Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2009-04-20, 19:42:16
Also, kezdem teljesen igénytelennek érezni magam, hogy én csak szappant használok...

RESIST the gay/metrosexual infestation!
borotválkozni is hab nélkül szoktam  :3x3:

motifator

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-20, 19:46:49
Mi? Szárazon? Vagy csak simán vízzel? Mi a túróért kínzod magad? Nem szakad szét az arcod? Ezt most valahogy egyáltalán nem tudom elképzelni.
Vagy villanyborotva? Mert abban az egy esetben érthető a dolog.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Rounin

Also, kezdem teljesen igénytelennek érezni magam, hogy én csak szappant használok...

Jer, dagonyázzunk együtt! :haha:

chilip

Quote from: motifator on 2009-04-20, 19:50:32
Mi? Szárazon? Vagy csak simán vízzel? Mi a túróért kínzod magad? Nem szakad szét az arcod? Ezt most valahogy egyáltalán nem tudom elképzelni.
Vagy villanyborotva? Mert abban az egy esetben érthető a dolog.

szárazon borotválkozik aztán tojást ken az arcára aftershave-nek  :lazza: kisimítja a bőrét :D

Én

Az igen. :eek: Még nekem is tépi a borotva hab nélkül rendesen, pedig nekem nem valami erős az arcszőrzetem...
chilip: lol :D aztán rá headbangel a serpenyőre, és megcsinálja a reggelit

Cloud

Hö?

Ha nem villanyborotváról van szó, akkor hogy az Istenbe bírod ki?  Én még  úgy is szétkaszabolom néha magam ha kiló hab van pofámon.  :D
Bár közrejátszhat az is hogy állítólag arcszőrzetem olyan mint a drót. :D

NLZ

Nem leszel attól buzi, ha használsz archabot. De ha utána arcszesz helyett valami krémmel pamacsolod magad, attól már igen.
[reserved]

Én

Mondjuk van amit meg tudok érteni, arclemosó pattanásirtó ilyesmi... Szerencsére nekem ilyesmire még nem volt szükségem.
A bőrfiatalító/feszesítő krém azért csöppet lolwut. :D

NLZ

Az arclemosó-pórustisztító is elég nagy buziság. Naponta egyszer megmosod az arcod zuhanyzás közben, ha van pattanásod, azt amit megérett, alaposan kinyomod és utána lefertőtleníted alkohollal. És nem eszel/iszol olyat, amitől hajlamos vagy pattanásodásra, pl csoki, vagy alkohol. :D
[reserved]

Én

Quote from: NLZ on 2009-04-20, 20:08:21
Naponta egyszer megmosod az arcod zuhanyzás közben, ha van pattanásod, azt amit megérett, alaposan kinyomod és utána lefertőtleníted alkohollal.
Jah, ez nekem is bevált. :) De tinédzserkorban van, akin ez nem segít (hormonok, etwas).
És nem eszel/iszol olyat, amitől hajlamos vagy pattanásodásra, pl csoki, vagy alkohol. :D
Jó, de akkor mi értelme van levegőt venni? :D

Kuroi Tenshi

Mi? Szárazon? Vagy csak simán vízzel? Mi a túróért kínzod magad?

Ha tényleg nagyon nem érek rá, de kell, akkor akár szárazon is;
de inkább forróvizes arcmosás után. Nincs kedvem és időm avval
a hülye habbal pacsmagolni, anélkül is simán ki lehet bírni, sőt;
én már hozzászoktam, annyira nem zavar (akkor igen, amikor
egy hétig otthon igénytelenkedek és nem borotválkozok -- a
hetes borosta főleg a bajusz-környéken rossz; de ha csak pár
napos, akkor nem vészes).

katz

Quote from: Én on 2009-04-20, 20:13:37
És nem eszel/iszol olyat, amitől hajlamos vagy pattanásodásra, pl csoki, vagy alkohol. :D
+1

NLZ

Quote from: Én on 2009-04-20, 20:13:37
Van, akivel megy úgy baszik ki az élet, hogy egyszerűen csak ronda. :D  Inkább örüljenek a piára pattanásosodók, hogy megvan a választási lehetőségük. :D
[reserved]

Cloud

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-20, 20:16:27
Mi? Szárazon? Vagy csak simán vízzel? Mi a túróért kínzod magad?

Ha tényleg nagyon nem érek rá, de kell, akkor akár szárazon is;
de inkább forróvizes arcmosás után. Nincs kedvem és időm avval
a hülye habbal pacsmagolni, anélkül is simán ki lehet bírni, sőt;
én már hozzászoktam, annyira nem zavar (akkor igen, amikor
egy hétig otthon igénytelenkedek és nem borotválkozok -- a
hetes borosta főleg a bajusz-környéken rossz; de ha csak pár
napos, akkor nem vészes).
Júúúj. Néha én is rohadt lusta tudok lenni. Volt már nekem is másfél hetes borostám.  Na akkor szinte rettegtek tőlem  emberek.  :D  Két napos borostától viszont állítólag  jól nézek ki. :D

Rounin

Nem "jobban"? :angyali:

Makos

Utolsó pár oldal:
:zomg:

NLZ

Csak irigykedsz, hogy kimaradtál belőle, mi? :D
[reserved]

Makos

Damnatus

De ugye arcborotválásról volt csak szó?

Bicskei

Quote from: NLZ on 2009-04-20, 20:54:10

Jójó, nyugi van. :)

jóvanna elfeljtettem h itt písz van ;)

off: ma lenne 120 éves egy fószer aki tudta h kell kiborítani a bilit :D
Ultras liberi

Zsiga

Már Hofi is megmondta hogy ha nem fér el az összes tisztálkodócuccod a szappantartón akkor buzi vagy, és milyen igaza volt...

Btw. én is simán szoktam hab nélkül borotválkozni ha lusta vagyok vagy sietek, csak stabil kéz és jó borotva kell hozzá.

NLZ

Jah, bár 2 másodperc felkenni az egészet, nem nagy meló. Najó, max 10.
[reserved]

Fazék

Quote from: Zsiga on 2009-04-20, 21:38:02
Már Hofi is megmondta hogy ha nem fér el az összes tisztálkodócuccod a szappantartón akkor buzi vagy, és milyen igaza volt...
so true! :D

én meg útálok borotválkozni, még villanyborotvával is képes vagyok megvágni magam :haha:
sima borotvával már legalább 5 éve nem borotválkoztam és nem is tervezem a közeljövőben. habból is alig találtam normálisat anno, amivel már tudtam borotválkozni. a száraz borotválkozásból leginkább csak egy beutalóhoz jutottam volna az elsősegélyre...
a biztos kézről már ne is beszéljünk...

Zsiga

Én meg a villanyborotvákat gyűlölöm. Volt Philips meg Braun borotvám is, nem is a legalja, de egyik se vágott rendesen, de legalább szanaszét baszta az egyébként sajnos elég érzékeny bőrömet, szóval utáltam. Ez a mostani pengés amit fél éve vettem  (Wilkinson Quattro Titanium Precision) viszont teljesen jó.
Habból ilyenem van, ez is jó, ha épp nem vagyok lusta használni: [spoiler][/spoiler]

NLZ

Használj habosodó gélt, azzal bárki tud borotválkozni. Kivéve a 80 éves tata, aki mire az arcához emeli a kezére nyomott gélt, addig letelik a fél perc habosodási idő. :D  A biztos kéz meg csak annyi, hogy jó erősen megfogod a borotvát, aztán és gyorsan végighúzod az arcodon. Kb 10 alkalom után nullára csökken a arcvágási ráta és kb 20 után az arclehámozási is.
[reserved]

.Attila

Quote from: Fazék on 2009-04-20, 21:45:31
én meg útálok borotválkozni, még villanyborotvával is képes vagyok megvágni magam :haha:

Borosta + szakállvágó rulz. Szárazon, abszolút vágások nélkül.