Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Prof. William

Grimmé igazi sikertörténet. ( Amíg egy bizonyos Ichigo fel nem tűnt.) Hiszen 100% -os rangemelkedést hajtott végre. :)

Dreamcleaver

Ez egy látványos, de iszonyat gagyi fejezet volt imho.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Junchi

Quote from: Dreamcleaver on 2009-04-03, 21:03:21

Akkor már nem is lehetett gagyi, ha látványos volt :3 (vagy csak megint az én ízlésvilágom ferdeségét mutatja ez a comment?)

Dreamcleaver

Quote from: Junchi on 2009-04-03, 21:34:26
Quote from: Dreamcleaver on 2009-04-03, 21:03:21

Akkor már nem is lehetett gagyi, ha látványos volt :3 (vagy csak megint az én ízlésvilágom ferdeségét mutatja ez a comment?)

Jól nézet ki pár jelenet, de a történéseknél már néhol a fejemet fogtam. Pl mikor Ishida lefogja Ichi kezét, pedig ő is tisztában volt vele, hogy Ulqi képes regenerálni magát, de ehelyett elő jön a lélekmegmentős dumával.
Az a pár oldal Yammy tiszta felüdülés volt.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

SaiyaGin

Quote from: Dreamcleaver on 2009-04-04, 01:08:08
Jól nézet ki pár jelenet, de a történéseknél már néhol a fejemet fogtam. Pl mikor Ishida lefogja Ichi kezét, pedig ő is tisztában volt vele, hogy Ulqi képes regenerálni magát, de ehelyett elő jön a lélekmegmentős dumával.

:tezsvir:
+ a "Ha megölöd, megszűnsz embernek lenni!"-dolgot nem kellene erőltetni egy magas rangú, nem cécózó Espada ellen...

KeLa

Főleg h gyenge szar hozzá képest... néha Ishida is tud nagyon hülye lenni...

Bicskei

Quote from: SaiyaGin on 2009-04-04, 20:11:28
Quote from: Dreamcleaver on 2009-04-04, 01:08:08

:tezsvir:
+ a "Ha megölöd, megszűnsz embernek lenni!"-dolgot nem kellene erőltetni egy magas rangú, nem cécózó Espada ellen...

ez szerintem is nagy baromság volt...
idáig valahogy nem volt azzal gond ha espadákat és holowokat írtották halomra..
nehogy már most kezdjenek el ilyen blődségeken érzelgősködni
Ultras liberi

chilip

hát ishida most már nem fog ilyesmiken elmélkedni egy darabig :D pillanatnyi kamasz fellángolás volt ez részéről

blackronin

A fejezet elment, de most már tényleg elég volt ennyi az Ichi vs Ulqi harcból.
Összeségében élvezhető volt. (számomra)
Ideje váltani, mert innentől kezdve bármilyen újabb fejlemény (ami megakadályozná a harc befejezését) csak ront a helyzeten... Tényleg nem kell több.

Nem kell itt attól félni, hogy Ichigo nem lesz ember többé...
Csak ezután egy KICSIT agresszívabb és rámenősebb lesz, mint régen.  :P

Dub-zero

kinn a 38-as kötet.. hhmm, akkor lehet, h fény derül arra, h hol van szayel hollow hole-ja (vájtfülűeknek :D)
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

NLZ

[reserved]

Dub-zero

háát.. eléggé feminin (lehet, h okama ő is :D)
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

Bicskei

Quote from: Dub-zero on 2009-04-05, 23:00:31
háát.. eléggé feminin (lehet, h okama ő is :D)

hát igen ha van egy emo espada kell lenni egy buzinak is...
Ultras liberi

Junchi

Yeeeey~~, heti WJ címlapján Bleach lesz + coloured pages included :3

chilip

megint elbasszák majd valamire a color page-eket, valami nyereményjátékra biztos  ::)

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2009-04-06, 17:33:44
megint elbasszák majd valamire a color page-eket, valami nyereményjátékra biztos  ::)
Jah :D Kinek van a legjobb haja verseny, első hely Hitsugaya :D
Múltkor volt egy kurvás Rangikus is :D Rég láttam már értelmes Bleach color paget :D Most Orihime lesz k-módban :D Mögötte Ichigo, mint strici :D

Chronus

Spoilers from BA:

[spoiler]Color spread: Rukia, Orihime, Matsumoto, Nell erotic swimsuit whatever.
Ichigo is back to normal.
On the last page:
Hime: It's not scary.
Ulq dies (turns into sand).[/spoiler]

LuckyDingo

Doublepost..
AMikor ezt olvastam, kiestem a székből
[spoiler]
The color page is an erotic swimsuit pic with Rukia, Rangiku and Ulquiorra. But oops she made a mistake it's not Ulquiorra, it's the former 6th (Luppi!?), and I'm guessing she means 3rd as in Nel but who knows at this point.[/spoiler]

Hát ez kész XD Egyébként úgy tűnik valahogy lezárják, most a fájtot, ami fura, de hát evvan :D

Chronus egy másodperccel gyorsabb voltál :P

Junchi

LuckyDingo

Ahogy most olvasom elég idióta lezárást kapott :D Mindenki várja, hogy Ichigo beberselkeljen.. kinyírjon / megsebesítsemn valami ismerőst, erre csak ledöfi Quicy-t s visszaváltozik :S Cheap trick I say :D Csalódott vagyok :) De megvárom a fejezetet, mielőtt durvábban lefikázom az egész Ulqui-Ichigo harcot.. megint XD

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-08, 12:41:11
The color page is an erotic swimsuit pic with Rukia, Rangiku and Ulquiorra.

Quote from: chilip on 2009-04-06, 17:33:44

én megmondtam...

blackronin

A mostani fejezet a spoiler alapján szánalmas...
Minek kellett ilyen érzelgősre megcsinálni???  :mad:
Too bad. (Ichigo meg simán visszaváltozik... hát ez eredeti.)

Bicskei

Quote from: Junchi on 2009-04-08, 12:46:07
Quote from: Chronus on 2009-04-08, 12:40:18
[spoiler]Ulq dies (turns into sand).[/spoiler]

Köszönöm!

[spoiler]béke...Tokyo Hotel poraira[/spoiler]
Ultras liberi

LuckyDingo

Nah ezen sÍrni fogok... NOT!

[spoiler]Ulq sees Hime "Though I was finally starting to develop some interest in you guys."
Ulq reaches out to Hime with his hand "....Am I frightening, woman?"
Hime "You're not."
Ulq "Is that so."
Orihime seems to want to touch Ulq's hand, but Ulq disappears in a rustling motion, like sand, and the chapter ends.[/spoiler]

Sőt az utolsó szavakat mosolyogva mondaná Ulqui, akkor egy időre hanyagolom a mangát XD

blackronin

Az a legviccesebb, hogy Ulqi SEMMIVEL nem érdemelte ki ezt a bánásmódot...
Nem tett SEMMIT azért, hogy ilyen véget "érdemeljen".
Ő nem egy szerencsétlen személy, aki önhibáján kívül lett kegyetlen... Ő ilyen volt alapból.
Nevetséges ez az egész! 
Orihime és Ulqi utolsó jelenete pedig kész kabaré!
Méghogy azt kérdezi Ulqi: "Ugye félelmetes vagyok?"
Erre pedig (minden emberei értelmet és logikát szembeköpve) azt mondja:
"Nem vagy az."
Hát igen... Végülis tényleg nem félelmetes az, aki egészen eddig lelkiterrorban tartott, levágta gond nélkül az egyik barátod kezét, KÉTSZER megölte a szerelmedet, és valószínűleg veled is végzett volna, ha nem lép közbe valaki...
Igen, Orihime... Ő tényleg nem ijesztő... Te pedig nem vagy egy lelki sérült...   

A harcnak akkor kellett olna végetérnie, amikor Ulqi mondta, hogy "Do it."
Utána mutatták volna a köv. fejezetben, hogy meghalt és kész. ENNYI.

Edit: itt a summary... nem hittem, hogy lehet ENNÉL rosszabb, de tévedtem!
[spoiler]ブリーチ353 The Ash

Kurosaki falls over.

Hime "Kurosaki-kun!! Kurosaki-kun!!"
Ulquiorra watches the scene

Ulq (thought) "Regenerating his arms and legs and body is just a farce. You can't bring back the organs that were blow away. If I hadn't ended it with that blow just now, I would be the one dying over there.

Light? falls down? on Kurosaki
Ishida "....the hole.... is closing...."
Ulq "Instant regeneration?!"
Hime "Kurosaki....kun....?"

Kurosaki gets up at once.
"I'm? Didn't I have a hole in my chest?"
Hime "Kurosaki-kun...."
Kurosaki "Inoue.... are you ok?"
Hime smiles.
Ichigo notices Ishida's state.
Ishida "You finally woke up...."
Kurosaki "Did I give you that wound?"

Ulq "He's a stubborn guy."
Ulq pulls out the sword Kurosaki stabbed him with from Ishida.
He throws the sword in front of Kurosaki.
Ulquiorra "Take it. End the fight."
Kurosaki "I stabbed Ishida?"
Ulquiorra "You didn't know?"
Kurosaki "I also cut off your left arm and left leg?"
Kurosaki "If so, cut off my left arm and left leg."
Hime "kurosaki-kun!!"
Kurosaki: The one you fought up till just now was a me with the hollowmask and without a consciousness.
That's not me. If you want me to end the fight, I'll have to be in the same state as you, else it's not fair right!"
Ishida "Kurosaki! Do you know what you're saying?"
Ulq "That's good, if that's your wish, so be it."

Ulq grows wings? "This far....kill me."
Kurosaki is surprised.
Ulq "Hurry up.... I don't have any strength left to walk... if you don't kill me now,
the fight will go on endlessly....
Kurosaki "....I refuse."
Ulq "what?"
Kurosaki "I'm saying I don't want to! This.... this isn't a win!!"

Ulq is surprised.
Ulq "Tch.... you're the kind of guy who does whatever he likes..... up until the end...."
Ulq looks at Hime.
Ulq "Though I was finally starting to develop some interest in you guys."
Hime has a bewildered? facial expression.
Ulq reaches out his hand "....Am I frightening, woman?"
Hime with a sad face "You're not."
Ulq "Is that so."
Hime starts reaching out her hand
and Ulq disappears in a rustling motion, like sand.
[/spoiler]
Most Ichigo is megbolondult... Hirtelen az érdekli, hogy mennyire tisztességes a harc...  :wtf:
Ulqi személyisége pedig teljesen átalakult, köze sincs ahhoz ami előtte volt...

Ez a fejezet az eddigi legnagyobb csalódás. Ennél mindennki jobbat tudott volna kitalálni!

balu01

Quote from: blackronin on 2009-04-08, 14:38:37
Ez a fejezet az eddigi legnagyobb csalódás. Ennél mindennki jobbat tudott volna kitalálni!
Egyetértek :falba: Már a múltheti fejezet is gagyi volt, de ez még azt is alulmúlja :comp:

Prof. William

Már az is elég gáz volt amikor Ishida egy " JAJJJJ ne öld meg Ulqot mert akkor te is olyan leszel mint őőőő " - felkiáltással elkapta Ichi kezét. Megérdemelte a töbszörös haperforációt. :)

Vazz Ulq 2 szer kinyírta eperkét és valószínűleg hidegvérrel meggyilkolta volna Ishidát aztán pedig Orihime letépett melleivel lasztizott volna a hullák között de Ó NE ÖLD MÁR MEG had regenerálja magát és öljön meg mindannyiunkat!  :ejj:

Liquid Snake

Akárki akármit mond, Bleach manga jelen állapota FAIL. És még én lettem lehurrogva  ::)

blackronin

A BA-t olvasgatva jöttem rá, hogy egyeseknek mindegy hogy mit csinál Kubo nekik minden mindig tökéletes lesz és Kubo az isten... Számomra viszont most csak egy B kategóriás írószerű valaki.
Annyi lehetőség volt, annyi érdekes befejezés, de Kubonak megteszi ez a hülyeség is.
A BA-sok írják: "What a beautiful ending!", "Sad chapter...", "Ulqi finally redeemed himself...", stb.
Annyira nevetséges, hogy már le kellett írnom ezt...
Ilyen formán egy tömeggyilkos is hasonló "megbocsájtást" nyerjen, mert megérdemli...

edit: és az utolsó kegyelemdöfés!
http://bleachasylum.com/showthread.php?t=8938
Nézzétek meg a fejezet utolsó képét! (azt amin Ulqi elpárolog)
Orihime és Ulqi akár egy szerelmespár...  :wtf: Ez már tényleg erős!

SaiyaGin

Megjövendölöm a Bleach végét: Aizenék veresége után Yama-tata megnyugtatólag veregeti a lelkileg összeomlott Tousent: "Ne bánkódj, a bírók megölésével sokat tettél azért, hogy a Soul Society igazságosabb hellyé váljon." (Hinamori meg a Vaizardok pedig megbocsájtanak Aizennek. )
(Egyébként azután, hogy Ishida Kurotsuchi általi szívatása is a "poénok" közé került, nem lepődöm meg azon, hogy Négyeske ilyen körülmények közt ért véget...)