Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Nnoitra-val senki sem volt jóban.

Valószínűleg Zomari jóban volt Aureirofgzuregfh-val, legalábbis sajnálkozott a halálán ha jól emlékszem, bár lehet inkább lenézésből.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

From BA. Confirmed.

[spoiler]箇条書き&ケイタイからで申し訳ない

スターク達戦闘。構え無しでセロを放つスターク。
避ける享楽。スターク上空の異常に気づいて見上げる。
非番谷に移る。
天相従臨時(てんそうじゅうりん)という氷輪丸の基本能力。
力が未熟なので卍解状態で御しきる自信がなかったらしい。(巻き込んで殺さねえ自信がねえという過去の台詞 が回想される。)
氷華半分散ってたお陰で杞憂に終わったらしい。
名を聞く非番谷。ハリベルの名前はティア・ハリベル。
そして氷天百華葬を放つ非番谷。
空から雪が降ってきてイルビエンドで溶かそうとするが触れた瞬間に氷の花が咲く。
どんどん体に氷の花が咲き、花で埋め尽くされ氷づけになる。
非番谷曰く百の花が咲き終わる頃には命は尽きているらしいのでこれで終わりか?
一方レスピラから逃げるデブ。助けてーと声を上げたところで、砕蜂の準備ができたらしく卍解と唱えて次週へ 。
建物に巨大な布が巻かれてる。

新刊表紙はアヨン[/spoiler]

[spoiler]Stark lő egy Cero-r. Kyouraku kikerüli.
Stark megfigyeli, hogy megváltozott az ég.

Hitsu vs Harribel.
Harribel's teljes neve Tia Harribel.
Hitsu tecnikája valami hó vagy jégeső.
(a többi zavaros)

A végén Soifon és Bankai.
(legalábbis minkettőt említik)[/spoiler]

Spacecat lusta, többet nem tudtam kihozni belőle. Majd később szerkesztem ha lesz full trans.

LuckyDingo

Ha jól vágom valaki meg fog haaaalnniiiii~~~
[spoiler]De sajna nem az, akinek kellene XD Mindenesetre majd szerkesztem a postot, ha már lesz normális trans.[/spoiler]

szerk.: oh mire megírtam a postot lett trans XD btw.. ezt honnan linkelted, mert BA-n nem látom O.o

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-27, 13:20:50
ezt honnan linkelted, mert BA-n nem látom O.o

Sehonnan, én írtam. :confused: De ez fele se, mint írtam. Csak amennyit biztosra tudok mondani.

Még van egy rakás bullshit a Hitsu vs Harribel csatából (valami olyasmi, hogy jégvirágok nőnek Harribel testén és elfedi-) de az elég zavaros és igazából nem derül ki, hogy meghal e vagy nem a végén, ezért is nem írtam.

Ami 100% az a Stark Cero, Harribel neve, és a Soifon Bankai a végén.

blackronin

359: A Stark részen kívül (ami szintén nem akkora nagy szám) eddig ez a fejezet is egy nagy nulla... Halibelnek tényleg ennyi volt? Hitsu benyomta a cool ultimate attack-ot és kész? Remélem, hogy az egész csak egy vicc...

Chronus

Quote from: SpacecatHarribel fans will need the tissues.

Ez asszem eldöntötte....

blackronin

Kezdünk elindulni a lejtőn...  :frown:
Már számolom Barragan végnapjait...

Chronus

Quote from: blackronin on 2009-05-27, 14:04:08

Ez semmi. Nézd meg a heti Naruto spoilereket. Massively bigger bullshit ensured.

LuckyDingo

Hát poén... egyébként kicsit durva spacecat most BA-n :D Mondjuk ő egy lépéssel előttem van abban, hogy már nem érdekli a bleach XD
Mondjuk ha most tényleg kinyiffan Harribel, akkor az egész el van cseszve, de nagyon. :S

chilip

Quote from: Chronus on 2009-05-27, 14:21:35

Ez semmi. Nézd meg a heti Naruto spoilereket. Massively bigger bullshit ensured.

most kíváncsivá tettél :D

Liquid Snake

Most nem azért de aki azt hitte, hogy Hitsugaya veszíteni fog az egy nagy barom... Egyértelmű volt, hogy mégjobban elbasszák a Bleach-t. Halibel átváltozik, Hitsu észre sem veszi úgy vágja le a fél testés, igaz egy klón volt csak de a gyorsaság akkor is megvolt, kérdezem én, ez hova a rákba tűnt? Szánalom az egész Bleach úgy ahogy van... Soifon Bankai lesz, Barragan meghal, ezt is annyira előre lehet látni h szánalmas....

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2009-05-27, 14:48:33
Most nem azért de aki azt hitte, hogy Hitsugaya veszíteni fog az egy nagy barom... Egyértelmű volt, hogy mégjobban elbasszák a Bleach-t. Halibel átváltozik, Hitsu észre sem veszi úgy vágja le a fél testés, igaz egy klón volt csak de a gyorsaság akkor is megvolt, kérdezem én, ez hova a rákba tűnt? Szánalom az egész Bleach úgy ahogy van... Soifon Bankai lesz, Barragan meghal, ezt is annyira előre lehet látni h szánalmas....
És aztán mi lesz? :D Spórolj már meg nekem 20 chaptert ^^
Amúgy amíg nem látom Hali hulláját én nem hiszek el semmit XD Amennyiben Hitsugaya képe legyőzni, ez azt jelenti, hogy a többiek sem vesztenek, sőt.. tovább megyek. Hitsugaya ezzel a technikával mindegyik Espadát meg tudná ölni most azonnal. De végül is hol a logika megint? Már az összes Shinigami feküdne /csonthalmazként/, ha Barragan beterítette volna  egész FKT-t a leheletével XD

Stark meg még nem is mutatott semmit.

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-27, 14:58:50
Amúgy amíg nem látom Hali hulláját én nem hiszek el semmit

Behold.
[spoiler][/spoiler]

Liquid Snake

Quote from: Chronus on 2009-05-27, 15:02:28

Behold.
[spoiler][/spoiler]

Fuck, és még szarul is néz ki xD

Dreamcleaver

Most mit rinyáltok? Mióta Hali bemutatta a lenyűgözően gagyi resurrecciónját, sztem nem lehetett elég gyorsan kiírni a sztoriból.  :D Pedig az egyik kedvenc karim volt, amíg abban a coolos alap formában volt.
Meg aztán az espadáknak ez a szerepük. Ideje, hogy mind elhulljon és menjen tovább a sztori. Persze lehetett volna velük többet is kezdeni, de ahhoz eleve részletesebben be kellett volna mutatni a személyiségüket, hogy érdekeljenek is valakit úgy igazán.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Junchi

Komolyan mondom, most legszívesebben sírva fakadnék (persze csak képletesen, mielőtt nekiállna valaki vizsgálgatni a prioritásaimat...). Szal számítottam rá, hogy Hitsu"ismét én leszek a WJ pollon az első"gaya kinyírja végül Harry-t, de azért végig ott volt bennem a remény, hogy mégsem, erre... Ehh, komolyan ennyi lett volna a harmadik legerősebb espada? Képes volt lecsapni a leggyengébb azaz, hogy az egyik legerősebb. 'nuff said kapitány? LOL. Még a leendő Soifon bankai sem tud most kellően felvidítani... -_-

Dub-zero

Quote from: Chronus on 2009-05-27, 14:21:35

az még shounen körökben is középszerűnek számít, nem? :D

on: soifon bankai, hhmm. vajon olyan lesz, h zanpaktou command >> end of the chapter? :)
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

Bicskei

Behold.
[spoiler][/spoiler]

kék színű lett a körme  a gagyi rózsaszínből a spoiler szerző kisasszonynak
:lol: :lol:
Ultras liberi

Én

Quote from: Chronus on 2009-05-27, 13:56:21
Quote from: SpacecatHarribel fans will need the tissues.
Miért? Mégjobban levetkőzik?

blackronin

OH MY GOD.  :he:
Hát úgy látszik eddig tartott a reménykedés időszaka...
Jön még egy Stark halál és Kubo  :uzi: kapja ajéndékba és elmehet a *****ba.

edit: hát igen... a BA megint kitett magáért.
Ugye az nem elég, hogy mindig kitalálnak valamilyen magyarázatot arra, hogy MÉGIS milyen jó van megcsinálva a fejezet, s ebből még bármi lehet, tehát a szokásos duma megint. (Persze vannak olyanok, mint mi, akik ennél egy kicsit értelmesebbek.)
Másik finomság az, hogy miért szidják a fanok Kubo-t, mert ez csak egy manga és nem erről kell szóljon az életed, nem érvényes rá a való élet logikája, s Kubo nem gondolta volna, hogy ennyien olvassák stb.
Meg egyébként is nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.

És akkor ezzel meg van indokolva... legalábbis szerintük. Milyen vicces.
Így kimagyarázni azt, hogy a kedvenc mangád nem lett elcseszve, csak még "nem láttad a végét" vagy "ezt nem úgy kell nézni".
Ezek mind mondvacsinált okok, ezeket azok használják, akik KÉPTELENEK elfogadni azt, hogy a kedvenc mangakájuk nem is olyan klassz, hanem igenis követ el hülyeségeket és képes elrontani egy jól induló sorozatot végérvényesen.

Én is szeretem a Bleach-et (legalábbis eddig), de egy idő után fel kéne már fogni, hogy a dolgok nem éppen a jó irányba tartanak.

LuckyDingo

Behold.
[spoiler][/spoiler]

Én még itt sem látom a hulláját :D Csak egy rakat jeget vagy mit :D PS-el rajzold körbe ^^ Meg ebből még kijöhet.. anno Luppinak is sikerült XD

Dub-zero

Quote from: blackronin on 2009-05-27, 19:12:00

Másik finomság az, hogy miért szidják a fanok Kubo-t, mert ez csak egy manga és nem erről kell szóljon az életed, nem érvényes rá a való élet logikája

hát ez mondjuk igaz. annyi jó dolog van még a bleach-en kívül. give it a try
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

blackronin

Quotehát ez mondjuk igaz. annyi jó dolog van még a bleach-en kívül. give it a try
:tezsvir: Ezzel teljesen egyetértek, de ez nem indok arra, hogy gyenge a színvonal.
Ez olyan lenne, mintha kijönne mondjuk egy új Star Wars film és szar lenne, akkor a kritikusok azt mondanák, hogy: "Nem rossz ez, de vannak értelmesebb dolgok a mozizásnál..." Elég hülyén hangzana, mi?  :D

Dreamcleaver

Quote from: blackronin on 2009-05-27, 19:12:00
Másik finomság az, hogy miért szidják a fanok Kubo-t, mert ez csak egy manga és nem erről kell szóljon az életed, nem érvényes rá a való élet logikája, s Kubo nem gondolta volna, hogy ennyien olvassák stb.
Meg egyébként is nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.

És akkor ezzel meg van indokolva... legalábbis szerintük. Milyen vicces.
Így kimagyarázni azt, hogy a kedvenc mangád nem lett elcseszve, csak még "nem láttad a végét" vagy "ezt nem úgy kell nézni".
Ezek mind mondvacsinált okok, ezeket azok használják, akik KÉPTELENEK elfogadni azt, hogy a kedvenc mangakájuk nem is olyan klassz, hanem igenis követ el hülyeségeket és képes elrontani egy jól induló sorozatot végérvényesen.

Mert képzeld el, nem lehet mindenkinek egyszerre a kedvére tenni. Igen, a sok Hitsu fangirl most örül. A sok Hali fanboy meg nem. ZOMG THE END IS NIGH!

Ráadásul ahány ember, annyi féle gondolkozás, logika és preferencia.

Vegyük pl a Stark imádatodat. Kb megjelenése óta szopod a farkát egy karinak, csak mert szerinted faszán néz ki meg coolos a jelleme. Igazából a karakter egy fehér lap, mert alig szerepelt még, szal semmi sem indokolja, hogy akárkinek is a kedvence legyen. De te mégis szurkolsz neki, és ehhez megvan minden jogod. Gondolom majd jól ki is fogod verni a balhét, mikor X fejezet múlva szépen megfekszik (vagy nem, ki tudja? de ez most mellékes), egy rakat másik ember meg le sem fogja szarni.

Ha már balhéztok, akkor sztem nem pár eleve delete-re ítélt mellékkarik (espadák) halálán kéne görcsölni, hanem mondjuk a már meglévő, kidolgozott karakterek jellemfejlődésének hiányán. Pl Orihime teljes elcseszése. De ez senkit sem érdekel, mert ZOMG de coolos volt Ichigo hollow alakja! lolz...

EDIT:
Amúgy meg Hali valószínűleg (még) nem halt meg, ugyanis SACRIFICE volt az aspektje. Tehát valószínűleg valakiért fel fogja magát áldozni.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

balu01

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-27, 22:56:50

Ha már balhéztok, akkor sztem nem pár eleve delete-re ítélt mellékkarik (espadák) halálán kéne görcsölni, hanem mondjuk a már meglévő, kidolgozott karakterek jellemfejlődésének hiányán. Pl Orihime teljes elcseszése. De ez senkit sem érdekel, mert ZOMG de coolos volt Ichigo hollow alakja! lolz...

Ichigo is el lett cseszve ugyanúgy, ráadásul láthattuk hogy magától már megint nem képes semmire egy erősebb ellenfél ellen :falba:

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-27, 22:56:50

Mert képzeld el, nem lehet mindenkinek egyszerre a kedvére tenni. Igen, a sok Hitsu fangirl most örül. A sok Hali fanboy meg nem. ZOMG THE END IS NIGH!

Ráadásul ahány ember, annyi féle gondolkozás, logika és preferencia.

Nem értek egyet.. Ahány ember, annyi logika? Please.. ez hülyeség. Van a logika és kész. Ez most köbö olyan, mintha azt mondanád: ahány ember annyi szabály/törvény. Nem így van.

Story szempontjából van elcseszve az egész. Engem nem zavarna, ha Harri meghalna, de semmi nem indokolja azt, hogy most és így tegye. Fel lett vezetve hogy a 3 espada hűde kibebaszott erős, és Aizen szerintem tisztában volt a kapitányok erejével, mikor azt állította, hogy a 3 espada elég lesz.

Igaz hogy nem mindenkinek lehet a kedvére tenni és szerintem ez nem is kellene hogy cél legyen. Régen szar már, ha úgy írja a mangát, hogy: "Húú most a Hanatarou fanok kedvére szeretnék tenni, szal adok neki bankait." Márpedig most ez megy, akárki akármit mond.

QuoteHa már balhéztok, akkor sztem nem pár eleve delete-re ítélt mellékkarik (espadák) halálán kéne görcsölni, hanem mondjuk a már meglévő, kidolgozott karakterek jellemfejlődésének hiányán. Pl Orihime teljes elcseszése. De ez senkit sem érdekel, mert ZOMG de coolos volt Ichigo hollow alakja! lolz...
Őszintén, nem a delete-en balhézok, ha balhézok, csak azon, hogy szarul oldották meg /ha tényleg elpusztult/ és ez már a sokadik...
Orihimét meg magasról le**arom, mert már régóta kiderült, hogy Kubo nem akar vele semmit kezdeni. Csak arra jó, hogy Kurosaki-kunozzon összevissza. És jah Ichigo is el lett cseszve, a balu által felvázolt okok miatt.

Dreamcleaver

Ja igen, még egy dolog aztán befogom. Szerintetek a Bleach univerzumában Ichigo az egyetlen, aki képes erősebbé válni?

Csak azért kérdezem, mert mindig jöttök itt az erőviszonyokkal (amiről már számtalanszor megállapítottuk, hogy tök felesleges vitázni róla), és szapuljátok Hitsu-t, hogy leveri a 3-as espádát, mikor milyen szar gyenge etc etc. Sztem a Lupi-vel folytatott harc óta, aki mellesleg a 6-os espada volt, szal nem valami porbafingó valaki, és úgy legyengült a Hitsuvel való csatától. hogy utána Grimm egy ceróval el tudta intézni (tudom, ezt meg lehet magyarázni mással is, de ez is egy lehetséges nézőpont, ha nagyon Hitsu akarnám fényezni), már eltelt ne mkevés idő, és azóta volt ideje edzeni. Tessék, akármit meg lehet magyarázni.

Sőt, lehet közben Rangiku elvette Hitsu szüzességét is, és ettől felszabadultak eddigi rejtett energiái. Bleach is serious businesse ya know.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

balu01

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-27, 23:14:30
Ja igen, még egy dolog aztán befogom. Szerintetek a Bleach univerzumában Ichigo az egyetlen, aki képes erősebbé válni?
Ilyet ki állított? ::)
Csak szerencsétlen elvileg a manga főhőse, aztán a Byakuya fight óta mondhatni nem is fejlődött semmit(ott volt először hollow erő amit később megtanult irányítani[de cero plusz gyors regeneráció már megintcsak nem ment, pedig vaizardként minimum az előbbit tudnai kellett volna...], plusz black GT), sőt most valószínüleg megint padlón lesz, mert a szarvas hollow-t már nem tudja irányítani ::) Ráadásul bankai nélkül meg se tud moccanni már ^^"
Az a szememben meg nem igazi powerup mint ami Grimmjaw ellen volt ::)
Bár a főszereplő bandából kb. mindenki így le van amortizálva... ^^"

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-27, 23:14:30

Csak azért kérdezem, mert mindig jöttök itt az erőviszonyokkal (amiről már számtalanszor megállapítottuk, hogy tök felesleges vitázni róla), és szapuljátok Hitsu-t, hogy leveri a 3-as espádát, mikor milyen szar gyenge etc etc. Sztem a Lupi-vel folytatott harc óta, aki mellesleg a 6-os espada volt, szal nem valami porbafingó valaki, és úgy legyengült a Hitsuvel való csatától. hogy utána Grimm egy ceróval el tudta intézni (tudom, ezt meg lehet magyarázni mással is, de ez is egy lehetséges nézőpont, ha nagyon Hitsu akarnám fényezni), már eltelt ne mkevés idő, és azóta volt ideje edzeni. Tessék, akármit meg lehet magyarázni.

Sőt, lehet közben Rangiku elvette Hitsu szüzességét is, és ettől felszabadultak eddigi rejtett energiái. Bleach is serious businesse ya know.

Nah :D Erre is kapsz választ. Számtalanszor megállapítottuk, hogy Ichigo más tészta. Ő a főhős, ő két nap alatt is fejlődik annyit, mint már 50 év alatt :D  Erről ennyit.
Az a hú de nagyon sok idő alig volt 1 vagy 2 hónap max.
Luppi egy új Espada volt, akit nem tudom mi alapján választottak be, mert már alapjába véve gyenge volt szerintem. Grimm fél kézzel is ki tudta volna nyírni imho, de ki tudja.

A lényeg, hogy Ennyi idő alatt ekkora előrelépést egy sima kapitány nem engedhet meg magának. Ha megnézed, senkinek sem változott meg ennyire az ereje.. érdekes, ők nem edzettek annyit? Hülyeség, mert ugyanúgy megvolt rá az okuk. Komamura ugyanazt csinálta, mint SSben. Byakuya se lett erősebb, pedig a becsületét sérthette volna a vesztett csata. egyik kapitányról se lehet elmondani, hogy hirtelen meglépte az imba szintet. Mindegyik kapitány aki eddig harcolt, az eddigi erejét használta, csak most hatékonyabban, mint a ryoukák ellen.

Hitsugaya meg már egy sima hollowra is bankait ordít, mert jól néz ki. És egy ilyen kapitány pusztítana el egy elvileg nagyon erős ellenfelet?
Az meg milyen kifogás, hogy eddig nem használtam mert.. bla bla.. miben volt más a helyzet? :) Eddig szanaszét darabolták, most meg hirtelen elkezdte félteni az életét? :D

Dreamcleaver

Akkor erre mondhatnám azt, hogy Hitsu már a Lupi-vel folytatott harc alatt is tudta ezt a techet, de nem volt szükséges a használata. Mindent meg lehet magyarázni, de ezt már mondtam.  :D

Bleachet mindenki a saját kedvenc karakterejei-ből kiindulva ítéli meg, és ezen alapulva rinyál vagy ujjong. Most én is rinyálhattam volna, mikor Rangiku-t szétkapta Allon, mert én kivételesen kedvelem, és szerintem még jellemfejlődési potenciál is van benne (kapcsolata Hitsu-vel és Gin-nel), de nem tettem (asszem, lehet mégis? nem emlékszem.  :D)

Most bocsásd meg, hogy egy gagyi műcápa kinézetű kardot forgató sarki ribanc halála nem izgat fel.  :D Amúgy meg Hali még imho nem halott, szal korai a jajveszékelés.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS