem lesz mit nézni :bruhuhu:

Kérdés hogy nina min ügyködik. Fleija egy újabb darabján vagy valami antifleiján ami elnyeli a fleiját ::)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Dreamcleaver

Azt hiszem sejetettük hogy ez lesz. Már nem tudnak mit kitalálni, szal mindneki jön a világuralommal, örök békével, azzal, hogy az emberek nem képesek megérteni egymást, meg istenek leszünk stb. A poén kedvéért kinyírunk még pár szereplőt; perzse mindig a szimpatikusokat, Cornelia meghal, de egy nyamvadt Oghi túl él (ilyen alapon Kalen a következő áldozat), előhúzunk még pár új mechát, aztán hagy szóljon. Hát legalább látványos lesz, ha izgi már nem is.

Amúgy egy dolog nem volt tiszta; Lulu miért húzta fel az evil emperor maszkot Nunnally előtt? Mi értelme volt hazudni neki ezen a ponton?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Flaser

Mert azzal hogy, jópofizik semmit nem ér, csak Schneizel használja majd ki Nunally-t méginkább.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2008-09-16, 01:46:31
Lulu miért húzta fel az evil emperor maszkot Nunnally előtt?
Ugyanabból az okból kifolyólag, minthongy miért nem Geass-elte be Schniezelt (és mindenki mást is, akin még nincs geass) az "open channel"-en, hogy "die!", miközben a világ legegyszerűbb dolga lett volna, hogy végetvessen ennek a banáris baromkodásnak: Mert egy douchebag, és a plot így kívánta.

Kallen kivételével még a BK tagokon sincs még Geass. Schniezel, Canon és a többi fasz there (Nunnaly kivételével) szintén Geass szűz. Simán betolhatta volna, hogy "kill Schniezel", "die", or "be my bitcehez" különösebb probléma nélkül, ezzel egyből végetvetne ennek a "háborúnak", de természetesen "to hell with the logic", mert a plot nem így kívánta. That's why R2 suxx.

Dreamcleaver

Sztem Lulu Geass-sza nem müxik videofeeden keresztül, csak direkt szemkontaktussal. Mert ha működne, akkor már rég a fél világ, beleértve Schneizel és a BK vezetőség a geass-sza alatt lenne, hiszen mikor átvette a hatalmat Britanniában és kiadta a "legyetek a rabszolgáim parancsot", az ment élőben worldwide, ha jól emlékszem. Ez k*rva nagy plothole lenne.

És imho akkor sem volt értelme Nunnally átverésének. Így csak könnyebb dolga van Schneizelnek...persze amúgy is tök mindegy, mert ha nem indította volna el a FREIA warheadeket, akkor valaki szépen kicsavarta volna a kicsiny kacsójából az indító egységet és kész.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

Nah de Schneizelen tudta volna használni kétszer is minimum :D Mondjuk amikor a kocsiban elbeszélgetett Luluval, akkor simán :) Azzal megelőzte volna a későbbi eseményeket. Lulu már akkor is tudta, hogy Schneizel egy kis szemét dög :D

NLZ

Meg ha Nunnalyt látva megtörik Lulu, akkor kvázi Schneizel nyert. :)  Úgyhogy inkább elfojtja az érzéseit, különben Schneizel mindig be fogja tolni Nunnalyt, ha szorul körülötte a hurok.
[reserved]

Fatal

Ezt ma este hazafelé fotóztam. Miután a kép elkészült, az útszakasz beomlott, majd egy kék hajú csaj rám akart tukmálni egy geass-t, de bemajréztam és lekaratéjoztam.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Alkyra

Quote from: Fatal on 2008-09-17, 23:11:14
Ezt ma este hazafelé fotóztam. Miután a kép elkészült, az útszakasz beomlott, majd egy kék hajú csaj rám akart tukmálni egy geass-t, de bemajréztam és lekaratéjoztam.

hahaha.

