Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-06-03, 19:44:31
Nekem a hidegtől szoktak néha

Hát nem is meleg vízben ébredtem. :P

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2009-06-03, 19:55:50
Sportolsz elégségesen?
En? Nem. Tudom, kellene. Mar hetek ota nezegetek egy netes oldalt, ahol valami egyszeru gyakorlatok vannak, de annyira utalok itthon tornazgatni, hogy nem birom ravenni magam. Pedig mindig arra gondolok, hogy csak 10 perc... csak 10 perc... legalabb 5 felulest, naaa.
Viszont nem iszom cigizem, kabszerezem, es mindent eszek (ertsd: zoldseg-gyumolcsot is, nem peksuti-kola dietan elek.) Es a sulytablazat szerint a tulsulyos szekcio kozepebe esek, tehat meg nem is vagyok dagadt diszno.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2009-06-03, 20:32:42
Sportolsz elégségesen?
... Mar hetek ota nezegetek egy netes oldalt....

itt felnevettem
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Viszont nem iszom cigizem, kabszerezem, es mindent eszek (ertsd: zoldseg-gyumolcsot is, nem peksuti-kola dietan elek.)

De attól még mozogni sajnos kell.

SaiyaGin

Most jött el az, hogy bármit csinálok, csak nem tanulok. Holnap délelőtt vizsga. :ejj:

Zsiga

Quote from: SaiyaGin on 2009-06-03, 20:51:22
Most jött el az, hogy bármit csinálok, csak nem tanulok. Holnap délelőtt vizsga. :ejj:
Én szerencsés voltam mert 11:58-kor ébredtem fel így pont le tudtam még adni. :Kiraly:

SaiyaGin

Quote from: Zsiga on 2009-06-03, 20:54:11
Quote from: SaiyaGin on 2009-06-03, 20:51:22
Én szerencsés voltam mert 11:58-kor ébredtem fel így pont le tudtam még adni. :Kiraly:

:lol:
:lazza:

NLZ

Sportolsz elégségesen?
En? Nem. Tudom, kellene. Mar hetek ota nezegetek egy netes oldalt, ahol valami egyszeru gyakorlatok vannak, de annyira utalok itthon tornazgatni, hogy nem birom ravenni magam. Pedig mindig arra gondolok, hogy csak 10 perc... csak 10 perc... legalabb 5 felulest, naaa.
Viszont nem iszom cigizem, kabszerezem, es mindent eszek (ertsd: zoldseg-gyumolcsot is, nem peksuti-kola dietan elek.) Es a sulytablazat szerint a tulsulyos szekcio kozepebe esek, tehat meg nem is vagyok dagadt diszno.
Akkor próbáld valahogy elintézni házon kívül. Pl én szinte mindig 2-3asával szaladok fel a negyedik emeletre, néha leszállok egy-két buszmegállóval előbb és futólépésben megyek haza, meg ilyenek. Találd fel magad. Vagy szedj fel valami kondis pasit és együtt menjetek edzőterembe. :D
[reserved]

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2009-06-03, 20:58:21
Akkor próbáld valahogy elintézni házon kívül. Pl én szinte mindig 2-3asával szaladok fel a negyedik emeletre, néha leszállok egy-két buszmegállóval előbb és futólépésben megyek haza, meg ilyenek. Találd fel magad. Vagy szedj fel valami kondis pasit és együtt menjetek edzőterembe. :D
Negyediken lakom, nem okoz gondot felmenni, es az Astoriatol a munkahelyig illetve visszafele mindig gyalog megyek. Es a munkahely a Kalvinon tul van.
Kondis pasi jo otlet.  :lul:

Na megcsinalom a gyakorlatokat, ha nem jovok vissza ma akkor szivrohamban/agyverzesben kimultam az egeszseges eletmod jegyeben.  :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Mi vagy te, 70 éves nyanya, hogy ne bírná a szived? :D
[reserved]

Zsiga

Úgy döntöttem hogy jaktenyésztésből fogom írni a diplomamunkám. :D

sirtomi

Quote from: Zsiga on 2009-06-03, 21:31:22
Úgy döntöttem hogy jaktenyésztésből fogom írni a diplomamunkám. :D
Ezt majd szeretném elolvasni :)

Kvikveg

Lusta dog modjara a minimalista gyakorlatsorozatot csinaltam meg. Tuleltem.
Rajottem, hogy recseg a terdem, es pocsekul mennek a fekvotamaszok.
De ez tenyleg rovid, de jobb a semminel. Megprobalom valami zenevel koritve beiktatni a napi rutinba... kulonben hottunalmas.

Zsiga

Quote from: sirtomi on 2009-06-03, 21:43:41
Ezt majd szeretném elolvasni :)
Szólj rám két év múlva, elvileg kb. addigra lesz kész. :)

Xzone

Én ma felgyalogoltam az Avasi kilátóhoz testedzés címén. Csak egy óra volt oda-vissza itthonról. Ezt hetente párszor meg fogom csinálni. Ily módon talán sikerül lezsugorítanom a számítógép előtt hízlalt hátsó felem...

Zsiga

Oda vissza egy óra? Mi van, vettél mobilnetet? :D

Moha

Quote from: .Attila on 2009-06-03, 20:48:19
Viszont nem iszom cigizem, kabszerezem, es mindent eszek (ertsd: zoldseg-gyumolcsot is, nem peksuti-kola dietan elek.)

Alkat kérdése is. Én annyit sportolok, hogy a billentyűket ütöm, meg néha biciklivel megyek melózni és mégis éppen csak alulról súrolom a normális súlytartományt...

Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-06-03, 22:12:56

Alkat kérdése is. Én annyit sportolok, hogy a billentyűket ütöm, meg néha biciklivel megyek melózni és mégis éppen csak alulról súrolom a normális súlytartományt...
De gondolom nem szeretsz annyira kajalni mint en. Na nem mintha rendszeresen tomnem magam, de gondolom tobbet eszem mint kene, kulonben gimi ota nem lenne rajtam plusz.... mérem... 9 kilo. Jeee, legutobb, par honapja meg +11 volt. A remeny hal meg utoljara.

Tycho

Quote from: Kvikveg on 2009-06-03, 22:23:16

De gondolom nem szeretsz annyira kajalni mint en. Na nem mintha rendszeresen tomnem magam, de gondolom tobbet eszem mint kene, kulonben gimi ota nem lenne rajtam plusz.... mérem... 9 kilo. Jeee, legutobb, par honapja meg +11 volt. A remeny hal meg utoljara.

De a szarok rája a legdominánsabb... ::) Bad puns + drink and post = headache :Kiraly:

Moha

Kvikveg, ha szereted a robogókat és/vagy a macskákat, összehozlak egyik haverommal. A srácnak is van egy kis feleslege és akkor együtt mehettek kondizni. :D

Zen

peksuti helyett pepsukit olvastam, aszittem japánosítottad a pepsit.  :lame: :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

.Attila

Igazából nem a súlyra gondoltam. Az a baj, hogy aki sportolással akar lefogyni, az később hetek alatt vissza fogja szedni a leadott súlyt, mihelyst abbahagyja a sportolást. A sport az izmok és a vérkeringés miatt kell inkább, azokhoz pedig mozogni kell.

NLZ

Nem feltétlenül fög visszahízni, csak nem egyik napról a másikra kell abbahagyni a több évnyi versenyszintű edzést. Meg minimálisat mindig kell mozogni, szal ha már semmit se csinálsz egész héten, az rég rossz.
[reserved]

Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-06-03, 22:35:29
Kvikveg, ha szereted a robogókat és/vagy a macskákat, összehozlak egyik haverommal. A srácnak is van egy kis feleslege és akkor együtt mehettek kondizni. :D
Robogok erdekesek, macskak ok, azokbol mar tultengesem van. Remelem nem kell videkre mennem hozza.  :lol:

Cobra

Kvikveg, mintha írtad volna, hogy van kutyád is. Sportoláshoz tökéletes elmenni a kuytával egy nagyobb kört futni/sétálni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xzone

Quote from: Zsiga on 2009-06-03, 22:05:43
Oda vissza egy óra? Mi van, vettél mobilnetet? :D

Oh ennyit még kibírok. Utána viszont frenzy, csőlátás, és irány a legközelebbi csatlakozási pont.

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2009-06-04, 00:07:40
Kvikveg, mintha írtad volna, hogy van kutyád is. Sportoláshoz tökéletes elmenni a kuytával egy nagyobb kört futni/sétálni.
Csak volt, novereme volt, most mar kulfoldon rohangasznak a tengerparton. XD

Moha

Quote from: Kvikveg on 2009-06-03, 23:51:45
Quote from: Moha on 2009-06-03, 22:35:29
Robogok erdekesek, macskak ok, azokbol mar tultengesem van. Remelem nem kell videkre mennem hozza.  :lol:
Áh, nem kell lejönni, ha szépen megkéred, felmegy ő hozzád. :D Úgy is szeret mászkálni, ha meg még macskáid is vannak (elég nagy macskabolond a skac), akkor külön plusz. Viszont fiatalabb tőled: még csak most lesz 27. :P

Makos

Quote from: Xzone on 2009-06-03, 22:01:47
Én ma felgyalogoltam az Avasi kilátóhoz testedzés címén. Csak egy óra volt oda-vissza itthonról. Ezt hetente párszor meg fogom csinálni. Ily módon talán sikerül lezsugorítanom a számítógép előtt hízlalt hátsó felem...

Gondolom az Avas-on laksz valamerre hogyha fél óra alatt felgyalogolsz odáig :D

Fatal

Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths