Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Attila postja a WTF galériába: hát röviden fúj! Ez férfi akarna lenni?  :zomg:

Nakedape

pet
[spoiler]alapvetően én ezt  itt most abszolút követni se tudtam, amit talán igen azt meg nem is értem[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

pet

Quote from: Nakedape on 2009-02-01, 00:13:34
pet
[spoiler]alapvetően én ezt  itt most abszolút követni se tudtam, amit talán igen azt meg nem is értem[/spoiler]
Rövid vázlat hozzá a könyebb megértés végett: [spoiler]Elhívtam legjobb netes haveromat kamikazere (kecskeméten japán rock buli), biztos forrásból megtudtam hogy jön két nappal a buli előtt, és nekem nem szólt, még nem találkoztunk, ezért hívtam el, hogy bulizzunk akkor egyet vagy valami, minden ismerősével találkozott ott (velük is először), miközben egy csajhoz ment valószínüleg kockulni. (300km utazás hogy kockulj), és csak velem nem akart találkozni. nekem nem mondta hogy jön, mert eleve az volt a terve hogy engem leszar magasról. a többit bővebben elmagyarázza a másik szöveg.[/spoiler]

NLZ

Atilla WTF-jén a piros mellbimbó durva. :zomg:

Nakedape, mit nem értesz? pet megismert valami srácot neten, azt mikor tudtak volna találkozni, a srác szándékosan elkerülte, és utólag is csak szánalmas kifogásokat tudott mondani. pet erre mérges lett és megszakította vele a kapcsolatot.
Jól értettem? :D
[reserved]

Cloud

Még jobban lerövidítem.  Pet  meg haverja  bulizni mentek, haver köcsög  volt. Többet nem haver.

Én

Quote from: pet on 2009-02-01, 00:09:49
az egyik legjobb haverom. Mellesleg csak neten ismerem
Azért ez elég fura :F
Fel a fejjel! Lehet azért nem akart találkozni veled mert félt hogy elszednéd a nőjét :D Viccet félretéve, tényleg hagyd a picsába az arcot.
Quote from: pet on 2009-02-01, 00:19:17
miközben egy csajhoz ment valószínüleg kockulni.
I lol'd

NLZ

Quote from: Én on 2009-02-01, 00:22:59
Quote from: pet on 2009-02-01, 00:09:49
az egyik legjobb haverom. Mellesleg csak neten ismerem
Azért ez elég fura :F
Fel a fejjel! Lehet azért nem akart találkozni veled mert félt hogy elszednéd a nőjét :D Viccet félretéve, tényleg hagyd a picsába az arcot.
Haver lehet, barátnak azért nem hívhatja. :)
[reserved]

Member

pet, ne vedd ennyire tágra a haver fogalmát. Nameg ha inkább egy kocka csaj kellett neki (aki valszeg szex közben leugrana róla, amikor kijön egy újabb WoW kieg), és nem te, akivel még koncira is lehet menni (esetleg noncube csajt fogni :p), akkor dögöljön meg, bahh. :)

Te: Keresztfater egy jó ideje abban a hitben él, hogy mindent tud. Olyannyira, hogy helyetted eldönti, hogy te mit szeretnél, keresztanyám is bírja. :)

pet

Quote from: Member on 2009-02-01, 00:28:10
pet, ne vedd ennyire tágra a haver fogalmát. Nameg ha inkább egy kocka csaj kellett neki (aki valszeg szex közben leugrana róla, amikor kijön egy újabb WoW kieg), és nem te, akivel még koncira is lehet menni (esetleg noncube csajt fogni :p), akkor dögöljön meg, bahh. :)

meg eleve, az a távolság lehetetlen, ezért rossz a kapcsolatom a bnőmmel is, nincs időm/pénzem, és így én eltávolodtam. pedig én fele akkora távolságra lakok tőle, mint haver attól a csajtól.
Edit: Legalább én jól szórakoztam ott, csak túlzásba vittem  :P

Kuroi Tenshi

Oh fuck
Quote from: Moha on 2009-01-31, 15:16:00
Bár elég sok kütyüt indítanak 1 centes árról, a végén úgyis feltornázzák
ne is mondd...

már kezdtem örülni, hogy a vaiom tetülassú 1.8/4200-as winyóját
le tudom cserélni a ritka, kifutott és már nem gyártott 1.8" micro-
ata csatis samu slc ssd-re, erre az utolsó pillanatban nem felment
az ára a triplájára?...
Na mindegy, talán jobb is. Annyiért, amennyiért végül elment, már
duplaakkora kapacitású, újabb, bár zif-csatolós ssd-ket kapni, és
a zif-microata átalakító pár dollár.

Mai ebay-rantünket hallották.

Na jó, a mai ebayezésnek volt pozitív oldala is: gyári ár negyedéért
láttam a vaiohoz ultra kapacitású akkut -- már a gyári 7800mAh-s
akkuval is kikapcsolt wifivel, minimum fényerővel 12 órát becsül az
xp, a 11000mAh-s mégnagyobb akkuval mennyit mehet :hopp:

minuszmiki

Quote from: Én on 2009-02-01, 00:22:59
Quote from: pet on 2009-02-01, 00:19:17
miközben egy csajhoz ment valószínüleg kockulni.
I lol'd
And I facepalm'd.

Btw Saturday, drink, proast, etc...

Én

Amikor már nem hiszem, hogy a Hajime no Ippo lehet még epicebb, pontosan ez történik. Szerintem még nem volt olyan, hogy az eyecatch-nél hangosan kurvaanyztam azért a 3 másodpercért... Még van 26 rész, de ha ez így halad, kénytelen leszek én is 10-esre értékelni :whoah:
(Most verte meg Vorg-ot :D )

minuszmiki

No a végén még megnézem.
(De előtte befejezem végre a Kannagit).

Én

Helyes :D Azért nézz utána előbb, valószínű hogy csak a shounen mániám beszél belőlem :D

NLZ

Ugyan, épeszű ember nem utálja Ippó kalandjait. :D
[reserved]

Rounin

Azért ne ajánlgasd, hátha miattad nem nézi meg valaki. :hehe:

NLZ

Ha valaki miattam nem nézi meg, az bízony így járt, meg is érdemli. :Kiraly:
[reserved]

minuszmiki

Quote from: Én on 2009-02-01, 02:23:08
Helyes :D Azért nézz utána előbb, valószínű hogy csak a shounen mániám beszél belőlem :D
Többször megfordult már a fejemben, hogy megnézzem, utolsó csepp, vagy hogy mondják. :D

edit: hülye fórummotor, ezt, meg az előző is postomat feltüntette a frissek között. Monnyonle!

NLZ

Kb egyedüli sportanime, ami fenn van az ftp-n, de szerintem meg is érdemli ezt a sorozat. :)
[reserved]

Draconire

Én

Érdekes, nekem Draco képéről sosem az jut eszembe, hogy reggel van, egy szép új nap, hanem hogy kurva késő van, le kéne feküdni. :D
Quote from: minuszmiki on 2009-02-01, 02:34:55
edit: hülye fórummotor, ezt, meg az előző is postomat feltüntette a frissek között. Monnyonle!
+1

minuszmiki

Quote from: Én on 2009-02-01, 02:42:16
Érdekes, nekem Draco képéről sosem az jut eszembe, hogy reggel van, egy szép új nap, hanem hogy kurva késő van, le kéne feküdni. :D
Hát, ha még aznap látom, akkor nekem is. Vagy az, hogy legfeljebb két-három órát leszek már csak ébren. Meg az, hogy milyen lusta egy figura ez a jó Draco, nem képes felkelni 6-7 körül egy igazán hiteles good morning Anon kedvéért. :D

NLZ

Quote from: minuszmiki on 2009-02-01, 02:34:55
+1
+2
:D  A fórumban engem az annyira nem zavar, hogy olvasottként jelöli be a saját postom, viszont az igen, hogy néha a saját olvasatlannak jelöltemet nem lehet olvasottá tenni. Nyomom a Mark all message as read gombot, belemegyek a topicba, semmi. Általában pár perc után megadja magát a fórum, de addigra kb az összes lehetséges opción végigzongorázom, és sosem ugyanazzal a módszerel sikerül. Szerencsére havonta egy ilyen ha van. :)
[reserved]

Zsiga

Épp csáposhentaisat játszom a hajammal. A fésűtől feltöltődött statikus elektromossággal, és most támad. :zomg:
Asszem lefekszem aludni, ha reggel nem jelentkeznék akkor megevett. ^^"

Rounin

[spoiler][/spoiler]

minuszmiki

Quote from: Rounin on 2009-02-01, 02:49:43

[spoiler][/spoiler]
Mostantól napi rendszerességgel várjuk a You shoud be sleeping! képeket is.  :merci:

Én

Quote from: Zsiga on 2009-02-01, 02:48:46
Épp csáposhentaisat játszom a hajammal. A fésűtől feltöltődött statikus elektromossággal, és most támad. :zomg:
Bad news: in tentacle hentai, being eaten is the best case scenario. :ejnye:
Quote from: Rounin on 2009-02-01, 02:49:43
[spoiler][/spoiler]
True dat... Egy ilyen figyelmeztetésnek nem lehet nemet mondani :)

Rounin

Quote from: minuszmiki on 2009-02-01, 02:52:23
Mostantól napi rendszerességgel várjuk a You shoud be sleeping! képeket is.  :merci:

...

Ingerem támadt még egy "that means" képre. :3x3: :angyali:

Quote from: Zsiga on 2009-02-01, 02:48:46

És ha szőrös kis Zsigákat látunk az utcán, az egyebet jelent. :__devil:

NLZ

[reserved]

Makos

Quote from: Rounin on 2009-02-01, 02:55:52
És ha szőrös kis Zsigákat látunk az utcán, az egyebet jelent. :__devil:
OMG :ejnye: