Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Üdvözöljük itthon, Frau Projektleaderin! :D
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-30, 23:29:29
Üdvözöljük itthon, Frau Projektleaderin! :D
Ááááá...   :lol: :lul:
Amugy: danke.  :tezsvir:

edit: Laptopon gepelni sz*r. Valamit allandoan felreutottem, hogy megnyomtam veletlenul a tapipadet. Ja a laptopon eloszor magyar kiosztas volt, aztan gyorsan kerult ra angol, a masik gepen ami a ceges volt ott helyben, azon nemet kiosztas volt... minusz helyett valamit beszurt, a tildet meg a vegen sem talaltam meg... szoval eeerdekes volt. A vegen mar total ossze voltam kavarva.
Ja, el is felejtettem,egyedulallo elmeny, az ágyban Star Trek - The Next Generation-t nezni, fulhallgatoval, eldontott laptoppal. Ez egyben megoldja a laptop hutesenek problemajat is, csak vigyazni kell, hogy ne essen le... Fekve-film LOL.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Quote from: Kvikveg on 2009-01-30, 23:16:37
Egyik (nonemu) magyar kollega mondta, hogy valahol a kornyeken van nehany nemet, akik rendszeresen ott heheresznek, o meg mindig azt hiszi, hogy rajta. (Nem tud nemetul.) Mondtam neki, hogy ez csak azert van, mert nem erti oket, de ha kell odamegyek, magyarul dumalunk, neha kimondjuk a ceg nevet, es hehereszunk. :D
:D De ez addig szokott működni, amíg ki nem derül, hogy közülük valaki véletlenül ért magyarul.  Mesélt már nekem valaki hasonló sztorit, Franciaországban egy fekete úriemberről feltételezte tévesen, hogy nem beszéli ékes apanyelvünket...

Ja amikor megkerdeztem, hogy onnan a Muegyetemhez hogy lehet eljutni csak hummogott.
:confused:
Ezt csak vizsgáztatás jelleggel kérdezted meg? Vagy tényleg be kellett ugranot a BME-re vagy valahova a környékre, de nem tedted, mert a taxis nem tudta az utat? Valahogy nem jött le a lényeg, mi is volt itt.

Amúgy üdv újra itthon.

kikuchiyo

Quote from: Próféta on 2009-01-30, 23:55:46
Egyik (nonemu) magyar kollega mondta, hogy valahol a kornyeken van nehany nemet, akik rendszeresen ott heheresznek, o meg mindig azt hiszi, hogy rajta. (Nem tud nemetul.) Mondtam neki, hogy ez csak azert van, mert nem erti oket, de ha kell odamegyek, magyarul dumalunk, neha kimondjuk a ceg nevet, es hehereszunk. :D
:D De ez addig szokott működni, amíg ki nem derül, hogy közülük valaki véletlenül ért magyarul.  Mesélt már nekem valaki hasonló sztorit, Franciaországban egy fekete úriemberről feltételezte tévesen, hogy nem beszéli ékes apanyelvünket...

Ennél már csak az a viccesebb, amikor a magyarul nem értő német üzlettárs Herr Lovast emlegeti a magyar melósok előtt.

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-30, 23:58:42
Ennél már csak az a viccesebb, amikor a magyarul nem értő német üzlettárs Herr Lovast emlegeti a magyar melósok előtt.
:lul:

Próféta

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-30, 23:58:42
:D
Real life example: tőlünk német turisták azt kérdezték Szentendrén, hogy merre van Vác.

Flaser

Quote from: Próféta on 2009-01-30, 22:30:46
Quote from: Flaser on 2009-01-30, 19:52:47
publc class sex {
  public static void main {     
    if (boolean hardOn) boolean furry=true;
    else boolean gay=true;
  }
}
Ez nem igazán sikerült, Flaser :ejnye: Ezek után nem csodálom, hogy gondokat okoz a Java vizsga.

:__devil: Ehhez képest 5-öst kaptam.  :__devil:

/WARNING! IRONY MODE/
...ha meg valaki egy programozót szintaxissal baszogat, az a felfázásomat kockáztatja.

[spoiler] /WARNING! IRONY MODE/
...ugyanis, ha mindkét cipőmet felrugdosom valaki seggébe, akkor mezítláb kell hazamenjek.
[/spoiler]
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2009-01-30, 23:55:46
Ja amikor megkerdeztem, hogy onnan a Muegyetemhez hogy lehet eljutni csak hummogott.
:confused:
Ezt csak vizsgáztatás jelleggel kérdezted meg? Vagy tényleg be kellett ugranot a BME-re vagy valahova a környékre, de nem tedted, mert a taxis nem tudta az utat? Valahogy nem jött le a lényeg, mi is volt itt.

Amúgy üdv újra itthon.
Koszi!

Azert kerdeztem tole, mert az egyetemtol mar tudom merre kell menni: siman eszak fele rakparton vagy vele parhuzamosan, es a Fehervari ut gyanusan ismeros volt. Es a kerdesre valaszul gyanusan hummogott, szerintem akkor kezdte kapisgalni, hogy tudom, hogy kerulot tesz.

Anyam meselte, hogy a zenekar Nemetorszagban egy szallodaba eppen bement, es egy kis ido mulva jott egy boy, hogy "Herr Lovas! Herr Lovas!". :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Cobra

Ha este jött a taxis, akkor a Dózsa György út annyira nem kerülő, max +10 perc. Persze nem tudom mi lehetett az indítéka, hogy arra menjen  Hungária helyett (persze ha nem este 7 után volt, akkor megint más, bár akkor a Dózsa György se jobb).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

utvonalterv.hu szerint +2km +4perc-et jelent kocsival az a kitérő, szóval taxi sebességgel kb +2p kitérő a budai irányhoz képest.
és lehet hogy azért választotta azt az útvonalat, mert a budai oldalon a felső rakparti úton elég hülye felbontások vannak immár legalább fél éve, én nem is mertem arrafelé menni mióta egyszer megszívtam a felbontások kezdetén. de persze lehet hogy északi irányba nincsenek akadályok, lehet hogy tényleg csak meg akart járatni egy keveset.

Kvikveg

Ok, akkor jo. :smile:
9re ertem haza kb.

Draconire

Nakedape

hé, még tart a  mostani   :angyali:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

minuszmiki

De már csak egy röpke félórát kb. :D

@Draco: sauss?

Xzone

Teljesen meztelennek érzem magam a vizsgaidőszakban növesztett borostám/szakállam nélkül :zomg:

Member

Válassz alkalomhoz megfelelő öltözéket, ne csak így Ádámkosztümben!
[spoiler][/spoiler]
[spoiler]
Fél-, illetve

Egészalakos kiszerelés[/spoiler]
[spoiler]
Aki nem kispályázik, és parókára vágyik. Többféle méretben és színben.[/spoiler]

pet

a buli megvolt, haverommal/ lűvel nem találkoztam... szóval úgy indult, hogy megérkeztem, örültem a fejemnek hogy végre ott vagyok, és kimentem a zöldfa söröhőhöz, és ott 2 sráccal elkezdtem dumálni, hogy ott lesz kamikaze, meg minden, és elhívtak addig bulizni amíg kezdődik kamikaze, nos abból a buliból van 1-2 dolog amit elfelejtenék/visszacsinálnék, fogalmazzunk úgy hogy teljesen kiütöttem magam. a 2 srác jófej volt, de sokkal tartozik nekik az elő buliért :D bár nem akarták elfogadni a pénzt amivel beszálltam volna (a végén csak otthagytam az asztalon nekik, és nemvolt sok pénzem, szóval az semmi), mégis ha következőre megyek, én fizetek nekik, ezt már eldöntöttem  :P

Ja kamikazeről nemis írtam: jó lehetett volna, ha nem vagyok olyan körülmények között, hogy teljesen megvan kötve a kezem. szóval ott csak punnyadtam, utána egy sráccal meg csajommal elmentünk felfedezni kecskemétet. a felfedezősdi jó volt :P elég érdekes város.

teraflare

Egy újabb szombat egy újabb benntdolgozás...És mégis újra le leszünk baszva hogy nem haladunk  :bruhuhu: És akik megígérték hogy bejönnek dolgozni azok sem jöttek. :frown: Mindjárt kirámolom a céget azt  húzok egy olyan országba ahol nincs kiadatási szerződésünk.  :P Úgyhogy én is inkább fórumozgatok  ::)

Edit:
Quote from: Solid Snake on 2009-01-29, 22:51:22
'm sorry too.
:lul: Ezt de át érzem most  :rotfl:

Member

Erőszakot sugárző hörgős sz*r volna ez?! :eek:
Én eggyel alrébb megyek, Pajzsveregető sárkányölős összetartozós fosra, jöjjön már még vki. :D

teraflare

Quote from: Member on 2009-01-31, 11:29:48
Yup.  :P Még jó hogy szarok bele mit gondol. Nekem tetszik és kész.  :szemuveges:

Én eggyel alrébb megyek, Pajzsveregető sárkányölős összetartozós fosra, jöjjön már még vki. :D
Meghalgattam pár számukat most youtubeon és egész jó  :smile: Lehet megyek.

Member

Én meg iszonyat jókat szoktam röhögni, ha véletlenül megértem, amit mondanak. Remélem, nem nyelek félre majd vmit... :rotfl:
Nanowar of Steel-t kéne ide csalogatni egyszer, qrvajó power-paródia, imádom őket. :D

Bicskei

megyek én is építeni Hammer falat márciusban... ;)
Ultras liberi

kikuchiyo

Reading comprehension after a week of 5-hour nights:
Quote from: pet on 2009-01-31, 10:22:39
utána egy sráccal meg csajommal elmentünk felfedezni a kecskémet. a felfedezősdi jó volt :P elég érdekes város.

Kuroi Tenshi

Velkám bek Kviki :)

Quote from: Kvikveg on 2009-01-30, 23:41:18
edit: Laptopon gepelni sz*r.

magyar kiosztas angol nemet kiosztas A vegen mar total ossze voltam kavarva.

Megszokás (na meg a laptop billentyűzetének a minőségéé is) kérdése.
Én már hozzászoktam a kis laptopos billentyűzetekhez, és már a normál
asztali billentyűzetek kényelmetlenek a nagy távolságaikkal, leütési
mélységeikkel, stb...

:ejnye: Milyen programozó vagy, hogy nem tudod fejből?
Van magyar, angol, német feliratos billentyűzetem, és mindegyiket
magyarul használom. A számsor + altgr néhány kombinációja nekem
is gondot szokott okozni, de a többi shift vagy altgr-es kombót fejből
tudom :p

Quote from: Flaser on 2009-01-31, 00:15:13
:__devil: Ehhez képest 5-öst kaptam.  :__devil:

Milyen helyre járhatsz, ha már ezért is 5öst osztogatnak  :__devil: :angyali: :hehe:

Quote from: Xzone on 2009-01-31, 09:55:35
Teljesen meztelennek érzem magam a vizsgaidőszakban növesztett borostám/szakállam nélkül :zomg:

Uh, amikor kb 3-4 év után először vágtam le a szakállam, méghozzá
télen... fázott az állam :haha: és nagyon fura volt.

teraflare

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-31, 13:53:10
Uh, amikor kb 3-4 év után először vágtam le a szakállam, méghozzá
télen... fázott az állam :haha: és nagyon fura volt.
Én mikor 6-7 év után először levágattam a hajam akkor éreztem hasonlót. Fázott a fejem  :D

Nakedape

amikor 15 év után először fürödtem..
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zen

Quote from: Nakedape on 2009-01-31, 15:05:16
amikor 15 év után először fürödtem..
Cigány anya megunja h koszos a gyereke, kezébe nyom egy szappant és elküldi fürdeni. Fél óra múlva kikiabál a gyerek:
- Anya, megvan a piros pulloverem!
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cloud

:facepalm:

WTF topic képreagálás?

WTF? Komolyan: WTF?? :eek: :zomg: