Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Bicskei

Quote from: SaiyaGin on 2009-04-10, 16:39:06
ami Orihime és Ulqi be nem teljesedett szerelmét befejezte!!

ezt honnan veszed :D
lehet Ulqi megtörtörte Himét és azért nem fél már tőle......
Ulq megadta azt neki amerre Ichigo soha  nem lenne képes :Kiraly:
Ultras liberi

SaiyaGin

Quote from: Bicskei on 2009-04-10, 16:44:28
Quote from: SaiyaGin on 2009-04-10, 16:39:06
ami Orihime és Ulqi be nem teljesedett szerelmét befejezte!!

ezt honnan veszed :D
lehet Ulqi megtörtörte Himét és azért nem fél már tőle......
Ulq megadta azt neki amerre Ichigo soha :Kiraly:

Tévedsz! Ulqi sose tenne ilyet!! Ő csak egy szegény kis félreértett jótét lélek, akit a körülmények kényszerítették a dolgokra amit tett!!
[spoiler]És Ichigo meg Ishida a hibásak, amiatt megsebesültek, ők provokálták Ulqit!![/spoiler]

Member

Látom, sokakat megihletett a téma. Engem csak az érdekelne, vajon a kulcscsontjánál lévő lyukkal ki tudja-e elégíteni magát? (esetleg kilő azon gésagolyókat, mint bizonyos csajok máshonnan?)

Chronus

Prof. William

"Ohh Ulqi! sosem fogom elfelejteni azokat a csodálatos perceket a szénakazalban! A gyermekünket :muhahah: is majd utánad nevezem majd el."

blackronin

Hé, Chronus.
Olvastam a hozzászólásaidat a BA-n!
Végre valaki, aki ver egy kis értelmet az ottani emberekbe!  :D

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2009-04-10, 22:39:42
Hé, Chronus.
Nem fog, de jó próbálkozás :)
Azért ott is vannak értelmes emberek :D Mikor leszaroztam a chaptert páran repuztak XDDD

Chronus

Quote from: blackronin on 2009-04-10, 22:39:42
Hé, Chronus.

Hagyd, úgyse érek el semmit. A hülye embert nem lehet meggyőzni arról, hogy hülye. Hosszú távon meg úgyis felismeri majd magától is. Nincs semmi nevelő szándék abban amit írok. Nem mintha megérné nekem nevelni őket. Csak utálom a retardokat és kiállok a véleményem mellett. Ennyi.

Eddig összesen még csak egy negative repet kaptam, és azt se ezért, a pozitív meg dől mint víz gátszakadáskor, szóval... miért ne...

LuckyDingo

Engem csak akkor neg-reppeltek, mikor Hitsugayát szidtam :D Még a Rukiások se pipultak be anno rám így .D /offf vége XD

Junchi

Én is felkukkantottam RetardAsylumra jut for teh lulz, de aztán nagyon gyorsan elkukkantottam... :D

Prof. William

Lol lett volna ha a végén ( kézérintés helyett ) Ulq hirtelen egy cerot nyom ki kezéből mire Orihime deréktól fölfelé eltűnik. :)

Ezt nehéz lett volna helyrehozni lévén hogy az egyetlen aki ezt meg tudja csinálni maga is halott. :) 

NLZ

Quote from: Prof. William on 2009-04-11, 15:50:37
Lol lett volna ha a végén ( kézérintés helyett ) Ulq hirtelen egy cerot nyom ki kezéből mire Orihime deréktól fölfelé eltűnik. :)

Ezt nehéz lett volna helyrehozni lévén hogy az egyetlen aki ezt meg tudja csinálni maga is halott. :)
Hachi is tudja. Legalábbis erősen valószínű.
[reserved]

Member

Azzal lehetne tovább süllyeszteni a dolgot, ha Orihime most felélesztené Ulqi-t. :D
(porrá vált vagy sem, tökmind1)

NLZ

Egyáltalán mi a retektől vált porrá? Pl mikor Grimm lelőtte a hülye kis ribanc csatlósának felső testét, az miért nem vált porrá? Vagy csak az volt a cél, hogy drámai legyen ez a szar? :D
[reserved]

Member

Junchi

Állítólag azért vált porrá, mert elfogyott az összes chakr... izé, ereje. Érdekes baromság, de legalább Ulq nincs többé >:]

NLZ

Lol, mitől fogyott volna el? Szokás érezni, ha elfogy az erőnk. Néhány oldallal előtte még vígan kikapta Ishidából Icsi kardját, meg azon morfondírozott, hogy hogyan nyerjen.
[reserved]

Junchi

Dunno, nekem ez jött le azok alapján, amiket a ch vége felé mondott ^^"

NLZ

Mindegy, ez az egész egy logikátlan, hajtásvadász szar volt.
[reserved]

Member

Engem már az is kiakasztott, hogy Ulqi odadobja Ichinek a kardot sportszerűen. Ha tudja, hogy mindjárt bekrepál (előre szólt), miért nem szeletelte fel a saját fegyverével?

Lehet, hogy Ulqi penészből volt. Az is porrá lesz, ha elfogy a tápanyag és behal.

chilip

azért dobta vissza sztem, mert azt akarta hogy ichi ölje meg miután észrevette hogy neki annyi, aztán ichi meg baszott úgy tenni ahogy ulq akarta és elkezdett lelkizni....

NLZ

Lolwut, Ulqu nem az a karaktertípus, aki hősi halált akar halni harc közben.
[reserved]

chilip

hát ha neki már úgyis mind1, akkor már úgy akar meghalni ahogyan ő képzeli, és nem úgy ahogy ichigo... nem hősi halált akart, csak azt hogy az ő akarata legyen meg, ne másé

NLZ

Icsinek már akkor odadobta a kardják, mikor az még bambult, hogy mivan. Minek dobta oda neki, ha már érzi a halálát? Így már megint a harci halál vágyának lehetősége áll fenn.
[reserved]

Member

Kubo bele volt b*zulva ebbe a seggbe és nem akarta, hogy magával rántsa Ichi-t vagy Orihimé-t galád módon.

NLZ

De tényleg, nem erre valók a szerkesztők az újságnál, hogy ha a mangaka valami kolosszáris nagy faszságot akarna csinálni, akkor rászóljanak? Vagy úgy gondolják, hogy a Bleach olyan népszerű, hogy Kubo biztos tudja, mit csinál?
[reserved]

Member

Szerintem a kész print-out-ot kapják kézhez, és jövő hétre amúgyis az újjal kezdenek el foglalkozni.

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-04-11, 19:50:08
De tényleg, nem erre valók a szerkesztők az újságnál, hogy ha a mangaka valami kolosszáris nagy faszságot akarna csinálni, akkor rászóljanak? Vagy úgy gondolják, hogy a Bleach olyan népszerű, hogy Kubo biztos tudja, mit csinál?

Gondolom Kubo és ők is tudják, hogy a rajongók nem elhanyagolható része bukik erre a stílusra.  + amit Member mondott.

Chronus

Quote from: SaiyaGin on 2009-04-11, 20:46:36
Gondolom Kubo és ők is tudják, hogy a rajongók nem elhanyagolható része bukik Ulquiorrára.

Fix'd.

A legjobb a kis üzenet Kubo-tól amit a fejezethez mellékelt. Várjatok becopyzom a fordítást:
[spoiler]I felt like drawing memorable scenes and close objects. It's been a while since I've wanted to hear feedback on [my art] <Taito>[/spoiler]

Waddafakk? :gyagya:

Member

Figyeljetek, legalább neki tetszett.
Nameg egy igazi mangaka saját magának rajzol és nem a pénzért, nem igaz?