Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2009-01-09, 16:23:29
Nincs bocsanat. Mashol eld ki magad.
végre használhattam a report to moderator gombot  :whoah: :w00t:

Nakedape

Quote from: Fazék on 2009-01-09, 16:25:28
szegény Kvikire, te gonosz
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

Quote from: Nakedape on 2009-01-09, 16:28:04
:lul: barom.

- itt áll mögöttem a húgom és mikor megjegyeztem, hogy te közben dolgozol, el tudod képzelni milyen pofát vágott

Nakedape

Quote from: Fazék on 2009-01-09, 16:29:38
:lul: barom.

- itt áll mögöttem a húgom és mikor megjegyeztem, hogy te közben dolgozol, el tudod képzelni milyen pofát vágott
hmm
tudom h hol lakik
ez csak egy random megjegyzés volt

Kvikveg

:lol:
Tisztan logikailag amugy igazad van, engem idezett be. XD

Szoval tenyleg, ott van egy report to moderator szoveg. Hmmm... ]:>
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Nakedape on 2009-01-09, 16:30:41
hmm
tudom h hol lakik
ez csak egy random megjegyzés volt

... Xipe? o.o

Darkstar

Én csak a képeket néztem meg, de abban mi a politika? Egy háborús zónában ez van, a brutalitásra mindenki fel lehet készülve meg a linkhez oda is lett írva.

Ha volt valami a szövegben is, akkor sry.

Ed.: holy shit, new feature
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Azhogypolitikamonnonyleelkúrták!
[reserved]

Fazék

Quote from: Darkstar on 2009-01-09, 16:44:52
Én csak a képeket néztem meg, de abban mi a politika? Egy háborús zónában ez van, a brutalitásra mindenki fel lehet készülve meg a linkhez oda is lett írva.

Ha volt valami a szövegben is, akkor sry.
éppenséggel brutális képeket bárhol találni a net-en.
ő most konkrétan erre a konfliktusra akarta fölhívni ezzel a figyelmet, nyílván egy szemszögből nézve az eseményeket és nyílván az eset megvitatását akarta elérni velük. aminek már annyiszor megegyeztünk ebben, nincs helye ezen a fórumon.

Kvikveg

Fazék: koszi!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Közben kaptam pmet, amit átgondolva valóban lehetett mögötte egyeseket zavaró tartalom/irányultság. Csak ezek szerint néhányan érzékenyebbek erre, mint én (én legalábbis megnéztem a képeket, aztán visszataboltam a 4chanra trollkodni, eszembe se jutott volna további vitát generálni belőle)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

Quote from: Darkstar on 2009-01-09, 16:44:52
Ed.: holy shit, new feature
Hol új? Már mióta megvan a 2-es verzióban.

A tökéletesség unalmas.

Darkstar

Még soha nem vettem észre, szóval nekem új. Legalábbis a mailt előbb látom általában és/vagy mire ideérek, valaki már editelt, és akkor nem mutatja.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

Nem, én töröltem a modközpontban az értesítést. :) Akkor eddig biztos mindig későn értél ide és valaki már törölte.

A tökéletesség unalmas.

Bicskei

szeretnék elnézést kérni ha a postom valakit megsértett.....sajnálom h közfelháborodást okoztam...nem politikai céllal írodott...
Ultras liberi

NLZ

Pedig szégyelhetnéd magad! Szegény szerencsétlen zsidajok agresszióját mutogatni megvetendő és minimum akasztással egybekötött főbelövéssel lenne jutalmazandó, ahogy minden büdös nőcifaszistát!!! >_<
[reserved]

Fazék

csak az nyugtat, hogy aki ilyen okosan trollkodik, mint NLZ, annak meglett volna ugyanez a beírása, ha törlik, ha nem az eredeti hozzászólást :)

NLZ

Nem nehéz megtalálni a neten, hogy mi volt az eredeti hsz linkje. :)
[reserved]

Én

Quote from: NLZ on 2009-01-09, 21:19:15
Pedig szégyelhetnéd magad! Szegény szerencsétlen zsidajok agresszióját mutogatni megvetendő és minimum akasztással egybekötött főbelövéssel lenne jutalmazandó, ahogy minden büdös nőcifaszistát!!! >_<
NLZ tudod, hogy egyetértek veled, de ez akkor sem az a fórum :) Megvannak a témának a saját vitaterei.

Nakedape

óó de szívesen lennék most tapló

Bicskei

valaki kérdezte h mért raktam be a linket...
két(na jó 3 de az privát vélemény..) oka van
1. szoktam nézegetni képeket a világunk különböző eseméényeiről....(álatalában rossz dologokról ugyebár mert az a felkapottab) magyarán szeretek jo képeket nézni
2. anno amikor dolgoztam Olaszországban egy palesztin srác volt a szobatáársam...
de a politka tudom h tilos ugyhogy ezuton lezárva a téma..

Más

Gondoljatok csak bele, 1990 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerekülésünk az autóban,sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk,hogy a gyerekágyak
festékében akadt bőven ólom.A gyógyszeres és vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak
voltak,nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem.Egész nap kint voltunk, a szüleink pedig csak sejtették, hogy élünk
és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy
mobil.Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham.Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű, egyenes ági rokona.Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy
csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért.Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy
Mc'Donaldson edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátra szaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíros kenyérre,a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E vitamin, viszont "Bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt,a WC pereme alatt pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban,a pre Domestos korban.
Ezek voltunk mi.
Hősök?
Talán.
Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok értetlenül mosolyognak.
Ultras liberi

NLZ

Quote from: Én on 2009-01-09, 21:25:55
Quote from: NLZ on 2009-01-09, 21:19:15
NLZ tudod, hogy egyetértek veled, de ez akkor sem az a fórum :) Megvannak a témának a saját vitaterei.
Ne mondd már, hogy ez a post nem megy fél el a trollkodás kategóriában. :(
[reserved]

Flaser

Én nem tartom a "politizálást" veszélyesnek mindaddig, amíg nem valaki vagy vlm. "mellett"/"ellen" politizálsz, mert onnantól az már vélemény és/vagy propaganda.

De mivel a politizálás nem megengedett álljon itt egy-két biztonságpolitikai nézet, ami garantáltan politikailag inkorrekt és sztem. mégsem fogja senkinek a kedélyeit úgy felkorbácsolni mint az eddig elhangzottak:

-Az Izrealiek egy olyan ellenséggel próbálják fölvenni a harcot, aki nyíltan az államuk fölszámolására törekszik és a civileket használja pajzsul. Ahogy az Libanonban is kiderült az IDF már nem alkalmas arra, hogy bevonuljon egy területre és azt ellenőrzése alá vonja így az egyetlen ésszerű katonai beavatkozás a preciziós légicsapások maradtak.

-A Hezbollah a világ egyik legfejlettebb, legjobban képzett hadseregével próbálja fölvenni a harcot, amely mindeddig olyan kemény kézzel és elsöprő erővel tevékenykedett a térségben, hogy az megkérdőjelezett a vesztes részéről bármilyen eredményes tárgyalás lehetőségét.  Ugyanis az IDF döbbenetes sikerei nyomán Izrael állam mindenkor az erő pozíciójából diktálhatta a feltételeket. Hagyományos harcot vívni ezzel az ellenséggel szemben azonos lenne az öngyilkossággal. A civilek és az őket ért áldozatok esetén a nyugati világ felháborodása jelentik az egyetlen áthatolhatatlan védelmet ellenük. Ezen túl a gerilla harc volt az egyetlen lehetőség a hatékony hadviselésre, de ezt csak egyszer, Libanonban lehetett eljátszani az IDF ellen.

-Végül: A gerilla hadviselést és a terrorizmust gyakran csak egy nagyon vékony mezsgye választja el és bizonyos nézőpontokból ez a különbség megszűnik létezni.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Fazék

Quote from: Flaser on 2009-01-09, 21:48:16
Én nem tartom a "politizálást" veszélyesnek mindaddig, amíg nem valaki vagy vlm. "mellett"/"ellen" politizálsz, mert onnantól az már vélemény és/vagy propaganda.
sztem sajnos pontosan ez történt az indító hozzászólásnál és emiatt éreztem úgy, hogy ez jó irányba nem mehet el, inkább csírájában kell elfojtani a téma fölmerülését, ha már ilyen felütéssel indulna, jó vége nem lehet...

minuszmiki

Én nem tartom a "politizálást" veszélyesnek mindaddig, amíg nem valaki vagy vlm. "mellett"/"ellen" politizálsz, mert onnantól az már vélemény és/vagy propaganda...
Viszont a fórum szabályzata tiltja, és kifejezetten örülök, hogy itt a társalgás mentes tőle.

NLZ

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-09, 21:38:43
Quote from: Nakedape on 2009-01-09, 21:27:00
óó de szívesen lennék most tapló

?

Egyébként meg a politika az nem arról szól, hogy valamiről véleményed van? És ha már véleményed van, akkor már állást is foglalsz. Párttatlan politizálás nincs, a tények közlése sem az, mert már az is kellemetlen lehet az egyik fél számára.

És akkor úgy lenne illő, hogy Flasher hozzászólását is törli/moderálja az illetékes. :)
[reserved]

Flaser

Van a politika tudománynak egy területe amely mégis "apolitikus". Igaz, hogy sokan inkább a hadtudományok egy ágának tartják: Ez a biztonság politika.

A bizt.pol.-t abszolút nem érdekli, hogy kinek van igaza vagy hogy, mi a helyes. Az olyan meglátásokra meg, hogy "ez így/úgy morális/immorális" vagy "ez így/úgy jó/gonosz" csak egy horkannás lesz a tapasztalt biztpolos reakciója esetleg egy fölényes kacajjal juttatja tudomásodra véleményét, (amely kacaj mélyén azért igen sok keserűség is zubog).

A biztpolost csak az érdekli, hogy adott szituációban adott célok érdekében ki milyen eszközöket alkalmaz/alkalmazhat és adott eseményekre mik lesznek a várható következmények. Legalábbis csak ilyen és csakis ilyen "véleménye" lehet.

Ugyanakkor furcsa állatfaj ez: a munkája során abszolút amorális, hideg fejjel kell dolgozzon, mégis, amiért mindez teszi az egy abszolút hit, a haza és a hazája értékrendjének védelme.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

sirtomi

-A Hezbollah a világ egyik legfejlettebb, legjobban képzett hadseregével próbálja fölvenni a harcot, amely mindeddig olyan kemény kézzel és elsöprő erővel tevékenykedett a térségben, hogy az megkérdőjelezett a vesztes részéről bármilyen eredményes tárgyalás lehetőségét.  Ugyanis az IDF döbbenetes sikerei nyomán Izrael állam mindenkor az erő pozíciójából diktálhatta a feltételeket. Hagyományos harcot vívni ezzel az ellenséggel szemben azonos lenne az öngyilkossággal. A civilek és az őket ért áldozatok esetén a nyugati világ felháborodása jelentik az egyetlen áthatolhatatlan védelmet ellenük. Ezen túl a gerilla harc volt az egyetlen lehetőség a hatékony hadviselésre, de ezt csak egyszer, Libanonban lehetett eljátszani az IDF ellen.
Lehet én értem félre ezt a részt itt. Egyet értek vele csak pár dolog megzavart.
A Hezbollah Libanoni szervezet, Gázában a Hamász van nem? Vagy ez a korábbi Libanoni kis háborúról szól?
Bocs, kicsit fáradt vagyok, de most zavar hogy nem tudom felfogni :D

NLZ

A biztonságpolitikai véleményeket pedig már könnyedén lehet a politika hadszínterén forgatni fegyverként. Szal ilyeneket leírni egy fórumon is politizálás. Úgyhogy kérném a moderátor azonnali intézkedését. :)
[reserved]