Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: Draconire on 2009-01-01, 02:19:18
Szakdoga
álláskeresés és elköltözés valószínűleg
jogsi
Ez az év amolyan "mindent vagy semmit" lesz kicsit nekem, szóval unatkozni nem fogok. 

My lost twin ;_;
ditto:

• szakdogát idén végre leadni és megszerezni a diplomát
  • új állás elképzelhető
  • elköltözés ugyancsak (nagymamámhoz -- olcsóbb, mint albérlet;
    130nm-en meg csak elférünk ketten :haha: )
  • jogsi -- ősök bekaphatják, motorra  :lazza:
    Na jó, erről és a kisgixxerről még lehet, hogy a racionálisabb felem
    végül lebeszél engem, de nagyon szeretném

Ezen felül egyéb terv, fogadalom:
- japán nyelvvizsga
- idén többet edzek/sportolok (a jelenlegi mennyiségnél nem nehéz többet :D)
- alapszinten megtanulok javaul, továbbfejlesztem linux-tudásom, stb
- etc

Moha

Én nem szoktam fogadalmakat tenni, mert általában úgyis minden máshogy alakul.
De azért van pár dolog, amit szeretnék az új évben:
- Tovább járni a japán órákra (a szerény kanji tudásommal én még nem merem bevállalni a vizsgát)
- Kimenni dolgozni valahova külföldre
- Nekivágni és megcsinálni a tetőteret, hogy végre ne csak 6 nm-es szobám legyen (ez persze függ a családtól is)
- Több animét nézni és AMV-t csinálni mint 2008-ban.
- És persze befejezni azt a sok tervet (netoldal,AMV,fordítás, stb.) amikbe belekezdtem, de félbehagytam...

Most pedig asszem jó éjt kívánok mindenkinek, mert reggel 5-kor ébresztő. :frown:

Edit: YAY! 981 GET!  :hopp:

Kuroi Tenshi

Quote from: Moha on 2009-01-01, 02:54:56
QuoteRögtön kezdődik azzal, hogy jövő héten már menni kell dolgozni, de onnan csak lejtmenet lesz már.
Jövő héten? Jó dolgod van! Nekem nem egészen 4 óra múlva kell mennem...

Ugh. Részvétem :o

Draconire

K_T, Moha: ahogy a művelt weeaboo mondaná: ganbare!

Rounin

Quote from: kelvor on 2009-01-01, 02:17:46
BÚÉK! Valaki valamilyen új évi fogadalom?  :D

Jah, megfogadtam, hogy nem fogadok meg semmit... oh, shi...

.Attila

Quote from: Draconire on 2009-01-01, 02:19:18
álláskeresés és elköltözés valószínűleg.
jogsi

Szintúgy.
Plusz nő is a láthatáron, talán.
Salsa-t viszonylag magas szintre emelni.
Gitártanárhoz elmenni.

Én

BÚÉK bazzeh józan vag he?.

Rounin

Bishop

Fogadalmak: Felvételt nyerni végre egy értelmes szakmára. Jelenlegi FAIL. Egyenesbe vágni a jövőről alkotott képemet és kilátásba helyezni hogy mit is akarok valójában.
12 elött való elalvás suli időszakba  ^^ Esetleg új kapcsolatok kialakítássa.
KB ez az amit minden évbe megfogadok meg hogy most nem cseszem el úgy mint az előzőt. Hát ez általába úgyse jön össze de hátha, még január végéig próbálkozom aztán lehet feladom  :D

De rég is írtam ide, B.U.É.K. Mindenkinek!  :smile:

Nihilus

Jessz, én maradtam fel a legtovább! Ebben az évben hivatalosan is az enyém a fórum!  :whoah:

Moha

Én pedig a munkahelyről jelentkezem és már túl vagyok az első elvetemült telefonálón, aki január elsejét is a helpdesk hívásával tölti. :P

Zsiga

Quote from: Nihilus on 2009-01-01, 07:04:23
Jessz, én maradtam fel a legtovább! Ebben az évben hivatalosan is az enyém a fórum!  :whoah:
Lófaszt. :)
Szóval pálinkás jóreggelt meg boldog újévet mindenkibe, meg ilyesmi, hazaértem a kis esti bebaszásról.
A fogadalmaim erre az évre:
Rövid távú terv hogy ma este megdugjam azt a tehetséges kis cseh szöszit akivel tegnap este sikerült közelebbi ismeretségbe kerülni. :D
Középtávú hogy végre elsétáljak a Markó utcába és jelentkezzem az OMSZnál mentőápolónak.
Hosszú távon pedig szeretnék egy év múlva ugyanilyen kellemesen bekúrni szilveszterkor.  :angyali:

Rounin

+1 lófasz.

teraflare

BUÉK mindenkinek  :kocc:
Idei fogadalom? Legyen mondjuk:
Megpróbálom rendbetenni az elkúrt életem.
Venni még kb 200 OTP részvényt. (nem érdekel ki szerint hülyeség az eddigi 200 is :hehe:)
Megtanulni az Au Batidot és az Au Sem Mao-t.
Kifesteni azt kb 100 Űryiffet (Rühes Kutyák  :jee:) meg azt a kb 30 Orkom (Da Supps klán FTW  :whoah:)
Kevebb mint napi 10-12 órát dolgozni.  ::)
Lenyomni UT2004-ben a többieket (Steffen nem számít ide mert ő már így is mínusz pontokat produkál  :D), meg csinálni egy UT2004-es Teraflare-t  :D
Csinálni egy Power Fist-et.   :lazza: (Ha nem megy akkor egy Power Claw is jó lesz  ^^")
Elérni a 75 kilót (a tavalyi 70-es fogadalom a kocka has feláldozásával ugyan, de meglett  :D)

Ha még marad időm:
Leigázni a világot.
Végignézni a Naruto-t meg az InuYashat EGYSZERRE.
Megnézni a Kis Vuk-ot.
Udvarolni Kiszel Tündének.
Megverni Chuck Norrist.

Cobra

Tera, miért akarsz olyan részvényt venni, ami lassan már kevesebbet ér, mint a papír, amire nyomták? :)

Én nem fogadok meg semmit, mert úgyse tartanám be, meg egyébként sincs sok esély, hogy bármi pozitív történjen velem mostanában.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Rounin

Vegyetek Állami Nyomda részvényeket. :angyali:

Kvikveg

Ujevi fogadalom: ma lejelentem a vizoraallast.

Amugy 10 kilot megint leadni, java-t megtanulni, c-t jobban megtanulni, munkahelyen tulelni a mostani feladatomat, meggyogyulni az allando megfazasombol, eldonteni vegre hogy kell-e megint fogszabalyzas. Kb ennyi. Ja franciat is kellene tanulni + gitart. Meg persze anyamnak segiteni a haz fenntartasaban.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

teraflare

Quote from: Cobra on 2009-01-01, 11:16:00
Tera, miért akarsz olyan részvényt venni, ami lassan már kevesebbet ér, mint a papír, amire nyomták? :)
Mert én optimista vagyok  ;) és bízom benne hogy 4-5 év múlva újra eléri a régi árát (gazdag leszek és akkor abból a pénzből stricinek állok és lányokat fogok futtatni :lazza:)

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2009-01-01, 04:40:23
BÚÉK bazzeh józan vag he?.

Blarg im drunk

Lófaszt :)
Majd ha beéred a most kb 100 pwn-képemet, akkor viruljon az arcod :hehe:

Quote from: Zsiga on 2009-01-01, 08:15:35
A fogadalmaim erre az évre:
Rövid távú terv hogy ma este megdugjam azt a
lófaszt :)
Oh wait, wrong post... but it sure is funnier :haha: :hehe:

Quote from: Cobra on 2009-01-01, 11:16:00
Mert részvényt alulértékelten jó venni ;) olcsón venni és drágán eladni.
Az OTP ugyan kissé túl lett fújva, de mostanában elég sokat zuhant,
lehet még egy kis felfelé korrekció amint rendeződnek a dolgok; bár én
már nem számolnék még egy akkora felfutással, Tera

Quote from: teraflare on 2009-01-01, 12:24:20
(gazdag leszek és akkor abból a pénzből stricinek állok és lányokat fogok futtatni :lazza:)

A mégsem jön be, akkor állj fitnesz-edzőnek, és ugyanúgy lányokat fogsz
futtatni :haha:

Én

Huh, végül tegnap elmentem életem legjobb bulijára, házibuli vagy 50 emberrel, kb ugyanennyi féle piával és üvöltő zenével... Most viszont nyakló nélkül vedelem a vizet :haha: Volt egy nagyon rossz pillanata viszont ami rendesen elcseszte az évkezdést, de az inkább csak magamra tartozik (de jó lenne).
Újévi fogadalom: komoly fogadalom: rendszeresebb leszek. Sokkal. Vicces fogadalom: nem jt eszembe semmi :(
BÚÉK!

Nakedape

idénre ez a fogadalom kéne nekem, mondjuk

[spoiler]Én, M. Nagy Domonkos becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy Magyarországhoz és
annak alkotmányához hű leszek. Törvényeit és törvényerejű szokásait megtartom, és má-
sokkal is megtartatom, és köztársasági elnöki tisztemet a Nemzetgyűléssel egyetértésben
a magyar nép javára gyakorlom.[/spoiler]

[spoiler]kár hogy 35 év a minimum kor, szemét törvények...[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

minuszmiki

Kötelező Lófaszt!

Quote from: Kvikveg on 2009-01-01, 11:34:35
Ujevi fogadalom: ma lejelentem a vizoraallast.
Ez a legjobb fogadalom.  :haha:

Quote from: Nakedape on 2009-01-01, 13:29:45
idénre ez a fogadalom kéne nekem, mondjuk

[spoiler]Én, M. Nagy Domonkos becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy Magyarországhoz és
annak alkotmányához hű leszek. Törvényeit és törvényerejű szokásait megtartom, és má-
sokkal is megtartatom, és köztársasági elnöki tisztemet a Nemzetgyűléssel egyetértésben
a magyar nép javára gyakorlom.[/spoiler]

[spoiler]kár hogy 35 év a minimum kor, szemét törvények...[/spoiler]
Esetleg ez.  :haha:

Quote from: Én on 2009-01-01, 12:46:19
Huh, végül tegnap elmentem életem legjobb bulijára, házibuli vagy 50 emberrel, kb ugyanennyi féle piával és üvöltő zenével... Most viszont nyakló nélkül vedelem a vizet :haha: Volt egy nagyon rossz pillanata viszont ami rendesen elcseszte az évkezdést, de az inkább csak magamra tartozik (de jó lenne).
Újévi fogadalom: komoly fogadalom: rendszeresebb leszek. Sokkal. Vicces fogadalom: nem jt eszembe semmi :(
BÚÉK!
Nálam is szinte teljesen ugyanez volt a szitu. Házibuli, gecisok ember és pia, nagyívű lerészegedés, egy-két elbaszott pillanat, de szerencsére nem volt nő a dologban (és szerencsére a saját projektem nem volt ott :D). Most meg vattát köpök, viiiiiiiiiiiiiiizeeeeeeeeeeeeeeeet! Fogadalmakat meg nem teszek, mondjuk megvannak a terveim idénre, és egész jónak tűnnek. :)

Jahátpersze BUÉK!

Xzone

Uhh... BÚÉK... nem kellett volna a whiskyt a vodkával keverni és borral leöblíteni :zomg:

Életem legszarabb szilvesztere volt, bár életem legszarabb évét végülis méltó módon zárta le.

Kvikveg

Quote from: Én on 2009-01-01, 13:55:35
...
:lol:
Szabad kerdezni, hogy mit tudtal meg rola?! Vagy inkabb ne?

Nekem is eletem legszarabb szilvesztere volt. Nem tudtam a filmjeimet nezni, mert a nagyszobaban kellett lennem a kutyakkal, egy magas hangon vonyito TVvel amiben pocsek musor volt minden csatornan, nemet nyelvu adok included. Kivetel a Grizzly Man volt a National Geographicon. Egy az emberi tarsadalom fejlodese es ennek hatasa a termeszetre temaju filmen aludtam be fel 1 korul talan. Azota is csong a fulemben, hogy "a romaiak blablabla" "de az allatoknak ez sem kedvezett", "az erdok eltunese"  es hasonlok. Hajnali f1 korul tamolyogtam fel az agyamba, ritkan szoktam ennyire agyilag kiutott lenni, es felalomban kibirni, hogy a kutyak a WCre is kovetnek, idegorlo.
Most kicsit jobb a hangulatom, mert Skypeoztam tesomekkal meg anyammal, ma jon haza. Komoly hangulatjavito hatasa volt.

De legalabb a vizoraallast leadtam.  :smile:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Quote from: Kvikveg on 2009-01-01, 14:09:23
Vagy inkabb ne?
Inkább ne :redface: Elég cinkes.
Petárdát én se szeretem, egyrészt errefele sokat szoktak ha nincs ünnep akkor is, meg ugye az állatokat halálra ijeszti...

kikuchiyo

Az én esetemben egyetlen újévi fogadalom jönne szóba:

"GET A LIFE!"

de ez annyira abszurd és kivihetetlen, hogy felesleges is megfogadni.  :haha:
Failure is the default option

.Attila

Quote from: Én on 2009-01-01, 14:12:23
Quote from: Kvikveg on 2009-01-01, 14:09:23
Vagy inkabb ne?
Inkább ne :redface: Elég cinkes.

Nyomd be /b/-re anonként és mi megtaláljuk.

minuszmiki

Vérszagra gyűl az éji vad...[spoiler]Engem is érdekelne pedig a sztori. :D[/spoiler]

kikuchiyo

Bizony ám!

Még a végén elkezdünk itt képzelődni magunknak.

Pl. erre:
Quote from: Én on 2009-01-01, 12:46:19
Volt egy nagyon rossz pillanata viszont ami rendesen elcseszte az évkezdést, de az inkább csak magamra tartozik (de jó lenne).
először azt hittem, hogy téged kaptak rajta a kutyával.
De a további beírások után kénytelenek leszünk azt hinni, hogy a lányt.
Failure is the default option