Rounin

Xzone

Quote from: Fatal on 2008-09-17, 23:11:14

Wishful thinking? Szerintem p*na.

minuszmiki

Up to 23. Igazából esetleges, meg következetlen az egész, de legalább lesz szép tüzijáték a végén. Az zavar, hogy hullanak rendesen a szereplők, de a fontosabbak valahogy mindig életben maradnak. Azért bízom a nagy fináléban.

ogre

eenézést, h csak most regeltem, de eddig bírtam csöndben.
Lulu eddig kinek hazudott érdekből? nem egy, és nem két embernek. hazudott Suzakunak, mert nem ám csak úgy parancsolta meg a japánok kiirtását, hanem véletlenül. Kallennél is volt valami nem kijátszott érzelmi szál, most meg Nunnalyt dobta. sztem nem véletlenül mutatták, h remeg a keze, miközben beszélt a húgával. amit Lulu el akar érni, azt akár saját magán keresztül is eléri. ez azért szimpatikus.
Corneliát igencsak sajnálom, mert ő csinálhatott volna valami kis rebelliont, de ezt jól tutdta Schneizel is (a csettintésre gépágyú kicsit gyász volt). az kérdéses, h ki és hogyan tudja felébreszteni a bk-t, ill, h kiderül-e, ki a gonoszabb. mert a maradék két főszereplőből egyik sem lawful good. :) mivel Schneizel maszkról beszélt, kíváncsi volnék, neki mien geassa van, mert az elég fura lenne, ha neki nem lenne...
mondjuk én arra szavaznék, ha mind2en meghalnának, egy kicsit inkább Lulu győzelemmel, de hősi bukással. :D
a maradék szereplőknek meg eddig szerencséjük volt, de még van két rész. a végén még a ragnarok jön be, ha az az idióta ellövi az összes fleiát. ha mindenki meghal, az majdnem olyan, mint a prófécia (persze nem).

Alkyra

Quote from: ogre on 2008-09-20, 02:14:47
mivel Schneizel maszkról beszélt, kíváncsi volnék, neki mien geassa van, mert az elég fura lenne, ha neki nem lenne...

Neki biztos nincs. CC az egyetlen élő Code aki tud még Geass-t adni s Schneizel csak "nemrég" tudta meg, hogy a Geass létezik egyáltalán.
Lulu meg biztos meghal CC-vel együtt.(Úgyse lesz Happy End akárki akármit mond, legalábbis hatalmas hiba lenne a készítők részéről...)

Xzone

Quote from: Alkyra on 2008-09-20, 10:47:12
Lulu meg biztos meghal CC-vel együtt.(Úgyse lesz Happy End akárki akármit mond, legalábbis hatalmas hiba lenne a készítők részéről...)

Én nem nagyon tudok elképzelni olyan véget ennek a sorozatnak, amiben nem Lulu nyer. Remélem tévedek :)

minuszmiki

Quote from: Xzone on 2008-09-20, 11:57:09
Quote from: Alkyra on 2008-09-20, 10:47:12

Én nem nagyon tudok elképzelni olyan véget ennek a sorozatnak, amiben nem Lulu nyer. Remélem tévedek :)
Én sem, legfeljebb úgy, hogy az utolsó rész végén bejelentik a következő szériát. Mondjuk engem nem zavarna a hepiend (már amennyire hepi világ az, amelyben Lulu a főnök).

White SeeD

rage elmaradt... egyenlőre :angyali:

[spoiler= DANGER. DO NOT READ IT]
Meglepődtem, hogy milyen kevesen haltak meg ebben az epben. Remélem nem Gilgameshi véget szánnak a cuccosnak.
Ráadásúl visszatért egy mellékszereplő... Ha így haladunk többen jönnek vissza mint akik meghaltak :smile:
Kallen jóklelcsépelte C.C.-t. De majdnem tovább bírta mint Suzaku.
Amin röhögtem: Az Avalont megszálló BK-s kommandó nemmás mint a BK vezérhajó hősiesen bátor vezérlőpultkezelő hölgyei :lul: Meg a CF vezetősége kardokkal felszerelkezve...
Mellesleg Snájzel lost and final boss apeared :smile:

Viszont nagyon úgy néz ki hogy le fogják zárni köv részben :frown:
[/spoiler]
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

chilip

3 nap és lesz OST 2 elvileg  :Kiraly:

Eberinu

Jesszumpepizomfg!!!!! [spoiler]Annyira várható volt, hogy Nunnaly látni fog! Muszáj volt, nem láttuk a szeme színét :D És Schneizel....ekkora balféket....persze az is érdekes, hogy Lulunak mikor volt ideje a menekülős hajó pilótafülkéjében leforgatni egy filmet, és előre tudni mit fog mire válaszolni :D De ez annyira nagy csalódás volt, hogy így lenyomták, de hát ennél drámaibban úgy sem sikerült volna. Annak viszont örülünk,hogy Cornelia él. Diethard végre eltűnt. De még mindig ott van Orange, aki vagy kikap Anya ellen vagy nem, aztán még biztos veszik hasznát a geassének. Hát tényleg elég vég-szagú már a dolog, sajnálom is :( [/spoiler]