Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: Tycho on 2009-05-14, 17:59:40
pfft... trafót szereltek a házban, és mikor visszakapcsolták az áramot, elfüstölt a routerünk tápja... :whoah:
Neked is szar napod van? Akkor legalább nem vagyok egyedül. Nekünk meg délelőtt oszlopot cseréltek a ház előtt, ezért nem volt áram, pedig dolgoznom kellett volna, de így csak 2 órányit tudtam, mert annyit bírt a notebook akksiról.
Aztán eljöttem melóba, most meg otthonról rinyálnak, hogy áram már van, de nincs net...

Ramiz

Oké! Szakdoga-köttetés: té mínusz 1-2 óra. Beleírjam a 30 oldal kommentekkel ellátott programkód végére, hogy "Tisztelt Bíráló! Amennyiben idáig eljutott az olvasásban, tisztelettel a vendégem egy üveg whiskey-re!", vagy ne? :Kiraly: NAgyon szeretném, csak az a baj, hogy akkor igazán poén a dolog, ha magamnak is bekötöm az egészet, hogy lássák a gyerekeim majd, hogy mekkora fasz voltam, csak az plusz 3000 forint... :zomg:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Hehe...
Ne ird bele, nem szoktak jo neven venni.

Mai napom: reggel apeh, sorra kerulok, es kiderult, hogy balf... modon nem irtam bele, hogy igen, kerek visszateritest, igen, erre-es erre a szamlaszamra. :facepalm:
Egyebkent minden stimmelt.
Ennyire imadok ilyeneket toltogetni.
Holnap delelott megint.
Aztan szabin leszek jovo utani hetfoig ha minden jol megy. Tuloram van, melo eppen nincs. Tanulhatok itthon c#-et, anelkul, hogy szetfonek a cegben. :)

Viszont a The Mentalistnak a vegere ertem. :(
Nincs mit nezni...
Talan Castle... hm.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Arra azért rá kéne kérdened Attila, hogy honnan vették a kézifékbehúzást várakozásnál, mivel  KRESZ-ben semmi erre utaló szövegrészletet nem találtam. Ráadásul ugye sík talajon teljesen felesleges. A kéz a váltón max hibapont lehet, ebből meg emlékeim szerint lehet 3. A parkolás előtti megállás megintcsak max 1 hibapont.
Írd már le melyik autósiskola, mert van egy tippem.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Csigajogsi.
Valahogy az az érzésem, ez volt a tipped. De ezeket a dolgokat a vizsgáztató mondta.
Amiket mondtál, azok valóban csak hibapontok, ezt a vizsgáztató is említette. Valójában az első két pont volt az, amik önmagukban bukók. Tehát a kézifék nem behúzása, ami az első hibám volt, kapásból bukást jelentett.

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz on 2009-05-14, 18:26:11
Beleírjam a 30 oldal kommentekkel ellátott programkód végére, hogy "Tisztelt Bíráló! Amennyiben idáig eljutott az olvasásban, tisztelettel a vendégem egy üveg whiskey-re!", vagy ne? :Kiraly: NAgyon szeretném, csak az a baj, hogy akkor igazán poén a dolog,

"Well, no shit. What do we have here, a fucking comedian,
Private Joker. I admire your honesty. Hell, I like you, you can
come over to my house and fuck my sister." *gyomorszájon-
vágás*

:D

Csak nálunk kell 2 példányban leadni?

Nakedape

jja nálunk 3
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Próféta

Quote from: .Attila on 2009-05-14, 22:36:14
Csigajogsi.
LOL, az ugye az a hely, ahol közismerten csak megvesztegetés után engednek át?

Kvikveg

Nalunk ketto kellett, egy biralasra egy a konyvtarba. Az elobbit visszakaptam, ott van a fiokomban. Az utobbival meg gonosz emberek egethetnek, hogy ezzel a nullaval is lehetett diplomat szerezi.  :gyagya:

Tud valaki jo vakondriasztot? Valamit amit bedugok a foldbe es rezeg, tehat ilyenek mint ures sorosuveg nem jatszanak.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: Próféta on 2009-05-14, 23:45:01
Csigajogsi.

Az a helyzet, hogy én ilyesmit igazából nem hallottam. Csak annyit, hogy unokahúgom is ott csinálta és az ő esetében valóban fizettek 20k-t, aztán elsőre át is ment.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2009-05-14, 23:54:50
amit bedugok a foldbe es rezeg

légkalapács
régi mobil
vibrátor
parkinson-kóros nagyszülő

ne aprózd el, szántsd fel és sóval hintsd be a kertet,
esetleg öntözd körbe gázolajjal, és nem lesz gondod
vakonddal :jee:

Kvikveg

Jaj. (.Attila postjara.)
Sajnos kifogytam a nagyszulokbol pedig egyikuk meg mukodott volna ilyen uzemmodban. :frown:

Tycho

Moha, jó nap? Hah! Jó hét!

[spoiler=rant]Szerdán írtam 3 ZHt, kettőt egy időpontban, viszont osztódni nem tudok, úgyhogy az egyik ezért bukta, amit helyette írtam, az is nagyon bukta szagú, ezeket pótolni lehet, szintén azonos időpontban, a harmadikon felsültem, szinte öröm volt beadni az üres lapot, sebaj, javíthatok 2 nap múlva!!!
Mindenből 14. héten lehet javítani, vagy ZHzni, egész félév közben semmi dolgom nem volt szinte, a pótlási hét, amit úgy hívnak hogy PÓTLÁSI hét, ami arra való, hogy PÓTOLJ és javíts benne, az meg üres... pont azért a szorgalmi időszak és a kurva vizsgaidőszak között van, hogy arra legyen felhasználva, amiért ennek van elnevezve... de nem. Mindenki lusta faszkalap, csak a diák dögöljön meg, vagy tanuljon meg bal kézzel is írni, vágja le, és küldje be a másik terembe ZHt írni.
Erre jön még a beszart net, és hogy ne legyen vége a hétnek, holnapi masszív ZHzás után húzzak le egerbe számítógépet javítani, majd írjak beadandót hétfőre és csináljak pótlabort... és még a bankban se volt diákhitel igénylőlap, azért is beutazhattam az egyetemi fiókba... merthogy holnap amíg ügyfelet fogadnak, addig végig ZHzok...[/spoiler]

Jó nap... még a legjobb volt a hétben. :falba:

Cobra

Quote from: Próféta on 2009-05-14, 23:45:01
Csigajogsi.
Igen.

Kviki: lehet kapni pár helyen elektromos vakondriasztót. Most meg nem mondom melyik szórólapon láttam, de szerintem komolyabb barkácsáruházban találsz (pl a Szentendrei útu OBI).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Én holnap megyek zhzni, és kurvára fingom sincs a dologról, mert az első zh óta 7 gyakból volt 4, a többi elmaradt (pénteken van, húsvéti szünet, máj 1. és neumann nap ftw) így gyakorlatonként 13-14 oldalt jegyzeteltem (mert az anyagot leadták, dupla sebességen...), amire csak tábláról copy módban voltam képes. Megnyugtató, hogy akikkel beszéltem, ugyanígy éreznek.

Mondjuk hogy szeptembertől egyetemet váltok, annyira nem izgat, de mivel később (levelezőn vagy valahogy) be akarom fejezni, nem ártana, ha meglenne.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Na, ez jó... Ma este fél 9-re végeztem a szakdogámmal, holnap délben leadás, mostanáig az éjszakai Budapestet jártam, hogy valahol elvállalják a kötést holnap reggelre... amúgy hatkor kelek, kocsival le Boschba hülye haladási naplót aláírogatni, be ne rágjanak, aztán egy óra múlva fel, szakdoga köttetés reggel (most printelem, valamiért csak az oldalszám nem került rá :zomg: ), tököm kivan :D :D :D

ja ha valakit érdekel:
http://rapidshare.de/files/47163386/AOI-ASC__szakdolgozat-2009_II_.doc.html
senem érdekes se nem szép, de mivel kértem mindenféle segítséget itt a fórumon is gondoltam felteszem.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Draconire

Tycho

Google-fu Ramiz... én 2 perc alatt találtam diplomakötőt, aki 15 perces határidővel is vállalni tudja :hehe:

(másnak kellett, nem én tartok ott, ne örüljetek  ^^" )

SaiyaGin

[spoiler]Már túl vagyok a zéhákon és a szemináriumi dolgozataimat is leadtam.  :angyali:[/spoiler]

Ramiz

Quote from: Tycho on 2009-05-15, 08:20:22
Google-fu Ramiz... én 2 perc alatt találtam diplomakötőt, aki 15 perces határidővel is vállalni tudja

Virtuálisan én is találtam, és nem 2 perc, hanem 3.1415926535 másodperc alatt a Windows felállásától számítva (jól van na, lassú a netem :__devil:), de a VALÓSÁGBAN pofán röhögnek az ilyen boltokban, ahogy belépsz a pendrive-val a kezedben. :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz on 2009-05-15, 10:07:14
de a VALÓSÁGBAN pofán röhögnek az ilyen boltokban, ahogy belépsz a pendrive-val a kezedben. :D

Nem :hehe:
Copyguru, szentkirályi u. 38.
15 percre is vállalták volna, de 1 órás kötést kértem, mert az
én határidőmbe az még (épp) belefért, a többi sorbanállónak
már nem. Pendrive-val (és laptoppal) a kezemben állítottam
be, a szinopszist akkor írtam, amikor a két példányt nyomtatták
és kötötték, majd a szinopszist is kinyomtatták és fűzték.
És közben nem röhögtek pofán :)

Tycho

Mondtam én, hogy csak rábasztál a mászkálással! :hehe:

noriko

jelentem:

ELVÉGEZTEM AZ EGYETEMET!
[spoiler]!!!!!4!!11!!4 :hopp: :hopp: :lol: :muhahah:[/spoiler]
"I wish I could, but I don't want to."

SaiyaGin

Quote from: noriko on 2009-05-15, 15:04:56
jelentem:

ELVÉGEZTEM AZ EGYETEMET!

:appl:

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

gratz! :appl:
Bár IE szerint csak félig :D

sirtomi

Ramiz

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-05-15, 10:45:15
Quote from: Ramiz on 2009-05-15, 10:07:14
de a VALÓSÁGBAN pofán röhögnek az ilyen boltokban, ahogy belépsz a pendrive-val a kezedben. :D

Nem :hehe:
Copyguru, szentkirályi u. 38.
15 percre is vállalták volna, de 1 órás kötést kértem, mert az
én határidőmbe az még (épp) belefért, a többi sorbanállónak
már nem. Pendrive-val (és laptoppal) a kezemben állítottam
be, a szinopszist akkor írtam, amikor a két példányt nyomtatták
és kötötték, majd a szinopszist is kinyomtatták és fűzték.
És közben nem röhögtek pofán :)
Quote from: Tycho on 2009-05-15, 14:23:58
Mondtam én, hogy csak rábasztál a mászkálással! :hehe:

Úgy bírom az ilyen okos faszokat mint ti, akik jobban tudjátok hogy mi történt velem, mint én... :__devil: :D :angyali:

Mondom, hogy kiröhögtek... IGEN A SZENTKIRÁLYIBAN!!! :gyagya: Tegnap este. Baszki... Végül matricásat kellett kérnem.

jelentem:

ELVÉGEZTEM AZ EGYETEMET!
[spoiler]!!!!!4!!11!!4 :hopp: :hopp: :lol: :muhahah: [/spoiler]

:hail: :hail: :hail:

pet

jelentem:

ELVÉGEZTEM AZ EGYETEMET!
grat too

Makos

jelentem:

ELVÉGEZTEM AZ EGYETEMET!
Grat  :borul: