Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: Selmo on 2008-12-27, 06:30:04
[spoiler=shit][/spoiler]
ezen mit kéne látni? ???

Makos

Azt hogy mindenki leragadt ugyanott: 85.4%-nál.

NLZ

És ez miért érdekes? Ilyet nap mint nap látni. Úgy hívják, hogy elfogyott a seed.
[reserved]

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

teraflare

Hi all!

Visszatértem pár napra és volna egy kérésem. Valamikor régen szerintem ezen a fórumon linkelte be valaki azt az oldalt ahol szép cifra magyar káromkodások voltak és mellé angolul tükörfordítva és angol magyarázószöveg is. A német kollégát tanítgatjuk magyarul (meg ő is tanul), de ez az oldal igazán hasznos lenne. Hálás lennék ha valaki be tudná linkelni.  :angyali:
UI: MERÍ KRISZTMESZ!

Nakedape

He is alive!!

és már káromkodik... :Kiraly:

Zsiga

Quote from: teraflare on 2008-12-27, 16:09:45
Hi all!

Visszatértem pár napra és volna egy kérésem. Valamikor régen szerintem ezen a fórumon linkelte be valaki azt az oldalt ahol szép cifra magyar káromkodások voltak és mellé angolul tükörfordítva és angol magyarázószöveg is. A német kollégát tanítgatjuk magyarul (meg ő is tanul), de ez az oldal igazán hasznos lenne. Hálás lennék ha valaki be tudná linkelni.  :angyali:
UI: MERÍ KRISZTMESZ!
http://www.alternative-dictionaries.net/dictionary/Hungarian/Hungarian.pdf

teraflare

Quote from: Zsiga on 2008-12-27, 17:00:01
http://www.alternative-dictionaries.net/dictionary/Hungarian/Hungarian.pdf
:merci: és további mindem jót. BUÉK meg ilyesmi :smile:
Ha majd egyszer újra észhez térek majd visszatérek. És ezt vehetitek fenyegetésnek is :D
Addig is beállítottam a profilom én is karácsonyira.  :P

Kvikveg

[spoiler=punnydepi]Hiho, el kellett kuldenem egy receptet, ugyhogy belottem a gepet.
A borondmericskeles kozben kiderult, hogy majdnem 74 kilo vagyok, tehat nem ehetek bejglit es egyebeket amik itt allnak a polcon. Raadasul most egyedul leszek elsejeig, ugyhogy kitort rajtam a melydepresszio. Meg a Thank you for Smoking-ot sincs kedvem megnezni, mert ahhoz ki kene cserelni a gepeket. :/
Ja es faj a fejem, alvas utan faj a torkom, ezek eredmenyekent a fogaim is erzekenyek, a kutyak mellet megmaradni meg keptelenseg. Mert tokaranyos, ha a kedvenc kotelcsomojat idehozza, csak ez 5 percenkent mar kisse kiakaszto. Foleg ha kozben valamit nezek a tv-n ami tulajdonkeppen annyira nem erdekelne, de az alternativa a nadragvarras es egyeb hazimunka vagy hasonloan erdekes tennivalo. Amit meg kell majd valamikor csinalni, hogy ne anyamnak kelljen.
:punny:  :punny:  :punny:  :falba:[/spoiler]
Mentem webcomicokat nezni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2008-12-27, 20:02:26
Mentem webcomicokat nezni.
elsőre picit félreolvastam.

és jobbulást :)

Draconire

Nihilus

Rounin

Zen

MUST UNSEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Próféta

Lehet, hogy rajtam kívül már mindenki ismerte, de itt vannak eredeti újságkivágások az eredeti Laugh-Out-Loud macskákkal: the Laugh-Out-Loud Cats :Kiraly:

.Attila

Quote from: Próféta on 2008-12-28, 18:41:06
Lehet, hogy rajtam kívül már mindenki ismerte, de itt vannak eredeti újságkivágások az eredeti Laugh-Out-Loud macskákkal: the Laugh-Out-Loud Cats :Kiraly:

[spoiler][/spoiler]

Próféta

Quote from: .Attila on 2008-12-28, 19:02:23
img
Pedig nem trollkodásnak szántam, szerintem király az ötlet és a vizuális megvalósítás. Mindenesetre jobban tetszenek, mint a LOLcats képek.

.Attila

Quote from: Próféta on 2008-12-28, 20:50:59
Quote from: .Attila on 2008-12-28, 19:02:23
img
Pedig nem trollkodásnak szántam, szerintem király az ötlet és a vizuális megvalósítás. Mindenesetre jobban tetszenek, mint a LOLcats képek.

Nem te, hanem a képeket közzétevő gyerek egy troll szerintem.
Akkora kamu az egész... Már csak azt nem tudom, hogy a kommentelők egy része is troll vagy komolyan gondolják, hogy ez valódi.

Draconire

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2008-12-29, 01:37:41
Nem te, hanem a képeket közzétevő gyerek egy troll szerintem.
Akkora kamu az egész... Már csak azt nem tudom, hogy a kommentelők egy része is troll vagy komolyan gondolják, hogy ez valódi.

:rotfl: :facepalm: :muhahah:

FYI: a "képeket közzétevő gyerek" nem troll, hanem művész.
Ilyen századeleji-hangulatú, egy-paneles képecskékben
járja körül a lolcats és a 4ch mém-áradatát, jó adag humorral
és nagyon sok utalással.

[spoiler=néhány jó kép]

[/spoiler]

btw:

Kuroi Tenshi

Dubl-poasting, itz awrite!

Jó hideg lett hirtelenjében odakint -- és jó nagy, fagyos köd.
/weather
Utálom a szakdoga-írást.
Még egy pwnzor-kép...

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Aztarohadt, -16 fok van odakint. Akkor mennyi lesz hajnali 3 körül? Ha véletlenül felébredek, megnézem. ^^

Kérdés: tudja vki, hogy szilveszterkor meddig vannak nyitva a nagyobb városi tesco-k?

minuszmiki

-16? :eek: Csak nem a Kékesen laksz? Még itt a Bakony szívében is csak -8 van... Nem irigyellek.

Kuroi Tenshi

Nem maradt le egy tizedesvessző? ;D

Member

Nem, elnéztem a hőmérőt. :haha: Csak -6 van. :)

minuszmiki

Így azért barátságosabbnak tűnik a jövő. :D

Nakedape

napi 11 órákat árulok sátorban most.. hálistennek nem -16

brrr

gyertek venni tüzijátékot, huszti út 20, lidl parkoló :D

Cobra

Tüzijáték nem kell, de ha holnap este 7-kor még ott vagy és nem felejtem el, akkor meglátogatlak :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !