Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Mai jótanácsom: a télen leeresztett biciklit ne közvetlenül ebéd után próbáljátok felpumpálni. Nem biztos, hogy jól fog esni.

Nakedape

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-15, 16:10:36
Mai jótanácsom: a télen leeresztett biciklit ne közvetlenül ebéd után próbáljátok felpumpálni. Nem biztos, hogy jól fog esni.
és ugye májusi eső aranyat ér
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2009-05-15, 16:18:59
Quote from: SaiyaGin on 2009-05-15, 16:10:36
és ugye májusi eső aranyat ér

...mondta a földművelésügyi miniszter és kiúszott a búzatáblából.

Kvikveg

Quote from: noriko on 2009-05-15, 15:04:56
jelentem:

ELVÉGEZTEM AZ EGYETEMET!
[spoiler]!!!!!4!!11!!4 :hopp: :hopp: :lol: :muhahah:[/spoiler]
Udvozollek a klubban!  :haha: :appl: :appl: :appl: :appl: :appl: :appl: :appl:

Nos, adopapirok leadva, csekk befizetve, vakondriasztok mellettem (de bazi messze van ez a Polus Center), laptop kozben nalam volt, azt hittem leszakadok a vegere.
Kozben megvettem a Javithatatlan-t Belmondoval, batyam megrendelesere. A 8 szinkronszineszbol 5 be volt keretezve.  :eek: Kicsit regi a film.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

kikuchiyo

Failure is the default option

Nakedape

rtl klub, ember tetris  játék..
oké , h japán a jó

de most kb 20 bikinis jó nő van benne.

fő az intelektuális szórakozás

el se tudom képzelni, h  kinézi ezt

[spoiler]hang nem kéne, de jó zenével jó :D:D[/spoiler]

noriko

LOL. tévé. rég néztem :D

...
...
:facepalm:

ez a kommentátor különösen idegesítő
iszonyú gáz műsor...
a lányok mondjuk tényleg szépek
"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

Quote from: Nakedape on 2009-05-15, 20:21:00

Te és noriko?
Most már én is :)

Nakedape

Quote from: .Attila on 2009-05-15, 20:46:54

Te és noriko?
Most már én is :)

[spoiler][/spoiler]

nézés meg költői volt, de tényleg rossz volt a szöveg

noriko

Quote from: .Attila on 2009-05-15, 20:46:54
Te és noriko?
én már nem. túlságosan felpiszkálta lappangó feminista oldalamat. inkább megyek festek pár szép virágot  ^^
"I wish I could, but I don't want to."

Kvikveg

Szerintem valaki genetikai kiserleteket folytat itt a lakotelepen a galambokkal. Akkora madargriccset takaritottam el a teraszrol... sot harmat, hogy mar kislapat kellett hozza. Mi volt ez basszus griffmadar? Nappal kondorkeselyu uldogel a teraszkorlatomon, vagy mi?!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Invázió lesz itt kérem, invázió.
[reserved]

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2009-05-15, 21:27:48
Szerintem valaki genetikai kiserleteket folytat itt a lakotelepen a galambokkal.

Vagy a szomszéd kölök, veled. :D
Bár ki tudja, mit kéne ahhoz összezabálnia, hogy ilyen csomagokat hagyjon. :3x3:

Kvikveg

Nem, a szomszed aki eteti az kiserletezik azzal, hogy mikor veszek egy muvarjut a teraszkorlatomra.  :__devil:
A Margit-hid budai hidfonel van egy. Mindig csodalkoztam, hogy je varju, egyedul, mindig ugyanott a korlaton. Aztan egy hosszabb piros lampanal leesett, hogy mi az.  :D

NLZ

Mi veszi rá az öregeket arra, hogy etessék nagyüzemben a galambokat? Anno láttam egyet a Ferenciek terén, ahogy zsákból szórta ki a galambhorda elé a cuccost.
[reserved]

Fazék

Quote from: NLZ on 2009-05-15, 22:03:13
Mi veszi rá az öregeket arra, hogy etessék nagyüzemben a galambokat? Anno láttam egyet a Ferenciek terén, ahogy zsákból szórta ki a galambhorda elé a cuccost.
árulók. a győztes oldalon akarnak lenni inváziónál.

NLZ

De hát már öregek. Lehet nem is érik meg az inváziót. Vagy az ennyire közel van már? :zomg:
[reserved]

Cobra

Lehet ők tervezik az inváziót, csak lassan megy a megfelelő haderő kitenyésztése.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zen

[spoiler=DUN DUN DUNN][/spoiler]
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Nakedape

Quote from: Zen on 2009-05-16, 00:13:20

[spoiler]ha elég sok pénzem lenne már ez is meglenne a polóim közt talán :D[/spoiler]

Kvikveg

Quote from: Zen on 2009-05-16, 00:13:20
Atyaeg, ezt meg nem lattam.

SaiyaGin

Draconire

Kvikveg

Rohadjon meg a telefonos automata amelyik a rakos gyerekeknek gyujt, es szombat hajnali f11kor hivogat. Dogoljon meg.

SaiyaGin

Az ablakomnak repült egy madár. :zomg:

Zen

Biztos őt is frusztrálta a rákosgyerek reklám.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Próféta

Makos

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-16, 11:42:55
Az ablakomnak repült egy madár. :zomg:

Én néha reggel arra kelek hogy itt szarnak az ablakpárkányon.....