Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Member

Shunsui nem heréli ki magát, inkább megrakja Stark Lilinette-jét a fotel háttámláján, kölcsönkenyér vissza.
(Amúgy Lilinette még Bleachhez képest egész jól néz ki)

NLZ

Quote from: Member on 2009-05-22, 17:40:13
(Amúgy Lilinette még Bleachhez képest egész jól néz ki)
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Dreamcleaver

Lilinette jól nézne ki, ha 5-7 évvel idősebb lenne, de még akkor is jailbait kategória lenne.

Hitsu arroganciája nekem is feltűnt. Eddig nem volt ilyen, és én pont ezért nem tudtam megutálni többekkel ellentétben.

Arra tudok még gondolni, hogy ez valami karakterfejlesztési húzás akar lenni Kubo részéről. Hitsu elkezdi lenézni Hali-t, és ereje csúcspontján bealázzák, ami elgondolkodtatja. De ez felesleges imho, mert Hitsu eddig is tisztában volt vele, hogy ő a leggyengébb kapitány.

Persze a másik lehetőség meg az, hogy Hitsu azért ennyire arrogáns, mert Kubo úgy feltápolja most, hogy jégkockákra szeleteli Hali-t.

Mindkét elgondolás elég fail szerintem, de evvan.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-22, 21:15:18
Lilinette jól nézne ki, ha 5-7 évvel idősebb lenne, de még akkor is jailbait kategória lenne.
Ne rontsd el.

QuotePersze a másik lehetőség meg az, hogy Hitsu azért ennyire arrogáns, mert Kubo úgy feltápolja most, hogy jégkockákra szeleteli Hali-t.
100%, hogy ez lesz.

Én

Az első teória nekem jól hangzik, a második valóban elég generic lenne - oh, wait, Bleach.
Hitsu a leggyengépp kapitány? Nem tűnt fel :S

BTW kiváncsi vagyok, hogy ha Komamura bevetné Barragan ellen a bankai-t, mi történne az óriásával. A soul slayerek is öregednek?

Dub-zero

"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

Én

Csak ha megfelelő a levegő nedvességtartalma. :D
Azt hittem, soul slayerek különlegesek ilyen szempontjól, pl nem hiszem, hogy Zangetsu elkezdene berozsdásodni.

blackronin

Végre kiderült, hogy mi lesz Hitsu különleges támadása!
[spoiler][/spoiler]

NLZ

Shotának gondja voltak az ex-hatoskával, nehogymár egy varázstámadás most így hirtelen szupererőssé tegye. Elég abszurd, hogyha ilyenek vannak a zsebében, akkor még sosem használta őket. Az ilyenekről mindig a Soul Eater jut eszembe, mikor Free, az a halhatatlan vérfarkas harcolt először Makáék ellen. Az is hogy beégett, mert elvesztette a rutinját.
[reserved]

balu01

Hitsugaya csak simán mákos, hogy egy víz beállítottságú ellenfelet fogott ki magának, szerintem Ulquiorra ellen semmi esélye nem lett volna :D

Én

Member

Amikor átment volna a denevér release-be Ulqi, Hitsu lerántja a maszkját és kiderül, hogy ő nem más mint...
[spoiler][/spoiler]

Chronus

Quote from: NLZ on 2009-05-22, 21:40:05
Shotának gondja voltak az ex-hatoskával, nehogymár egy varázstámadás most így hirtelen szupererőssé tegye. Elég abszurd, hogyha ilyenek vannak a zsebében, akkor még sosem használta őket. Az ilyenekről mindig a Soul Eater jut eszembe, mikor Free, az a halhatatlan vérfarkas harcolt először Makáék ellen. Az is hogy beégett, mert elvesztette a rutinját.

De Free egy comic-relief karakter volt mindig is. Ugyanúgy mint itt Kenpachi (még a tájékozódási képességük is azonos). Hogy lehetne komolyan venni amúgy is? : P Hisz egy halhatatlan vérfarkas akit még Maaba se tudott megölni, pedig ő aztán az imbák ibmája kategória (és a fél szeme így is Free-nél kötött ki, szuvenírként).

Hitsugaya egy Ensemble Darkhorse. Mindennek amit csinál above the 4th wall érdek a célja. A fanok kényeztetése, a francishe ápolása, pénzügyi érdekek, egyebek.

Gáz, de ez van.

Member

Sado a földön, Reiji-nek vérzik a feje és liheg, mint mindig, Rukia továbbra is nyomja a két állandó shikai-át, ám ezek mit sem érnek 0-s Yami ellen. Ám a mennyekből alászáll egy nemes és dicső... HITSUGAYA, és ennyit mond: "Yami, múltkor ki mertél röhögni, most számolunk!!".

Chronus

Hitsu nem fog nyerni.

Egy karaker se nyert még Bleach-ben nála jóval erősebb ellenfél ellen kizárólag azért, mert jó karakter. Ilyenkor mindig leverik őket és jön egy erősebb haver segíteni, vagy interruptolják a harcot, vagy egyszerűen csak veszítenek és healelik őket később.

Lsd.: Ichigo vs Renji+Byakuya, Hitsugaya vs Gin, Hitsugaya vs Aizen, Komamura vs Aizen, (anyone vs Aizen), Ichigo vs Grimmjow (1 és 2), Ichigo vs Ulquiorra (arguably 1 és 2), Chad vs Shunshui, Chad vs Nnoitra, Renji+Ishida vs Szayel, Ichigo vs Nnoitra, Nell vs Nnoitra, Desrert Bros vs Szayel, Allon vs Kira+Momo+Rangiku+Hisagi. Et cetera.

A harcok mindig ilyen "my kungfu is bigger than yourz" stílusban mennek, de a végeredményt mindig is a két karakter közti erőkülömbség döntötte el. És ez Hitsura is nem egy esetben volt érvényes.

Member

Quote from: Chronus on 2009-05-23, 13:10:17
Hitsu nem fog nyerni.
Kérem, tegyék meg tétjeiket. A kifizetés egy barátias sörözés keretében történik.

chilip

kurva jó  :lul: 4chanon vannak jó bleaches threadek  :rotfl:

"Soi-fon lets herself get grabbed by megadeth he says "i got you now" soifon then says "you are already dead lol""

"even death can die/I can kill even death"

Stark's resurrection form will summon the dark game and there they will duel, as one of them loses their life points a part of their memory fades away thus leaving them lonely.

Titkos

Quote from: Member on 2009-05-22, 23:25:23
Amikor átment volna a denevér release-be Ulqi, Hitsu lerántja a maszkját és kiderül, hogy ő nem más mint...
[spoiler][/spoiler]

Á, még úgyis szívott volna, Ventura pont denevérfóbiás. XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Member

Fóbiás, de elkapta a legendás albínót, mint a huzat.

Bicskei

:lol: VS.  :wtf:
elolvastam a fejezetet és egyszererre lol ás wtf...
lol mert amit Omeda dagadék bemutat azaz igazi lol
a wtf pedig a fehér haju kölök aki most végre megmutatja h ő milyen erős
pedig idáig mindenki csak átgázolt rajta...
:lol: :lol:
:wtf: :wtf:
Ultras liberi

Prof. William

Poén lenne ha Hitsu ellőne valami tápot mire Hali....

Halibell: Jól van na Fehérke keményebb vagy mint hittem szóval akkor ( Ulq mintájára )  jöhet a 2. release.
Hitsu:   :he:

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2009-05-25, 00:57:37
Poén lenne ha Hitsu ellőne valami tápot mire Hali....

Halibell: Jól van na Fehérke keményebb vagy mint hittem szóval akkor ( Ulq mintájára )  jöhet a 2. release.
Hitsu:   :he:

Jah és még mondaná Harribel: Csak nekem van ilyenem az espadák közül...
Stark gondolja: MI a fene...?! Aszittem, hogy csak nekem van második releaseem.. fuck.. nah.. mindegy.
Barragan gondolja: Én vagyok a király, csak nekem lehetne második releasem.. és ennek is van??!! MIután végeztünk itt, kinyírom...

Aizen -mosolyogva-: Kíváncsi voltam melyikük lövi el először a second resut.

NLZ

[reserved]

Member

Én négyre tippeltem. Akkor már egyenesen Freeza a DBZ-ből. :p Harribel meg legyen már TÉNYLEG cápa.
Stark release-e mi lesz amúgy? Lajhár? Garfield?

Bishop

Quote from: Member on 2009-05-25, 09:18:03
Én négyre tippeltem. Akkor már egyenesen Freeza a DBZ-ből. :p Harribel meg legyen már TÉNYLEG cápa.
Stark release-e mi lesz amúgy? Lajhár? Garfield?
:lol: :lul:

Prof. William

Képzelem ahogy Kubo elkezdi... Jó jó ugyebár Ulq mondta hogy ő az espadák közül az egyetlen akinek KÉT relaese van...

Na de mi van ha Halibel meg az egyetlen az espadák közül akinek 3 van?  :lul:

Barragan meg az egyetlen akinek 4? :zomg:

Starknak meg 5?  :muhahah:

Az amolyan  ki mondta hogy 1-10 -ig vannak számozva az espadák? :)

Member

Ezek szerint az espadák nem különösebben beszélgettek egymással az élet bajos dolgairól? Ez a Dog eat Dog dolog, ami az evolúciójukat jellemzi, még itt is kihat rájuk?

SaiyaGin

Quote from: Member on 2009-05-25, 12:51:48
Ezek szerint az espadák nem különösebben beszélgettek egymással az élet bajos dolgairól? Ez a Dog eat Dog dolog, ami az evolúciójukat jellemzi, még itt is kihat rájuk?

Igen, még ezen a szinten is megpróbáltak minél erősebbek lenni és felülmúlni a többieket. Meg a legtöbbjük nem (volt) épp barátkozós jellem.

Chronus

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-25, 13:11:57
Quote from: Member on 2009-05-25, 12:51:48

Igen, még ezen a szinten is megpróbáltak minél erősebbek lenni és felülmúlni a többieket. Meg a legtöbbjük nem (volt) épp barátkozós jellem.

Szayel és Yammi egész jó spanok...... voltak. :D (amíg az egyik meg nem halt)

NLZ

[reserved]