Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Selmo

Amúgy hány buzit ismersz?

A tökéletesség unalmas.

Bicskei

én ismerek néhányat és egyik sem vesz részt a vonuláson...
nekem alapvetően a vonulással van bajom . meg azzal h lassan gyerekük is lehet.
Ultras liberi

Member

Quote from: Bicskei on 2009-09-05, 00:26:27
csak keresgéltem és idéztem egyet egy zenekar számából. nem érvként hoztam fel.
A Bibliai idézet sem érv volt, csak eszedbe jutott. Akkor viszont miért jutnak eszedbe?

Quote from: Bicskei on 2009-09-05, 00:17:55
amugy ha már ilyen deviáns védő vagy akkor légyszíves mond meg h a sátánisták mért utálják zsigerből a buzikat.
Mint Lavey híve tiltakozom (az előbb idéztem tőle), az erőszakot leszámítva mindenféle szex. deviancia elfogadott, ami nem árt a másiknak.
Szerintem kevered a neonáci warblackmetal ággal.

Selmo

Quote from: Bicskei on 2009-09-05, 00:33:47
Láttam jópár olyan szülőt, hogy a gyerek azok helyett még azonos neműeknél is jobb helyen lenne.

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Quote from: Selmo on 2009-09-05, 00:37:37
Láttam jópár olyan szülőt, hogy a gyerek azok helyett még azonos neműeknél is jobb helyen lenne.
Csöbörből vödörbe, hajrá. :)
[reserved]

Xzone

Quote from: Selmo on 2009-09-05, 00:37:37

Oh, ez is egy jó téma. Én például kifejezetten jó ötletnek tartom azt, hogy a szülővé válást is 'jogosítványhoz' kössék. Számtalan problémát megoldana.

Member

A melegek szülővé válása egyetlen szempontból problémás, hogy a gyermek modellkövető. Még egy elvált családban is okozhat problémát, ha mondjuk a fiúgyermek nem lát apai példát (habár én sem lettem homi).
De aláírom, én meg főleg láttam egy rakás családot, ahol már szinte könnyek futnak a szemembe, hogy ezek a szegény nebulók sem viszik majd többre, mint a szüleik. Főleg, ha 5+ vannak és javuk stratégiai vagy gumihiba gyerek. :/

Bicskei

áh feladom
nah jo amikor lecsen a deviáns,homo védelem majd jovok.
Ultras liberi

NLZ

Na igen, de már így is kezdünk fogyni, a kultúráltsággal fordítottan arányosan alakul a gyerekek száma, ami elszomorító.
[reserved]

Member

Legyen a szivedben beke
Szeretet
Az elet nem haboru
Tedd le a fegyvert

(Moby Dick)

Quote from: NLZ on 2009-09-05, 00:51:02
Na igen, de már így is kezdünk fogyni, a kultúráltsággal fordítottan arányosan alakul a gyerekek száma, ami elszomorító.
Mivel aki 30 éves koráig tanul és később is fenn akar tartani egy anyagi szintet, nem vállalhat be sok gyereket.
A hátrányos helyzetűeknél viszont a korai felnőtté válás, a védekezés nem ismerete, a szórakozási lehetőségek sivársága ezzel jár.

Rounin

Lőjünk mindenkit a Dunába!

Én

"Ettünk, ittunk, és megbeszéltük, hogy kit fogunk felakasztani, ha már elfogy a lőszer a sok Dunába lövetés után."

Dreamcleaver

Quote from: Rounin on 2009-09-05, 00:55:00
Lőjünk mindenkit a jeges Dunába!

*fixed*

You have to do it with style, man.

Közben lehet szürcsölgetni valami forró itókát (meleget már nem merek írni).

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-05, 01:06:11

Valamiért brit akcentussal beszélő úriemberek kisujjeltartós teázgatását vizionáltam a Duna partján, enyhe hóesésben, háttérben szakadatlan ropogó sortűzzel...

És persze MONOKLI!

Nakedape

monokli az erkölcstelen
binikli legfeljebb
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Xzone

Quote from: Member on 2009-09-05, 00:54:38
Mivel aki 30 éves koráig tanul és később is fenn akar tartani egy anyagi szintet, nem vállalhat be sok gyereket.
A hátrányos helyzetűeknél viszont a korai felnőtté válás, a védekezés nem ismerete, a szórakozási lehetőségek sivársága ezzel jár.

Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon melyik csapat nyer majd. Sci-fi utópia vagy Idiocracy lesz a világunkból?

Quote from: Rounin on 2009-09-05, 01:08:55
Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-05, 01:06:11

Valamiért brit akcentussal beszélő úriemberek kisujjeltartós teázgatását vizionáltam a Duna partján, enyhe hóesésben, háttérben szakadatlan ropogó sortűzzel...

És persze MONOKLI!

A splendid sight, isn't it, Sir Rounin?

NLZ

Fú, eszembe jutott az a film, ahol egy katonai raktárost és egy kurvát hibernálnak és elfelejtik felébreszteni őket, úgyhogy vagy ezer év után ébrednek, ahol már mindenki gyökér, mert csak a hülyék szaporodnak, akik meg elektrolittal próbálják locsolni a földeket. :D
[reserved]

Damnatus

Én minden "devianciával" és minden emberrel úgy vagyok, hogy ha nekem vagy másoknak nem árt, akkor hagy csinálják.
Abszolút igazság csak egy van: Isten! (Vagy Allah, vagy Krisna, vagy Visnu, vagy Buddha  :confused:). Aki az erkölcsöt stb. nem isteni eredetből vezeti le, annak tudnia kell, hogy minden relatív. Ha keresztény erkölcsöt vall, akkor tudnia kell, hogy a két legfontosabb parancs az Isten szeretete és a felebarátok szeretete. Ez esetben minden tettét ennek a két elvnek alárendelve kell tennie, s ha nem így tesz, bűnt követ el.
Hozzáteszem, hogy szerintem is a túlzott magamutogatás inkább árt, mint használ az ügynek, de érthető egy olyan társadalomban, ahol alapvetően még mindig a többsége titkolja a nemi vonzódását.

NLZ

És a felebarátnak azt a definíciót adom meg, hogy minden heteró? És úgy is értelmezhezem, hogy ne szeresd a nem felebarátodat? :D
[reserved]

Dreamcleaver

felebarát = ugyanazon felekezet tagja -> katolikusok

ergo mindenki másra: BURRRN THOSE HERETICS!!!  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-05, 03:34:01

[reserved]

Flaser

Quote from: Dreamcleaver on 2009-09-05, 03:34:01

Ez egy kicsit képzavar. Az Ószövetség parancsa, hogy "szeresd felebarátod".
Jézus már ezt mondta: "Szeresd ellenséged". Na erre varjon gombot a kedves a sok "toleráns" keresztény.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Fazék

Quote from: NLZ on 2009-09-05, 02:39:24
Fú, eszembe jutott az a film, ahol egy katonai raktárost és egy kurvát hibernálnak és elfelejtik felébreszteni őket, úgyhogy vagy ezer év után ébrednek, ahol már mindenki gyökér, mert csak a hülyék szaporodnak, akik meg elektrolittal próbálják locsolni a földeket. :D
Quote from: Xzone on 2009-09-05, 01:15:30Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon melyik csapat nyer majd. Sci-fi utópia vagy Idiocracy lesz a világunkból?
:hehe:

Damnatus

Quote from: Flaser on 2009-09-05, 05:39:51
Ez egy kicsit képzavar. Az Ószövetség parancsa, hogy "szeresd felebarátod".
Jézus már ezt mondta: "Szeresd ellenséged"
A felebarát az jelenti, hogy embertárs (MÉK), szóval barátra és ellenségre egyaránt vonatkozik!

Member

Nekem is a fentit mondta a hitoktatóm (bizony, áltsuliban még mosták az agyam helyét :D). Tehát szeress feltétlenül mindenkit.
Nálam mondjuk feltétel, hogy nekem direkt ne ártson anyagi, testi és lelki egészség területeken, de a többi stimmel. :) (a feltétlenül szeretőket úgyis kicsinálják idővel, lsd. Jézus)

Draconire

Happy /x/ day, off!

Xzone

Kvikveg

Oh, milyen jo is Thunderirdet idomitani, hogy SMTP kapcsolat eseten legyen ugyan szives es nem minden rakattintasra letolteni a levelet.
Es most valaki kapcsolja le a 220at a szomszednal aki uctucot nyomat, koszonom.
Hmmm lehalkult, ez mar haladas.

Jajjaj fuvet kene nyirnom. Semmi kedvem.
Brigantyk mozizast azt hiszem bebuktam, nincs elerheto tiszta ruham. :/
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Quote from: Kvikveg on 2009-09-05, 13:06:01
Yay  :zomg:

Kvikveg

Quote from: Damnatus on 2009-09-05, 13:21:09
Quote from: Kvikveg on 2009-09-05, 13:06:01
Yay  :zomg:
Amugy mikor lenne? Hatha sikerul valamit osszeszedni valahogy. Hajszarito. Akarmi.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.