Main Menu

Soul Eater-SPOILER-

Started by Bishop, 2008-03-13, 23:40:08

Previous topic - Next topic

Bishop

Első eltérések A szigetes részeknél volt amikor Makaék harcoltak Mosquitoval. Akkor Maka nem használt Demon huntert csak sima Witch huntert. Még akkor az anime félig hű félig nem, egyértelműen baba yaga arcnál vállik el.

chilip

Quote from: Member on 2009-03-18, 23:43:26
Akkor megvan a hétvégi program, köszi. :angyali:
Pontosan hanyadik chp az a kis eltérés?

http://www.onemanga.com/Soul_Eater/34/01/  -  BREW TEMPEST ARC eleje, olvasd innen. a clownos arc nagyon tetszett nekem mangában, de kihagyták animében  :bruhuhu: ott szerezte meg maka a demon huntert. ráadásul Blair is aktívan szerepelt benne :( azóta nem láttam harcban  :bruhuhu:

Member

Nem értem. 47-nél járok, egy csomó dolgot átvettek az animébe, mégis sokkal zavarosabb. Pl. itt Medusa ezerszer jobban összehozta a tervét pókasszony barátunk ellen. Viszont hiányolom Excaliburt, jöjjön már. :haha:

Member

you are mostly insane. You enjoy dissection and are very interested in strange sciences, you love figuring things out and preforming experiences. you are clumbsy but insanely strong. talents may include: -fighting -insanity -clumbsiness -scientific research
Take this quiz

LuckyDingo

always wanting to stay cool, you are an original person who loves your friends and fights to protect. special talents might include -piano playing -dancing -fighting -being cool

Bishop

Már nincs meg a link de nekem meg  BS jött ki  :D

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-27, 20:29:24

always wanting to stay cool, you are an original person who loves your friends and fights to protect. special talents might include -piano playing -dancing -fighting -being cool
^ Nekem is ez, bár nem értem hogy sikerült xD
Vhogy nem erre számítottam :D

Liquid Snake

Annyira egyértelmű minden válasznál h melyik kire utal.... Én BS akartam lenni és az lettem, aztán Kidd és az lettem. Nem szeretem az ilyeneket xD

Bishop

Nos jah, de én magam akartam lenni és BS lettem, pedig lefogadtam volna hogy Shinigami-sama jön ki XD

KeLa

Én is így voltam, "őszintén" próbáltam válaszolni és nem emlékszem h cool dolgokat jelöltem volna be :ejnye:

Bishop

What would you do in a fight-ra a válaszom I rather not fight, erre BS? XD Szóval ja érdekes

KeLa

[spoiler=Ch.60]LOL, Medusa az igazi győztes...  :lazza:[/spoiler]

Member

Megvárom a fordítást, de
[spoiler]Várható volt. Messze a legtaktikusabb karakter, gyakorta Stein ér fel az IQjához, de ő gondolom itt is a foglya lesz.[/spoiler]

LuckyDingo

Ehh de jól néz ki így Medusa :D

KeLa

Lehet h csak én érzem így, de a ruha és mellméret maradhatott volna xD

* Na jó, végül is annyira nem zavar, meg az nem is az ő stílusa x)

Member

Jaj, így lett volna ötösöm a lottón...
[spoiler]Nekem a loli-medusa jobban bejött, úgy illett ahhoz a csöpp testhez az a genya mosoly[/spoiler]
Chrona sem semmi, elsőre mintha eromangából szabadult volna. :eek:

Alkyra

Quote from: Member on 2009-04-11, 09:30:54
Jaj, így lett volna ötösöm a lottón...
[spoiler]Nekem a loli-medusa jobban bejött, úgy illett ahhoz a csöpp testhez az a genya mosoly[/spoiler]
Chrona sem semmi, elsőre mintha eromangából szabadult volna. :eek:

Ám mégmindig nem tudjuk, hogy Chrona milyen nemű.:) Lehet, hogy ez egy durva trap.^^

Member

Szoknyában járó fiú? Ráadásul tök szégyenlős volt, amikor a fegyvere felhúzta? Ne idegsíts fel, en bloc a kedvenc női karijaim egyike. :)
Majd csak lesz egy b(l)each filler, amiben rajta egyrészes bikini lesz. :haha:

Alkyra

Quote from: Member on 2009-04-11, 13:59:51
Szoknyában járó fiú? Ráadásul tök szégyenlős volt, amikor a fegyvere felhúzta? Ne idegsíts fel, en bloc a kedvenc női karijaim egyike. :)
Majd csak lesz egy b(l)each filler, amiben rajta egyrészes bikini lesz. :haha:

Tipikus trap jellemzők?

Member

Mert ezzel fátyolozza, hogy csak egy anyámasszony katonája? De akkor mitől nőies itt ennyire? (még a saját fenekét is fogdossa)

KeLa

Ragnarok az aki fogdossa... am tipikusan úgy ébredt, mint akit az éjjel jól megdolgoztak :D

KeLa

http://nenena.livejournal.com/219143.html

^ Csak óvatosan, az elejétől a végéig le van írva az új chapter... meg elég sok mellette az ömlengés, de ha jól látom csajról van szó, szal érthető :D

[spoiler]FUCK O_o Justin... :zomg:[/spoiler]

Member

61: Ejnye, Justin, ejnye.
[spoiler]Mondjuk remélem nem arról van szó, hogy Shibusenben kialakult egy új elitgárda, és Medusa oldalán is összegyűlt pár arc, aztán   B  L  E  A  C  H  - mode on!!![/spoiler]

Bishop

From all the people why Justin?  :bruhuhu: Ha már kedvenc szentfazék law and justice karakterbe se bízhatok akkor kibe?
Btw Stein meg Mary jó páros :Kiraly: És ki volt az Justin mellet?

Member

[spoiler]Nekem érdekes, honnan tűnt elő Stein így random. Tudom, elmentek megkeresni BJ gyilkosát, de csak így hirtelen teleport elő? ???
Mondjuk Eibon-gyanús ügylet, hogy papírba teleportált.[/spoiler]

Chronus

Quote from: Member on 2009-05-16, 09:52:40
[spoiler]Nekem érdekes, honnan tűnt elő Stein így random. Tudom, elmentek megkeresni BJ gyilkosát, de csak így hirtelen teleport elő? ???
Mondjuk Noah-gyanús ügylet, hogy papírba teleportált.[/spoiler]

Fix'd.
[spoiler]Eibon ezer+1 éve halott. A faszinál csak a könyve van ott.[/spoiler]

Egyébiránt én vagyok az egyetlen akinek úgy tűnt, hogy az art quality kicsit lezuhant ebbe a részbe? Főleg Stein arca. Meg van pár "The Heart" kitöltöttségű oldal is.

KeLa

Nem tudom mennyi idő telt el, de az új chapterben Oxnak van HAJA... értsd: SOK ;O
Am jobbnak tűnik, mint az előző - legalábbis viccesebb xD

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2009-06-12, 17:14:04
Nem tudom mennyi idő telt el, de az új chapterben Oxnak van HAJA... értsd: SOK ;O
Am jobbnak tűnik, mint az előző - legalábbis viccesebb xD
Hol tetszett ilyet találni? :D

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2009-06-12, 17:44:59
http://nenena.livejournal.com/223534.html
:merci: :merci: :merci: :merci: :angyali:

szerk.: Hallod mindjárt visszavonom a sok köszönömöt XD
Ez nekem sok volt. Ox feje télleg lol amúgy :D Meg Patti is XD Nah csak kijön nemsokára a raw, mert ezt a blogot olvasni idegbaj nélkül nem lehet...